Αναρωτιέμαι... τί θα πείτε....
Αναρωτιέμαι κι εγώ τι θα ακούσω......
μακαρι να ημουν κ γω στην κατηγορια "ριχνω ενα κερατο" και να λυνοντουσαν ολα.
το θεμα ειναι οτι στα 4 χρονια σχεσης ουτε καν φλερταρα με αλλη ή εφτασα κοντα στο να κανω κουτσουκελα. απλα με τον καιρο μειωθηκε η ερωτικη μου επιθυμια σε σημειο που να με πιανει κ αγχος αν θα ικανοποιηθει η κοπελα μου. και επαναλαμβανω οτι αλλα προβληματα δεν υπαρχουν ουτε παιδια σκυλια κλπ.
24 ωρες το 24ωρο ,νιτσα....η σχισμη της ηδονηςδε συμπασχω........συμπονω ομως
εγω ειμαι παντα διαθεσιμη για σεξ ρε....χαχαχαχαχα
λες να αλλαξω αμα παντρευτω????? να μην το κανω τοτε!!!!
αλτεκ οσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε αλλα και αυτοι που ειναι μεσα στο χορο δε βλεπω να κανουν και καμια προσπαθεια της προκοπης.....
Και να μην εισαι...θα γινεις...
Jimmyee, εγώ θα επαναλάβω ότι ψηφίζω να μείνετε πρώτα μαζί να δείτε πώς πάνε τα πράγματα...
:-* αλτεκακι...μου εχεις λείψει...
Αλλά τα ξέρεις, παιδιά, σύζυγος, δουλειά.... τρέξιμο.
Και άμα φουσκώνεις κιόλας όπως εγώ τώρα.... δύσκολα τα προλαβαίνεις όλα.
:S
Πάντως όλα τα καταφέρνεις άμα έχεις χιούμορ.... Κάποια στιγμή όλοι τα περνάνε αυτά ή θα τα περάσουν....
να μεινουμε μαζι. και αν τελικα οντως δεν ξεπερνιεται η ρουτινα αυτη να την βασανισω κ αλλο? ηδη ειχαμε ενα μεγαλο τσακωμο ψυχοφθορο οσο δεν παει . ειναι διατεθειμενη να μεινει μαζι μου ακομα και με αυτους τους ρυθμους. ομως την αγαπαω κ δεν θελω να της κανω κακο , ουτε να γινουμε στο μελλον ξενοι στο ιδιο σπιτι ,ουτε να ξενοπηδαω . κ επιμενω οτι ολα τα αλλα ειναι τελεια τοσο που μερικες φορες λεω "δε σου αξιζει τετοια γυναικα ρε μαλακα" .
να μεινουμε μαζι. και αν τελικα οντως δεν ξεπερνιεται η ρουτινα αυτη να την βασανισω κ αλλο? ηδη ειχαμε ενα μεγαλο τσακωμο ψυχοφθορο οσο δεν παει . ειναι διατεθειμενη να μεινει μαζι μου ακομα και με αυτους τους ρυθμους. ομως την αγαπαω κ δεν θελω να της κανω κακο , ουτε να γινουμε στο μελλον ξενοι στο ιδιο σπιτι ,ουτε να ξενοπηδαω . κ επιμενω οτι ολα τα αλλα ειναι τελεια τοσο που μερικες φορες λεω "δε σου αξιζει τετοια γυναικα ρε μαλακα" .
Κάτσε, δηλαδή εκείνη δεν παραπονιέται; Ε, άμα δεν παραπονιέται αυτή εσύ τι σκας;
Αν παραπονιέται και δεν ξεπερνιέται η ρουτίνα μάλλον το πράγμα δεν πάει να προχωρήσει άλλο. Πριν σου είπα την άποψή μου γι' αυτό. Και ξαναματαλέω το "δε μου αξίζει" δε θα το πεις εσύ αλλά εκείνη!
εγω δεν εχω καταλαβει το προμπλεμ σου εσενα
λες οτι σ αρεσει αυτη απ ολες τις αποψεις
περνατε καλα
κανετε σουπερ σεξ
τι ακριβως δεν σ αρεσει? κ λες πως την αγαπας κιολας
εγω δεν εχω καταλαβει το προμπλεμ σου εσενα
λες οτι σ αρεσει αυτη απ ολες τις αποψεις
περνατε καλα
κανετε σουπερ σεξ
τι ακριβως δεν σ αρεσει? κ λες πως την αγαπας κιολας
δε θες να κανεις σεξ μαζι της δλδ παραπανω κ δεν θα σε χαλαγε να κανεις με αλλες ή γενικα δεν θες κ τοσο σου φτανει?