Νέα

Μόνιμη σχέση και ερωτική επιθυμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmyee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν ξερω την ηλικια σου αλλα μετα απο καποια χρονια ωριμαζεις και ψαχνεις κ αλλα πραγματα περα απο το σεξ. ειναι φυσικα απαραιτητο για την σωστη λειτουργια μιας σχεσης αλλα δεν μπορεις να χτισεις μια μεγαλη σχεση ΜΟΝΟ πανω στο σεξ .
η εμπειρια  μου μου δειχνει μεχρι στιγμης πως και στα 60 και στα 20 το σεξ το σκεφτεσαι.και τη συντροφικοτητα επισης.αρα δεν εχει σχεση η ωριμανση που λες ,ειδικα αν σκεφτεις πως οι περισσοτεροι ανθρωποι απλως ΔΕΝ ωριμαζουν συναισθηματικα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
βρε drummerboy, ωρίμανση πάει να πει ότι δε θέλουν σεξ οι άνθρωποι; Φυσικά και το θέλουν και το σκέφτονται σε κάθε ηλικία. Απλώς από κάποια ηλικία και μετά κάποιοι (λέμε ρε παιδί μου, ίσως) προτιμούν τη συντροφικότητα από την ποικιλία. Αλλά το σεξ είναι σεξ.

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εμενα ρε παιδια η γνωμη μου ειναι η εξης....σιγουρα το σεξ παιζει πολυ σημαντικο ρολο σε μια σχεση αλλα σε μενα συμβαινει το εξης παρολο αντι στην αρχη να θελω πολυ κ να βαριεμαι μετα μου συμβαινει ακριβως το αντιθετο δεν ξερω γιατι αλλα επειδη εχω κατσει κ το εχω σκεφτει λιγακι κατεληξα στο συμπερασμα οτι στην αρχη ναι οκ υπαρχει ο ενθουσιασμος αλλα επειδη δεν γνωριζω τον ανθρωπο καλα υπαρχει μια επιφυλακτικοτητα στο να ανοιχτω αλλα κ γενικα δεν γνωριζουμε κ τα γουστα του καθενος στο κρεβατι ειμαστε σε πειραματικο σταδιο...αλλα οσο περναει ο καιρος εγω ερωτευομαι αγαπαω κ ενθουσιαζομαι πιο πολυ κ θελω σεξ πιο πολυ γιατι μαρεσει κ πιο πολυ απο τις αρχες αφου εχουμε μαθει ο ενας τον αλλον πως ειναι λοιπον βαρετο μετα το σεξ με τον ανθρωπο που αγαπας????βαρετο για μενα ειναι να μπαινεις ξανα απο την αρχη στην διαδικασια αυτη το ξερω οτι δεν θα συμφωνειτε οι περισσοτεροι μη πω ολοι αλλα εδω ειμαστε για να ακουμε ολες τις γνωμες κ αποψεις χωρις να ειμαστε υποχρεωμενοι να τισ υιοθετουμε κιωλας..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
να ρωτησω κατι?εχετε ποσα παιδια? κ η γυναικα σου δουλευει κιολας?

Εχουμε 3 παιδάκια από 7 έως και 2 ετών. Η γυναίκα μου δεν δουλεύει.

κ τις υποχρεωσεις των παιδιων τις αναλαμβανει μονη της? κ τις δουλειες του σπιτιου?

Οταν επιστρέφω στο σπίτι από τη δουλειά (νωρίς το μεσημέρι), τα παιδιά πέφτουν επάνω μου γιατί τους λείπω όλη μέρα, οπότε θέλοντας και μη (θέλω βέβαια!) αναλαμβάνω εγώ από εκεί και μετά μέχρι να τα κοιμήσω ένα-ένα το βράδυ. Επίσης αναλαμβάνω τα βαριά ψώνια και έχει μόνο τα μικροψώνια της στιγμής.

Επισκέπτης
βρε drummerboy, ωρίμανση πάει να πει ότι δε θέλουν σεξ οι άνθρωποι; Φυσικά και το θέλουν και το σκέφτονται σε κάθε ηλικία. Απλώς από κάποια ηλικία και μετά κάποιοι (λέμε ρε παιδί μου, ίσως) προτιμούν τη συντροφικότητα από την ποικιλία. Αλλά το σεξ είναι σεξ.
ειναι διαφορετικα αυτα τα δυο μπουμπ.δεν εχω πετυχει ανθρωπο μεχρι στιγμης που να εχει και τα δυο .αυτο λεω και μη διαστρεβλωνεις

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
αλλα με απασχολει πως φερεται ο ανδρας μετα το γαμο στις υποχρεωσεις της οικογενειας κ του σπιτιου

Και ξέρεις τι εισπράττω? Μία φορά την εβδομάδα (μια) που θα κανονίσω να βγώ με κάποιο φίλο για καφέ (σε απόλυτα λογική ώρα) μου κρατάει και μούτρα όλη την ημέρα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Agianna μου με ολο το θαρρος ε.....οι υπολοιπες ωρες δεν αρκουνε για να γινουν ολες οι δουλειες? εφοσον βλεπω κι ολας οτι προσφερεις το κατα δυναμην στο σπιτι......πως γινεται να μην προλλαβαινει η συζυγος χρονικα? τα παιδια υποθετω οτι κοιμουνται και σχετικα νωρις λογω ηλικιας.....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ειναι διαφορετικα αυτα τα δυο μπουμπ.δεν εχω πετυχει ανθρωπο μεχρι στιγμης που να εχει και τα δυο .αυτο λεω και μη διαστρεβλωνεις

Ναι, τώρα που το λες μάλλον διάβασα λάθος το ποστ σου, ανακαλώ μεσιέ  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.004
Πόντοι
22.785

Οταν επιστρέφω στο σπίτι από τη δουλειά (νωρίς το μεσημέρι), τα παιδιά πέφτουν επάνω μου γιατί τους λείπω όλη μέρα, οπότε θέλοντας και μη (θέλω βέβαια!) αναλαμβάνω εγώ από εκεί και μετά μέχρι να τα κοιμήσω ένα-ένα το βράδυ. Επίσης αναλαμβάνω τα βαριά ψώνια και έχει μόνο τα μικροψώνια της στιγμής.
και τι αλο;;;
μουνιτσα μι τον ξεσικονισ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμενα ρε παιδια η γνωμη μου ειναι η εξης....σιγουρα το σεξ παιζει πολυ σημαντικο ρολο σε μια σχεση αλλα σε μενα συμβαινει το εξης παρολο αντι στην αρχη να θελω πολυ κ να βαριεμαι μετα μου συμβαινει ακριβως το αντιθετο δεν ξερω γιατι αλλα επειδη εχω κατσει κ το εχω σκεφτει λιγακι κατεληξα στο συμπερασμα οτι στην αρχη ναι οκ υπαρχει ο ενθουσιασμος αλλα επειδη δεν γνωριζω τον ανθρωπο καλα υπαρχει μια επιφυλακτικοτητα στο να ανοιχτω αλλα κ γενικα δεν γνωριζουμε κ τα γουστα του καθενος στο κρεβατι ειμαστε σε πειραματικο σταδιο...αλλα οσο περναει ο καιρος εγω ερωτευομαι αγαπαω κ ενθουσιαζομαι πιο πολυ κ θελω σεξ πιο πολυ γιατι μαρεσει κ πιο πολυ απο τις αρχες αφου εχουμε μαθει ο ενας τον αλλον πως ειναι λοιπον βαρετο μετα το σεξ με τον ανθρωπο που αγαπας????βαρετο για μενα ειναι να μπαινεις ξανα απο την αρχη στην διαδικασια αυτη το ξερω οτι δεν θα συμφωνειτε οι περισσοτεροι μη πω ολοι αλλα εδω ειμαστε για να ακουμε ολες τις γνωμες κ αποψεις χωρις να ειμαστε υποχρεωμενοι να τισ υιοθετουμε κιωλας..

εγω συμφωνω παντως
αλλα ειμαι γυναικα κ δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται παντα οι ανδρες.. προσπαθω αλλα ειναι δυσκολο *P

ε μπραβο σου τοτε
αλλα αφου βοηθας κ αυτη δε δουλευει δεν μπορω να καταλαβω γιατι τρως τοσο συχνα πορτα.. τεσπα εσεις ξερετε... εγω δεν ειμαι παντρεμενη με παιδια..

Επισκέπτης
αγιαννα προσεχε γιατι αν οπως λες εισαι η κολονα του σπιτιου και η γυναικα σου σου κραταει και μουτρα μαλλον πρεπει να αλλαξεις γυναικα...

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 Για να "παντρεψουμε" και λιγο τα thread υπαρχει παντα και  φόβος οταν μεγαλώσουν τα παιδια να φτασουμε

και στο φιναλε ο agianna ζητει το αυτονοητο - το λογικο -το ανθρωπινο να πηδιεται λιγο συχνότερα με την συζυγο του !!!

Αν το να ζητας να πηδας την συζυγο ειναι ανωριμότητα  :headbang: δεν ξερω τι να πω  :huh:

Αν ειναι ετσι να τον κοψουμε να βαλουμε καμια καουκα να στηθουμε στα πεζοδρομια να φερνουμε 100€ παραπάνω στο σπίτι!!!

:helpplea: :helpplea: :helpplea:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Agianna μου με ολο το θαρρος ε.....οι υπολοιπες ωρες δεν αρκουνε για να γινουν ολες οι δουλειες? εφοσον βλεπω κι ολας οτι προσφερεις το κατα δυναμην στο σπιτι......πως γινεται να μην προλλαβαινει η συζυγος χρονικα? τα παιδια υποθετω οτι κοιμουνται και σχετικα νωρις λογω ηλικιας.....

:P :P βγες απ το μυαλο μουυυυ

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
κάτι μου βρωμάει εδώ....... !!!!!! πως σκέφτεσαι αυτά που σκέφτομαι????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και τι αλο;;;
μουνιτσα μι τον ξεσικονισ

ασε με να τον ξεσηκωσωωωω να σηκωσει παντιερααααα να δει ασπρη μερα....

θυμαμαι και παλιοτερα θεματακι του που αφορουσε σε σεξουαλικα βοηθηματα....

ειναι γενικοτερο το θεμα οχι ειδικο οπως βλεπω.....υπαρχει γενικοτερη αρνηση και αυτα τα δεν υπαρχει χρονος ειναι υποδεεστερα.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
μπας και δεν εξιτάρεις την γυναίκα σου αρκετά????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Agianna μου με ολο το θαρρος ε.....

No problem mounitsa, εδώ μία παρέα είμαστε.

οι υπολοιπες ωρες δεν αρκουνε για να γινουν ολες οι δουλειες? εφοσον βλεπω κι ολας οτι προσφερεις το κατα δυναμην στο σπιτι......πως γινεται να μην προλλαβαινει η συζυγος χρονικα? τα παιδια υποθετω οτι κοιμουνται και σχετικα νωρις λογω ηλικιας.....

Οι υπόλοιπες δουλειές γίνονται στην ώρα τους, έτσι όταν έλθει η ώρα μας, η πρώτη επιλογή (λόγω κούρασης) είναι ο ύπνος. Μου έχει τύχει Σάββατο βράδυ να κάνω κρούση με το που ξαπλώνουμε. Παίρνω απάντηση ότι είναι λιώμα. Κάνω υπομονή και το πρωί πρίν ξυπνήσει ο άμαχος πληθυσμός, "ξαναχτυπάω την πόρτα". Ιδια απάντηση. Δύο "πόρτες" σε 7 ώρες διάστημα πολλές δεν είναι?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ειναι γενικοτερο το θεμα οχι ειδικο οπως βλεπω.....υπαρχει γενικοτερη αρνηση και αυτα τα δεν υπαρχει χρονος ειναι υποδεεστερα.....

Νομίζω πως είναι το πώς το βλέπουν οι γυναίκες.. Οι περισσότερες γίνονται μάνες και σταματούν να είναι οτιδήποτε άλλο, δεν βγαίνουν, κάνουν παρέα μόνο με άλλες μάνες και ξεχνούν ότι έχουν και σεξουαλικές ανάγκες. Αυτό βλέπω εγώ τριγύρω μου.
Και φυσικά, όταν εσύ έχεις αφοσιωθεί ΜΟΝΟ στα παιδιά και δε βγαίνεις έξω π.χ. αρχίζουν τα μούτρα στον σύζυγο που έχει φίλους και βγαίνει μ' αυτούς, τα γνωστά κομπλεξικά...

Επισκέπτης
τελοσπαντων,μια ερευνα αγορας να κανεις και ρωτησεις μερικους παντρεμενους ολοι προβληματα εχουν ,αυτο ειναι σιγουρο.εμ βεβαια,αμα ενω γαμας τη συζυγο σκεφτεσαι τις δοσεις στον κωτσοβολο...και να σου κραταει και μουτρα κιολας που κρατας τα παιδια και φερνεις χρημα στο σπιτι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom