Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.417
- Πόντοι
- 2.046
Έχω ψηφοφορία γαμωτοΕιμαι και προφητης
Έχω ψηφοφορία γαμωτοΕιμαι και προφητης
Σου κανω δωρο 10ημερο σε πενταστερο παραλιακο στην μαγευτικη ΘηβαΛες να λύσουν την διαφορά με μονομαχία στην παραλία στην Θήβα?
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο στενοχωρηθηκα!!!Έχω ψηφοφορία γαμωτο
θα γινει πατημα με τζετ σκι?Λες να λύσουν την διαφορά με μονομαχία στην παραλία στην Θήβα?
Ευχαριστώ, το εκτιμώ αλλά έχω σπίτι παραλιακό...Σου κανω δωρο 10ημερο σε πενταστερο παραλιακο στην μαγευτικη Θηβα
Κι ο ζανκλο σε μια ωρα απο Αθηνα κολυμπαει στο ΡιοΕυχαριστώ, το εκτιμώ αλλά έχω σπίτι παραλιακό...
Περίπου 10 λεπτά...
Kite surf μονομαχία λέωθα γινει πατημα με τζετ σκι?
επειδη δηλαδη τον στραποναρει γυναικα παει να πει οτι ειναι τσιριμπιμ τσιριμπομ πολυ κακια αμεσως εδω μεσα να βγαλετε τον αλλον μπουστη μπορει να ειναι συλλεκτης εμπειριωνΚατούρημα και στράπον εννοείς ;
Φίλε μη κατηγορείς άδικα κόσμο πάντως αφού.
Του αρέσει να τον κατουράνε και να τον στραπονιάρουν , αλλά ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Να ξες.
Κόπα καμπάνα?Κι ο ζανκλο σε μια ωρα απο Αθηνα κολυμπαει στο Ριο
αν εισαι kitας σε συμπαθησα λιγο παραπανωKite surf μονομαχία λέω
kite να ξες, είναι καινούριο και χλεχλέδικο .......Kite surf μονομαχία λέω
Βυζια Μπακοδήμου,όχι σκετηΠάντα σε αυτές τις κόντρες υπάρχει και ο τρίτος δρόμος, Μπακοδήμου.
Ας το προσθέσουμε...
Θα το ήθελα, αλλά με πρόβλημα στον αχίλλειο εδώ και χρόνια έχω ξεχάσει και το τρέξιμο...αν εισαι kitας σε συμπαθησα λιγο παραπανω
Είπαμε το kite είναι για πιτσιρίκια και βλαμμένα .............Θα το ήθελα, αλλά με πρόβλημα στον αχίλλειο εδώ και χρόνια έχω ξεχάσει και το τρέξιμο...
Ξεκάθαρα Μαρία Μπακοδήμου. Τι να τους κάνεις τους μαλακεςΚαλησπερα σας.. @Lasufin vs @baroc .
Ελπιζω να μην συγχωνευτεί το νημα..
Εγω απλα κανω αυτα που με διδαξε ο Μεντορας..
@dimigoall .
Με σεβασμο και στα 2 μελη.. απλα να τελειωνει η κοντρα μεταξυ τους.
Μπέρδεψες τους μπαρόκ τυπεΚαλησπερα σας.. @Lasufin vs @baroc .
Ελπιζω να μην συγχωνευτεί το νημα..
Εγω απλα κανω αυτα που με διδαξε ο Μεντορας..
@dimigoall .
Με σεβασμο και στα 2 μελη.. απλα να τελειωνει η κοντρα μεταξυ τους.
λασουφινακο σου δινω 500 ευρω για το χρεπι σου και τα εξοδα μεταβιβασης δικα σουΜαλακια ψηφορια εχει βαλει...
Τη μπακοδημου τι την θες?
Αν ηταν μεταξι των δυο να δουμε ποιον προτιμουν τα μέλη