You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μόνιμη σχέση και ερωτική επιθυμία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmyee
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 188
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ποια συζητηση αφου κοιμουνται ρε νιτσα....!
Pitsirikos1
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 4.395
και καλή τύχη......τέλος πάντων.... πολλά είπαμε, νερό και αλάτι!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εγώ πάντως πιστεύω ότι με τις ατασθαλίες δε λύνεται τίποτα. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Δε θα την κάνεις έτσι να σε θέλει περισσότερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσει προδομένη και θα σ' το χτυπάει συνέχεια συν όλα τα άλλα (αν συνεχιστεί ο γάμος φυσιολογικά μετά)
Edit: Και ναι, καλή τύχη...
Επισκέπτης
οι κυριες του σαιτ θα σκεφτονται καλος μαλακς ειναι αυτος ,κεραστο που θα τρωει αλλα δε θελω να γινομαι κακος...λές???? Οι κυρίες του site τι έχουν να σχολιάσουν επ'αυτού?
Επισκέπτης
προδομενη?μετα τον υπνο η πριν?Εγώ πάντως πιστεύω ότι με τις ατασθαλίες δε λύνεται τίποτα. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Δε θα την κάνεις έτσι να σε θέλει περισσότερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσει προδομένη και θα σ' το χτυπάει συνέχεια συν όλα τα άλλα (αν συνεχιστεί ο γάμος φυσιολογικά μετά)
Επισκέπτης
τα βλεπεις αγιαννα...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.001
- Πόντοι
- 22.785
mi moy τον ξεσικονετετα βλεπεις αγιαννα...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αγιανα τοποθετηθηκα για το θεμα της ατασθαλιας.....πιθανον να πιασει αλλα το βρισκω γυναικουλιστικο.......
ντραμερ καποια στιγμη πρεπει να βρεθει μια χρυση τομη....μια κοιμουνται, μια δεν προλλαβαινουν.......εεεεεεεεεε........τι να πω.....
ντραμερ καποια στιγμη πρεπει να βρεθει μια χρυση τομη....μια κοιμουνται, μια δεν προλλαβαινουν.......εεεεεεεεεε........τι να πω.....
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μακαρι να ημουν κ γω στην κατηγορια "ριχνω ενα κερατο" και να λυνοντουσαν ολα.
το θεμα ειναι οτι στα 4 χρονια σχεσης ουτε καν φλερταρα με αλλη ή εφτασα κοντα στο να κανω κουτσουκελα. απλα με τον καιρο μειωθηκε η ερωτικη μου επιθυμια σε σημειο που να με πιανει κ αγχος αν θα ικανοποιηθει η κοπελα μου. και επαναλαμβανω οτι αλλα προβληματα δεν υπαρχουν ουτε παιδια σκυλια κλπ.
το θεμα ειναι οτι στα 4 χρονια σχεσης ουτε καν φλερταρα με αλλη ή εφτασα κοντα στο να κανω κουτσουκελα. απλα με τον καιρο μειωθηκε η ερωτικη μου επιθυμια σε σημειο που να με πιανει κ αγχος αν θα ικανοποιηθει η κοπελα μου. και επαναλαμβανω οτι αλλα προβληματα δεν υπαρχουν ουτε παιδια σκυλια κλπ.
Αγιανα...μην ακους κανεναν....
Στις 31/1 θα στα πω απο κοντα....
Οποιος δεν εχει παντρευτει δεν ξερει και μιλανε ολοι εκ του ασφαλους...
Θα σου ανοιξω οριζοντες εγω αγορι μου..μην μου ανχωνεσε για τιποτα..
Αναμένω με ανυπομονησία και για τη συνεύρεση, αλλά και για την κουβεντούλα. Thanks Altec!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τις κανει τις ατασθαλιες ο αγιαννα
κ αν ειναι οπως μας τα λεει τα πραγματα
ειναι κ η πρωτη φορα που δεν θα πω τπτ... δλδ τι να κανει ο ανθρωπος.. καλα που δεν εχεις πιασει κ γκομενα δλδ παραλληλα... εκπλησσομαι με τις γυναικες
δεν θα παντρευτω ποτε αν ειναι να ειμαι ετσι *P
ειναι κ η πρωτη φορα που δεν θα πω τπτ... δλδ τι να κανει ο ανθρωπος.. καλα που δεν εχεις πιασει κ γκομενα δλδ παραλληλα... εκπλησσομαι με τις γυναικες
Επισκέπτης
νιτσα συμπασχεις...???Αγιανα τοποθετηθηκα για το θεμα της ατασθαλιας.....πιθανον να πιασει αλλα το βρισκω γυναικουλιστικο.......
Αγιανα...μην ακους κανεναν....
Στις 31/1 θα στα πω απο κοντα....
Οποιος δεν εχει παντρευτει δεν ξερει και μιλανε ολοι εκ του ασφαλους...
Θα σου ανοιξω οριζοντες εγω αγορι μου..μην μου ανχωνεσε για τιποτα..
Αναρωτιέμαι... τί θα πείτε....
Pitsirikos1
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 4.395
εσύ αγάπη μου θα είσαι εξαίρεση διότι μεσω του site ξέρεις τι τραβάμε εν μέρη και εμείς τα αρσενικά!!!!!!!!!τις κανει τις ατασθαλιες ο αγιαννα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εσύ αγάπη μου θα είσαι εξαίρεση διότι μεσω του site ξέρεις τι τραβάμε εν μέρη και εμείς τα αρσενικά!!!!!!!!!
εν μερη.. ομως μονο! δεν ειστε κ αμοιροι ευθυνων! *P
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
νιτσα συμπασχεις...???
δε συμπασχω........συμπονω ομως
εγω ειμαι παντα διαθεσιμη για σεξ ρε....χαχαχαχαχα
λες να αλλαξω αμα παντρευτω????? να μην το κανω τοτε!!!!
αλτεκ οσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε αλλα και αυτοι που ειναι μεσα στο χορο δε βλεπω να κανουν και καμια προσπαθεια της προκοπης.....
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.508
- Πόντοι
- 12.056
Και να μην εισαι...θα γινεις...