Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.248
- Πόντοι
- 12.756
βαλτου και μια νεσπρεσσο μεσα να φτιαχνεις καφεδάκι για το μωροετσι θα το κανω οταν καψω μοτερ.
βαλτου και μια νεσπρεσσο μεσα να φτιαχνεις καφεδάκι για το μωροετσι θα το κανω οταν καψω μοτερ.
θα παρει μερτσεντα τωραβαλτου και μια νεσπρεσσο μεσα να φτιαχνεις καφεδάκι για το μωρο
εχω βρε μλκ δεν θυμασαι. τωρα παω για αλλα.θα παρει μερτσεντα τωρα
εχω βρε μλκ δεν θυμασαι. τωρα παω για αλλα.
μη νομιζεις πιο πολλα πιανει το σμαρτ πλεον.
ισχυειμη νομιζεις πιο πολλα πιανει το σμαρτ πλεον.
Για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν κρύβεται πάντα κάτι κακό από πίσω.Χαζεύω αγγελίες στο δημοφιλές site αγγελιών και αναρωτιέμαι για ποιόν λόγο πουλάει κάποιος μηχανή που την έχει αγοράσει καινούργια πρίν 12 ή 18 μήνες.
Νημα για αυτοκινητα δεν υπαρχει ;Επί της ευκαιρίας ποιος δεν θα ήθελε να καβαλήσει ένα τόσο εντυπωσιακό...μηχάνημα
Δεν είμαι φαν της supersport μηχανής...ίσως με εξαίρεση τη bmw s1000rr. Εγώ σκέφτομαι να κάνω μια αγορά το καλοκαίρι μιας mt-03, αλλά είναι μόνο σκέψεις.Επί της ευκαιρίας ποιος δεν θα ήθελε να καβαλήσει ένα τόσο εντυπωσιακό...μηχάνημα
Mt-03,εύκολη πολης, ματζοβολη ανεβάζει στροφές .μικροκαμωμενηαπό τις σκέψεις ξεκινάνε όλα...
My man... Έρωτας με την πρώτη ματιά, χαρτί στο δρόμο και εύκολη σε κάθε χειρισμόMt-03,εύκολη πολης, ματζοβολη ανεβάζει στροφές .μικροκαμωμενη
Τα ίδια γουστα έχουμε φίλε. Έρωτας και για μένα, απλά ξεφευγει πολυ στα χρήματα όπως ειπες
Εγω αυτο κοιταω αλλα οικονομικα ξεφευγει οποτε δρομολογω το πασχα να παρω την MT-03 που ειναι και αυτη φοβερη