Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
πειτε μου την καλυτερη μοτοσυκλετα στα 125κυβικα μεταχειρισμενη μεχρι 1200ευρω

αυστηρα να ειναι street naked τετοιου στυλ

ελεγα μια honda cbr125r??

ειναι vfm αυτο το μοντελο πιστευετε??

γενικα τετοιο στυλ θελω σαν αυτο π εγραψα

προτεινεται αν εχετε κατι αντιστοιχο η το καλυτερο ειναι αυτο?
Καλύτερα να κολλήσεις αλλο ένα τριακοσαρι τετρακοσαρι και παίρνεις crypton x και θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένος να πάρεις cbr 125 δεν λέω πως θα είναι σπατάλη αλλά θα είναι λίγο κοροϊδία. Πάντως και το cbr καλό είναι έχω κάνει Αθήνα Πάτρα μια φωρα με ένα τέτοιο κάνει τη δουλειά του αλλά το κρυπτόν έχει πιο πρακτική χρήση

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21

αυστηρα να ειναι street naked τετοιου στυλ

ελεγα μια honda cbr125r??

ειναι vfm αυτο το μοντελο πιστευετε??

γενικα τετοιο στυλ θελω σαν αυτο π εγραψα

Τώρα άμα θες μόνο naked - street τύπου καλύτερα μάζεψε λίγα ακόμη και πάρε κάνα ninja 300αρι η κάνα cbr 300αρι γενικά μη κοιτάς πολύ μηχανάκια με συμπλέκτη και πολύ χαμηλών κυβικών προσωπικά δε το προτείνω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.240
Πόντοι
12.756
Καλύτερα να κολλήσεις αλλο ένα τριακοσαρι τετρακοσαρι και παίρνεις crypton x και θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένος να πάρεις cbr 125 δεν λέω πως θα είναι σπατάλη αλλά θα είναι λίγο κοροϊδία. Πάντως και το cbr καλό είναι έχω κάνει Αθήνα Πάτρα μια φωρα με ένα τέτοιο κάνει τη δουλειά του αλλά το κρυπτόν έχει πιο πρακτική χρήση
σωστα , να παει να κανει και κανα μεροκαματο στην wolt η στο efood

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Καλημέρα.Μετα από 35χ,με μηχανές από παπάκι 1000cc,η γνώμη μου είναι ότι και να πάρεις θα κάνεις αυτό που θέλεις.Τωρα για παράδειγμα έχω μια EUROMOTOR JINLUN 250 custom και είμαι ευχαριστημένος.Σιγουρα το cbr είναι εξαιρετικό.
Φιλε μου συγνωμη κιολας, αλλα αυτο το θηριο κινειται με μονο 250 κυβικα και λογικα καμια 20 αλογα?
αυτο για να παει 80 πρεπει να αλλαξεις 5 ταχυτητες...
Εγω φαντασου εχω ενα σκουτερ 250 κυβικα και το νοιωθω οτι του λειπει δυναμη, και εχει και 23 αλογα κιολας...βεβαια για την χρηση που θελω με καλυπτει, κεντρο, δουλεια, και κανα μικρο ταξιδακι, για μεγαλα ταξιδια εχω αλλη μηχανη 1000αρα...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Και όμως κινείται!! Καλησπέρα, κινείται αξιοπρεπώς όσο βέβαια επιτρέπουν τα 250cc.
Τι να πω δεν ξερω...μαλλον για μενα η αξιοπρεπως ατο μηχανακι ειναι διαφορετικη...
Μονο που ειναι βαρυ, με μεγαλες ζαντες φτανει...αυτο το περνανε και τα παπακια...
Δεν λεω μπορει να εχει την χαρη του και την ανεση του και να ειναι καναπες και ανετο απο θεμα οδηγησης...
Αλλα θα σε προδωσει για κατι παραπανω, ουτε προσπεραση δεν θα μπορεις να κανεις...
Γνωμη μου...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
αυστηρα να ειναι street naked τετοιου στυλ ελεγα μια honda cbr125r??
ειναι vfm αυτο το μοντελο πιστευετε?? γενικα τετοιο στυλ θελω σαν αυτο π εγραψα
Bαλε κατι παραπανω και μπορεις να αγορασεις το παρακατω καινουργιο, κανει για αυτο που θες..

Συνημμένα

• 11496561_7_z.jpg
    11496561_7_z.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 68

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
σας λεει κατι αυτη η μηχανη; ενα αντιγραφο του gs για χαμηλο μπατζετ

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
σας λεει κατι αυτη η μηχανη; ενα αντιγραφο του gs για χαμηλο μπατζετ
Καλύτερα να έλεγες πως αντιγράφει το rover της Nasa πιο κοντά θα έφτανες!!

Καμία σχέση με GS! Φτιάχνεται σε no-name εργοστάσια με διαφορα ανταλλακτικά από άλλα κινέζικα εργοστάσια.
Αν θέλεις αντίστοιχο που να είναι και καλό δες το VOGE. Φτιάχνεται από την LONCIN την ίδια όμως, όχι απο εργοστάσια που αγοράζουν κινητήρες LONCIN και είναι φτιαγμένο με γνώμονα τα Ευρωπαϊκά στάνταρς
Δες τα κι απο κοντά. Χωρίς να εχεις μεγάλη εμπειρία και γνώσεις θα καταλάβεις την διαφορά αρκετά εύκολα.
Από εκεί και πέρα οι μοτοσυκλέτες καλό είναι να μην αντιμετωπίζονται με κριτήρια αυτοκινήτου, "είναι τόσο μεγάλο" "αντιγράφει εκείνο" "μοιάζει με το άλλο" ή καθαρά εισοδηματικά και η αγορά τους να κρύβει και λίγο πάθος...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ρε συνμπουρδελιαρηδες δωστε τα φωτα σας.Εχω ενα sym wolf 250 και συμβαινει το εξης.Εχω αλλαξει δισκοφρενα αρχες ιουνη κ ολα καλα.αρχες αυγουστου εφυγα διακοπες γυρισα κ προχθες που πηρα την μηχανη το ποδοφρενο πιανει μονο οταν το τερματισω.Ενω μεχρι να φυγω επιανε πολυ ψηλα.Τι σκατα φταιει?Κ πως μπορω να το διορθωσω?Θελω να φρεναρει πατωντας μαλακα για να με καταλαβετε οχι τερματιζωντας το.

apalefta

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
75
Πόντοι
0
Το μηχανάκι φρενάρει με το μπροστά.

Τώρα για το θέμα σου.
Κάνε αλλαγή υγρων φρένων στην πίσω τρόμπα. Και καλή εξαέρωση.
Μάλλον δεν εγινε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Ρε συνμπουρδελιαρηδες δωστε τα φωτα σας.Εχω ενα sym wolf 250 και συμβαινει το εξης.Εχω αλλαξει δισκοφρενα αρχες ιουνη κ ολα καλα.αρχες αυγουστου εφυγα διακοπες γυρισα κ προχθες που πηρα την μηχανη το ποδοφρενο πιανει μονο οταν το τερματισω.Ενω μεχρι να φυγω επιανε πολυ ψηλα.Τι σκατα φταιει?Κ πως μπορω να το διορθωσω?Θελω να φρεναρει πατωντας μαλακα για να με καταλαβετε οχι τερματιζωντας το.
αν πατησεις παρατεταμενα το φρενο σκληρενει η παραμενει το ιδιο,επισης οπως σου ειπε κοιτα τη σταθμη των υγρων.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Το μηχανάκι φρενάρει με το μπροστά.

Τώρα για το θέμα σου.
Κάνε αλλαγή υγρων φρένων στην πίσω τρόμπα. Και καλή εξαέρωση.
Μάλλον δεν εγινε
συνδιασμος ειναι δεν μπορεις να φρεναρεις αποτομα με το μπροστινο επισης το πισω το χρειαζεσαι για κανενα πλαγιασμα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.240
Πόντοι
12.756
συνδιασμος ειναι δεν μπορεις να φρεναρεις αποτομα με το μπροστινο επισης το πισω το χρειαζεσαι για κανενα πλαγιασμα.
στο ρεπο σου εισαι ΚΑΙ μηχανικός ?
ηλεκτρολόγος δεν εισαι βρε μαλάκα ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
σε οποιο νημα παει και αναλογα την θεματολογια κανει και την ειδικοτητα του :confused:
παιρνω ειδικοτητα μεσω το σαη μας.Μεχρι τωρα εχω πολλα πτυχια υπογεγραμενα απο τον αντισθενη. :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.240
Πόντοι
12.756
κανω και κανενα μεροκαματο στο αγωνιστικο της απριλια. :tooth: :tooth: :tooth:
ασε ρε το κοσμο ήσυχο μην τον κάψεις..
ειδικα στα φρενα , μην σε ακουσει και φρεναρει με την παντοφλα μετά

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
παιρνω ειδικοτητα μεσω το σαη μας.Μεχρι τωρα εχω πολλα πτυχια υπογεγραμενα απο τον αντισθενη. :confused: :confused: :confused:
μονο αστροναυτης σου λειπει ανοιξε νημα να παρεις διπλωμα :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ασε ρε το κοσμο ήσυχο μην τον κάψεις..
ειδικα στα φρενα , μην σε ακουσει και φρεναρει με την παντοφλα μετά
ευτυχως δεν τον διαβαζει κανεις:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom