Δεν χρειαζεται να επαναλαβω την σημασια που εχει το κρανος(αλλα και ο υπολοιπος εξοπλισμος..)
για την αφαλεια μας...
Διαβαζοντας αλλα φορα προς ενημερωση αλλα και μελετη θα ελεγα,επεσα τυχαια πανω σε εναν...σπανιο ανθρωπο
Εναν ανθρωπο με μερακι και παθος τοσο για την ποιοτητα των κρανων οσο και για την διαθεση που τον διακατεχει
στο να μεταδωσει τις γνωσεις του σε αλλους μοτοσυκλετιστες..
Πηγα απο το μαγαζι του,περισσοτερο για να τον γνωρισω απο κοντα,να τον δω στα ματια,να καταλαβω τι καπνο
φουμαρει που λεμε....
Εχει παθος....Να εξηγησω οτι δεν εκανε την παραμικρη προσπαθεια να μου πουλησει κατι(εχει καταστημα εμποριας
αξεσουαρ μοτοσυκλετων-και κρανη...)...Μου αφιερωσε τουλαχιστον 1 ωρα απο τον πολυτιμο χρονο του στην προσπαθεια του
να μου εξηγησει μερικα μυστικα των κρανων...Με την ζεση νεοφωτιστου "συγγραφεα-αρθρογραφου" που επιβεβαιωνεται
η δουλεια του και αναγνωριζεται απο αλλους και με την προσδοκια η ολη δουλεια του να βοηθησει καποιον να επιλεξει
ενα σωστο κρανος.....μπορω να πω οτι με ξεστραβωσε....
Δεν εχει ακαδημαικες σπουδες...γι'αυτο και ο λογος του ειναι τραχυς.Ειναι ομως ειλικρινης,απροσποιητος και
απλος..Αυτο ειναι το μερακι του,και αυτο που εγω "διαβασα" στα ματια του.Να μαθει ,οποιον ενδιαφερεται φυσικα,
να επιλεγει σωστα ενα κρανος και να μην πεφτει θυμα ασυνειδητων εμπορων και αετονυχηδων...
Εγω απο την μερια μου εχω την ηθικη υποχρεωση σε ολους τους φιλους εδω να βαλω τα λινκ με την εμπειρια του
ελπιζοντας να βοηθησω στην επιλογη σωστου κρανους απο καποιον φιλο....
Ψαξτε το λιγο και βγαλτε τα συμπερασματα μονοι σας,αν σας ενδιαφερει η ασφαλεια σας φυσικα....
[size=14pt]Τι πρεπει να γνωριζω για την ασφαλεια του κρανους[[/size]/color]
[size=14pt]Πώς μπορώ να διαλέξω το κατάλληλο κράνος[[/size]/color]
[size=14pt]Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους[[/size]/color]