Νέα

Μόνο να μας παίρνουν μάτι. Πού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

adann

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2019
Like
48
Πόντοι
0
Ποιο ειναι ποιο safe και ποιοτικο club και ποια ημερα, για να παμε σα πρωτη εμπειρια?
Για αρχη θελουμε μονο να μας παρουν ματι καθως μου κανει παιχνιδια.

Τελευταία τροποποίηση:

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.591
Πόντοι
1.056
Ποιο ειναι ποιο safe και ποιοτικο club και ποια ημερα, για να παμε σα πρωτη εμπειρια?
Για αρχη θελουμε μονο να μας παρουν ματι καθως μου κανει ενα τσιμπουκι

Τσοντοσινεμά 8 Downtown​

καλε μου φιλε στο τσοντοσινεμα 8 Downtown η στο Αθηναϊκόν ....:hi:

OP
OP
A

adann

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2019
Like
48
Πόντοι
0

lakiskiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
444
Πόντοι
301
σε swinger club. πιο ασφαλες κ χωρις να σας ενοχλησουν

GRmilfGR

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
10.737
Πόντοι
2.241
Και στο 2+2 swingers club, αλλά και στο c4c μπορείς να πας. Τώρα οι μέρες είναι ανάλογα με το τι ψάχνεις , αν θες να έχει μόνο ζευγάρια πας Παρασκευές και Σάββατα, αλλιώς αν θες να έχει και άντρες μπαλαντέρ πας τις άλλες μέρες.

Sotomayor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
664
Πόντοι
81
Δεν ξέρω να σε συμβουλεύσω , αλλά είναι μια πολύ καλή εμπειρία. Κι εγώ γουστάρω φουλ τέτοια φάση με τη δικιά μου!!

Kwstas7345

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Ωραία φάση να πάρεις ματι ζευγάρι ακόμη και χωρίς συμμετοχή, αρκεί να είναι σωστά τα άτομα και ξηγημενα. Εγω πολύ το ψηνω. Αλλά δεν υπάρχουν ζευγάρια τέτοια.

Yiannis cp

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2024
Like
106
Πόντοι
0
Ωραία φάση να πάρεις ματι ζευγάρι ακόμη και χωρίς συμμετοχή, αρκεί να είναι σωστά τα άτομα και ξηγημενα. Εγω πολύ το ψηνω. Αλλά δεν υπάρχουν ζευγάρια τέτοια.
Η δικιά μου γουστάρει πολύ να μας περνούν μάτι για παρτουζα της είναι δύσκολο

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.830
Πόντοι
2.546
Και γιατι να μην κανονιστει συναντησουλα με μελη απο εδω σε ανεξαρτητο χωρο να μαστε ολοι ευχαριστημενοι και να καταυλωσουμε την γυναικα?!Γουσταρω να ειναι ευχαριστημενες!

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.092
Πόντοι
2.046
Και γιατι να μην κανονιστει συναντησουλα με μελη απο εδω σε ανεξαρτητο χωρο να μαστε ολοι ευχαριστημενοι και να καταυλωσουμε την γυναικα?!Γουσταρω να ειναι ευχαριστημενες!
Εγώ θα πρότεινα κάτω από μια κερασιά... Να βρεθούμε σε ένα μέρος απόμερο.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.830
Πόντοι
2.546
Οπου θελουν οι γυναικες,ειπαμε γουσταρω να ειστε ευχαριστημενες!Και το ματι θελει το σχεδιο του αναλογως γουστων.Ας μας πουν τα παιδια πως το σκεφτονται η πως θα το ηθελαν.

OP
OP
A

adann

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2019
Like
48
Πόντοι
0
Οπου θελουν οι γυναικες,ειπαμε γουσταρω να ειστε ευχαριστημενες!Και το ματι θελει το σχεδιο του αναλογως γουστων.Ας μας πουν τα παιδια πως το σκεφτονται η πως θα το ηθελαν.

Μπραβο ρε παλικάρια. Ωραίες ιδέες. Δηλαδή εσεις πιστεύετε οτι επειδή μπαίνουμε και ρωτάμε, το καθε ζευγάρι, έχει έτοιμη τη γυναικα του για πάρτι σας!
Λυσαξανε τα μηνύματα των καλοθελητων.

Ρε τύποι, που λετε και εσεις, αν εχετε κατι να προτείνετε πανω σε αυτα που ζηταω μια χαρα, και ο χαβαλες στα ποστ παλι μεσα είμαστε. Αλλα ολα αυτα τα μηνύματα??? Αλήθεια τωρα?

Περιμενετε ολοι, που εχετε φαει ολες τις πιατσες στα Λιόσια και στην Ομονοια, με το εργαλείο στο χερι να σας πουμε ελάτε να χαλβαδιασετε τη γυναικα μου.

Με καθε σεβασμό πραγματικά, αλλα, το εχω γραψει και καπου αλλου, το πολυ παρε δωσε με τις πορνες (κανενα θεμα με αυτες) καιει το μυαλο και ξεχνάτε μαλλον τη σημαίνει πραγματικά γυναικα.

Με καθε σεβασμό και κυρίως προς τους κυρίους των μηνυμάτων.

Τελευταία τροποποίηση:

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.830
Πόντοι
2.546
Μπραβο ρε παλικάρια. Ωραίες ιδέες. Δηλαδή εσεις πιστεύετε οτι επειδή μπαίνουμε και ρωτάμε, το καθε ζευγάρι, έχει έτοιμη τη γυναικα του για πάρτι σας!

Ρε τύποι, που λετε και εσεις, αν εχετε κατι να προτείνετε πανω σε αυτα που ζηταω μια χαρα, και ο χαβαλες στα ποστ παλι μεσα είμαστε. Αλλα ολα αυτα τα μηνύματα??? Αλήθεια τωρα?

Περιμενετε ολοι με το εργαλείο στο χερι να σας πουμε ελάτε?

Με καθε σεβασμό πραγματικά, αλλα, το εχω γραψει και καπου αλλου, το πολυ παρε δωσε με τις πορνες (κανενα θεμα με αυτες) καιει το μυαλο και ξεχνάτε μαλλον τη σημαίνει πραγματικά γυναικα.

Πρωτων δεν σου καναμε κατι με λιγα μηνυματα σιγα το πραγμα.Εννοεις σχολια προφανως γτ αν εννοεις μηνυματα παω πασω αλλα ξερεις τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις.Αυτα που προτειναμε ειναι πραγματα που γινονται δεν ειπαμε κατι περιεργο.Εσυ μαλλον δεν εχεις προετοιμαστει για διαφορα διοτι ψαχνεστε και θα ανακαλυψετε σιγα σιγα τι θελετε και πως το θελετε.Αλλα ζευγαρια ανταποκρινονται αμεσα και συμφωνουν η διαφωνουν,δεν υπαρχει τιποτα κακο'περιεργο σε οποιοδηποτε σεξουαλικο σεναριο και γενικα τα γουστα δεν εχουν ορια στα σεξουαλικα σεναρια.Αφου διαφωνειτε ευχομαι να βρειτε τον δρομο σας που ειμαι σιγουρος οτι θα το βρειτε,καληνυχτα!

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
32
Like
28.458
Πόντοι
8.346
...στο 2+2 ή στο Swing Club 4 (πρωην c4c, νομιζω) ή στο Νιρβανα. Κανετε παιχνιδι εαν θελετε και κρατατε σε αποσταση με ευγενικη αρνηση εαν σας ερθουν ζευγαρια για συμμετοχη.
Καλυτερες ημερες, οι μερες που πανε ζευγαρια (συνηθως Παρ,-Σαβ.) ή εχουν τα club καποιο θεματικο event (αποφυγετε τις μερες που εχει μπαλαντερ).
:hi:

• Like
Αντιδράσεις: adann

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456

Περιμενετε ολοι, που εχετε φαει ολες τις πιατσες στα Λιόσια και στην Ομονοια, με το εργαλείο στο χερι να σας πουμε ελάτε να χαλβαδιασετε τη γυναικα μου.

Γιατί μπαίνει ο κάθε καραγκιόζης στο site που λέγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ .κομ και μετά απορεί που τα άτομα σε αυτό το site γαμάνε πουτάνες, άκουσον άκουσον.
Γιατί δεν πας σε site για swingers κλπ;

Που θα ναι πάλι οι ίδιοι καμένοι βέβαια αλλά θα στο παίζουν κύριοι τώρα;

Άκου εδώ κάτι καραγκιόζηδες να πούμε που ψάχνουν ματάκηδες με pedigree.

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
7.372
Πόντοι
2.046

Φίλος σόρυ αλλά δεν κολλάει το ένα μήνυμα σου με το άλλο... Δηλαδή τι σημαίνει γυναίκα για εσένα??? Να την πηδας μπροστά σε άλλους και σιγά σιγά να την παρτουζαρεις???????...λιγο περίεργο δεν είναι???

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456
Φίλος σόρυ αλλά δεν κολλάει το ένα μήνυμα σου με το άλλο... Δηλαδή τι σημαίνει γυναίκα για εσένα??? Να την πηδας μπροστά σε άλλους και σιγά σιγά να την παρτουζαρεις???????...λιγο περίεργο δεν είναι???
Αυτό είναι αγάπη τύπε.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
@adann θα σου προτείνω και εγώ τα δύο swingers clubs του Πειραιά. Τα 2+2 και C4C δηλαδη.

Αν πας βραδιά με μόνους άντρες θα μαζευτούν σίγουρα πολλοί άντρες για μάτι ,ίσως νιώσετε άβολα σαν πρώτη εμπειρία γιατί κάποιοι μπορεί να την παίζουν μπροστά σας ή να θέλουν να σας ακουμπήσουν. Δεν είναι όλοι πολιτισμένοι.
Αν πας σε βραδιά με ζευγάρια ,τα ζευγάρια παίζουν και κάνουν τις ανταλλαγές τους ,θα σας προτείνουν καμία ανταλλαγή ή same sex room ενώ το κοινό σας μπορεί να μην είναι εξίσου πολυπληθές (επειδή τα ζευγάρια θα είναι ήδη απασχολημένα) όσο με τους μπάκουρους. Βέβαια από ζευγάρια θα υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός. Εκτός τώρα αν το θέαμα που παρουσιάζετε είναι εξωπραγματικό.

μπορείτε βέβαια να δοκιμάσετε και τα δύο σενάρια

• Like
Αντιδράσεις: ZoReN

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
738
Πόντοι
81
...στο 2+2 ή στο Swing Club 4 (πρωην c4c, νομιζω) ή στο Νιρβανα. Κανετε παιχνιδι εαν θελετε και κρατατε σε αποσταση με ευγενικη αρνηση εαν σας ερθουν ζευγαρια για συμμετοχη.
Καλυτερες ημερες, οι μερες που πανε ζευγαρια (συνηθως Παρ,-Σαβ.) ή εχουν τα club καποιο θεματικο event (αποφυγετε τις μερες που εχει μπαλαντερ).
:hi:
Κάτι ανάποδα λες "στο Swing Club 4 (πρωην c4c, νομιζω)'

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom