Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
8000 το πουλαωλασουφινακο σου δινω 500 ευρω για το χρεπι σου και τα εξοδα μεταβιβασης δικα σου
500 ευρω δεν κάνει ουτε ο προφυλακτηρας
8000 το πουλαωλασουφινακο σου δινω 500 ευρω για το χρεπι σου και τα εξοδα μεταβιβασης δικα σου
500 ουτε ευρω παραπανω ....βρε μαλακα του 8 εχει και φιλος μου με 170 ιππους και το πηρε 6500 κατσικοκλεφτη που θες και 8 χηνες8000 το πουλαω
500 ευρω δεν κάνει ουτε ο προφυλακτηρας
Ρε ειναι g t i 0-100 σε 6 δευτερολεπτα...500 ουτε ευρω παραπανω ....βρε μαλακα του 8 εχει και φιλος μου με 170 ιππους και το πηρε 6500 κατσικοκλεφτη που θες και 8 χηνες
ισωςΡε ειναι g t i 0-100 σε 6 δευτερολεπτα...
Με 170 μαλλον το g t εχει
Καλησπερα σας.. @Lasufin vs @baroc .
Ελπιζω να μην συγχωνευτεί το νημα..
Εγω απλα κανω αυτα που με διδαξε ο Μεντορας..
@dimigoall .
Με σεβασμο και στα 2 μελη.. απλα να τελειωνει η κοντρα μεταξυ τους.
Όντως εγώ μόνο στο νήμα Αλβανίδες vs Ελληνίδες αντάλλαξα τρία τέσσερα μηνύματα με αυτόν τον τύπο λόγω ότι όταν μουπε ότι διαθέτω κλωνάρια του το ανταπέδωσα
Και λες αυτο το αμαξι κουβα?
Έκανε λάθος ο τυπάκος.Όντως εγώ μόνο στο νήμα Αλβανίδες vs Ελληνίδες αντάλλαξα τρία τέσσερα μηνύματα με αυτόν τον τύπο λόγω ότι όταν μουπε ότι διαθέτω κλωνάρια του το ανταπέδωσα
Που βρεθηκε η μεγάλη κόντρα και μπήκα και σε ψηφοφορία δεν το κατανοώ .
Εκτός και αν με μπερδεύετε με τον barock .
λασουφινακο σου δινω 500 ευρω για το χρεπι σου και τα εξοδα μεταβιβασης δικα σου
Δε θα τα χαλάσουμε για ένα k...Έκανε λάθος ο τυπάκος.
Μικρό βέβαια, όλοι ξέρουν γα την κόντρα.
φερε ενα λεον κουπρα να σου δωσω 3000Και λες αυτο το αμαξι κουβα?
Για μενα g t I και type r Honda ειναι ο αμεσος ανταγωνισμος.
Και το leon το cupra
Ανεκαθεν απεχθανομαι τους τσαμπατζιδες...φερε ενα λεον κουπρα να σου δωσω 3000
το ξερω αλλα δεν θα επαιρνα ποτε μεταχειρισμενο...Ανεκαθεν απεχθανομαι τους τσαμπατζιδες...
Με 3000 θα σου φερω ενα με 300χιλιαδες χλμ εισαι εντάξει?
Τα κουπρα εχουν 6000-7000
Τι αμαξαρα?το ξερω αλλα δεν θα επαιρνα ποτε μεταχειρισμενο...
τωρα οδηγαω αμαξαρα παντως
εταιρικο 45000 κανειΤι αμαξαρα?
Ζητω συγγνωμη σε μπερδεψαΌντως εγώ μόνο στο νήμα Αλβανίδες vs Ελληνίδες αντάλλαξα τρία τέσσερα μηνύματα με αυτόν τον τύπο λόγω ότι όταν μουπε ότι διαθέτω κλωνάρια του το ανταπέδωσα
Που βρεθηκε η μεγάλη κόντρα και μπήκα και σε ψηφοφορία δεν το κατανοώ .
Εκτός και αν με μπερδεύετε με τον barock .
...την Χατζη ξεχασες που παιζει σε ολες τις απαντησειςΚατοπιν απαιτησεως .. μηδενησα και εβαλα μονο τα 2 μελη. Ζητω συγγμωμη για τπ μπερδεμα
Μπακοδήμου?Κατοπιν απαιτησεως .. μηδενησα και εβαλα μονο τα 2 μελη. Ζητω συγγνωμη για το μπερδεμα
Υπηρχε αιτημα να ειναι οι δυο τουςΜπακοδήμου?