Χμμμμμμμ. Ναι, καλός συγγραφέας αυτός ο Βιργίλιος.Ποιητική (με υπογεγραμμένη το -ή-) αδεία ? ? ? Α , ρε DVD ...τύφλα νά'χει ο Virgilius !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μόνιμη σχέση και ερωτική επιθυμία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmyee
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 188
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ποιητική (με υπογεγραμμένη το -ή-) αδεία ? ? ?
Τι είναι υπογεγραμμένη;
To δροσεριλίκι σου. Υπογεγραμμένο και με το νόμο.Τι είναι υπογεγραμμένη;
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
επειδη για μενα ειναι σημαντικο το θεμα μιας και ετοιμαζομαι να παρω μια σημαντικη αποφαση στη ζωη μου , αν θελετε μην το χαλατε με οφτοπικ..ευχαριστω
πες μας πιο πολλά.
μην ντρέπεσαι...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
επειδη για μενα ειναι σημαντικο το θεμα μιας και ετοιμαζομαι να παρω μια σημαντικη αποφαση στη ζωη μου , αν θελετε μην το χαλατε με οφτοπικ..ευχαριστω
Συγγνώμη για τον εκτροχιασμό.
Να σου πω την αλήθεια, είναι εν μέρει στο χέρι σου το αν θα συνεχιστεί η ερωτική επιθυμία.
Εξαρτάται και από τους δύο το αν θα μείνει ζωντανή, και αν το προσπαθήσεις εσύ και τελικά στραβώσει τουλάχιστον δε θα το μετανιώσεις.
Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από μακροχρόνιες σχέσεις για να σου δώσω συμβουλή αλλά ξέρω σίγουρα ότι τα περισσότερα πράγματα (αν όχι όλα) είναι θέμα αντιμετώπισης...
Επισκέπτης
Ρε συντροφάκο , με χίλιες συγγνώμες , δηλαδή , αλλά επειδή είχα κράξει δεόντως έναν μαλάκα στο site του cosmopolitan , που είχε βάλει ένα ανάλογο θέμα σε thread , θα σε ρωτήσω ( καλόκαρδα αυτή την φορά ) ...
[size=10pt]ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SEX , ΖΗΤΑΣ OWNER'S MANUAL ? ? ? [/size]
Μπινελίκια και Χριστοπαναγίες , δεχόμεθα μετά τις οκτώ !
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συγγνώμη για τον εκτροχιασμό.
Να σου πω την αλήθεια, είναι εν μέρει στο χέρι σου το αν θα συνεχιστεί η ερωτική επιθυμία.
Εξαρτάται και από τους δύο το αν θα μείνει ζωντανή, και αν το προσπαθήσεις εσύ και τελικά στραβώσει τουλάχιστον δε θα το μετανιώσεις.
Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από μακροχρόνιες σχέσεις για να σου δώσω συμβουλή αλλά ξέρω σίγουρα ότι τα περισσότερα πράγματα (αν όχι όλα) είναι θέμα αντιμετώπισης...
η σχεση μου ειναι 4ετης. αγαπη υπαρχει στο υπογραφω. απλα ενω εγω εχω μπει στη ρουτινα και ειμαι στη φαση "σεξ 2 φορες την εβδομαδα" η κοπελα ειναι πιο απαιτητικη. και δεν ειναι οτι ξενογαμαω ή ξενοκοιταω.
Επισκέπτης
Τι είναι υπογεγραμμένη;
Αυτό που λέγαμε στο γυμνάσιο , όσοι από μας είχαμε την τύχη ή την ατυχία , να μάθουμε Ελληνικά :
Ήττα υπογεγραμμένη και στον κώλο σου χωμένη !
Αν σου δώσω ανάλυση περί προσφύματος j ( γιότ εις την Ελληνικήν ) που εκπίπτει και υπογράφεται , θα μας πάρει το Πάσχα , οπότε το αφήνουμε διά μίαν ετέραν ??? ...ο ε ο ???
Επισκέπτης
η σχεση μου ειναι 4ετης. αγαπη υπαρχει στο υπογραφω. απλα ενω εγω εχω μπει στη ρουτινα και ειμαι στη φαση "σεξ 2 φορες την εβδομαδα" η κοπελα ειναι πιο απαιτητικη. και δεν ειναι οτι ξενογαμαω ή ξενοκοιταω.
Ωχ !
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τότε μήπως εσύ δεν είσαι ευχαριστημένος με κάτι; Όχι απαραίτητα από τη σχέση, μπορεί να έχεις άλλα προβλήματα σε άλλους τομείς που να σε επηρεάζουν και να μη δίνεις βάρος στη σχέση (ή στο σεξ τέλος πάντων). Σκέψου το πάντως.
Και να έχεις υπόψη σου ότι το ότι έχεις σχέση ή γάμο π.χ. δεν είναι εγγύηση, τα πάντα θέλουν προσπάθεια για να πετύχουν.
Και να έχεις υπόψη σου ότι το ότι έχεις σχέση ή γάμο π.χ. δεν είναι εγγύηση, τα πάντα θέλουν προσπάθεια για να πετύχουν.
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τότε μήπως εσύ δεν είσαι ευχαριστημένος με κάτι; Όχι απαραίτητα από τη σχέση, μπορεί να έχεις άλλα προβλήματα σε άλλους τομείς που να σε επηρεάζουν και να μη δίνεις βάρος στη σχέση (ή στο σεξ τέλος πάντων). Σκέψου το πάντως.
απο τη φυση μου ειμαι ανικανοποιητος. δε φταιει η κοπελα ειναι σιγουρο ειναι η ιδανικη γυναικα τοσο που μερικες φορες σκεφτομαι οτι δε μου αξιζει .
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Καλά, αυτό το δε μου αξίζει άσ'το, δεν είναι λογική αυτή. Εκείνη κρίνει τι της αξίζει και τι όχι. Τώρα, για το ότι είσαι μονίμως ανικανοποίητος δεν ξέρω τι να πω, αυτό το θέμα μόνο εσύ μπορείς να το λύσεις. Πάντως η ρουτίνα είναι άσχημο πράγμα βρε παιδί μου... και δεν έχετε πια και σχέση τόσα πολλά χρόνια (αν θυμάμαι καλά)...
Αν έχω καταλάβει καλά από το "μονίμως ανικανοποίητος" και το "έχω μπει στη ρουτίνα" παραιτείσαι γενικώς, όχι μόνο από τις σχέσεις σου. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος και θες κάτι καλύτερο, άσε αυτό που έχεις και ψάξε κάτι καλύτερο. Αν είσαι ικανοποιημένος απλά παραιτείσαι γιατί δένεις το γάιδαρό σου ίσως είναι καιρός να αλλάξεις τακτική.
Αυτά τα λέω με βάση ό,τι κατάλαβα από αυτά που έγραψες, μπορεί να κάνω λάθος.
Αν έχω καταλάβει καλά από το "μονίμως ανικανοποίητος" και το "έχω μπει στη ρουτίνα" παραιτείσαι γενικώς, όχι μόνο από τις σχέσεις σου. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος και θες κάτι καλύτερο, άσε αυτό που έχεις και ψάξε κάτι καλύτερο. Αν είσαι ικανοποιημένος απλά παραιτείσαι γιατί δένεις το γάιδαρό σου ίσως είναι καιρός να αλλάξεις τακτική.
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλά, αυτό το δε μου αξίζει άσ'το, δεν είναι λογική αυτή. Εκείνη κρίνει τι της αξίζει και τι όχι. Τώρα, για το ότι είσαι μονίμως ανικανοποίητος δεν ξέρω τι να πω, αυτό το θέμα μόνο εσύ μπορείς να το λύσεις. Πάντως η ρουτίνα είναι άσχημο πράγμα βρε παιδί μου... και δεν έχετε πια και σχέση τόσα πολλά χρόνια (αν θυμάμαι καλά)...
καπως ετσι ειναι ..γενικα η ρουτινα με χαλαει.ειλικρινα η κοπελα ειναι ιδανικη. στο λεω για να μη νομιζεις οτι το λεω ετσι στον αερα. με στηριζει , με καταλαβαινει , εχει χιουμορ, ωραιο σωμα, οτι ζηταω . στο λεω για να αποκλεισεις οτι φταιει η αλλη πλευρα.
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
12 χρόνια και 3 μήνες ( DVD έφαγες ένα τρίμηνο απ'το τραγούδι ) !
Κάθε χτες και χειρότερα !
Στην επόμενη , 3 χρόνια , μία απ'τα ίδια !
τυχερούλη..
2 στις 2..
ενώ εγώ μόνο 1 στις 3..
Ποιητική (με υπογεγραμμένη το -ή-) αδεία ? ? ? Α , ρε DVD ...τύφλα νά'χει ο Virgilius ! Και πάμε πάλι ...
Ήμουν 21 , ήτο 17 ! Μέχρι τα 34 μου , που χωρίσαμε , το sex μας , ήταν σταθερά ανερχόμενη αξία !
αφφ αυτό ακριβώς..
αλλά δεν βαριέσαι,όσο κρατήσει..
@jimmyee: Από πότε αισθάνεσαι ότι ρουτίνιασες?
Καλό θα ΄ταν πάντως να το κάνετε όποτε θέλει να ΄ναι χορτασμένη τουλάχιστον..
δλδ στην πέφτει κ τρώει πόρτα? :-
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
νομιζω κανενα χρονο τωρα. δεν μου την πεφτει γιατι δεν μενουμε μαζι οποτε κατα καποιο τροπο κανουμε προγραμματισμενο σεξ . δηλαδη ωρες κ μερες που βολευει
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Για την άλλη πλευρά δε θα μίλαγα ούτως ή άλλως, εφόσον μιλάω σε σένα θα ασχοληθώ με σένα ;)
Λες ότι είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από εκείνη και μου φτάνει.
Τη ρουτίνα νομίζω εμείς τη δημιουργούμε πάντως. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τα πράγματα που μας ενδιαφέρουν, δεν μας αναγκάζει κάποιος να βουτήξουμε σε βάλτο. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων, αν για παράδειγμα προτεραιότητά σου είναι η δουλειά και όχι η σχέση, θα ασχολείσαι με τη δουλειά αλλά θα ρισκάρεις να χαλάσει η σχέση. Ξέρω άτομα 50-60 χρονών που κάνουν πολύ βαρετές δουλειές αλλά προσπαθούν να βρίσκουν τη χαρά στους υπόλοιπους τομείς της ζωής τους, στη γυναίκα τους, στα παιδιά τους, στις παρέες τους. Αυτός είναι ο τρόπος να μη σε τρώει η ρουτίνα κατά τη γνώμη μου και εξαρτάται μόνο από εσένα.
Να σημειώσω εδώ ότι δεν το θεωρώ κακό να σε τρώει η ρουτίνα, απλώς είναι επιλογή σου. Όμως αν επιλέξεις αυτό και τελικά η σχέση χαλάσει, μην παραπονιέσαι, εσύ δεν προσπάθησες...
(δεν ξέρω αν ακούγομαι επιθετική ή πιεστική, δεν είναι πρόθεσή μου!!)
Τη ρουτίνα νομίζω εμείς τη δημιουργούμε πάντως. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τα πράγματα που μας ενδιαφέρουν, δεν μας αναγκάζει κάποιος να βουτήξουμε σε βάλτο. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων, αν για παράδειγμα προτεραιότητά σου είναι η δουλειά και όχι η σχέση, θα ασχολείσαι με τη δουλειά αλλά θα ρισκάρεις να χαλάσει η σχέση. Ξέρω άτομα 50-60 χρονών που κάνουν πολύ βαρετές δουλειές αλλά προσπαθούν να βρίσκουν τη χαρά στους υπόλοιπους τομείς της ζωής τους, στη γυναίκα τους, στα παιδιά τους, στις παρέες τους. Αυτός είναι ο τρόπος να μη σε τρώει η ρουτίνα κατά τη γνώμη μου και εξαρτάται μόνο από εσένα.
Να σημειώσω εδώ ότι δεν το θεωρώ κακό να σε τρώει η ρουτίνα, απλώς είναι επιλογή σου. Όμως αν επιλέξεις αυτό και τελικά η σχέση χαλάσει, μην παραπονιέσαι, εσύ δεν προσπάθησες...
Επισκέπτης
τυχερούλη..
2 στις 2..
ενώ εγώ μόνο 1 στις 3..
αφφ αυτό ακριβώς..
αλλά δεν βαριέσαι,όσο κρατήσει..
4 στις 4 , συντρόφισσα ! Δεν ανέφερα τις άλλες , γιατί βαριέμαι !
Δεν έχω παράπονο !
Ο Συντροφάκος , όμως ... ή Ελλέηνας είναι ... ή μας κοροϊδεύει ... ή και τα δύο !
Γιά ανάλυσε μας , ρε σύντροφε ( αν γουσταρεις δηλαδή , μην πεις κι'ό,τι σε πιέζουμε ) αυτά τα << είμαι ανικανοποίητος , αλλά την γαμάω δις εβδομαδιαίως και πολύ της είναι >> ? ? ?
Κι'άμα σε κάνει τάρανδο ...ΑΥΤΗ ΘΑ'ΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ????
λέω εγώ τώρα ... ε ???
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για την άλλη πλευρά δε θα μίλαγα ούτως ή άλλως, εφόσον μιλάω σε σένα θα ασχοληθώ με σένα ;)
και επιθετικη να γινεις νο προμπλεμ. κουβεντα κανουμε. δεν εχω προβληματα για να ριξω το βαρος αλλου. και ελευθερο χρονο εχω και οικονομικα ειμαι πανω απο το Μ.Ο.
το ευκολο ειναι να χωρισω. απλα σκεφτομαι μηπως ειμαι υπερβολικος . φυσικα δε θελω να κραταω καποια διπλα; μου απλα επειδη περασαμε καλα 4 χρονια...
φίλε,αυτό μου μοιάζει από τα σημαντικότερα "ανασταλτικά" στοιχεία!"προγραμματισμένο"??!!δηλαδή,"αα ωραία,ήρθε η Τετάρτη,άρα θα γαμηθούμε σήμερα"??δεν λέω ότι κάποιος "φταίει" γι'αυτό σώνει και καλά,αλλά αυτό καθεαυτό είναι αρνητικό.νομιζω κανενα χρονο τωρα. δεν μου την πεφτει γιατι δεν μενουμε μαζι οποτε κατα καποιο τροπο κανουμε προγραμματισμενο σεξ . δηλαδη ωρες κ μερες που βολευει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις