sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ετσι...το πουλο τωρα.....βρες κανα πιτσιρικι να του ζαλιζεις τα παπαρια τωρα,,θαμπωθηκα
τι να πω εγω με το βεστρομ;;;
ενεος!!!!
Ετσι...το πουλο τωρα.....βρες κανα πιτσιρικι να του ζαλιζεις τα παπαρια τωρα,,θαμπωθηκα
τι να πω εγω με το βεστρομ;;;
ενεος!!!!
Βεβαιος και ειπα την γνωμη μου..2- 3 σελιδες πισω..πηγαινε και διαβασε την γνωμη μου..
Τυπε αμα ρωτας τους αλλους να σου πουν τι λαστιχα να βαλεις...εχεις μηχανη αλλα δεν κανεις για μηχανες...τι αλλο θα ακουσουμε...
Απλα μου την σπανε ερωτησεις τυπου τι να βαλω τι να κανω....
Λοιπον γιαυτο μου την σπανε οι ερωτησεις τετοιου τυπου....εσυ εισαι δυσαρεστημενος εγω ευχαριστημενος......και ο αλλος ειναι ευχαριστημενος δυσαρεστημενος με ντανλοπ...βγαζεις ακρη?
Και πως θα μάθει κάποιος?
Εσύ όταν ξεκίνησες τα ήξερες όλα?
Δε ρώτησες ποτέ σου?
Φόρεσες ΟΛΑ τα λάστιχα για να δεις τι κάνει το καθένα?
Ακριβως...μονος μου εβγαλα συμπερασμα πιο ταιριαζει σε εμενα και την μηχανη μου....
Και μπουφαν βεμβε,και καλτσα βεμβε,και μποτακι βεμβε και πουκαμισο
και στρινγκ
οχι ρε δεν σε δουλευει
την ειπε την γνωμη του με το αλλο ως Μπαστουνοβλαχος
πετζετακις
ααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχ
Εχεις δικιο τυπε μου αστο...γιατι και εσυ μπερδεψες τις κιθαρες με τις μηχανες...Πέραν των άλλων λοιπόν (ότι σου τη σπάει κάποιος να ρωτάει τι νά βάλει, κι ότι αν δεν ξέρει τι λάστιχα να βάλει τότε δεν κάνει για μηχανές), η γνώμη σου είναι ότι πρέπει να δοκιμάσει ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά μέχρι να καταλήξει.
Αν εμένα λοιπόν, που δεν ξέρω από λάστιχα αλλά ξέρω από κιθάρες, με ρωτήσει κάποιος τι κιθάρα να αγοράσει, η καλύτερή μου απάντηση θα είναι "μάζεψε κανά μύριο και τράβα αγόρασε καμιά οχτακοσαριά κιθάρες μέχρι να βρεις ποια σου κάνει".
Το είπα και πριν.
Δε βγάνουμ'άκρη. Ασ'το να πάει στο διάολο.
Εχεις δικιο τυπε μου αστο...γιατι και εσυ μπερδεψες τις κιθαρες με τις μηχανες...
Μαγκα ετσι γουσταρουμε....εχεις κανα προβλημα?Και αν ο πελάτης που τους την πέφτει στη Συγγρού δεν έχει BMW, δε μπαίνουν μέσα να του πάρουν την πίπα.
Μέχρι και η βέλβη το'πιασε και γέλασε.
Εγώ χρειάστηκε να γκουγκλάρω.
Φιλαρακι,τα λαστιχα που σου ειπα ειναι αυτα
η αποψη μου ειναι απο δικη μου εμπειρια (και οχι κατι μου ειπαν,τα φοραει καποιος φιλος,ειναι ωραια στο ματι κτλ κτλ)
θελουν λιγο προσοχη στο βρεγμενο(μην φανταστεις τιποτα τραγικα πραματα)αλλα υποθετω οτι ουτως ή αλλως
εισαι προσεκτικος στο βρεγμενο (εγω ειμαι και παρα πολυ μαλιστα..)
τα προτεινουν για track day λαστιχα,γιαυτο και σου ειπα οτι ειναι "ρεισονια",που σημαινει ζεσταινονται γρηγορα (οντως)
και κρατανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ειδικα σε γλυστερα κομματια,με τιμημα οτι δεν ειναι τα πλεον ειδικα για βροχη
εαν εισαι και προσεκτικος σε χρηση πολης και δεν πιεζεις με σπιναρισματα και γλυστρηματα του πισω τροχου,βγαζουν ανετα
καμμια 8.000-10.000 χλμ....αμα τα πλακωσεις στις γλυστρες..αλλαζει το θεμα
επισης πολυ καλα λογια εχω ακουσει και για τα Metzeler M5 ιντερακτ
κοιτα και λιγο στο φορουμ της Καβασακι τι λενε τα παιδια,ειναι αξιολογα παιδια και ψαχνονται πολυ
με αυτο το καλοπουλημενο μοντελο που εχεις και εσυ..
Ευχαριστω φιλε,ναι μπηκα στο kawasaki-bik,και πολλοι λενε και το Bridgestone ΒΤ-016.οντως ειναι πολυ ψαγμενοι και οχι ξερολες και ειρωνικοι οπως μερικοι.
Ευχαριστω φιλε,ναι μπηκα στο kawasaki-bik,και πολλοι λενε και το Bridgestone ΒΤ-016.οντως ειναι πολυ ψαγμενοι και οχι ξερολες και ειρωνικοι οπως μερικοι.
Μαγκα ετσι γουσταρουμε....εχεις κανα προβλημα?
Mαλλον εσυ δεν γαμας γενικως...Όχι.
Δε γαμώ, ούτε πιπώνω τράβελους, ούτως ή άλλως.
Mαλλον εσυ δεν γαμας γενικως...
γιατι τα καγκελα για τις μηχανες ειναι τοσο ακριβα?
150 και 200 ευρα?
Πράγματι.
Δε γαμώ βρωμόκωλους.
Ε μαλλον γαμας βρωμοπουτσες δικε μου....Πράγματι.
Δε γαμώ βρωμόκωλους.
Ε μαλλον γαμας βρωμοπουτσες δικε μου....