Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.417
- Πόντοι
- 2.046
Με Συγχωνευσανε...
ολοι ???? ε οχι και ολοι...Γαμιεστε ολοι ρε! Και ο κωλογερος μαζι.
Ολοι με πρωτο και καλυτερο εσενα!ολοι ???? ε οχι και ολοι...
τι επαθες ?
Μην κανεις το κοροιδο. Ξερεις πολυ καλα ποιο βιντεο
Χάσαμε και τον ακροατήΕχει χαλασει το σαιτ, με το σεις και με το σας ολοι τους, μεχρι και ο Λακης σταματησε να χεζει σε ταφους και να μοιραζει καρκινους. Γιναμε φλωρουμπες και ντιγκιντανγκες ολοι μας, ηρθε το τελος
Ή ο μπιρλας το εχει ή ο καριολης. Εγω δεν εχω τέτοιο και ΑΠΑΙΤΩ να μου το στειλουν!Μην κανεις το κοροιδο. Ξερεις πολυ καλα ποιο βιντεο
Οχι ρε, μιλα. Μιλα, να δουμε τι εχεις να πεις και ποιος θα σε ακουσει.καλα δε ξαναμιλαω
Χάσαμε και τον ακροατή
με τη γνωστή λίστα, έχει γράψει έναν άφραγκο που χρωστάει
μόλις το είδα άρχισε τα μπινελίκια σε όλα τα νήματα
Εγω τα δικα μου 2500 βιντεο με ολες τις σελεμπριτις απο το 1927 και δωθε τα εχω δωσει στον εγγονο μου @troubakhs για να μην μου ζηταει χαρτζηλικι.Ή ο μπιρλας το εχει ή ο καριολης. Εγω δεν εχω τέτοιο και ΑΠΑΙΤΩ να μου το στειλουν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι ρε, μιλα. Μιλα, να δουμε τι εχεις να πεις και ποιος θα σε ακουσει.
Αλήθεια λέω πρέπει να ήταν Σαββάτο πρωί και τα έκανε κόπυ πάστα
e p i c ! ! !
Τα πουλησε και έφαγε τα λεφτά στις πουτανες.Εγω τα δικα μου 2500 βιντεο με ολες τις σελεμπριτις απο το 1927 και δωθε τα εχω δωσει στον εγγονο μου @troubakhs για να μην μου ζηταει χαρτζηλικι.
O Βίρλας τον τελευταίο καιρό ξημερωβραδιάζεται στα μπιτσόμπαρα της Θήβας.Ή ο μπιρλας το εχει ή ο καριολης. Εγω δεν εχω τέτοιο και ΑΠΑΙΤΩ να μου το στειλουν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι ρε, μιλα. Μιλα, να δουμε τι εχεις να πεις και ποιος θα σε ακουσει.
Ο τσελεμπρες;O Βίρλας τον τελευταίο καιρό ξημερωβραδιάζεται στα μπιτσόμπαρα της Θήβας.
Ένας είναι ο βιδεοκράτορας, τον ξέρουνε όλοι.
Ντα...Ο τσελεμπρες;
Δεν παει με πουτανες. Ειναι ρομαντικος ο εγγονος μου, ερωτευεται, δεν βρισκει ανταποκριση και παει και πνιγει τον πονο του στα κωλο-μπαρα του Πειραια. Αφου γινει ντιρλα, παει και ξερνοβολαει στα βραχια της Πειραικης. Ειναι πολυ ευαισθητο παιδι.Τα πουλησε και έφαγε τα λεφτά στις πουτανες.
Με Συγχωνευσανε...
Ο θείο σοβαρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκεΤα πουλησε και έφαγε τα λεφτά στις πουτανες.