Panos 1978
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 10.992
- Πόντοι
- 3.296
Με Συγχωνευσανε...
ολοι ???? ε οχι και ολοι...Γαμιεστε ολοι ρε! Και ο κωλογερος μαζι.
Ολοι με πρωτο και καλυτερο εσενα!ολοι ???? ε οχι και ολοι...
τι επαθες ?![]()
Μην κανεις το κοροιδο. Ξερεις πολυ καλα ποιο βιντεο
Χάσαμε και τον ακροατήΕχει χαλασει το σαιτ, με το σεις και με το σας ολοι τους, μεχρι και ο Λακης σταματησε να χεζει σε ταφους και να μοιραζει καρκινους. Γιναμε φλωρουμπες και ντιγκιντανγκες ολοι μας, ηρθε το τελος![]()
Ή ο μπιρλας το εχει ή ο καριολης. Εγω δεν εχω τέτοιο και ΑΠΑΙΤΩ να μου το στειλουν!Μην κανεις το κοροιδο. Ξερεις πολυ καλα ποιο βιντεο![]()
Οχι ρε, μιλα. Μιλα, να δουμε τι εχεις να πεις και ποιος θα σε ακουσει.καλα δε ξαναμιλαω
![]()
Χάσαμε και τον ακροατή
με τη γνωστή λίστα, έχει γράψει έναν άφραγκο που χρωστάει
μόλις το είδα άρχισε τα μπινελίκια σε όλα τα νήματα
![]()
Εγω τα δικα μου 2500 βιντεο με ολες τις σελεμπριτις απο το 1927 και δωθε τα εχω δωσει στον εγγονο μου @troubakhs για να μην μου ζηταει χαρτζηλικι.Ή ο μπιρλας το εχει ή ο καριολης. Εγω δεν εχω τέτοιο και ΑΠΑΙΤΩ να μου το στειλουν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι ρε, μιλα. Μιλα, να δουμε τι εχεις να πεις και ποιος θα σε ακουσει.
Αλήθεια λέω πρέπει να ήταν Σαββάτο πρωί και τα έκανε κόπυ πάστα
e p i c ! ! !
Τα πουλησε και έφαγε τα λεφτά στις πουτανες.Εγω τα δικα μου 2500 βιντεο με ολες τις σελεμπριτις απο το 1927 και δωθε τα εχω δωσει στον εγγονο μου @troubakhs για να μην μου ζηταει χαρτζηλικι.
O Βίρλας τον τελευταίο καιρό ξημερωβραδιάζεται στα μπιτσόμπαρα της Θήβας.Ή ο μπιρλας το εχει ή ο καριολης. Εγω δεν εχω τέτοιο και ΑΠΑΙΤΩ να μου το στειλουν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι ρε, μιλα. Μιλα, να δουμε τι εχεις να πεις και ποιος θα σε ακουσει.
Ο τσελεμπρες;O Βίρλας τον τελευταίο καιρό ξημερωβραδιάζεται στα μπιτσόμπαρα της Θήβας.
Ένας είναι ο βιδεοκράτορας, τον ξέρουνε όλοι.
Ντα...Ο τσελεμπρες;
Δεν παει με πουτανες. Ειναι ρομαντικος ο εγγονος μου, ερωτευεται, δεν βρισκει ανταποκριση και παει και πνιγει τον πονο του στα κωλο-μπαρα του Πειραια. Αφου γινει ντιρλα, παει και ξερνοβολαει στα βραχια της Πειραικης. Ειναι πολυ ευαισθητο παιδι.Τα πουλησε και έφαγε τα λεφτά στις πουτανες.
Με Συγχωνευσανε...
Ο θείο σοβαρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκεΤα πουλησε και έφαγε τα λεφτά στις πουτανες.