athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.617
- Πόντοι
- 12.756
μυτη -τακουνι κλπΘα παίξει κόντρα με golfακια τύπε στη μαύρη και ραντεβού θανάτου
μυτη -τακουνι κλπΘα παίξει κόντρα με golfακια τύπε στη μαύρη και ραντεβού θανάτου
Ισχύει, το είδα.Τυπε.. έβαλα Μπακοδήμου.. μην τα θες όλα..
τι ειναι αυτο τυπε λεει και την ωρα τζι εμ τι?καλυτερα να περιμενουμμε να γινει κοντρα τον χειμωνα που εχει τουρμποκαιρο
|
Μη δείς μαδομούνι και εσύ ρε μλκ ... αμέσως να χωθείςθα στηριξω Μπαροκο
Με ποιόν τρόπο;;;θα στηριξω Μπαροκο
Λες?θα στηριξω Μπαροκο
Επιμορφωτικό site το μπου
Το turbo timer είναι μία ηλεκτρονική συσκευή, η οποία αναλαμβάνει να διατηρεί σε λειτουργία τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, όταν βγάζετε το κλειδί από τη μίζα, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή απαγωγή της θερμότητας από την τουρμπίνα, αλλά και η συσσωρευμένη ποσότητα λαδιού σε αυτή.
Τυπε σε λιγο θα λαβεις μηνυμα οτι το νημα συγχωνευτηκε με το "μωρη λουγκρα κτλ"Καλησπερα σας.. @Lasufin vs @baroc .
Ελπιζω να μην συγχωνευτεί το νημα..
Εγω απλα κανω αυτα που με διδαξε ο Μεντορας..
@dimigoall .
Με σεβασμο και στα 2 μελη.. απλα να τελειωνει η κοντρα μεταξυ τους.
Η Μαρία πρώτη πάντως με 63,6 %Επιμορφωτικό site το μπου
Ειρηνοποιός...Μη δείς μαδομούνι και εσύ ρε μλκ ... αμέσως να χωθείς
κατι θα σκεφτωΜε ποιόν τρόπο;;;
Όχι ρε.. γιατί..έχω ψηφοφορία..μην κάνετε αναφορά ρεΤυπε σε λιγο θα λαβεις μηνυμα οτι το νημα συγχωνευτηκε με το "μωρη λουγκρα κτλ"
Ποιόν προτιμάτε ως τί;ως μαλάκα ως τύπο γενικώς ως πουτανιάρη ως γκομενιάρη ως ναυάγιο ως άλτερ έγκο;Καλησπερα σας.. @Lasufin vs @baroc .
Ελπιζω να μην συγχωνευτεί το νημα..
Εγω απλα κανω αυτα που με διδαξε ο Μεντορας..
@dimigoall .
Με σεβασμο και στα 2 μελη.. απλα να τελειωνει η κοντρα μεταξυ τους.
Μη ρωτας εμενα τυπε...δεν κανω εγω τα κουμανταΌχι ρε.. γιατί..
πρεπει να κανεις αιτημα στην διοίκηση να μεγαλωσει την χωρητικοτητα του σερβερΩραία φιλε θα βαλω ολο το υλικό του εδω με την ελενα
Χαχαχαχαχαχαχα
Που το ξέρεις τότε ;Μη ρωτας εμενα τυπε...δεν κανω εγω τα κουμαντα
Λες να λύσουν την διαφορά με μονομαχία στην παραλία στην Θήβα?Τυπε σε λιγο θα λαβεις μηνυμα οτι το νημα συγχωνευτηκε με το "μωρη λουγκρα κτλ"
Ειμαι και προφητηςΠου το ξέρεις τότε ;
Κατούρημα και στράπον εννοείς ;Ωραία φιλε θα βαλω ολο το υλικό του εδω με την ελενα
Χαχαχαχαχαχαχα