Νέα

Μολδαβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toomuch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akatsim

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Von για λεγε και εσυ που εχεις παει μεχρι Γιαλτα... :helpplea:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ρουμανια μια χαρα ειναι ο δρομος!!!
να σε κλεψουν? μπα πανε αυτα!!ανετοτατα!!τον εχω κανει πολλες φορες!!!αλλα προς κισιναου οχι!!απο Θεσ/νικη ειναι 110 χιλ ο Προμαχωνας!και απο κει και μετα πικρα!!Σαββατο τον εκανα για 40η φορα??ε  και εχω ακομη!καμια 800αρα μεχρι Βουκουρεστι!!
καβλα! :rockon:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Παιδια ο δρομος απο Βουκουρεστι-Κισιναου-Οδησσος οδηγιεται η ειναι καροδρομος? Εχει παει γενικως κανεις προς τα εκει απο Θεσ/νικη με αυτοκινητο?
Την Μ.Πέμπτη γνώρισα στο Βουκουρέστι Θεσσαλονικιό που είπε ότι πηγαινοέρχεται συχνά σε κανένα Θεσ/νίκη - Βουκουρέστι σε ένα 12ωρο (αυτοκίνητο Μερσεντες κάτι -δεν ξέρω, δεν οδηγώ, μην με ρωτάτε αν ισχύουν η όχι). Βουκουρέστι - Κισινίαου το έκανα με τραίνο (9 ώρες + 5 ώρες στα σύνορα για να αλλάξουν λάστιχα στο τραίνο), αλλά πληροφορήθηκα ότι τα ΙΧ πουλμανάκια το κάνουν σε 6 ώρες και τα λεωφορεία σε 8-9 ώρες. Γενικά οι δρόμοι στην Ρουμανία είναι ικανοποιητικοί.  Τώρα στην Μολδαβία οι εθνικές οδοί είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο αλλά η σήμανση ελλειπής. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό (συχνό και στις Ουκρανικές Εθνικές οδούς). Μεγάλα τμήματα διαθέτουν ΤΡΕΙΣ (3) λωρίδες κυκλοφορίας.
Στην μια ανεβαίνουνε, στην άλλη κατεβαίνουνε και στην μεσαία προσπερνούν αμφότεροι !!! Συνηθίζεται όμως. Επίσης υπάρχουν εκατέρωθεν βοηθητικές λωρίδες κυκλοφορίας ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ως βοηθητικές. Δηλ. μπορείς να σταματήσεις κανονικότατα στην βοηθητική για επισκευή, κατούρημα, μπαλαμούτι στην γκόμενα ή να στρώσεις τραπεζομάντηλο στο καπώ και να τσιμπολογάς με τις νταλίκες να περνούν δίπλα σου !!! Πάντως είναι γενικά πειθαρχειμένοι οδηγοί και προσέχουν τα όρια ταχύηττας. Εξαιρούνται οι Ρουμάνοι ταξιτζίδες που μόνο με τουκτουκατζήδες της Ταϋλάνδης μπορούν να συγκριθούν. Ζώνες ξεχάστε τες. Κανένας δεν φοράει και όλοι με κυτούσαν με απορία όταν την έβαζα. Ξεχάστε επίσης αλυσίδες και αντιολισθητικά λάστιχα. Τον Γενάρη με μισό μέτρο χιόνι και στο Τιράσπολ και στο Κισινίαου ακόμα και τα τρόλλευ τρέχαν (όσο μπορεί να τρέξει σοβιετικό τρόλλεϋ του 50) πάνω στον πάγο. Μπλόκα της Αστυνομίας άφθονα σε όλες τις χώρες. Έλεγχοι συχνοί, ιδιαίτερα σε ξένες πινακίδες (για μπαξίς), Οδησσός Κριμαία ο δρόμος πολύ καλός, αλλά φρικάρεις όταν βλέπεις τις νταλίκες να προσπερνούν (3 λωρίδες είπαμε).

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τοσο ειναι φιλε 12 ωρες!! δεν παν να εχεις και αεροπλανο!!! 12αωρο! στα τοσα χιλ δεν κερδιζεις τιποτα οσο και να τρεξεις!!πολυ λιγο εως ελαχιστο!!μονο απο την Σοφια μια κινηση να σε πιασει δεν θες τιποτα αλο!στα συνορα δεν σταματας πλεον αλλα σταματας,καμια τουαλετα να φας να βαλεις βενζινη!!
οσο για την σημανση χαλια εως απαρεδεκτη!!πας στα τυφλα!καπου καπου βλεπεις και καμια πινακιδα!!παλιοτερα στην Βουλγαρια που δεν ειχε πινακιδες στα αγγλικα επρεπε να χεις και μαγικες γνωσεις για να τις διαβασεις!!απο μπλοκα??ειδεικα Βουλγαρια? μεσα σε 2 ωρες 12 φορες μας σταματησαν! γιατι ομως! επειδη μας επαιρνε....οταν εχεις διπλωματικες πινακιδες στα @@@@@ σου!την τελευτεα περαμε απο το μπλοκα με 120 και δεν σταματησαμε καν! ο τερζης τσιτα και τυφλα να χουνε οι νταλικεριδες!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πριν 2 βδομαδες εριξα γελιο στο δρομο προς Βουκουρεστι!!!
περνουσανε νταλικες διαφορες!!!οι περισσοτεροι ειχανε τα ονοματα τους στο μπαπριζ!!!
περναει και αλλα μια που εγραφε με τεραστια γραματα (φωτεινα) Θ Ε Ο Χ Α Ρ Η Σ
εκλασα στο γελιο!!
λεω γειασου ρε ελληναρα μεγαλε!!
κανεις την διαφορα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντως είναι περίεργο που υπάρχει τόσο μεγαλύτερη διαφορά στην ευκολία να γαμήσεις από ό,τι στην Ουκρανία.Τόσοι ξένοι μένουν στο Κίσινεφ.Πώς και δεν ανακάλυψαν ακόμα το Τιρασπόλ που είναι τόσο κοντά?
καταρχην φοβουνται.και οπως καταλαβα εκει δεν πολυ θελουν τους ξενους.για να πας εκει πρεπει να σου κανει καποιος κατοικος απο εκει προσκληση.εχουν δε ενα καθεστως σαν κομμουνηστικο!ευτυχως που εχω Ρωσσικο διαβατηριο και μπορω να παω χωρις βιζα.το Κισινιοφ το αντιθετο θελει τους ξενους.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Νομίζω παλιά μπορούσες να μείνεις μόνο μία μέρα Τιρασπόλ και μετά έπρεπε να γυρίσεις Κίσινεφ.Πιο παλιά μπορούσες να μείνεις Τιρασπόλ μόνο 5 ώρες.Τώρα πρέπει να είναι 3 μέρες αν έχεις βίζα για Μολδαυία.Οπότε γυρνάς Κίσινεφ και ξαναμπαίνεις.Εσύ με ρωσικό διαβατήριο δεν έχεις πρόβλημα.
Πάντως η εντύπωσή μου από γκόμενες από Τιρασπόλ(έχω δυο τηλέφωνα) είναι οτι μοιάζουν επιφυλακτικές.Δεν έχουν το στυλ χώσε πασά μου(ξέρεις τι εννοώ).Αυτός ο τόνος της φωνής με προβληματίζει,αλλιώς θα πήγαινα σούμπιτο.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κμαν δεν χρειαζεται βιζα για μολδαβια και τιρασπολ μονο προσκληση για τιρασπολ.
Αυτο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να ταξιδεψεις οδικος απο κισινοφ προς οντεσα μεσω τιρασπολ.
Σου ζητανε χαρτι εξοδου απο μολδαβια το οποιο δεν γινεται να εχεις καθως δεν υπαρχουν συνορα μεταξυ μολδαβιας και τρανσιστριας.
Αυτο τουλαχιστον μεχρι περυσι

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Δηλαδή εννοείς οτι πρέπει κάποια κοπέλα να με προσκαλέσει?Θα το φροντίσω.Ισως πρέπει να δίνεις και το παρόν σε αστυνομικό τμήμα κάθε μέρα,θα μας πει ο vonmakoulis.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω παλιά μπορούσες να μείνεις μόνο μία μέρα Τιρασπόλ και μετά έπρεπε να γυρίσεις Κίσινεφ.Πιο παλιά μπορούσες να μείνεις Τιρασπόλ μόνο 5 ώρες.Τώρα πρέπει να είναι 3 μέρες αν έχεις βίζα για Μολδαυία.Οπότε γυρνάς Κίσινεφ και ξαναμπαίνεις.Εσύ με ρωσικό διαβατήριο δεν έχεις πρόβλημα.
Σύντροφε Λάθος ! Πρώτα από όλα βίζα για Μολδαβια δεν απαιτείται. Φτάνεις λοιπόν στο φυλάκιο της ΠΜΡ στα σύνορα και συμπληρώνεις ένα έντυπο (μέχρι τον Οκτώβρη του -07 μόνο στα ρώσσικα, τώρα και στα αγγλικά)που δηλώνεις που πας και που θα μείνεις. Αν θες να περάσεις τα σύνορα και να πας Ουκρανία, κανένα πρόβλημα σου χορηγούν επιτόπου άδεια διέλευσης 3,5 έως 12 ωρών. Η άδεια αυτή είναι ένα απλό χαρτί (που τόχεις σημπληρώσει ο ίδιος εις διπλούν). Στο σφραγίζουν, δίνεις κάτι πενταροδεκάρες και το παραδίδειες στην έξοδό σου στο αντίστοιχο φυλάκιο. Αν θες να μείνεις σου χορηγούν άδεια παραμονής 1 μηνός μέχρι 1 χρόνο. Απαραίτητη προϋπόθεση να δηλώσεις διεύθυνση διαμονής (ή το όνομα του ξενοδοχείου). Μετά αφού περάσεις τα σύνορα, μέσα σε 24ώρες πρέπει να πας στο immigration στο Τιράσπολ και να στο σφραγίσουν αφού καταβάλεις το εξωφρενικό ποσό των 9 ρουβλίων ΠΜΡ (0,8 λεπτά) με παράβολο τραπέζης παρακαλώ. Αν είωαι Σ/Κ ή αργία και δεν λειτουργεί το immigration, πας στην διεύθυνση της αστυνομίας , στο σφραγίζουν προσωρινά και την επόμενη εργάσιμη το επικυρώνεις στο immigration. ]
Κμαν δεν χρειαζεται βιζα για μολδαβια και τιρασπολ μονο προσκληση για τιρασπολ.
Αυτο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να ταξιδεψεις οδικος απο κισινοφ προς οντεσα μεσω τιρασπολ.
Σου ζητανε χαρτι εξοδου απο μολδαβια το οποιο δεν γινεται να εχεις καθως δεν υπαρχουν συνορα μεταξυ μολδαβιας και τρανσιστριας.Αυτο τουλαχιστον μεχρι περυσι
Σύντροφε, πραγματι από 1/1/07 μέχρι 1/3/08 ήθελε πρόσκληση (πρεγκλαζένια) από πριν , από κάτοικο της χώρας για να παραμείνεις στην χώρα και όχι για απλή άδεια διέλευσης. Τώρα καταργήθηκε και ισχύουν τα παραπάνω.
Κάνεις όμως λάθος στο άλλο. Κισινίαου - Οδησσός δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Την έχω κάνει πάνω από 10 φορές την διαδρομή. Σφραγίζουν το διαβατήριο στο Κισινίαου , περνάς τα σύνορα με άδεια διέλευσης και στο σφραγίζουν στην Ουκρανία. Αν θες να επιστρέψεις Ελλάδα από Οδησσό μόνο τότε ζητάς στο Μολδαβικό φυλάκιο να σου σφραγίσουν έξοδο στο διαβατήριο.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πάρτε και μια φωτό για να ξέρετε που θα πάτε .

Συνημμένα

• DSC00857a.JPG
    DSC00857a.JPG
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 37

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Σύντροφε Λάθος ! Πρώτα από όλα βίζα για Μολδαβια δεν απαιτείται. Φτάνεις λοιπόν στο φυλάκιο της ΠΜΡ στα σύνορα και συμπληρώνεις ένα έντυπο (μέχρι τον Οκτώβρη του -07 μόνο στα ρώσσικα, τώρα και στα αγγλικά)που δηλώνεις που πας και που θα μείνεις. Αν θες να περάσεις τα σύνορα και να πας Ουκρανία, κανένα πρόβλημα σου χορηγούν επιτόπου άδεια διέλευσης 3,5 έως 12 ωρών. Η άδεια αυτή είναι ένα απλό χαρτί (που τόχεις σημπληρώσει ο ίδιος εις διπλούν). Στο σφραγίζουν, δίνεις κάτι πενταροδεκάρες και το παραδίδειες στην έξοδό σου στο αντίστοιχο φυλάκιο. Αν θες να μείνεις σου χορηγούν άδεια παραμονής 1 μηνός μέχρι 1 χρόνο. Απαραίτητη προϋπόθεση να δηλώσεις διεύθυνση διαμονής (ή το όνομα του ξενοδοχείου). Μετά αφού περάσεις τα σύνορα, μέσα σε 24ώρες πρέπει να πας στο immigration στο Τιράσπολ και να στο σφραγίσουν αφού καταβάλεις το εξωφρενικό ποσό των 9 ρουβλίων ΠΜΡ (0,8 λεπτά) με παράβολο τραπέζης παρακαλώ. Αν είωαι Σ/Κ ή αργία και δεν λειτουργεί το immigration, πας στην διεύθυνση της αστυνομίας , στο σφραγίζουν προσωρινά και την επόμενη εργάσιμη το επικυρώνεις στο immigration. ]Σύντροφε, πραγματι από 1/1/07 μέχρι 1/3/08 ήθελε πρόσκληση (πρεγκλαζένια) από πριν , από κάτοικο της χώρας για να παραμείνεις στην χώρα και όχι για απλή άδεια διέλευσης. Τώρα καταργήθηκε και ισχύουν τα παραπάνω.
Κάνεις όμως λάθος στο άλλο. Κισινίαου - Οδησσός δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Την έχω κάνει πάνω από 10 φορές την διαδρομή. Σφραγίζουν το διαβατήριο στο Κισινίαου , περνάς τα σύνορα με άδεια διέλευσης και στο σφραγίζουν στην Ουκρανία. Αν θες να επιστρέψεις Ελλάδα από Οδησσό μόνο τότε ζητάς στο Μολδαβικό φυλάκιο να σου σφραγίσουν έξοδο στο διαβατήριο.

Αλλαξαν φαίνεται οι κανονισμοί.Καλό αυτό.Ισως έπαιξε ρόλο η ένταξη της Ρουμανίας στην ΕΕ που βρέθηκαν πολλοί Μολδαυοί με ρουμανικά διαβατήρια και η Τρανσδνειστερία θέλει να ανοιχτεί και αυτή.Ποιος ξέρει?
Πάντως τώρα χωρίς βίζα να απαιτείται για Μολδαυία και δυνατή την άδεια παραμονής στο Τιρασπόλ προβλέπω μεγάλη συγκέντρωση γαμιάδων εκατέρωθεν.Συνεπώς όποιος πρόλαβε τον ήλιον είδε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντως η εντύπωσή μου από γκόμενες από Τιρασπόλ(έχω δυο τηλέφωνα) είναι οτι μοιάζουν επιφυλακτικές.Δεν έχουν το στυλ χώσε πασά μου(ξέρεις τι εννοώ).Αυτός ο τόνος της φωνής με προβληματίζει,αλλιώς θα πήγαινα σούμπιτο.
ετσι πρεπει να ειναι.ειναι ψιλομαζεμενες.εγραψα μαπο τα σα'ι'τ του ιντερνετ και σε πολλες γκομενες απο εκει.και λιγες απαντανε!ισως κομπλαρουνε.πρεπει να παει κανεις εκει.ισως ειναι και το καθεστως τετοιο.παντος δεν φενεται χυμα κατασταση.φενονται μαζεμενες!!!!!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
ετσι πρεπει να ειναι.ειναι ψιλομαζεμενες.εγραψα μαπο τα σα'ι'τ του ιντερνετ και σε πολλες γκομενες απο εκει.και λιγες απαντανε!ισως κομπλαρουνε.πρεπει να παει κανεις εκει.ισως ειναι και το καθεστως τετοιο.παντος δεν φενεται χυμα κατασταση.φενονται μαζεμενες!!!!!

Ναι,αυτά τα sites δε δουλεύουν καλά.Καμιά φορά είναι καλύτερα να πας χύμα και να χτυπάς επί τόπου παρά να έχεις επαφές.Εγώ συχνά επειδή δε δουλεύουν τα sites,αρχίζω να χτυπάω εδώ και εκεί.Απλώς παίρνεις μια εικόνα.Αλλά αυτές οι Μολδαυές είναι περίεργες.Ξέρω οτι δε μιλάνε πολύ.Μπορεί να βγεις ραντεβού,να μη μιλάνε καθόλου και να σε αφήνουν να τις φιλάς,να τις χουφτώνεις και να τις πας όπου θες.Είναι περίεργες για εμάς που είμαστε συνηθισμένοι στις Σλαύες.
Ισως και να μην υπάρχουν καλύτερες από τις Σλαύες τελικά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι,αυτά τα sites δε δουλεύουν καλά.Καμιά φορά είναι καλύτερα να πας χύμα και να χτυπάς επί τόπου παρά να έχεις επαφές.Εγώ συχνά επειδή δε δουλεύουν τα sites,αρχίζω να χτυπάω εδώ και εκεί.Απλώς παίρνεις μια εικόνα.Αλλά αυτές οι Μολδαυές είναι περίεργες.Ξέρω οτι δε μιλάνε πολύ.Μπορεί να βγεις ραντεβού,να μη μιλάνε καθόλου και να σε αφήνουν να τις φιλάς,να τις χουφτώνεις και να τις πας όπου θες.Είναι περίεργες για εμάς που είμαστε συνηθισμένοι στις Σλαύες.
Ισως και να μην υπάρχουν καλύτερες από τις Σλαύες τελικά.
δεν ξερω απο Ελλαδα τι γινεται?αλλα απο Ρωσσια αυτα τα σα΄ι΄τ δεν ειχανε ποτε κανενα προβλημα.εχω μεγαλη επυτηχια.ισως γιατι εχω βαλει και τελειες φοτο.τελεκα το ιντερνετ ειναι το μελλον στις γνωρημιες.στο Πρινεστροβιε Σλαβες ειναι.η καλητερα θα ελεγα Σλαβοφωνες γιατι πιστευω οτι ειναι μια επημιξια Σλαυων με Ρουμανους.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το ίντερνετ είναι εύκολο.Το σκληρό είναι ο δρόμος.Στο δρόμο βγάζεις πιο πολλές γκόμενες από το ίντερνετ αλλά πρέπει να αντέχεις τις κακουχίες.Αν ένας πάει για μικρό διάστημα π.χ. μια εβδομάδα και δεν του κάτσει τίποτα από το ίντερνετ,πρέπει να παίξει στο δρόμο και στα κλαμπ.Οι γκόμενες από το ίντερνετ μπορεί να σε κάνουν να χάσεις χρόνο από αυτόν που θα αφιέρωνες στο δρόμο και τα καφέ.Αν δεν υπάρχει πολύς χρόνος,κάθε ώρα είναι χρήσιμη.Για αυτό θέλει πολλή προσοχή για τη μεγιστοποίηση.
Πρέπει πάντα να κάνεις αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι.Μπορείς να φας τα σκατά του δρόμου?Είσαι θεός.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το ίντερνετ είναι εύκολο.Το σκληρό είναι ο δρόμος.Στο δρόμο βγάζεις πιο πολλές γκόμενες από το ίντερνετ αλλά πρέπει να αντέχεις τις κακουχίες.Αν ένας πάει για μικρό διάστημα π.χ. μια εβδομάδα και δεν του κάτσει τίποτα από το ίντερνετ,πρέπει να παίξει στο δρόμο και στα κλαμπ.Οι γκόμενες από το ίντερνετ μπορεί να σε κάνουν να χάσεις χρόνο από αυτόν που θα αφιέρωνες στο δρόμο και τα καφέ.Αν δεν υπάρχει πολύς χρόνος,κάθε ώρα είναι χρήσιμη.Για αυτό θέλει πολλή προσοχή για τη μεγιστοποίηση.
Πρέπει πάντα να κάνεις αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι.Μπορείς να φας τα σκατά του δρόμου?Είσαι θεός.
αν ειναι να πας για μια βδομαδα μην πας καθολου.για να εχεις καποιο ικανοποιητικο αποτελεσμα πρεπει να πας για κανα μηνα τουλαχιστον!!!!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
αν ειναι να πας για μια βδομαδα μην πας καθολου.για να εχεις καποιο ικανοποιητικο αποτελεσμα πρεπει να πας για κανα μηνα τουλαχιστον!!!!

Τι λες τώρα?Ποιος έχει χρόνο να κάτσει ένα μήνα εκεί?Εγώ Ουκρανία γαμάω μια γκόμενα κάθε τρεις μέρες,αν πάω μια βδομάδα Ουκρανία θα γαμήσω 2 καινούργιες,αν μείνω 10 μέρες θα γαμήσω 3 κτλ.
Για να είναι εντάξει το PMR θα πρέπει να μπορείς να γαμήσεις αμέσως από την πρώτη ημέρα που είσαι εκεί ή το πολύ τη δεύτερη.Αλλιώς Ουκρανία είναι καλύτερη.(και άλλες χώρες).Αυτό σου λέω.Δεν μπορείς να περιμένεις πότε θα κάτσουν οι γκόμενες από το ίντερνετ,πρέπει να χτυπάς στα κλαμπ και στο δρόμο ταυτόχρονα για να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες.
Εγώ άμα δω οτι η γκόμενα από ίντερνετ δεν έχει κάτσει στο δεύτερο ραντεβού,τη στέλνω εκτός και αν είναι πολύ μουνάρα.
Τέλος πάντων καθένας με τα γούστα του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι λες τώρα?Ποιος έχει χρόνο να κάτσει ένα μήνα εκεί?Εγώ Ουκρανία γαμάω μια γκόμενα κάθε τρεις μέρες,αν πάω μια βδομάδα Ουκρανία θα γαμήσω 2 καινούργιες,αν μείνω 10 μέρες θα γαμήσω 3 κτλ.
Για να είναι εντάξει το PMR θα πρέπει να μπορείς να γαμήσεις αμέσως από την πρώτη ημέρα που είσαι εκεί ή το πολύ τη δεύτερη.Αλλιώς Ουκρανία είναι καλύτερη.(και άλλες χώρες).Αυτό σου λέω.Δεν μπορείς να περιμένεις πότε θα κάτσουν οι γκόμενες από το ίντερνετ,πρέπει να χτυπάς στα κλαμπ και στο δρόμο ταυτόχρονα για να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες.
Εγώ άμα δω οτι η γκόμενα από ίντερνετ δεν έχει κάτσει στο δεύτερο ραντεβού,τη στέλνω εκτός και αν είναι πολύ μουνάρα.
Τέλος πάντων καθένας με τα γούστα του.
πρεπει να καμακωνεις παντου και ιντερνετ και στα παρκα και στις ντισκο!αν θες να εχεις καλο αποτελεσμα.στο ΠΜΡ μπορεις να βγαλεις τρομερες γκομενες απο θεμα ποιοτητας.και πολυ πιο ευκολα.απο το ιντερνετ δεν μου πολυ απαντανε.πιο πολυ απο Κισινιοφ απαντανε.μαλλον πρεπει να παει κανεις στο ΠΜΡ γιατι οπως καταλαβα δεν εχουνε πολυσυνηθισει τους ξενους και ειναι πολυ κλειστες οι γκομενες εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom