baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
γιατι εβγαλε πολλα?Ποιο σαξο εχεις ρε μισθωτε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωραιος ο στεφανακης.
γιατι εβγαλε πολλα?Ποιο σαξο εχεις ρε μισθωτε;
ωραιος ο στεφανακης.
Αν ειναι τουλαχιστον το vts παλευεται καθαρα για λογους ιστοριας.γιατι εβγαλε πολλα?
ωραιος ο στεφανακης.
με ειχαν παει βολτα με ενα ξαρα vts ηταν ωραιο το γαμηδι.Αν ειναι τουλαχιστον το vts παλευεται καθαρα για λογους ιστοριας.
τα ξαρα ηταν πολυ καλαμε ειχαν παει βολτα με ενα ξαρα vts ηταν ωραιο το γαμηδι.
τον ηπιαμε καλαμακι ανατροπη η ρεαλ και τεζα.τι θα εχω ρε ρεμαλι το χιλιαρι;
Αναθεωρω και σου το αγοραζω 2001€. Αν ειναι μαλιστα και χρυσαφι (ακομα) βαζω αλλο 1€ για συναισθηματικους λογους.τι θα εχω ρε ρεμαλι το χιλιαρι;
τα ξαρα ηταν πολυ καλα
Aυτοφωρομε ειχαν παει βολτα με ενα ξαρα vts ηταν ωραιο το γαμηδι.
τον ηπιαμε καλαμακι ανατροπη η ρεαλ και τεζα.
μολις σου εκανα αναφορα για σπαμαρισμαρε μην σπαναρετε το νημα και ειναι τοσο ωραιο ,παμε διπλα
σου ανταποδίδω χ2 και ενα μπόνουςμολις σου εκανα αναφορα για σπαμαρισμα
ξερεις ποσο εχει ο χαλκος?Aυτοφωρο
κατεβα βουτα , μεχρι και ο Τασσος με το ηλετρικο σε περναει απο πανωτι θα εχω ρε ρεμαλι το χιλιαρι;
τα ξαρα ηταν πολυ καλα
ενα ευρω πηρε το σηματακι vts και το κολλησε.κατεβα βουτα , μεχρι και ο Τασσος με το ηλετρικο σε περναει απο πανω
δεν κανω κοντρες ωριμασακατεβα βουτα , μεχρι και ο Τασσος με το ηλετρικο σε περναει απο πανω
ποσα χιλιομετρα εχει το χιλιαρακι σου ?δεν κανω κοντρες ωριμασα
κατσικοκλεφτη στο εχω ξαναγραψει οτι δεν εχει πολλα χιλιομετρα γιατι πολλα χρονια το ειχα σαν δευτερο..κατω απο 80000 χλμποσα χιλιομετρα εχει το χιλιαρακι σου ?
το 3 μοτερ ειναι που φοραει ?κατσικοκλεφτη στο εχω ξαναγραψει οτι δεν εχει πολλα χιλιομετρα γιατι πολλα χρονια το ειχα σαν δευτερο..κατω απο 80000 χλμ
τι 3 λες ρε;το 3 μοτερ ειναι που φοραει ?
το 3 μοτερ ειναι που φοραει ?