ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αμα ειναι να κανουμε 100 κινησουλες για να κατσει μια γαμα τα
ενα τοις εκατο ειναι κακο ποσοστο τυπε. συμφωνω αστο
αμα ειναι να κανουμε 100 κινησουλες για να κατσει μια γαμα τα
ε δεν νομιζω να ειναι κ πολυ παραπανω με καμακι στα φαναρια.Αλλα κ εξω στο δρομο κλαμπακια κλπ τα ιδια σκατα ειναι...Οποτε ισως καλυτερα να κανεις καμακι καβαλα στο μοτορι σου κ μετα τον χυλο να φευγεις στη μια ροδα με στυλ κ αξιοπρεπεια
ε δεν νομιζω να ειναι κ πολυ παραπανω με καμακι στα φαναρια.Αλλα κ εξω στο δρομο κλαμπακια κλπ τα ιδια σκατα ειναι...Οποτε ισως καλυτερα να κανεις καμακι καβαλα στο μοτορι σου κ μετα τον χυλο να φευγεις στη μια ροδα με στυλ κ αξιοπρεπεια
λιγο απιθανο μου φαινεται οι περισσοτερες αποφευγουν κ να κοιταξουν μην δωσουν θαρρος κλπ ειδικα πεζες σε αμαξι κλειδωμενες κλπ νιωθουν ασφαλεια ισως κ να κοζαρουν καποιον που τους αρεσει.Ειναι οπωςκ με το νετ ολοι το παιζουν ολοι φλερταρουν η βριζονται αλλα εξω στο δρομο ολοι κ ολες ειναι στον κοσμο τους.Η Ασφαλεια του πισι ...
Εμενα μου συμβαίνει συχνά να έρχεται το μωράκι και νά κάθεται από μονο του στη σέλα. Και να μην κατεβαίνει με τίποτε. Αναγκάζομαι να παίρνω taxi, μου έχουν φύγει ένα σωρό λεφτά. Αυτά δεν τα βλέπει το κράτος? Που είναι το κράτος?
μηπως φιλε κάνεις αυτο που εμμεσα κατηγορείς? μηπως γουσταρεις κι εσυ "ασφάλεια"?
Εμενα μου συμβαίνει συχνά να έρχεται το μωράκι και νά κάθεται από μονο του στη σέλα. Και να μην κατεβαίνει με τίποτε. Αναγκάζομαι να παίρνω taxi, μου έχουν φύγει ένα σωρό λεφτά. Αυτά δεν τα βλέπει το κράτος? Που είναι το κράτος?
γιατι δε κοιτας και τα m5 δεν εχουν μεγαλη διαφορα στη τιμηΤελικα εχω καταληξει στα Metzeler m3.τα εχω βρει απο 280-300 τοποθετημενα.παντως απο 1 του μηνα οι τιμες τις Metzeler θα ανεβουν κατα πολυ.
Φιλε εσυ τι οχημα εχεις?σε οσους εχω ρωτησει μου λενε το μ3,το μ5 ειναι λιγο υπερβολη για το Ζ 750,και για τη χρηση που το θελω.γιατι δε κοιτας και τα m5 δεν εχουν μεγαλη διαφορα στη τιμη
εγω γι'αυτα θα ψαχτω παντως
fazerΦιλε εσυ τι οχημα εχεις?σε οσους εχω ρωτησει μου λενε το μ3,το μ5 ειναι λιγο υπερβολη για το Ζ 750,και για τη χρηση που το θελω.
fazer
υπερβολη ως προς τι δλδ
γκαμπαντουυυυυυυυυ κ λοιποι
ξερετε που μπορω να βρω αλυσιδα πολυυυυυ χοντρη, γυρω στο 2,20?
για να μενει μονιμα σε μια κολωνα θελω για να δενω το ποδηλατο για λιγο.
πηρα μια απο καταστημα με μηχανες 1,80 με λαστιχο απεξω 58 ευρω αλλα δεεεεν κανει, ειναι μικρη κ μου ειπαν οτι γενικα δεν υπαρχουν μεγαλυτερες. πειιιτε
Velvy η μεγαλύτερη fix αλυσίδα μοτοσυκλετών που βρήκα σε μια σύντομη έρευνα, είναι της Oxford (2.00m) και είναι σ' αυτό το link... Σε Abus που έψαξα δεν δίνει το μήκος της....
Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!) είναι να ΜΗΝ είναι η κλειδαριά με στρογγυλό κλειδί! Ανοίγουν ΠΟΛΥ εύκολα (δες video)...
Μ3 'έβαλα πριν κανά τριμηνο. σε cbf 1000. πολύ καλό .χωρίς να τα ζορίζωΙσως οτι το μ5 ειναι για πιο γρηγορες μοτο,και γενικα πιο extreme χρηση.σε 4-5 που ρωτησα δεν μου το προτεινε κανεις,αλλα τους ρωταγα εγω για τα μ5 και μου λεγανε οχι.αυτοι λεφτα θελουν να παρουν λογικα,αν ηταν θα μου το προτειναν γιατι εχει λιγο παραπανω.παντως υπαρχει και η πιο φτηνη λυση τα rennsport απο 210-250 ευρω.αλλα ειναι μονης γομας.τα μ3 ειναι τριγομα.