You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 347K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Αν και τόσα χρόνια με on off είδα έναν τυπάρα με το παρακάτω εργαλείο και ζήλεψα. Έχω αρχίσει να το ζαχαρώνω. Για πείτε απόψεις όποιος ξέρει.
Chief Dark Horse
Indian GREECE, Official Indian Motorcycle Dealer in Glyfada, Greece.
www.indianmotorcycle.gr
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 6.515
Πανέμορφα τα Indian, όμως τα πιο πολλα μικρή ιπποδύναμη, μόνο για πολη, δεν ξέρω αυτό ποση έχει?Αν και τόσα χρόνια με on off είδα έναν τυπάρα με το παρακάτω εργαλείο και ζήλεψα. Έχω αρχίσει να το ζαχαρώνω. Για πείτε απόψεις όποιος ξέρει.
Chief Dark Horse
Indian GREECE, Official Indian Motorcycle Dealer in Glyfada, Greece.www.indianmotorcycle.gr
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Η ιπποδύναμη είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό.
Για κάποιον που κινείται μέσα στην πόλη τα πολλα άλογα είναι άχρηστα στην ουσία, για έναν που κάνει ταξίδια συνέχεια και τρέχει με 250 σε εθνικές προφανώς παίζει ρόλο....
Εξαρτάται το Indian για τι χρήση το θέλεις....
Για κάποιον που κινείται μέσα στην πόλη τα πολλα άλογα είναι άχρηστα στην ουσία, για έναν που κάνει ταξίδια συνέχεια και τρέχει με 250 σε εθνικές προφανώς παίζει ρόλο....
Εξαρτάται το Indian για τι χρήση το θέλεις....
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Για καθε μερα ,δουλεια μεσα στην πολη. Ταξιδια τα χω κοψει με τη μηχανη πια. Αν ξερει καποιος ,ειναι μανιτζεβελο?
Δεν μ ενδιαφερει να βγαζει πολλα αλογα . Θα προτιμουσα να εχει μικρη καταναλωση.
Δεν μ ενδιαφερει να βγαζει πολλα αλογα . Θα προτιμουσα να εχει μικρη καταναλωση.
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Για κάθε μέρα μηχανή chopper δεν νομίζω να σε βολέψει
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 6.515
Ότι πρεπει για πολη τυπε
Λέω να πάρω αυτό..
Suzuki hayabusa 2005
Ένα ταληρο...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Φίλε μου με έβαλες σε καλή καλή σκέψη..,Τρελό super sport street, εφετζιδικη, ταξιδιαρικη, γρήγορη μηχανή....ΑΛΛΑ....μες την Αθήνα είναι σκέτη ταλαιπωρία!
Φανάρια, στενά, stop......Ξεκίνα-σταματα-σταματα-ξεκινα...........!!!!!!!!!!!! Αγανακτείς....!!!!
Ζοριζεται και ο κινητήρας!
Είναι κυρίως για ταξίδια και κάνα καφεδάκι εδώ κοντά....!!!!
#Βέβαια θέλει
ΠΟΛΥΥΥΥ ΒΕΝΖΙΝΗΗΗΗΗΗ.........!!!!!!!!!!!!!!
Θα ξαναζυγησω το θέμα.
Thanks
Erwtimatias
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Λατρεύω τα xmax γενικά!
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.073
- Πόντοι
- 11.146
...αρχοντα, εξαρταται απο το τι θελεις κ τι σε καβλωνει! Τα τσοπερ/καστομ δεν ειναι για ολους!Αν και τόσα χρόνια με on off είδα έναν τυπάρα με το παρακάτω εργαλείο και ζήλεψα. Έχω αρχίσει να το ζαχαρώνω. Για πείτε απόψεις όποιος ξέρει.
Chief Dark Horse
Indian GREECE, Official Indian Motorcycle Dealer in Glyfada, Greece.www.indianmotorcycle.gr
Η τσοπερια ειναι παρεα κατ'αρχην, βολτα-ταξιδι, slow ride. Ειναι της φιλοφοφιας οτι σημασια εχει το ταξιδι, οχι ο προορισμος!
Εχει δν εχει ιπποδυναμη, τελικες κτλ ειναι ολα αχρηστα! Ετσι κι αλλιως δν μπορεις να πας με τσοπερ πανω απο 130-140 χλμ. οσα κυβικα κ να εχεις!
Αν τελικα ψηθεις για τσοπερια, εδω ειμαστε! Εχουν καταπληκτικα κομματια και οι Ιαπωνες αλλα και οι Αμερικανοι!
ΥΓ. τα σκουτερ ΔΕΝ ειναι μηχανες/μοτοσυκλετες!!!! Σταματηστε να παιρνετε σκουτερ και να λενε οτι εχετε μηχανη!
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 6.515
Το Honda adv μπορείς να το πεις και μηχανη...αρχοντα, εξαρταται απο το τι θελεις κ τι σε καβλωνει! Τα τσοπερ/καστομ δεν ειναι για ολους!
Η τσοπερια ειναι παρεα κατ'αρχην, βολτα-ταξιδι, slow ride. Ειναι της φιλοφοφιας οτι σημασια εχει το ταξιδι, οχι ο προορισμος!
Εχει δν εχει ιπποδυναμη, τελικες κτλ ειναι ολα αχρηστα! Ετσι κι αλλιως δν μπορεις να πας με τσοπερ πανω απο 130-140 χλμ. οσα κυβικα κ να εχεις!
Αν τελικα ψηθεις για τσοπερια, εδω ειμαστε! Εχουν καταπληκτικα κομματια και οι Ιαπωνες αλλα και οι Αμερικανοι!
ΥΓ. τα σκουτερ ΔΕΝ ειναι μηχανες/μοτοσυκλετες!!!! Σταματηστε να παιρνετε σκουτερ και να λενε οτι εχετε μηχανη!
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Το Honda adv μπορείς να το πεις και μηχανη
Αυτο το κομματι είναι αλλού .... δεν υπαρχει... και για πολη και για δρομο και για ταξιδι και για κατσάβραχα
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.073
- Πόντοι
- 11.146
...μαγκα θα σε στεναχωρησω! ΚΑΝΕΝΑ σκουτερ δεν μπορεις να πεις μηχανη, οσα κυβικα κ κολπα να εχει πανω του!Το Honda adv μπορείς να το πεις και μηχανη
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.953
- Πόντοι
- 5.506
Σου εχω πει την ιστορια που πουλησα σε φιλο το vts με 45k αυτος μετα απο 6 χρονια το πουλησε με 290k και το ειδα σε αγγελια να πουλιεται μετα απο αλλα 10 χρονια με 175k?κατσικοκλεφτη στο εχω ξαναγραψει οτι δεν εχει πολλα χιλιομετρα γιατι πολλα χρονια το ειχα σαν δευτερο..κατω απο 80000 χλμ
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.073
- Πόντοι
- 11.146
...δεν θα επαιρνα κινεζο με την καμμια! Αν ηθελες αξιοπιστια σε μικρα κυβικα σε τσοπερακι, εχει Ιαπωνεζικα αστερια! π.χ. Honda Rebel 250c, Honda Magna , Yamaha κτλΚαλημέρα στην παρέα.Σκεφτηκα να βάλω μια φωτογραφία της δικιάς μου.Ειναι JINLUN 250 V-TWIN CRUISER, με μοτέρ YAMAHA VIRAGO.Το έχω από το 2018,καλό για την πόλη και κοντινές διαδρομές και αξιόπιστο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 248
- Εμφανίσεις