Απλά δεν μπορείς να καταλάβεις...ξαναγραφω οτι ειναι εντελως αδιανοητο να εισαι 32 χρονων και να κρινεις οτι η κοπελλα σου ειναι σουπερ επειδη παιζεται μαζι ps3 nba !
Άστο, μη συγχίζεσαι βραδιάτικα.
Απλά δεν μπορείς να καταλάβεις...ξαναγραφω οτι ειναι εντελως αδιανοητο να εισαι 32 χρονων και να κρινεις οτι η κοπελλα σου ειναι σουπερ επειδη παιζεται μαζι ps3 nba !
Μετά από 3 χρόνια σχέσης, 4 χρόνια συμβίωσης και 10 χρόνια γάμου (και 3 παιδιά) οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και η σωματική κόπωση για να ανταπεξέλθουμε και οι δύο είναι μεγάλη. Η συνέπεια είναι να βρισκόμαστε σαν ζευγάρι μία φορά στις 45 μέρες περίπου. Τα παιδάκια είναι όλα πολύ μικρά και οι ανάγκες τους είναι το πρώτιστο μέλημά μας. Συνήθως τρώω αρκετές φορές "πόρτα" πριν επέλθει το ζητούμενο.
μιλαμε για παρα πολυ καιρο δηλαδη. 17 ολοκληρα χρονια, υποχρεωσεις κλπ που σε καποιο βαθμο δικαιολογουν την κατασταση. μπορει η συνευρεση να γινεται καθε 45 οποως ειπες η επιθυμια ομως υπαρχει και ποσο συχνα?
ti ωρα;;Και η γυναίκα θέλει, και εγώ περισσότερο! Αλλά έχω ξενερώσει να τρώω 6-7 φορές "πόρτα" μέχρι να επέλθει το προσδοκώμενο.
Και η γυναίκα θέλει, και εγώ περισσότερο! Αλλά έχω ξενερώσει να τρώω 6-7 φορές "πόρτα" μέχρι να επέλθει το προσδοκώμενο.
otan jynese eisai to kati allo.
αρα η ερωτικη επιθυμια παραμενει αμειωτη οπως τα λες. την ποθεις οπως πρωτα απλα αλλα προβληματα δεν σας επιτρεπουν να βρεθειτε περισσοτερο .
otan jynese eisai to kati allo.
προσωπικα οι σχεσεις μου κρατανε απο 5 μεχρι 20 λεπτα οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη αλλα λογικα να το παρεις γινεται να τρως καθε μερα το ιδιο φαι οταν υπαρχει τοση ποικιλια?και για αντρες και για γυναικες ισχυει αυτο φυσικα
συναγωνηστη δεν λες κατι καινουργιο πολλα αντρογυνα αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα εδω μια απλη σχεση εχεις και με τις απαιτησεις της ζωης ο χρονος ειναι περιορισμενος εστι πανε να καταντησουνε των ανθρωπο ΑΓΑΜΗΤΟ ΑΝΕΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟΜετά από 3 χρόνια σχέσης, 4 χρόνια συμβίωσης και 10 χρόνια γάμου (και 3 παιδιά) οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και η σωματική κόπωση για να ανταπεξέλθουμε και οι δύο είναι μεγάλη. Η συνέπεια είναι να βρισκόμαστε σαν ζευγάρι μία φορά στις 45 μέρες περίπου. Τα παιδάκια είναι όλα πολύ μικρά και οι ανάγκες τους είναι το πρώτιστο μέλημά μας. Συνήθως τρώω αρκετές φορές "πόρτα" πριν επέλθει το ζητούμενο.
δεν ξερω την ηλικια σου αλλα μετα απο καποια χρονια ωριμαζεις και ψαχνεις κ αλλα πραγματα περα απο το σεξ. ειναι φυσικα απαραιτητο για την σωστη λειτουργια μιας σχεσης αλλα δεν μπορεις να χτισεις μια μεγαλη σχεση ΜΟΝΟ πανω στο σεξ .
Εντάξει, υπάρχει, αλλά τους τελευταίους μήνες, έχω κουραστεί να εισπράττω συνεχόμενες αρνήσεις μέχρι να έλθει η κατάφαση. Ετσι δεν πολυασχολούμαι με το σπόρ και αφήνω να περνάνε οι ημέρες έτσι. Τι να μπορέσεις να κάνεις όταν ο άλλος πέφτει για ύπνο από τις 10 το βράδυ αφού είναι λιώμα λόγω των υποχρεώσεων?
δεν ξερω την ηλικια σου
αλλα μετα απο καποια χρονια ωριμαζεις και ψαχνεις κ αλλα πραγματα περα απο το σεξ. ειναι φυσικα απαραιτητο για την σωστη λειτουργια μιας σχεσης αλλα δεν μπορεις να χτισεις μια μεγαλη σχεση ΜΟΝΟ πανω στο σεξ .
Εχεις δίκιο, αλλά δεν θα ήθελα να απαντήσω επ'αυτού.