Επισκέπτης
Eδώ βρήκε πολλάαα σε συσκευασία ενός!!!χμμμμμ και τον κοροδευαμαι εμεις πως δεν θα βρει τιποτα!!![]()
![]()
![]()
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Eδώ βρήκε πολλάαα σε συσκευασία ενός!!!χμμμμμ και τον κοροδευαμαι εμεις πως δεν θα βρει τιποτα!!![]()
![]()
![]()
αγάπηηηηηηηηηηηηηηηη πεςςςςςςςςςςςς από πού είσαιιιιιιιιιιιιι
διχασμένη προσωπικότητα είσαι ρε; στον εαυτό σου απαντάς;;;Νομίζεις. Δεν σου είπε κανείς για ανίχνευση ΙΡ?
]Η θέση σου εντοπίστηκε. Στη θέση σου θα έτρεχα ήδη
Πρώτη φορά ακούτε ότι από την σύνδεση εντοπίζεται και η τοποθεσία?]
οπα ρε cia εσυ![]()
Πρώτη φορά ακούτε ότι από την σύνδεση εντοπίζεται και η τοποθεσία?
Ισχύει αλλά πρέπει να είσαι ηλεκτρονικός σε καμία αστυνομία!!! ;)Πρώτη φορά ακούτε ότι από την σύνδεση εντοπίζεται και η τοποθεσία?
οχι καλε ο admin αυτου του site ξερει ρωτα τονΙσχύει αλλά πρέπει να είσαι ηλεκτρονικός σε καμία αστυνομία!!! ;)
Φίλε δεν έχω τίποτα μαζί σου όσο βλαμμένος κι αν είσαι. Η δουλιά μου είναι να σε κρατάω στον αέρα. Ο εντοπισμός παίρνει χρόνοελα εντοπισε με και θα σ καμισο κ σενα. once you go black you never go back
Και ο admin δεν νομίζω να μπορεί να εντοπίσει τον καθένα!!!οχι καλε ο admin αυτου του site ξερει ρωτα τον
Φίλε δεν έχω τίποτα μαζί σου όσο βλαμμένος κι αν είσαι. Η δουλιά μου είναι να σε κρατάω στον αέρα. Ο εντοπισμός παίρνει χρόνο
ΚΑΝΕΙΣ δεν ξεφεύγειβιάσου γιατί θα μας ξεφύγει
η shyla stylez ειναι ρε τυπε;ελα εντοπισε με και θα σ καμισο κ σενα. once you go black you never go back
φυσικα και μπορει εχει το ip και αυτο αρκειΚαι ο admin δεν νομίζω να μπορεί να εντοπίσει τον καθένα!!!![]()
πολυ τζειμς μποντ βλεπεις εσυ παρε στο 6948437469 και ζητα τον αραπη και θα σου περασει