Νέα

Μόνιμη σχέση και ερωτική επιθυμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmyee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ξαναγραφω οτι ειναι εντελως αδιανοητο να εισαι 32 χρονων και να κρινεις οτι η κοπελλα σου ειναι σουπερ επειδη παιζεται μαζι ps3 nba !
Απλά δεν μπορείς να καταλάβεις...
Άστο, μη συγχίζεσαι βραδιάτικα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Μετά από 3 χρόνια σχέσης, 4 χρόνια συμβίωσης και 10 χρόνια γάμου (και 3 παιδιά) οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και η σωματική κόπωση για να ανταπεξέλθουμε και οι δύο είναι μεγάλη. Η συνέπεια είναι να βρισκόμαστε σαν ζευγάρι μία φορά στις 45 μέρες περίπου. Τα παιδάκια είναι όλα πολύ μικρά και οι ανάγκες τους είναι το πρώτιστο μέλημά μας. Συνήθως τρώω αρκετές φορές "πόρτα" πριν επέλθει το ζητούμενο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.004
Πόντοι
22.785
OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από 3 χρόνια σχέσης, 4 χρόνια συμβίωσης και 10 χρόνια γάμου (και 3 παιδιά) οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και η σωματική κόπωση για να ανταπεξέλθουμε και οι δύο είναι μεγάλη. Η συνέπεια είναι να βρισκόμαστε σαν ζευγάρι μία φορά στις 45 μέρες περίπου. Τα παιδάκια είναι όλα πολύ μικρά και οι ανάγκες τους είναι το πρώτιστο μέλημά μας. Συνήθως τρώω αρκετές φορές "πόρτα" πριν επέλθει το ζητούμενο.

μιλαμε για παρα πολυ καιρο δηλαδη. 17 ολοκληρα χρονια, υποχρεωσεις κλπ που σε καποιο βαθμο δικαιολογουν την κατασταση. μπορει η συνευρεση να γινεται καθε 45 οποως ειπες η επιθυμια ομως υπαρχει και ποσο συχνα?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
μιλαμε για παρα πολυ καιρο δηλαδη. 17 ολοκληρα χρονια, υποχρεωσεις κλπ που σε καποιο βαθμο δικαιολογουν την κατασταση. μπορει η συνευρεση να γινεται καθε 45 οποως ειπες η επιθυμια ομως υπαρχει και ποσο συχνα?

Και η γυναίκα θέλει, και εγώ περισσότερο! Αλλά έχω ξενερώσει να τρώω 6-7 φορές "πόρτα" κάθε φορά, μέχρι να επέλθει το προσδοκώμενο.

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και η γυναίκα θέλει, και εγώ περισσότερο! Αλλά έχω ξενερώσει να τρώω 6-7 φορές "πόρτα" μέχρι να επέλθει το προσδοκώμενο.

αρα η ερωτικη επιθυμια παραμενει αμειωτη οπως τα λες.  την ποθεις οπως πρωτα απλα αλλα προβληματα δεν σας επιτρεπουν να βρεθειτε περισσοτερο .

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
αρα η ερωτικη επιθυμια παραμενει αμειωτη οπως τα λες.  την ποθεις οπως πρωτα απλα αλλα προβληματα δεν σας επιτρεπουν να βρεθειτε περισσοτερο .

Εντάξει, υπάρχει, αλλά τους τελευταίους μήνες, έχω κουραστεί να εισπράττω συνεχόμενες αρνήσεις μέχρι να έλθει η κατάφαση. Ετσι δεν πολυασχολούμαι με το σπόρ και αφήνω να περνάνε οι ημέρες έτσι. Τι να μπορέσεις να κάνεις όταν ο άλλος πέφτει για ύπνο από τις 10 το βράδυ αφού είναι λιώμα λόγω των υποχρεώσεων?

Επισκέπτης
προσωπικα οι σχεσεις μου κρατανε απο 5 μεχρι 20 λεπτα οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη αλλα λογικα να το παρεις γινεται να τρως καθε μερα το ιδιο φαι οταν υπαρχει τοση ποικιλια?και για αντρες και για γυναικες ισχυει αυτο φυσικα

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
προσωπικα οι σχεσεις μου κρατανε απο 5 μεχρι 20 λεπτα οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη αλλα λογικα να το παρεις γινεται να τρως καθε μερα το ιδιο φαι οταν υπαρχει τοση ποικιλια?και για αντρες και για γυναικες ισχυει αυτο φυσικα

δεν ξερω την ηλικια σου αλλα μετα απο καποια χρονια ωριμαζεις και ψαχνεις κ αλλα πραγματα περα απο το σεξ. ειναι φυσικα απαραιτητο για την σωστη λειτουργια μιας σχεσης αλλα δεν μπορεις να χτισεις μια μεγαλη σχεση ΜΟΝΟ πανω στο σεξ .

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
59
Like
1.811
Πόντοι
8.245
συναγωνηστη δεν λες κατι καινουργιο πολλα αντρογυνα αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα εδω μια απλη σχεση εχεις και με τις απαιτησεις της ζωης ο χρονος ειναι περιορισμενος εστι πανε να καταντησουνε των ανθρωπο ΑΓΑΜΗΤΟ ΑΝΕΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ

Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
33
Πόντοι
0
Eγώ σκέφτομαι οτι και την καλύτερη πουτάνα τη βαριέσαι μετά από πολλές επισκέψεις που μπορεί να σε απογειώνει , πόσο μάλλον τη γυναίκα σου ...Ναι αυτήν με την κυταρρίτιδα, τις γκρίνιες και τον πλάστη λέω...  :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν ξερω την ηλικια σου αλλα μετα απο καποια χρονια ωριμαζεις και ψαχνεις κ αλλα πραγματα περα απο το σεξ. ειναι φυσικα απαραιτητο για την σωστη λειτουργια μιας σχεσης αλλα δεν μπορεις να χτισεις μια μεγαλη σχεση ΜΟΝΟ πανω στο σεξ .

Είναι θέμα προτεραιοτήτων, όχι ηλικίας μόνο. Άλλοι θέλουν σχέση άσχετα από ηλικία, άλλοι θέλουν ποικιλία  :grin:
Το θέμα είναι να ξέρεις τι θες

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εντάξει, υπάρχει, αλλά τους τελευταίους μήνες, έχω κουραστεί να εισπράττω συνεχόμενες αρνήσεις μέχρι να έλθει η κατάφαση. Ετσι δεν πολυασχολούμαι με το σπόρ και αφήνω να περνάνε οι ημέρες έτσι. Τι να μπορέσεις να κάνεις όταν ο άλλος πέφτει για ύπνο από τις 10 το βράδυ αφού είναι λιώμα λόγω των υποχρεώσεων?

να ρωτησω κατι?

εχετε ποσα παιδια? κ η γυναικα σου δουλευει κιολας? κ τις υποχρεωσεις των παιδιων τις αναλαμβανει μονη της? κ τις δουλειες του σπιτιου? εσυ δνε τη βοηθας? κ αν δεν προλαβαινει γιατι δεν ζητατε βοηθεια απο αλλου?

αν θες μου απαντας.. αλλα με απασχολει πως φερεται ο ανδρας μετα το γαμο στις υποχρεωσεις της οικογενειας κ του σπιτιου

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
δεν ξερω την ηλικια σου

Είμαι 41.

αλλα μετα απο καποια χρονια ωριμαζεις και ψαχνεις κ αλλα πραγματα περα απο το σεξ. ειναι φυσικα απαραιτητο για την σωστη λειτουργια μιας σχεσης αλλα δεν μπορεις να χτισεις μια μεγαλη σχεση ΜΟΝΟ πανω στο σεξ .

Εχεις δίκιο, αλλά δεν θα ήθελα να απαντήσω επ'αυτού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom