rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.300
- Πόντοι
- 12.946
Εσύ ποιανού κλώνος είσαι?Ίσα μωρή σαλούφα που θα ανοίξεις και νήμα...
Εσύ ποιανού κλώνος είσαι?Ίσα μωρή σαλούφα που θα ανοίξεις και νήμα...
Οκ δεκτόν, καλωσορίσατεΚανενός τύπε... χιούμορ έκανα, αν κατάλαβες....
Έτσι είναι κωλογερε. Στην εποχή σου τα κάνατε αλλιώς τα πράγματα, η δικιά μου και οι νεότερες γενιές δεν συμπεριφερόμαστε τόσο αντρίκια. Άντρες είμαστε για παράδειγμα, αλλά θα βάλουμε και μια κρέμα (όχι αυτήν για αιμορροΐδες) για την αντιγηρανσηΡε μλκσμνα, 52 άτομα περιμένουν να δουν αίμα καισπέρμααμμο σε αυτό το νήμα και εσείς το μπαχαλεψατε και το κάνατε Κοσμοπολιταν.
Πάντα σε αυτές τις κόντρες υπάρχει και ο τρίτος δρόμος, Μπακοδήμου.Καλησπερα σας.. @Lasufin vs @baroc .
Ελπιζω να μην συγχωνευτεί το νημα..
Εγω απλα κανω αυτα που με διδαξε ο Μεντορας..
@dimigoall .
Με σεβασμο και στα 2 μελη.. απλα να τελειωνει η κοντρα μεταξυ τους.
Τα τύπε ?Πάντα σε αυτές τις κόντρες υπάρχει και ο τρίτος δρόμος, Μπακοδήμου.
Ας το προσθέσουμε...
Old time classic...Τα τύπε ?
Δεν ξέρω.. σε κάθε νήμα.. βρίζονται.που παιχτηκε η κοντρα ποιος ειναι ο λασουφιν?
Θα παίξει κόντρα με golfακια τύπε στη μαύρη και ραντεβού θανάτουπου παιχτηκε η κοντρα ποιος ειναι ο λασουφιν?
Μεγάλη προσωπικότητα φαίνεται...που παιχτηκε η κοντρα ποιος ειναι ο λασουφιν?
οποιος θελει στην κρυφη ειμαι φιλτρο προγραμμα εξατμιση και μεθανολεςΘα παίξει κόντρα με golfακια τύπε στη μαύρη και ραντεβού θανάτου
Τύπε θα σού χρειαστεί και ένα turbo timer τώρα με αυτές τις θερμοκρασίες ...οποιος θελει στην κρυφη ειμαι φιλτρο προγραμμα εξατμιση και μεθανολες
Τυπε.. έβαλα Μπακοδήμου.. μην τα θες όλα..Επίσης, με αφορμή κάποια συζήτηση στο αγαπημένο μου νήμα, η ερώτηση θα μπορούσε να περιλαμβάνει και κάτι τύπου lazy sod son of a motherfucking bitch και άλλα τέτοια ευγενικά...
τι ειναι αυτο τυπε λεει και την ωρα τζι εμ τι?καλυτερα να περιμενουμμε να γινει κοντρα τον χειμωνα που εχει τουρμποκαιροΤύπε θα σού χρειαστεί και ένα turbo timer τώρα με αυτές τις θερμοκρασίες ...