Νέα

Μοντελε σχεση VS Βυζαρου Πωλητρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Χαιρετω τους συναγωνιστες!

Το ανεφερα και σε αλλο τοπικ, αλλα επειδη ημουν  :offtopic: το ανοιγω εδω για να ακουσω τις γνωμες σας ( μου την επεσε μια ηδη στο προηγουμενο γιατι μαλλον εχει καει ;) ....).

To θεμα εχει ως ακολουθως. Τα εχω με μια τυπισα που εχει μοντελε σωμα, ειναι πολυ ωραια κοπελα, ΑΛΛΑ για τα δικα μου δεδομενα εχει μικρο βυζι. Βεβαια  η κοπελα δινει τρελλο κολο, την ξεκολλιαζω καθε φορα, ασε που χυνει οταν την γαμας απο τον κολο (πρωτη φορα το συνανταω αυτο). Εχει φραγκα, αρκετα παραπανω απο την μεση τεμπελα ελλεηνιδα που ψαχνει τον σπονσορα. Εγω προσωπικα εχω δανειο τρελλο , 200.000 , κασερι στην τραπεζα 90.000 (καλυτερα να χρωσταω παρα να τα δωσω και να μεινω στον ασσο) αλλα κατα τα αλλα ΔΕΝ ξοδευω σεντς για τις καργιες. Το θεμα ειναι οτι με το μοντελε εχω σχεση , αλλα γνωρισα μια πωλητρια 10 χρονια νεοτερη (23 η πωλητρια) με κατι μασταρια να θεσ να την γαμησεις επι τοπου. Καταφερα να εχω το κινητο της πωλητριας, μου το εδωσε μετα απο 1μιση μηνα που της ειχα δωσει εγω το δικο μου χωρις να το εχει χρησιμοποιησει. Θελω να την γαμησω , με καβλωνει πολυ η καργια, αλλα αν το κανω πιστευω θα το παρει πρεφα το μοντελε και θα παιχθει τελος και προφανως δεν θελω τετοια εξελιξη.

Τα φωτα σας συναθλητες!!!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Να ξεχρεώσεις το δάνειο με το μοντελέ και μετα να πας στη βυζαρού

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εχθες της εκανα την χαρη και πληρωσα εγω τους καφεδες. Αντε χαλαλι! Λογω γιορτων φυσικα!
Πληρωνω 650 ευρω το μηνα δανειο , αααααα ολα και ολα!!!

Θελω τα βυζια της πωλητριας!!!!!

Τύπε μου, οι πλαστικοί κάνουν θαύματα στις μέρες μας!

Αν αυτό ειναι το μόνο που σε χαλάει, δεν αξίζει τον κόπο να τα τινάξεις στον αέρα...

Θα κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Νομίζω οτι δεν είναι συνετό αυτό που σκέφτεσαι να επιχειρήσεις. Αλλά, εσύ κάνεις κουμάντο στον εαυτό σου τύπε.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τύπε μου, οι πλαστικοί κάνουν θαύματα στις μέρες μας!

Αν αυτό ειναι το μόνο που σε χαλάει, δεν αξίζει τον κόπο να τα τινάξεις στον αέρα...

Θα κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Νομίζω οτι δεν είναι συνετό αυτό που σκέφτεσαι να επιχειρήσεις. Αλλά εσύ κάνεις κουμάντο στον εαυτό σου τύπε.

Τυπε τηε το ειπα για πλαστικη και δεν το γουσταρει με την καμια.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τυπε τηε το ειπα για πλαστικη και δεν το γουσταρει με την καμια.

Δεν είναι χωρίς εξήγηση οτι καβλώνεις με τα βυζιά της άλλης...

Όλα μέσα στο μυαλό μας είναι.

Είτε θα αφήσεις το πρωτόγονο ένστικτο να σε καταλάβει και να πληρώσεις το τίμημα,

είτε η λογική σου θα κυριαρχήσει.

Δεν είναι σίγουρο ότι και η βυζαρού θα καβλώνει με εσένα να παίζεις με τα βυζιά της, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα έχεις ελευθέρα πρόσβαση.

Ίσα ίσα, αυτές που έχουν μικρά βυζιά φτιάχνονται πιο πολύ με το συγκεκριμένο μέρος του σώματός τους σε σχέση με τις άλλες, χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω αυτό...

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τετοια μασταρια γουσταρω τυποι. Και αντιστοιχη μουνοτριχα. Τουλαχιστον την μουναρα της την εχει οπως με καβλωνει, μπραζιλιαν.

Συνημμένα

• tumblr_nybzxvWqZm1r146gdo1_500.jpg
    tumblr_nybzxvWqZm1r146gdo1_500.jpg
    143,5 KB · Εμφανίσεις: 61

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Χαιρετω τους συναγωνιστες!

Το ανεφερα και σε αλλο τοπικ, αλλα επειδη ημουν  :offtopic: το ανοιγω εδω για να ακουσω τις γνωμες σας ( μου την επεσε μια ηδη στο προηγουμενο γιατι μαλλον εχει καει ;) ....).

To θεμα εχει ως ακολουθως. Τα εχω με μια τυπισα που εχει μοντελε σωμα, ειναι πολυ ωραια κοπελα, ΑΛΛΑ για τα δικα μου δεδομενα εχει μικρο βυζι. Βεβαια  η κοπελα δινει τρελλο κολο, την ξεκολλιαζω καθε φορα, ασε που χυνει οταν την γαμας απο τον κολο (πρωτη φορα το συνανταω αυτο). Εχει φραγκα, αρκετα παραπανω απο την μεση τεμπελα ελλεηνιδα που ψαχνει τον σπονσορα. Εγω προσωπικα εχω δανειο τρελλο , 200.000 , κασερι στην τραπεζα 90.000 (καλυτερα να χρωσταω παρα να τα δωσω και να μεινω στον ασσο) αλλα κατα τα αλλα ΔΕΝ ξοδευω σεντς για τις καργιες. Το θεμα ειναι οτι με το μοντελε εχω σχεση , αλλα γνωρισα μια πωλητρια 10 χρονια νεοτερη (23 η πωλητρια) με κατι μασταρια να θεσ να την γαμησεις επι τοπου. Καταφερα να εχω το κινητο της πωλητριας, μου το εδωσε μετα απο 1μιση μηνα που της ειχα δωσει εγω το δικο μου χωρις να το εχει χρησιμοποιησει. Θελω να την γαμησω , με καβλωνει πολυ η καργια, αλλα αν το κανω πιστευω θα το παρει πρεφα το μοντελε και θα παιχθει τελος και προφανως δεν θελω τετοια εξελιξη.

Τα φωτα σας συναθλητες!!!

σε καταλαβαίνω συναγωνιστή,

τελικά πάντα θέλουμε αυτό που δεν έχουμε
και την πωλήτρια να είχες θα σου έλειπε το μοντελοειδές σώμα

Bestron.13

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2015
Like
148
Πόντοι
1
εγω προτεινω να "γρατσουνισεις" και την βυζαρα...μην περιμενεις καθολου...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Συνημμένα

• thin-body-with-big-tits.jpg
    thin-body-with-big-tits.jpg
    111,3 KB · Εμφανίσεις: 28

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
.

Συνημμένα

• Hairy-Pale-Skinny-Babe-Mandi-Collins-with-Big-Tits-from-Domai-Wearing-Hat-in-Forest-12.jpg
    Hairy-Pale-Skinny-Babe-Mandi-Collins-with-Big-Tits-from-Domai-Wearing-Hat-in-Forest-12.jpg
    284,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 37366-nessa-is-one-skinny-girl-with-big-tits26.jpg
    37366-nessa-is-one-skinny-girl-with-big-tits26.jpg
    12 KB · Εμφανίσεις: 25

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
To  πρόβλημα

σου ειναι τα 200 000 ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ

τις γκόμενες τις βαριέσαι έτσι και αλλοιώς γι αυτο γαμα οσο μπορείς!!!!!!!!!!!

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
To  πρόβλημα

σου ειναι τα 200 000 ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ

τις γκόμενες τις βαριέσαι έτσι και αλλοιώς γι αυτο γαμα οσο μπορείς!!!!!!!!!!!

δεν ειναι προβλημα τα 200.000 που χρωσταω γιατι εχω αλλα 90.000 στην τραπεζα. Αρα χρωσταω 110.000. Σιγα τα αυγα. Αλλα καλυτερα να χρωστας παρα να σου χρωστανε. Οποτε κραταω τα 90.000 και αφηνω το χρεος να τρεχει......

Οσο για το γαμα οσο μπορεις, με βρισκεις φουλ συμφωνο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom