Νέα

Μόνιμη σχέση και ερωτική επιθυμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmyee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και επιθετικη να γινεις νο προμπλεμ. κουβεντα κανουμε. δεν εχω προβληματα για να ριξω το βαρος αλλου. και ελευθερο χρονο εχω και οικονομικα ειμαι πανω απο το Μ.Ο.
το ευκολο ειναι να χωρισω. απλα σκεφτομαι μηπως ειμαι υπερβολικος . φυσικα δε θελω να κραταω καποια διπλα; μου απλα επειδη περασαμε καλα 4 χρονια...

Κοίτα, άμα είναι χλιαρά τα πράγματα μεταξύ σας εγώ ψηφίζω να χωρίσεις. Δεν έχει νόημα να κρατάς κάτι άμα παραιτείσαι από αυτό. Αν πιστεύεις ότι αξίζει, προσπάθησέ το.
Άμα περνάτε καταπληκτικά μαζί σε όλους τους άλλους χώρους εκτός της κρεβατοκάμαρας δεν ξέρω τι να πω, δε μου έχει τύχει σε μένα ούτε σε γνωστό μου αυτό, δεν έχω ιδέα τι να κάνεις!

(και αααααχαχαχαααααααααααααα δεν ήξερα ότι υπάρχει και ο ελέηνας!!  :2funny: )

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Άμα περνάτε καταπληκτικά μαζί σε όλους τους άλλους χώρους εκτός της κρεβατοκάμαρας δεν ξέρω τι να πω, δε μου έχει τύχει σε μένα ούτε σε γνωστό μου αυτό, δεν έχω ιδέα τι να κάνεις!
σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ με τίποτα η κατάσταση,κατά τη γνώμη μου.καλώς/κακώς,πιστεύω πως για όλους παίζει σημαντικότατο ρόλο "η κρεβατοκάμαρα".αν δεν "τραβάει" εκεί η υπόθεση,πιστεύω δεν υπάρχει μέλλον

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
άμα αρχίσει κ δεν παραπονιέται π το κάνετε αραιά
για τα δικά της δεδομένα να αρχίσεις κ εσύ να ανησυχείς.. ;)
κατά τα άλλα μια χαρά τα λένε κ οι υπόλοιποι δεν έχω κάτι να προσθέσω.. :)

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα, άμα είναι χλιαρά τα πράγματα μεταξύ σας εγώ ψηφίζω να χωρίσεις. Δεν έχει νόημα να κρατάς κάτι άμα παραιτείσαι από αυτό. Αν πιστεύεις ότι αξίζει, προσπάθησέ το.

το σεξ ειναι σουπερ μαζι της απλα δεν εχω τη διαθεση οσο την ειχα παλια και οσο την εχει αυτη. εκτος κρεββατοκαμαρας δεν το συζητω, απο μπιλιαρδο μεχρι nba στο ps3 παιζουμε.

Επισκέπτης
φίλε,αυτό μου μοιάζει από τα σημαντικότερα "ανασταλτικά" στοιχεία!"προγραμματισμένο"??!!δηλαδή,"αα ωραία,ήρθε η Τετάρτη,άρα θα γαμηθούμε σήμερα"??δεν λέω ότι κάποιος "φταίει" γι'αυτό σώνει και καλά,αλλά αυτό καθεαυτό είναι αρνητικό.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φίλε,αυτό μου μοιάζει από τα σημαντικότερα "ανασταλτικά" στοιχεία!"προγραμματισμένο"??!!δηλαδή,"αα ωραία,ήρθε η Τετάρτη,άρα θα γαμηθούμε σήμερα"??δεν λέω ότι κάποιος "φταίει" γι'αυτό σώνει και καλά,αλλά αυτό καθεαυτό είναι αρνητικό.

συμφωνω γιαυτο και το εκανα και θεμα εδω να το πω σε καποιον. δεν υπαρχει αυθορμητισμος και αυτο ειναι κατι που μου εχει καρφωθει στο μυαλο γιατι δε θελω να δημιουργησω οικογενεια που θα διαλυθει μετα απο λιγο καιρο.

Επισκέπτης
το σεξ ειναι σουπερ μαζι της απλα δεν εχω τη διαθεση οσο την ειχα παλια και οσο την εχει αυτη. εκτος κρεββατοκαμαρας δεν το συζητω, απο μπιλιαρδο μεχρι nba στο ps3 παιζουμε.

Πωπω ρε φίλε , τι λες τώρα ???
Σοβαρά μιλάςςςς ???
Δικέ μου ... σαι κι'ό πρώτοςςςςςςςς !!!
'Λα ρε ... κσσσσεκόλλλλα που θα χωρίσειςςςςς !!!
'Ντάξ μωρέ , φάσσση είναι !
Άμα πάτε και καρτ μαζί, νταξ , κάντε και παιδί ...  

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνω γιαυτο και το εκανα και θεμα εδω να το πω σε καποιον. δεν υπαρχει αυθορμητισμος και αυτο ειναι κατι που μου εχει καρφωθει στο μυαλο γιατι δε θελω να δημιουργησω οικογενεια που θα διαλυθει μετα απο λιγο καιρο.
κοίτα,από την άλλη,αυτός ο "προγραμματισμός" οφείλεται-αν κατάλαβα καλά όσα έγραψες-ΚΥΡΙΩΣ στο ότι δεν μένετε μαζί.το οποίο και θα αλλάξει,αν παντρευτείτε,πχ.
αλλά αν δεν σε καυλώνει ή υπάρχει γενικότερα μια οποιαδήποτε "παγωμάρα" μεταξύ σας σ'αυτόν τον τομέα......

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κοίτα,από την άλλη,αυτός ο "προγραμματισμός" οφείλεται-αν κατάλαβα καλά όσα έγραψες-ΚΥΡΙΩΣ στο ότι δεν μένετε μαζί.το οποίο και θα αλλάξει,αν παντρευτείτε,πχ.
αλλά αν δεν σε καυλώνει ή υπάρχει γενικότερα μια οποιαδήποτε "παγωμάρα" μεταξύ σας σ'αυτόν τον τομέα......

ακριβως. απλα δεν υπαρχει αυτο το "θελω να κανουμε ερωτα τωρα" που υπηρχε παλια. παγωμαρα οχι γιατι οταν το κανουμε ειναι σουπερ εξαλλου ως αντρας δεν μπορω να προσποιηθω..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλά, εγώ ψηφίζω να μείνετε πρώτα λίγο καιρό μαζί να δείτε πώς πάει το πράγμα και μετά να σκέφτεσαι οικογένειες...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μπράβο ρε jimmyee, πρέπει να είναι και γαμώ τα άτομα. :rockon:

Επισκέπτης
οσο και να με δουλεψεις δεν τσιμπαω. ξαναλεω το θεμα ειναι σοβαρο για μενα και ευχομαι ποτε να μην το αντιμετωπισεις .
οσο και να μας δουλεψεις δεν τσιμπαμε . ξαναγραφω οτι ειναι εντελως αδιανοητο να εισαι 32 χρονων και να κρινεις οτι η κοπελλα σου ειναι σουπερ επειδη παιζεται μαζι ps3 nba !

Και στο διά ταύτα , τώρα !
Όταν μού'κανε κλικ το γκομενάκι , τα παράτησα όλα και έκανα ντου από παντού !
Ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του , έτσι κάνει ...

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ... ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΝΕΤ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ PLAY STATION !

Βαρέθηκα !
Καληνύχτα ! 

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καληνυχτα και καλη τυχη..ευχαριστω για το χρονο σου αλλα δεν εχεις τη διαθεση να καταλαβεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom