Επισκέπτης
Eδώ βρήκε πολλάαα σε συσκευασία ενός!!!χμμμμμ και τον κοροδευαμαι εμεις πως δεν θα βρει τιποτα!!
Eδώ βρήκε πολλάαα σε συσκευασία ενός!!!χμμμμμ και τον κοροδευαμαι εμεις πως δεν θα βρει τιποτα!!
αγάπηηηηηηηηηηηηηηηη πεςςςςςςςςςςςς από πού είσαιιιιιιιιιιιιι
διχασμένη προσωπικότητα είσαι ρε; στον εαυτό σου απαντάς;;;Νομίζεις. Δεν σου είπε κανείς για ανίχνευση ΙΡ?
]Η θέση σου εντοπίστηκε. Στη θέση σου θα έτρεχα ήδη
Πρώτη φορά ακούτε ότι από την σύνδεση εντοπίζεται και η τοποθεσία?]
οπα ρε cia εσυ
Πρώτη φορά ακούτε ότι από την σύνδεση εντοπίζεται και η τοποθεσία?
Ισχύει αλλά πρέπει να είσαι ηλεκτρονικός σε καμία αστυνομία!!! ;)Πρώτη φορά ακούτε ότι από την σύνδεση εντοπίζεται και η τοποθεσία?
οχι καλε ο admin αυτου του site ξερει ρωτα τονΙσχύει αλλά πρέπει να είσαι ηλεκτρονικός σε καμία αστυνομία!!! ;)
Φίλε δεν έχω τίποτα μαζί σου όσο βλαμμένος κι αν είσαι. Η δουλιά μου είναι να σε κρατάω στον αέρα. Ο εντοπισμός παίρνει χρόνοελα εντοπισε με και θα σ καμισο κ σενα. once you go black you never go back
Και ο admin δεν νομίζω να μπορεί να εντοπίσει τον καθένα!!!οχι καλε ο admin αυτου του site ξερει ρωτα τον
Φίλε δεν έχω τίποτα μαζί σου όσο βλαμμένος κι αν είσαι. Η δουλιά μου είναι να σε κρατάω στον αέρα. Ο εντοπισμός παίρνει χρόνο
ΚΑΝΕΙΣ δεν ξεφεύγειβιάσου γιατί θα μας ξεφύγει
η shyla stylez ειναι ρε τυπε;ελα εντοπισε με και θα σ καμισο κ σενα. once you go black you never go back
φυσικα και μπορει εχει το ip και αυτο αρκειΚαι ο admin δεν νομίζω να μπορεί να εντοπίσει τον καθένα!!!
πολυ τζειμς μποντ βλεπεις εσυ παρε στο 6948437469 και ζητα τον αραπη και θα σου περασει