- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
AAAAAXAXAXXAXAXAA!!!!!!!!!!!!!
[size=10pt]Εμένα όλα αυτά τα καινούρια δε μου λένε τίποτα, μη σου πω ότι προτιμώ τα μηχανάκια με καρμπυρατέρ.[/size]
ABS, "easy start system", traction control, τι παπαριές είναι αυτές...
Άμα δε το λένε τα χέρια σου, τι να σου κάνουν όλα αυτά τα gadgets?
Αλλά ακόμα και σ' αυτά, είναι που παραδέχομαι τους Γιαπωνέζους.
Τι να κλάσουν τώρα τα BMW, μπροστά σ' αυτά τα κατασκευάσματα...
Βγάλτε τα αυτοκίνητά σας ρε παιδιά, καλά είναι, και αφήστε το... δίκυκλο σπορ.
Δεν είναι για σας.
Είναι για τους κίτρινους.
Μεσα στο χωματινο πεταμε και ενα καρε με DR. BIG για τους καυλωμενους παππουδες να θυμηθουν τα νιατα τους μπας και τους ψησουμε να αγορασουν κανα μηχανακι,γιατι οι πιτσιρικαδες που να βρουν λεφταSuzuki V-Strom 1000 2017
Φτιαχνουνε μηχανακια καναπέδες,για δημοσιους υπαλληλους,φλωρους και αλλους beta αρσενικους,μπας και γαμησουνε κι αυτοι παριστανοντας τους μηχανοβιους
Δεν είναι σωστό να απαξιώνουμε την πρόοδο και την εξέλιξη,με την ίδια λογική οι ακόμα παλιότεροι από σένα κι από μένα θα χλεύαζαν την εφαρμογή της μίζας για εκκίνηση,όταν αυτοί στα χρόνια τους έσπαγαν στην κυριολεξία πόδια από επιστροφή της μανιβέλας... Έχεις δίκιο σε μεγάλον βαθμό ότι οι χρήστες των δίκυκλων έχουν αλλάξει σε ύφος και χαρακτήρα,από τον αλήτη της γειτονιάς με το boldor και το samurai,περάσαμε στον κουστουμάτο με το πολυτελές σκούτερ και άλλες μεταλλάξεις,αλλά η κουβέντα πάει μακριά...Εμένα όλα αυτά τα καινούρια δε μου λένε τίποτα, μη σου πω ότι προτιμώ τα μηχανάκια με καρμπυρατέρ.
Δεν είναι για σας.
Ασε μας ρε Σταυρο με τις σκοτωστρες σου.. γερος αθρωπος.. !!!
παππου καβαλας ακομη το χαμπα?Εμένα όλα αυτά τα καινούρια δε μου λένε τίποτα, μη σου πω ότι προτιμώ τα μηχανάκια με καρμπυρατέρ.
Δεν είναι για σας.
Πολύ καλό ''παπί'',αλλά δεν φτάνει σε επιδόσεις και στρίψιμο το Suzuki fx125 που είχα αγοράσει το 2000.Πλαίσιο και μοτέρ μοτοσυκλέτας,τετραβάλβιδο με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής,πεντατάχυτο με συμπλέκτη,γουργούριζε μέχρι τα 80χλμ/Ω και ''τα'δινε'' μέχρι να τελικιάσει!Υστερούσε μόνο σε άνεση για το δεύτερο άτομο λόγω σύμπτηξης του πλαισίου σε διαστάσεις ''παπιού''.Το χάρηκα για πέντε χρόνια,εκλάπη,σκατά στον τάφο του καριόλη!Σταμάτησε να εισάγεται το 2002,μάλλον λόγω ρύπων και θορύβου.Βλέπω που και που κανένα να κυκλοφορεί,συνήθως καγκουριασμένο και κακοσυντηρημένο...κοιταχτε εδω παιδια παπι με αρχιδια λεμε !!
κοιταχτε εδω παιδια παπι με αρχιδια λεμε !!