Νέα

Μόνιμη σχέση και ερωτική επιθυμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmyee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ενταξει ρε παιδια υπαρχουν και ανθρωποι που δεν θελουν καθε μερα σεξ......ειτε με γκομενα ειτε με τανα......με το ζορι δηλαδη? :P

οπως υπαρχουν και γυναικες που κανουν σεξ 2 φορες στη ζωη τους ισα ισα γιανα κανουν παιδι.....
ετσι δικαιολογεις εσυ τα 5 παιδια σου? :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ενταξει ρε παιδια υπαρχουν και ανθρωποι που δεν θελουν καθε μερα σεξ......ειτε με γκομενα ειτε με τανα......με το ζορι δηλαδη? :P

οπως υπαρχουν και γυναικες που κανουν σεξ 2 φορες στη ζωη τους ισα ισα γιανα κανουν παιδι.....

τι διάλο μπας και υπαρχει κοντερ στο σεξ; Οχι τιποτε αλλο να ξέρω να προσέχω μπας και μηδενίσω :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ε πες της το..
κ πως νιωθεις κ σε τι φαση βρισκεσαι
κ ασε εκεινη ν αποφασισει αν αξιζεις να ειναι μαζι σου ή αν δεν την ικανοποιεις αρκετα οπως εισαι κ θελει να χωρισετε

γιατι να  σε απασχολει τοσο δλδ ενω απλα μπορεις να εισαι ειλικρινης κ ν αφησεις εκεινη να παρει τις αποφασεις? *P

η γυναικα ομως νοιωθει την "απορριψη" , οτι δεν την θελω ερωτικα. και μπαινει κ μενα στο μυαλο μου οτι αν οντως ειναι ετσι και δεν ειναι φυσιολογικη η φαση που βρισκομαι , γιατι να την κραταω στη ζωη μου και να βασανιζεται?? γιαυτο ρωτησα τη γνωμη αλλων εδω μεσα να δω αν ειναι κατι που συμβαινει ή οντως υπαρχει προβλημα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η γυναικα ομως νοιωθει την "απορριψη" , οτι δεν την θελω ερωτικα. και μπαινει κ μενα στο μυαλο μου οτι αν οντως ειναι ετσι και δεν ειναι φυσιολογικη η φαση που βρισκομαι , γιατι να την κραταω στη ζωη μου και να βασανιζεται?? γιαυτο ρωτησα τη γνωμη αλλων εδω μεσα να δω αν ειναι κατι που συμβαινει ή οντως υπαρχει προβλημα.

ναι την νιωθει αμα δνε της εξηγεις
τοσο δυσκολο ειναι να εισαι ειλικρινης? αφου εσυ πιστευεις οτι την θελεις κλπ απλα μεχρι εκει εχεις ορεξη γενικα για το σεξ.. δυσκολο ειναι να της το πεις?
χειροτερο ειναι αυτο που κανεις.. διοτι ετσι της μπαινουν διαφορα στο μυαλο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.001
Πόντοι
22.785
στις  8.500

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

η γνώμη μου ειναι η εξής.
1.ΝΑ μιλήσεις με τον ανθρωπό σου για όλα αυτά που μιλάς εδώ.
2. Να δεις και ενα ειδικό
Αυτάααααα

Επισκέπτης
the truth is in there(στο μπορδελο)

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι την νιωθει αμα δνε της εξηγεις
τοσο δυσκολο ειναι να εισαι ειλικρινης? αφου εσυ πιστευεις οτι την θελεις κλπ απλα μεχρι εκει εχεις ορεξη γενικα για το σεξ.. δυσκολο ειναι να της το πεις?
χειροτερο ειναι αυτο που κανεις.. διοτι ετσι της μπαινουν διαφορα στο μυαλο

και πως της εξηγεις οτι εσυ εχεις αυτη την αναγκη οταν αυτη εχει μεγαλυτερη αναγκη? πως ειναι δυνατον να της ζητησω να συμβιβασει τα θελω της σε αυτο τον τομεα? αν ημουν εγω στη θεση της δεν θα ενοιωθα καλα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν της ζητας να συμβιβαστει
της λες ακριβως αυτα που νιωθεις κ της δινεις την επιλογη ν αποφασισει εκεινη τι θελει
δεν κανεις την επιλογη γι αυτην
αν αποφασισει οτι την κανεις ευτυχισμενη κ με 2 φορες την εβδομαδα σεξ ειναι δικαιωμα της να το κανει οπως κ το αντιθετο

γιατι κανενας δεν μιλαει στη σχεση του για τα προβληματα του κ τα λεει σε ασχετους???

Επισκέπτης
της λες ακριβως αυτα που νιωθεις κ της δινεις την επιλογη ν αποφασισει εκεινη τι θελει
αν αποφασισει οτι την κανεις ευτυχισμενη κ με 2 φορες την εβδομαδα σεξ ειναι δικαωμα της να το κανει οπως κ το αντιθετο

γιατι κανενας δεν μιλαει στη σχεση του για τα προβληματα του κ τα λεει σε ασχετους???
ελα ντε...καλο σχολιο αυτο

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν αποφασισει οτι την κανεις ευτυχισμενη κ με 2 φορες την εβδομαδα σεξ ειναι δικαωμα της να το κανει οπως κ το αντιθετο

τα ιδια που λεω εδω τα εχω πει κ σε εκεινη. απλα τα λεω κ εδω να παρω μερικες γνωμες, τοσο κακο ειναι?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τα ιδια που λεω εδω τα εχω πει κ σε εκεινη. απλα τα λεω κ εδω να παρω μερικες γνωμες, τοσο κακο ειναι?

Μαστίγια δοκιμάσατε, ζαρτιερες, μπουντουνιέρες, κορδέλες, ροδέλες, φτερά, περιβολές, και συναφή είδη; και δεν επιασε τίποτα; :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

οχι δεν ειναι κακο
κακο ειναι να μην μιλας στον ανθρωπο σου
κ αφου της τα ειπε ς εκεινη τι ειπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom