Νέα

Μόνιμη σχέση και ερωτική επιθυμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmyee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Νομίζω πως είναι το πώς το βλέπουν οι γυναίκες.. Οι περισσότερες γίνονται μάνες και σταματούν να είναι οτιδήποτε άλλο, δεν βγαίνουν, κάνουν παρέα μόνο με άλλες μάνες και ξεχνούν ότι έχουν και σεξουαλικές ανάγκες. Αυτό βλέπω εγώ τριγύρω μου.
Και φυσικά, όταν εσύ έχεις αφοσιωθεί ΜΟΝΟ στα παιδιά και δε βγαίνεις έξω π.χ. αρχίζουν τα μούτρα στον σύζυγο που έχει φίλους και βγαίνει μ' αυτούς, τα γνωστά κομπλεξικά...
σιγα μη σταματανε οι μανες να ειναι σεξουαλικες...για τον αντρα τους μπορει.....

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Οι υπόλοιπες δουλειές γίνονται στην ώρα τους, έτσι όταν έλθει η ώρα μας, η πρώτη επιλογή (λόγω κούρασης) είναι ο ύπνος. Μου έχει τύχει Σάββατο βράδυ να κάνω κρούση με το που ξαπλώνουμε. Παίρνω απάντηση ότι είναι λιώμα. Κάνω υπομονή και το πρωί πρίν ξυπνήσει ο άμαχος πληθυσμός, "ξαναχτυπάω την πόρτα". Ιδια απάντηση. Δύο "πόρτες" σε 7 ώρες διάστημα πολλές δεν είναι?
Πο πο ... πίκρα..... φίλε μου κάτι μου θυμίζεις. Πίκρα πίκρα σε νιώθω!!! Δεν είμαι παντρεμένος αλλά σε σχέση μου έτυχε και αυτό.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
No problem mounitsa, εδώ μία παρέα είμαστε.

Οι υπόλοιπες δουλειές γίνονται στην ώρα τους, έτσι όταν έλθει η ώρα μας, η πρώτη επιλογή (λόγω κούρασης) είναι ο ύπνος. Μου έχει τύχει Σάββατο βράδυ να κάνω κρούση με το που ξαπλώνουμε. Παίρνω απάντηση ότι είναι λιώμα. Κάνω υπομονή και το πρωί πρίν ξυπνήσει ο άμαχος πληθυσμός, "ξαναχτυπάω την πόρτα". Ιδια απάντηση. Δύο "πόρτες" σε 7 ώρες διάστημα πολλές δεν είναι?

μηπως εχει συνηθισει η γυναικα σου αυτη τη κατασταση
την βολευει για καποιο λογο? δε το καταλαβαινω αλλα δεν καταλαβαινω κ ποσο κουρασμενη μπορει να ειναι ακομη κ μετα τον υπνο κ ενω βοηθας τοσο για να μην μπορει να κανει λιγο σεξακι *P

νιτσα εσυ εισαι των ψυχολογιων.. τοποθετησου..  *P

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σιγα μη σταματανε οι μανες να ειναι σεξουαλικες...για τον αντρα τους μπορει.....

Δεν είπα καλέ πως όποια γίνεται μάνα δεν είναι σεξουαλική, αλλά μερικές γυναίκες ειδικά όσο τα παιδιά είναι μικρά κάνουν αυτό που είπα. Όχι όλες φυσικά. Μόνο αυτές που η ζωή τους έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τα παιδιά.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Νομίζω πως είναι το πώς το βλέπουν οι γυναίκες.. Οι περισσότερες γίνονται μάνες και σταματούν να είναι οτιδήποτε άλλο, δεν βγαίνουν, κάνουν παρέα μόνο με άλλες μάνες και ξεχνούν ότι έχουν και σεξουαλικές ανάγκες. Αυτό βλέπω εγώ τριγύρω μου.
Και φυσικά, όταν εσύ έχεις αφοσιωθεί ΜΟΝΟ στα παιδιά και δε βγαίνεις έξω π.χ. αρχίζουν τα μούτρα στον σύζυγο που έχει φίλους και βγαίνει μ' αυτούς, τα γνωστά κομπλεξικά...

Μέσα είσαι!!! Παντρεμένος είσαι κι εσύ?

Επισκέπτης
Δεν είπα καλέ πως όποια γίνεται μάνα δεν είναι σεξουαλική, αλλά μερικές γυναίκες ειδικά όσο τα παιδιά είναι μικρά κάνουν αυτό που είπα. Όχι όλες φυσικά. Μόνο αυτές που η ζωή τους έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τα παιδιά.
ποια παιδια,αυτα τα κραταει η γιαγια συνηθως!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
No problem mounitsa, εδώ μία παρέα είμαστε.

ετσι οπως τα θετεις φυσικα και εχεις δικιο....προσωπικα βρισκω παραλογο απο μια γυναικα που δεν εργαζεται και ο αντρας της συνεισφερει τοσο πολυ στο σπιτι τη δικαιολογια της κουρασης επειδη δεν προλλαβαινει......

νομιζω οτι καπου αλλου ειναι το προβλημα.....

ειτε εχει παραμελησει τον εαυτο της οσον αφορα το θεμα "γυναικα" ειτε κατι το οποιο αφορα και τους δυο σας και ισως να θελει συζητηση.....

οπως και να χει η σεξουαλικη επιθυμια δεν ειναι κατι το οποιο ερχεται και φευγει απο τη μια στιγμη στην αλλη....χρειαζεται μια διεργασια, ενα χρονικο περιθωριο αφενος μεχρι να ελλατωθει και αφετερου για να ξαναζωντανεψει......

νομιζω οτι και που το κανει 1 φορα στις τοσες (η συζυγος σου) αγγαρεια το κανει απλα για να μην τρωγεσαι....και αυτο εινια κατι που αν δεν απασχολει την ιδια (ακομα) οφειλις να της το τονισεις εσυ μπας και απασχοληθει :)

το παν ειναι μια γυναικα να θυμηθει οτι παραμενει πρωτα γκομενα του αντρα της και μετα συζυγος (και αρα μανα)

οσο το θυμαται απο μονη της ή της το υπενθυμιζει ο συζυγος νομιζω ολα βαινουν αρκετα καλα.....

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
μηπως εχει συνηθισει η γυναικα σου αυτη τη κατασταση
την βολευει για καποιο λογο? δε το καταλαβαινω αλλα δεν καταλαβαινω κ ποσο κουρασμενη μπορει να ειναι ακομη κ μετα τον υπνο κ ενω βοηθας τοσο για να μην μπορει να κανει λιγο σεξακι *P

νιτσα εσυ εισαι των ψυχολογιων.. τοποθετησου..  *P
ρητορική ερώτηση!!!!!!!
μπας και κάτι άλλο παίζει??? μήπως της συμβαίνει κάτι??? δεν έχει προβλημα γυναικολογικό ελπίζω. Γιατί τα 3 παιδιά δεν είναι λίγα...για μια γυναίκα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
αγιαννα προσεχε γιατι αν οπως λες εισαι η κολονα του σπιτιου και η γυναικα σου σου κραταει και μουτρα μαλλον πρεπει να αλλαξεις γυναικα...

....αυτό δεν γίνεται..... έχουμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα γεροκομηθούμε....! :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μπουμπ ακους...εισαι παντρεμενος?

Το ΚΕΡΑΤΟ μου!!  :headbang:

Επίσης

νομιζω οτι και που το κανει 1 φορα στις τοσες (η συζυγος σου) αγγαρεια το κανει απλα για να μην τρωγεσαι....και αυτο εινια κατι που αν δεν απασχολει την ιδια (ακομα) οφειλις να της το τονισεις εσυ μπας και απασχοληθει :)

το παν ειναι μια γυναικα να θυμηθει οτι παραμενει πρωτα γκομενα του αντρα της και μετα συζυγος (και αρα μανα)

οσο το θυμαται απο μονη της ή της το υπενθυμιζει ο συζυγος νομιζω ολα βαινουν αρκετα καλα.....

Αυτό ακριβώς!! Και να βρει φίλες για να βγαίνει έξω!!

Επισκέπτης
ο ανθρωπος ειναι ο κυρης του σπιτιου και η κυρια του καθεται μια στο τοσο επειτα απο πρηξιμο....και του κραταει και μουτρα...για αρχισε τις ατασθαλιες αγιαννα να δουμε θα αλλαξει τροπαρι ?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
ειτε εχει παραμελησει τον εαυτο της οσον αφορα το θεμα "γυναικα"
οπως και να χει η σεξουαλικη επιθυμια δεν ειναι κατι το οποιο ερχεται και φευγει απο τη μια στιγμη στην αλλη....χρειαζεται μια διεργασια, ενα χρονικο περιθωριο αφενος μεχρι να ελλατωθει και αφετερου για να ξαναζωντανεψει......

Τα είπες όλα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ο ανθρωπος ειναι ο κυρης του σπιτιου και η κυρια του καθεται μια στο τοσο επειτα απο πρηξιμο....και του κραταει και μουτρα...για αρχισε τις ατασθαλιες αγιαννα να δουμε θα αλλαξει τροπαρι ?

Μα τις κανει απ οσο ξερω :P

το θεμα ειναι να δωσει και καμια αφορμη ;) μην τα κανει ολα κρυφα ;)

αν και εγω δεν ειμαι υπερ σε αυτες τις τακτικες....τα βρισκω κουτοπονηριες και γυναικουλιστικα....

το παν ειναι η συζητηση.......

αγιανα εγω τα ειπα ολα....εσυ ειναι το θεμα τι θα κανεις ;)

αν μια γυναικα δε νιωθει θελκτικη (ή ενας αντρας) και γενικα οταν τα μελη του ζευγαριου αρχισουν και παραμελουν ΚΑΤΑΡΧΑΣ τον εαυτο τους και κατα συνεπεια το συντροφο τους αρχιζουν πολλα προβληματα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
ρητορική ερώτηση!!!!!!!
μπας και κάτι άλλο παίζει??? μήπως της συμβαίνει κάτι??? δεν έχει προβλημα γυναικολογικό ελπίζω. Γιατί τα 3 παιδιά δεν είναι λίγα...για μια γυναίκα.

Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

...λές???? Οι κυρίες του site τι έχουν να σχολιάσουν επ'αυτού?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom