Νέα

Μόνιμη σχέση και ερωτική επιθυμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmyee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μακαρι να ημουν κ γω στην κατηγορια "ριχνω ενα κερατο" και να λυνοντουσαν ολα.
το θεμα ειναι οτι στα 4 χρονια σχεσης ουτε καν φλερταρα με αλλη ή εφτασα κοντα στο να κανω κουτσουκελα. απλα με τον καιρο μειωθηκε η ερωτικη μου επιθυμια σε σημειο που να με πιανει κ αγχος αν θα ικανοποιηθει η κοπελα μου. και επαναλαμβανω οτι αλλα προβληματα δεν υπαρχουν ουτε παιδια σκυλια κλπ.

Jimmyee, εγώ θα επαναλάβω ότι ψηφίζω να μείνετε πρώτα μαζί να δείτε πώς πάνε τα πράγματα...

Επισκέπτης
δε συμπασχω........συμπονω ομως :P

εγω ειμαι παντα διαθεσιμη για σεξ ρε....χαχαχαχαχα

λες να αλλαξω αμα παντρευτω?????  να μην το κανω τοτε!!!!

αλτεκ οσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε αλλα και αυτοι που ειναι μεσα στο χορο δε βλεπω να κανουν και καμια προσπαθεια της προκοπης.....
24 ωρες το 24ωρο ,νιτσα....η σχισμη της ηδονης  :2funny: :2funny: :2funny:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
:-* αλτεκακι...μου εχεις λείψει...

Αλλά τα ξέρεις, παιδιά, σύζυγος, δουλειά.... τρέξιμο.

Και άμα φουσκώνεις κιόλας όπως εγώ τώρα.... δύσκολα τα προλαβαίνεις όλα.
:S

Πάντως όλα τα καταφέρνεις άμα έχεις χιούμορ.... Κάποια στιγμή όλοι τα περνάνε αυτά ή θα τα περάσουν....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Και να μην εισαι...θα γινεις... :rockon: :rockon: :rockon:

μην προδιαθετεις το μελλον μου *P
πολλα μου ελεγαν οτι θα γινω κατα καιρους.. επειδη ειμαι γυναικα.. αλλα δεν εγινα
ολα απο εμας εξαρτουνται

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Jimmyee, εγώ θα επαναλάβω ότι ψηφίζω να μείνετε πρώτα μαζί να δείτε πώς πάνε τα πράγματα...

να μεινουμε μαζι. και αν τελικα οντως δεν ξεπερνιεται η ρουτινα αυτη να την βασανισω κ αλλο? ηδη ειχαμε ενα μεγαλο τσακωμο ψυχοφθορο οσο δεν παει . ειναι διατεθειμενη να μεινει μαζι μου ακομα και με αυτους τους ρυθμους. ομως την αγαπαω κ δεν θελω να της κανω κακο , ουτε να γινουμε στο μελλον ξενοι στο ιδιο σπιτι ,ουτε να ξενοπηδαω . κ επιμενω οτι ολα τα αλλα ειναι τελεια τοσο που μερικες φορες λεω "δε σου αξιζει τετοια γυναικα ρε μαλακα" .

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
καλο θρεντακι.βασικα ειναι στον ανθρωπο.εγω μετα απο 2 χρονια σχεση το καταλαβαινω οτι δεν μπορω να αποδωσω οπως στις αρχες.εχω ενα φιλο ομως που εχει σχεση 7-8 χρονια και καθε 2-3 μερες τις πεταει απο 2 καβλια.....τι να πω στον ανθρωπο ειναι.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.508
Πόντοι
12.056
:-* αλτεκακι...μου εχεις λείψει...

Αλλά τα ξέρεις, παιδιά, σύζυγος, δουλειά.... τρέξιμο.

Και άμα φουσκώνεις κιόλας όπως εγώ τώρα.... δύσκολα τα προλαβαίνεις όλα.
:S

Πάντως όλα τα καταφέρνεις άμα έχεις χιούμορ.... Κάποια στιγμή όλοι τα περνάνε αυτά ή θα τα περάσουν....

Ναι..αλλα με χιουμορ δεν περναει ο πονοκεφαλος...
Και δεν μιλαω για το πανω κεφαλι..χεχεχε   :rolleyes: :rolleyes: :P :P

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
να μεινουμε μαζι. και αν τελικα οντως δεν ξεπερνιεται η ρουτινα αυτη να την βασανισω κ αλλο? ηδη ειχαμε ενα μεγαλο τσακωμο ψυχοφθορο οσο δεν παει . ειναι διατεθειμενη να μεινει μαζι μου ακομα και με αυτους τους ρυθμους. ομως την αγαπαω κ δεν θελω να της κανω κακο , ουτε να γινουμε στο μελλον ξενοι στο ιδιο σπιτι ,ουτε να ξενοπηδαω . κ επιμενω οτι ολα τα αλλα ειναι τελεια τοσο που μερικες φορες λεω "δε σου αξιζει τετοια γυναικα ρε μαλακα" .

Κάτσε, δηλαδή εκείνη δεν παραπονιέται; Ε, άμα δεν παραπονιέται αυτή εσύ τι σκας;
Αν παραπονιέται και δεν ξεπερνιέται η ρουτίνα μάλλον το πράγμα δεν πάει να προχωρήσει άλλο. Πριν σου είπα την άποψή μου γι' αυτό. Και ξαναματαλέω το "δε μου αξίζει" δε θα το πεις εσύ αλλά εκείνη!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

εγω δεν εχω καταλαβει το προμπλεμ σου εσενα
λες οτι σ αρεσει αυτη απ ολες τις αποψεις
περνατε καλα
κανετε σουπερ σεξ
τι ακριβως δεν σ αρεσει? κ λες πως την αγαπας κιολας

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κάτσε, δηλαδή εκείνη δεν παραπονιέται; Ε, άμα δεν παραπονιέται αυτή εσύ τι σκας;
Αν παραπονιέται και δεν ξεπερνιέται η ρουτίνα μάλλον το πράγμα δεν πάει να προχωρήσει άλλο. Πριν σου είπα την άποψή μου γι' αυτό. Και ξαναματαλέω το "δε μου αξίζει" δε θα το πεις εσύ αλλά εκείνη!

δεν παραπονιεται ανοιχτα αλλα σε μια κουβεντα που καναμε χτες το ειπε οτι το κανουμε λιγες φορες. και οτι νοιωθει οτι το αποφευγω . και οτι γινεται με προγραμμα και οχι οπως παλια στο αμαξι ή σε ασχετες στιγμες. συμφωνησα με ολα αφου ετσι ειναι . γιαυτο λεω οτι δεν θελω να την κραταω διπλα μου δυστυχισμενη επειδη απλα αγαπιομαστε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α ρε αλτεκ αστειατορα :P

θαλιτσα τι κανεις????? μας ελειψες :) :)

ντραμερ οι σχισμες λειτουγργουν με το αναλλογο χρηματικο αντιτιμο ε? :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
περνατε καλα
κανετε σουπερ σεξ

οτι αυτη θελει συχνα σεξ ενω εκεινος ειναι σε "φαση" 2 φορες την εβδομαδα.......

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
περνατε καλα
κανετε σουπερ σεξ

σου εξηγησα οτι δεν εχω την ιδια ερωτικη επιθυμια οπως αυτη . δηλαδη μπορει να περασει κ βδομαδα (στη χειροτερη) και να μη με ενοχλησει το γεγονος.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δε θες να κανεις σεξ μαζι της δλδ παραπανω κ δεν θα σε χαλαγε να κανεις με αλλες ή γενικα δεν θες κ τοσο σου φτανει?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε πες της το..
κ πως νιωθεις κ σε τι φαση βρισκεσαι
κ ασε εκεινη ν αποφασισει αν αξιζεις να ειναι μαζι σου ή αν δεν την ικανοποιεις αρκετα οπως εισαι κ θελει να χωρισετε

γιατι να  σε απασχολει τοσο δλδ ενω απλα μπορεις να εισαι ειλικρινης κ ν αφησεις εκεινη να παρει τις αποφασεις? *P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενταξει ρε παιδια υπαρχουν και ανθρωποι που δεν θελουν καθε μερα σεξ......ειτε με γκομενα ειτε με τανα......με το ζορι δηλαδη? :P

οπως υπαρχουν και γυναικες που κανουν σεξ 2 φορες στη ζωη τους ισα ισα γιανα κανουν παιδι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom