Νέα

Μολδαβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toomuch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Σύντροφοι,
           έχω μόλις 3 ώρες σε ελληνικό έδαφος άρτο αφιχθείς από Μολδαβία και επειδή βλέπω αυξημένο ενδιαφέρον για την Υπερδνειστερία (ΠΜΡ από δω και πέρα) θα παραθέσω λίγα βασικά πραγματάκια για να ξέρουμε για τι μιλάμε.
    Λοιπόν η ΠΜΡ είναι ένα αυτόνομο de facto κρατίδιο ανάμεσα Μολδαβία και Ουκρανία. Οριοθετείται από τον ποταμό Δνείσπερο . Την "ανεξαρτησία" του την απέκτησε πολιτικά το 1990 (πριν την κατάρρευση της ΕΣΣΔ) και στρατιωτικά (με αιματηρό πόλεμο με την Μολδαβία το 1992). Από τότε έχει δική του Βουλή, νόμισμα (φυσικά το ρούβλι 1 € = 13,35 ρούβλια σήμερα), διαβατήρια, γραμματόσημα, ένοπλες δυνάμεις κλπ. Είναι κομμουνιστές (αγάλματα του Λένιν παντού, σφυροδρέπανο στο εθνόσημο κλπ). Βιομηχανικά είναι σαφώς πλέον εύρωστο από την Μολδαβία, αφού όλα τα μεγάλα εργοστάσια (και όταν λέμε μεγάλα εννοούμε τεράστια) εργοστάσια βρίσκονται εκεί. Ενδεικτικά η μεγάλη ποτοβιομηχανία KVINT , φημισμένη στις αγορές των χωρών της πρώην ΣΕ, η μεγάλη υφαντουργία ΧΒΚ, βαριές βιομηχανίες οχημάτων και μεταλλουργίες κλπ, παράγουν προϊόντα που δεν έχουν που να τα στείλουν γιατί δεν αναγνωρίζονται από κανένα κράτος στον κόσμο. Μέχρι πριν λίγα χρόνια έδρα της 12ης ρωσσικής στρατιάς (Μπρρρ..) , με την μεγαλύτερη αποθήκη συμβατικών πυρομαχικών στο κόσμο (750.000 τόνοι συμβατικά πυρομαχικά κατά τους επιεικέστερους υπολογισμούς 12 χλμ έξω από το Τιράσπολ). Οι κάτοικοι είναι ρωσσόφωνοι και ο διακαής τους πόθος είναι να ενωθούν με την Ρωσσία (με την οποία ΔΕΝ συνορεύουν).
Αντίθετα από όσα φημολογούνται είναι ασφαλέστατη χώρα και οι άνθρωποι φιλικοί και ευγενικοί με τους (όποιους τουρίστες). Φυσικά η διαφορά τιμών με χώρα της ΕΕ είναι τρομακτική. Η κοπέλα μου είναι ΔΥ (μαγείρισσα σε κρατικό βρεφονηπιακό σταθμό) και αμείβεται με το ιλιγγιώδες ποσό των 64,4 $ το μήνα !! Μισθός ανώτατου αξιωματικού (ταγματάρχη) 215£, κρατικού γιατρού 228$ (οι ιδιώτες μπορούν να βγάλουν ακόμα και 500$ !!!
Με 1000€ μπορεί κανείς να περάσει ένα μήνα βασιλικά (για τα επίπεδα της χώρας πάντα).
Αλλά ας αφήσουμε τις γενικότητες (όποιος ενδιαφέρεται ας ποστάρει συγκεκριμένες ερωτήσεις και θα απαντήσω) και ας πάμε στο ζητούμενο. Ντιεμπουσκες.
Συμβουλή η χώρα αντενδείκνυται για καρδιοπαθείς και μύωπες. Το τι κυκλοφορεί δεν περιγράφεται. Μιλάω ΠΑΝΤΑ για απλές κοπελίτσες  φοιτήτριες, πωλήτριες, κορίτσια της διπλανής πόρτας. Μέσα στην όπως και να το κάνουμε μίζερη και άχαρη πόλη βλέπεις να περπατάνε κάτι κοριτσάκια που σε κάνουν να αναθεωρήσεις κάθε ιδέα για το εστί "γυναίκα".
Και τις βλέπεις παντού. Την Κυριακή ήμουν στο νεκροταφείο (παραδοσιακό ρώσσικο έθιμο, κάθονται σε τραπεζάκια δίπλα στους τάφους τρώνε και πίνουν). Ε λοιπόν το τι μουνοθύελλα κυκλοφορούσε στις λάσπες και στους τάφους είναι πέραν πάσης περιγραφής.
Ας μη μιλήσω για τις (ελάχιστες και τριτοκοσμικές ντίσκο). Χίλιες φορές καλύτερα από το οποιοδήποτε ελληνικό στριπτιζάδικο. Αναλογία ανδρών - γυναικών τουλάχιστον 1 στις 4 (λείπουν στην Ουκρανία και σε άλλες χώρες για δουλειές και όσοι μένουν μπεκροπίνουν). Τα πράγματα όσον αφορά το σεξ είναι εξαιρετικά απλά. Πας σε ντίσκο. Βλέπεις απέναντι 5-6 κοπελίτσες να πίνουν και να χορεύουν ΜΟΝΕΣ. Κερνάς μια σαμπάνια (35 ρούβλια - 2,5 €).  Συστήνεσαι, χορεύεις και την επόμενη έχεις τουλάχιστον 5 τηλέφωνα να διαλέξεις. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. Μια βολτούλα, ένα καλό γεύμα, μια βόλτα σε ένα χαϊ-κλασσάτο (για ΠΜΡ) μαγαζί και θα έχετε αξέχαστες βραδιές. Στο θέμα του σεξ είναι εξαιρετικά φιλελεύθερες και δεν μασάνε. Την πέφτετε στα ίσα και απαντάνε χωρίς πρόβλημα με ναι ή όχι. Αν πουν όχι (μάλλον απίθανο) δεν τρέχει τίποτα. Για μια απρόθυμη υπάρχουν 5 τουλάχιστον πρόθυμες.
Τώρα για το πληρωμένοι σεξ (για όσους θα ήθελαν να ασχοληθούν με το είδος για σιγουριά) η προχθεσινή μου βόλτα με κάτι εξαιρετικούς ΜΠΑΝΤΙΤ (θα σας εξηγήσει ο Δημητράκης τι σημαίνει η λέξη) με οδήγησε σε ΄κάποια απίθανα μέρη , με απίστευτες γυναίκες -που όμως δεν νομίζω ότι προσφέρονται για το απλό τουρίστα. Πάντως από αγγελία 2 κοπέλες, έρχονται στο χώρο σου για πλήρες πρόγραμμα με 250 ρούβλια (19 Ευρώ περίπου)η με 10 δολάρια η μία. Επίσκεψη σε ντόπιο μπουρδελάκι περίπου 8 δολάρια (στο ισόγειο προσφέρεται και μπόρς !!!).
Θα επανέλθω αναλυτικότερος και έτοιμος να απαντήσω στις όποιες ερωτήσεις σας.
Στο ενδιάμεσο αρχίστε να ξεσκονίζετε τα ρώσσικά σας, γιατί αν περιμένετε να μιλήσετε σε άλλη γλώσσα ...χάσατε.
- Δημητράκη αν όντως σε ενδιαφέρει μια επίσκεψη στείλε μου πμ να τα πούμε αναλυτικότερα. Θα ξαναπάω μάλλον τέλη Ιούνη (που θάχει και ζέστη και θα είναι η κόλαση).

Εμένα μου φαίνεται περίεργο το σκηνικό καθ'ότι η πόλη είναι μικρή.Εάν ήσουν με την κοπέλα,πώς σε άφησε να πας στις ντίσκο μόνος?Και εάν αυτό συνέβη,δεν πήρε πρέφα οτι έφερες άλλη εκεί που έμενες?Η είναι τόσο ανεκτική?
Το βασικό είναι πόσες γαμάς ανά εβδομάδα που κάθεσαι.Μπορείς ας πούμε να βγεις με τρεις διαφορετικές γκόμενες την ίδια μέρα,τη μια μετά την άλλη χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι?
Τώρα για τις ντίσκο αυτή η αναλογία υπέρ των γυναικών είναι πολύ συνήθισμένη σε όλες τις χώρες της πρώην σοβιετικής Ενωσης για το λόγο οτι οι άντρες δεν έχουν λεφτά να πάνε στις ντίσκο γιατί τα θέλουν για να πιουν και στις ντίσκο το ποτό είναι ακριβό.Σε όλες τις ντίσκο στην Ουκρανία οι γυναίκες που χορεύουν στην πίστα είναι πολλαπλάσιες(δεκαπλάσιες και εικοσαπλάσιες) από τους άντρες.Το θέμα είναι αν μπορείς να κάνεις one night stand με γκόμενα στη ντίσκο γιατί οι πιο πολλές δεν θέλουν να σε δουν την επόμενη ημέρα.One night stand έκανες άνετα στο Κίεβο μέχρι το 2004.Γίνεται στο Τιρασπόλ?Δεν υπάρχει κοινωνικός έλεγχος?
Μπορείς να κάνεις καμάκι στο δρόμο ή είσαι εντελώς διάφανος και η πυκνότητα του κόσμου μικρή για να έχεις αποτέλεσμα?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εμένα μου φαίνεται περίεργο το σκηνικό καθ'ότι η πόλη είναι μικρή.Εάν ήσουν με την κοπέλα,πώς σε άφησε να πας στις ντίσκο μόνος?Και εάν αυτό συνέβη,δεν πήρε πρέφα οτι έφερες άλλη εκεί που έμενες?Η είναι τόσο ανεκτική?
Το βασικό είναι πόσες γαμάς ανά εβδομάδα που κάθεσαι.Μπορείς ας πούμε να βγεις με τρεις διαφορετικές γκόμενες την ίδια μέρα,τη μια μετά την άλλη χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι?
Τώρα για τις ντίσκο αυτή η αναλογία υπέρ των γυναικών είναι πολύ συνήθισμένη σε όλες τις χώρες της πρώην σοβιετικής Ενωσης για το λόγο οτι οι άντρες δεν έχουν λεφτά να πάνε στις ντίσκο γιατί τα θέλουν για να πιουν και στις ντίσκο το ποτό είναι ακριβό.Σε όλες τις ντίσκο στην Ουκρανία οι γυναίκες που χορεύουν στην πίστα είναι πολλαπλάσιες(δεκαπλάσιες και εικοσαπλάσιες) από τους άντρες.Το θέμα είναι αν μπορείς να κάνεις one night stand με γκόμενα στη ντίσκο γιατί οι πιο πολλές δεν θέλουν να σε δουν την επόμενη ημέρα.One night stand έκανες άνετα στο Κίεβο μέχρι το 2004.Γίνεται στο Τιρασπόλ?Δεν υπάρχει κοινωνικός έλεγχος?
Μπορείς να κάνεις καμάκι στο δρόμο ή είσαι εντελώς διάφανος και η πυκνότητα του κόσμου μικρή για να έχεις αποτέλεσμα?
Σύντροφε, δεν είπα ότι πήγα σε ντίσκο μόνος. Μόνο μια φορά πήγα μόνος προχθές με ενα ξαδελφάκι της μπαντίστα για να μάθω τα κόλπα. Και ούτε ισχυρίσθηκα ότι κουβάλησα κοπέλα στο σπίτι . Απλά τα περιοδικά είναι γεμάτα από αγγελίες και οι τύποι μου είπαν και τις τιμές και με μύησαν στον (υπο-)κόσμο της νύχτας.
Καμάκι στο δρόμο δύσκολο.Στα πάρκα όμως, στα καταστήματα με τις πωλήτριες κλπ κλειστούς χώρους πολύ εύκολο καθώς επιθυμούν διακαώς να γνωρίσουν αλλοδαπούς Στις ντίσκο απλούστατο και το ον ναϊτ σταντ φυσιολογική εξέλιξη μιας ευχάριστης βραδιάς. Μην ξεχνάς επίσης ότι η Ουκρανία για τους κατοίκους της ΠΜΡ είναι παράδεισος.  Μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού δουλεύει στην Οδησσό (μόλις 103 χλμ) και αμοίβεται με υπερδιπλάσια μεροκάματα από αυτά της ΠΜΡ (400 με 500$/μήνα) και έρχεται μόνο τα Σ/Κ (και αυτό για να γίνουν λιώμα από το πιοτό). Και πράγματι οι Ουκρανές έχουν καβαλήσει το καλάμι τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στο Κίεβο, Οσο για τον κοινωνικό έλεχο, είναι σαν ένα μεγάλο χωριό όπως είπες. Όλοι ξέρουν τα πάντα για όλους και δεν μιλάει κανεις για τίποτα δημόσια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Tι περιεργιες εχεις ειλικρινα,τι τον ρωτας τον ανθρωπο??? Η μηπως δεν πιστευεις τις περιγραφες του Συντροφου?
Με Ποσες διαφορετικες θες να εισαι δηλαδη καθε μερα? μια για καθε μερα δεν σε φτανει?!!

Συντροφε Μακη  Καλως ηρθες
Πο πο τι ειδαν παλι τα ματακια σου ε?!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δημητράκη αν όντως σε ενδιαφέρει μια επίσκεψη στείλε μου πμ να τα πούμε αναλυτικότερα. Θα ξαναπάω μάλλον τέλη Ιούνη (που θάχει και ζέστη και θα είναι η κόλαση).

Ενδιαφέρομαι κι εγώ να συμμετέχω στην "εκδρομή" για τέλη Ιουνίου... αν φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Σύντροφε, δεν είπα ότι πήγα σε ντίσκο μόνος. Μόνο μια φορά πήγα μόνος προχθές με ενα ξαδελφάκι της μπαντίστα για να μάθω τα κόλπα. Και ούτε ισχυρίσθηκα ότι κουβάλησα κοπέλα στο σπίτι . Απλά τα περιοδικά είναι γεμάτα από αγγελίες και οι τύποι μου είπαν και τις τιμές και με μύησαν στον (υπο-)κόσμο της νύχτας.
Καμάκι στο δρόμο δύσκολο.Στα πάρκα όμως, στα καταστήματα με τις πωλήτριες κλπ κλειστούς χώρους πολύ εύκολο καθώς επιθυμούν διακαώς να γνωρίσουν αλλοδαπούς Στις ντίσκο απλούστατο και το ον ναϊτ σταντ φυσιολογική εξέλιξη μιας ευχάριστης βραδιάς. Μην ξεχνάς επίσης ότι η Ουκρανία για τους κατοίκους της ΠΜΡ είναι παράδεισος.  Μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού δουλεύει στην Οδησσό (μόλις 103 χλμ) και αμοίβεται με υπερδιπλάσια μεροκάματα από αυτά της ΠΜΡ (400 με 500$/μήνα) και έρχεται μόνο τα Σ/Κ (και αυτό για να γίνουν λιώμα από το πιοτό). Και πράγματι οι Ουκρανές έχουν καβαλήσει το καλάμι τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στο Κίεβο, Οσο για τον κοινωνικό έλεχο, είναι σαν ένα μεγάλο χωριό όπως είπες. Όλοι ξέρουν τα πάντα για όλους και δεν μιλάει κανεις για τίποτα δημόσια.

Αν υπάρχει δυνατότητα για one night stand,το μέρος έχει φοβερό πλεονέκτημα.Αυτό είναι που έχει εκλείψει τα τελευταία χρόνια από την Ουκρανία.
Επίσης είναι σημαντικό το θέμα των μισθών.Με βάση τα επίσημα στοιχεία ο μέσος μισθός στην Ουκρανία είναι αυτή τη στιγμή 1700 γκρίβνια ή 215 ευρώ το μήνα.Στο Κίεβο είναι πάνω από 3000 γκρίβνα δηλαδή 400 ευρώ το μήνα.Στη Μόσχα διπλάσιος από το Κίεβο.
Στη Μολδαυία όμως όπου το ΑΕΠ έχει παραμείνει χαμηλό(2500$ το κατά κεφαλήν ΑΕΠ,ενώ στην Ουκρανία είναι 8000$),ο μισθός είναι γύρω στα 150$ το μήνα ή 100-120 ευρώ το μήνα.
Για την Τρανσδνειστερία όμως δεν υπάρχουν στοιχεία.Εικάζεται οτι ο μέσος μισθός είναι κάπου 50 ευρώ το μήνα ή λιγότερο(αφού το ΑΕΠ κατά κεφαλήν της Τρανσδνειστερίας είναι μόνο 800$ με τα στοιχεία που δίνει η κυβέρνηση).
Ποια ήταν η εικόνα που σχημάτισες?Είναι ο μέσος μισθός όντως κάτω από 50 ευρώ όπως ήταν στην Ουκρανία στις χρυσές εποχές του '98-'03?Πώς είναι δυνατό η χώρα να εμφανίζει καλύτερη εικόνα στον επισκέπτη από τη Μολδαυία που θεωρητικά έχει τριπλάσιο ΑΕΠ και υψηλότερους μισθούς?
Γιατί και άλλοι που πήγαν εκεί λένε τα ίδια.Οτι η χώρα έχει καλύτερη οικονομική κατάσταση εμφανώς παρά το εμπάργκο στις εξαγωγές.Είναι τόσο φτηνά λόγω κομμουνιστών ώστε τα λεφτά να πιάνουν τόπο?Είναι δηλαδή οι τιμές τεχνητά χαμηλές όπως παλιά στις λαικές δημοκρατίες?
Ισως η χώρα αυτή να είναι ο τελευταίος παράδεισος.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για την Τρανσδνειστερία όμως δεν υπάρχουν στοιχεία.Εικάζεται οτι ο μέσος μισθός είναι κάπου 50 ευρώ το μήνα ή λιγότερο(αφού το ΑΕΠ κατά κεφαλήν της Τρανσδνειστερίας είναι μόνο 800$ με τα στοιχεία που δίνει η κυβέρνηση).
Πώς είναι δυνατό η χώρα να εμφανίζει καλύτερη εικόνα στον επισκέπτη από τη Μολδαυία που θεωρητικά έχει τριπλάσιο ΑΕΠ και υψηλότερους μισθούς?
Γιατί και άλλοι που πήγαν εκεί λένε τα ίδια.Οτι η χώρα έχει καλύτερη οικονομική κατάσταση εμφανώς παρά το εμπάργκο στις εξαγωγές.Είναι τόσο φτηνά λόγω κομμουνιστών ώστε τα λεφτά να πιάνουν τόπο?Είναι δηλαδή οι τιμές τεχνητά χαμηλές όπως παλιά στις λαικές δημοκρατίες? Ισως η χώρα αυτή να είναι ο τελευταίος παράδεισος.
Σύντροφε,
          για τα περί μισθών νομίζω ότι τα ανέλυσα ΄στο προηγούμενο ποστ μου, όπως και τα περί Ουκρανίας.
Πουθενά δεν έγραψα ότι η χώρα εμφανίζει καλύτερη εικόνα από την Μολδαβία. Αντίθετα το Κισινιάου μπροστά στο Τιράσπολ, φαντάζει όπως το Παρίσι σε σχέση με την Αθήνα.
Απλά οι περισσότεροι κάτοικοι της ΠΜΡ βρίσκονται ΕΚΤΟΣ της χώρας. Αρα η χώρα πλουτίζει από το εισαγόμενο συνάλλαγμα και οι Τράπεζες ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Το (τύποις) κομμουνιστικό καθεστώς ΔΕΝ ελέγχει τις τιμές αφού στην ουσία κυβερνά την χώρα ένα τοπικός μεγιστάνας ο Seriff , πρώην αρχηγός της Αστυνομίας , που με την βοήθεια του προέδρου Σμιρνώφ, πλούτισε σε μιά νύκτα με την υποτίμηση του Σοβιετικού ρουβλίου. Αλλά αυτά τα θέματα δεν ξέρω αν μπορούν να ενταχθούν στη θεματολογία του σαϊτ.
Όσον αφορά το ζητούμενο ισχύουν όσα προανέφερα. Γυναίκες πολλές, πανέμορφες και απελευθερωμένες.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μπορείς να κάνεις μια σύγκριση ανάμεσα σε Κίσινεφ-Τιρασπόλ,πού είναι καλύτερα τα πράγματα?Επίσης μια σύγκριση μεταξύ Ουκρανίας-Τρανσδνειστερίας.Πού βγαίνουν γκόμενες
1.Ευκολότερα
2.Περισσότερες
3.Καλύτερης ποιότητας
4.Οικονομικότερα
Ποια χώρα κερδίζει σε κάθε επιμέρους τομέα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σύντροφε,
          για τα περί μισθών νομίζω ότι τα ανέλυσα ΄στο προηγούμενο ποστ μου, όπως και τα περί Ουκρανίας.
Πουθενά δεν έγραψα ότι η χώρα εμφανίζει καλύτερη εικόνα από την Μολδαβία. Αντίθετα το Κισινιάου μπροστά στο Τιράσπολ, φαντάζει όπως το Παρίσι σε σχέση με την Αθήνα.
Απλά οι περισσότεροι κάτοικοι της ΠΜΡ βρίσκονται ΕΚΤΟΣ της χώρας. Αρα η χώρα πλουτίζει από το εισαγόμενο συνάλλαγμα και οι Τράπεζες ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Το (τύποις) κομμουνιστικό καθεστώς ΔΕΝ ελέγχει τις τιμές αφού στην ουσία κυβερνά την χώρα ένα τοπικός μεγιστάνας ο Seriff , πρώην αρχηγός της Αστυνομίας , που με την βοήθεια του προέδρου Σμιρνώφ, πλούτισε σε μιά νύκτα με την υποτίμηση του Σοβιετικού ρουβλίου. Αλλά αυτά τα θέματα δεν ξέρω αν μπορούν να ενταχθούν στη θεματολογία του σαϊτ.
Όσον αφορά το ζητούμενο ισχύουν όσα προανέφερα. Γυναίκες πολλές, πανέμορφες και απελευθερωμένες.
ακριβως ετσι ειναι ο Σεριφ η καλητερα ΟΙ Σεριφ!!!γιατι δεν ειναι ενας ειναι ολη η πρω'ι'ν ηγεσια της αστυνομιας τα ελεγχει ολα!τα παντα ειναι δικα του.εχει το μονοπολειο στα παντα.βενζιναδικα,εργοστασια,μαγαζια.για να κανεις οποιαδηποτε δουλεια πρεπει να παρεις την αδεια τους.αυτο βεβαια εμας δεν μας πειραζει.-ωραια τα ειπες φιλε Βανμακουλη.θα σου γραψω Π.Μ. να ειναι να το κανονισουμε να παμε!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπορείς να κάνεις μια σύγκριση ανάμεσα σε Κίσινεφ-Τιρασπόλ,πού είναι καλύτερα τα πράγματα?Επίσης μια σύγκριση μεταξύ Ουκρανίας-Τρανσδνειστερίας.Πού βγαίνουν γκόμενες
1.Ευκολότερα
2.Περισσότερες
3.Καλύτερης ποιότητας
4.Οικονομικότερα
Ευκολοτερες και περισσοτερες ειναι στο Τιπασπολ αλλα εκει αν δεν ξερεις Ρωσσικα δεν θα κανεις τιποτα!απο εμπηρια που εχω οι Ρουμανοι ειναι πιο ανοικτοι τυποι και πιο φυλικοι απο τους Σλαβοφωνους που ειναι πιο κλειστοι ανθρωποι.οι Ρουμανοι ειναι μεσογειακος λαος.μοιαζουνε σε πολλα με τους Ελληνες.το Τιρασπολ ειναι ενα κλειστο κρατος φαντασμα.αλλα απο μουνι ειναι παραδισος.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ευκολοτερες και περισσοτερες ειναι στο Τιπασπολ αλλα εκει αν δεν ξερεις Ρωσσικα δεν θα κανεις τιποτα!απο εμπηρια που εχω οι Ρουμανοι ειναι πιο ανοικτοι τυποι και πιο φυλικοι απο τους Σλαβοφωνους που ειναι πιο κλειστοι ανθρωποι.οι Ρουμανοι ειναι μεσογειακος λαος.μοιαζουνε σε πολλα με τους Ελληνες.το Τιρασπολ ειναι ενα κλειστο κρατος φαντασμα.αλλα απο μουνι ειναι παραδισος.

Αλλο Μολδαυοί,άλλο Ρουμάνοι.Οι Ρουμάνοι είναι λατίνοι,οι Μολδαυοί έχουν πρόσμιξη με Σλαύους(ο Στάλιν έδινε κίνητρο για γάμους Μολδαυών με Ρωσίδες για να αλλάξει το ρουμανικό χαρακτήρα της χώρας).(για αυτό και υπάρχει μεγάλη διαφορά στη νοοτροπία Μολδαυών και Ρουμάνων γυναικών,αντίστοιχη με τη διαφορά σλαύων και λατίνων γυναικών).
Στο Τιρασπόλ είναι κυρίως Ρωσίδες(50-60%) και το υπόλοιπο Μολδαυές.Δηλαδή στην Τρανσδνειστερία οι καθαρά Σλαύοι είναι πλειονότητα και για αυτό δε θέλουν ένταξή τους στη Μολδαυία.

Απλά ρώτησα τον vonmakulis ποια είναι η εντύπωσή του,η γενική του αίσθηση,αν είναι καλύτερα ας πούμε να κυνηγάς στο Τιρασπόλ από ό,τι στο Κίσινεφ ή στο Κίεβο γιατί έχει πάει σε αυτά τα μέρη.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
1.Ευκολότερα ,2.Περισσότερες, 3.Καλύτερης ποιότητας, 4.Οικονομικότερα
Απαντώ και εγώ  με ποδοσφαιρική ορολογία αν και με κάλυψε ο Δημητράκης.
Κισινίαου - Τιράσπολ (σε ποιότητα ζωής, ευκολίες για τουρίστα, μαγαζιά κλπ) σημειώσατε 1. Σε γυναίκες σαφώς υπερέχει το Τιράσπολ.
Ουκρανία -ΠΜΡ χαλαρά 0-4 !
Αλλά αν δεν ξέρεις ρώσσικα έχασες από τα αποδυτήρια. :referee:

Επισκέπτης

Φίλε μου δηλαδή εσύ προτιμάς τις Ρουμάνες επειδή μοιάζουν με τις Ελλεεινίδες? :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γραψε σε παρακαλω φιλε Βανμακουλη πληροφωριες οπως:μπορει κανεις να βρει διαμερισμα με την ημερα και ποσο κοστιζει?(γιατι κακα τα ψεματα μια καλη γκομενα δυσκολα θα παει σε ξενοδοχειο!!!!ντρεπεται!!!!ισχυει το Ρωσσικο συστημα.που στεκονται γριες στο σταθμο του τρενου και κρατανε χαρτονια που γραφουνε διμερισμα η δωματιο για νοικιασμα?αυτο ειναι το βασικοτερο για να εχεις επυτηχια.Π.Χ.σε ορισμενες πολεις οπως στο Νοβγκοροντ δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις διαμερισμα με την ημερα!!!εγω νοικιαζα με το μηνα.το ιδιο προβλημα το ειχα και στο Κιροφ!αναγκαστηκα να παω σε ξενοδοχειο και το αποτελεσμα ηταν να γαμαω μετα τη ντισκο στο αμαξι σα 17 χρονος!!!!-ΜΠΑΝΤΙΤ=БАНДИТ.μεταφραζεται κατα λεξη σαν ληστης.αλλα εχει εντελως αλλη εννοια.ειναι ο ανθρωπος που ελενχει ολη την αγορα τα παντα.η λεξη μαφιοζος πιο πολυ ταιριαζει.στην Ρωσσια τη δεκαετια του 90 αυτοι τα ελεγχανε ολα.τωρα ειναι ειδος προς εξαφανιση τα ελενχει ολα η αστυνομια και η ФСБ=η πρω'ι'ν КГБ.----οπως καταλαβαινω φιλε Βανμακουλη εκει δεν θα εχει WESTERN UNION γιατι αυτο το κρατος δεν ειναι αναγνωρισμενο ουτε απο τη Ρωσσια.πες μου σε παρακαλω ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΨΕΩς ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ CARTA VISA ΕΧΕΙ?----και αν ξερεις ποσο ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΕΙς ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΚΕΙ?

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Απαντώ και εγώ  με ποδοσφαιρική ορολογία αν και με κάλυψε ο Δημητράκης.
Κισινίαου - Τιράσπολ (σε ποιότητα ζωής, ευκολίες για τουρίστα, μαγαζιά κλπ) σημειώσατε 1. Σε γυναίκες σαφώς υπερέχει το Τιράσπολ.
Ουκρανία -ΠΜΡ χαλαρά 0-4 !
:referee:

Εντάξει πρέπει να δούμε το Τιρασπόλ.Αλλά είναι ρίσκο γιατί αν στραβώσει και δε γαμήσεις το πρώτο τριήμερο,οι μόνες εναλλακτικές είναι το Κίσινεφ και η Οδησσός σε κοντινή απόσταση και εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα αν έχεις λίγο χρόνο.
Ενώ ας πούμε και να αποτύχεις Ντνιπροπετρόφσκ ή Λουγκάνσκ,χτυπάς κατ'ευθείαν Κίεβο ή Ντονιέτσκ ή Μαριούπολη ή Ζαπορόζιγιε.Εδώ με το Τιρασπόλ πρέπει όλα να κυλήσουν ρολόι για να μην πάει στράφι η εκδρομή.Είναι χρησιμότατες οι πληροφορίες του vonmakoulis καθ'ό,τι γενικώς σπανίζουν αναφορές από αυτή την πόλη.Πάντα ο Ελληνας στην πρωτοπορία.
Προσωπικά είχα πει τη γνώμη μου οτι το Τιρασπόλ πρέπει να είναι φοβερό σε ένα Σουηδό που έχει ξεσκιστεί να γαμάει Μολδαυία,Λευκορωσία,Ουκρανία.Ο τύπος πήγε Τρανσδνειστερία μετά από αυτά που του έγραψα και δε βγάζει άχνα για το τι γίνεται εκεί προφανώς για να μην ξέρουν οι άλλοι τι γίνεται και χαλάσουν το μέρος.
Ενώ ο vonmakoulis ξηγήθηκε καλά.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Μολδαβια οι περισσοτεροι μιλανε πιο καλα ρωσικα παρα ρουμανικα!!
ρουμανικα μιλανε οπως μιλανε ελληνικα οι κυπριοι!!αλλοι καλυτερα αλλοι για κλαματα!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε συναγωνιστή Δημητράκη, μένεις Κισινιόφ? Γιατί από τα γραφόμενα σου αυτό κατάλαβα..
οχι!μενω Αγια Πετρουπολη.αν εμενα Κισινιοφ δεν θα ρωταγα αλλα θα εγραφα πληροφωριες οπως γραφω στο forum Ρωσσια sex&vodka.το Κισινιωφ απεχει 2 ωρες με το λεωφορειο απο το Τιρασπολ.σκεφτομαι να παω Τιρασπολ πορνοεκδρομη για κανα μηνα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Προσωπικά είχα πει τη γνώμη μου οτι το Τιρασπόλ πρέπει να είναι φοβερό σε ένα Σουηδό που έχει ξεσκιστεί να γαμάει Μολδαυία,Λευκορωσία,Ουκρανία.Ο τύπος πήγε Τρανσδνειστερία μετά από αυτά που του έγραψα και δε βγάζει άχνα για το τι γίνεται εκεί προφανώς για να μην ξέρουν οι άλλοι τι γίνεται και χαλάσουν το μέρος.
Ενώ ο vonmakoulis ξηγήθηκε καλά.
οι Σουηδοι ειναι οτι χειροτερο υπαρχει ολους τους μεσογειακους μας μισουνε γιατι τους γαμαμε τις γυναικες!εδω οι Σουηδοι δεν ερχονται για να γαμισουνε αλλα πιο πολυ για να πιουνε!εχουν αλλα ενδιαφεροντα απο εμας...βοτκα....μπυρα..κλπ!!!(στην Σουηδια ειναι πανακριβα)τη ζημια την κανουνε οι Ιταλοι που ειναι οι μεγαλητεροι ερωτομαλακες που υπαρχουνε!!!!αλλα εκει δεν πανε γιατι ειναι οι μεγαλητεροι χεστες!!!!!φοβουνται τα παντα!!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν σύντροφε απαντώ στα ερωτήματά σου.
Ξενοδοχείο πολύ σωστα το ξεχνάμε ευθύς εξ αρχής. Υπάρχουν μόνο 3. Το Ντρούζντα και το Αϊστ που επαίρονται ότι έχουν φιλοξενήσει Χρουστώφ και Γκαγκάριν αντίσοιχα, αλλά μάλλον έχουν να ανακαινησθούν από τότε, με τιμή δωματίου 60$/ημέρα (πανάκριβα), και ένα άλλο σύγχρονο (δεν θυμάμαι όνομα) με 100$/ημέρα.
Το ρώσσικο σύστημα δεν ισχύει εδώ. Αγοράζεις το ΜΑΚЛЕΡ (τοπική εφημερίδα αγγελιών) και βρίσκεις διαμερίοσματα με το χρόνο, μήνα, βδομάδα , ημέρα και ώρα !! Με 50$, μπορείς να βρείς επιλωμένο (μην περιμένεις πολυτέλειες) κεντρικό διαμέρισμα για ένα μήνα.
Τπ Бандит σωστά το μετέφρασες (δεν αμφέβαλλα περί αυτού άλλωστε).
Στο θέμα Western Union όμως σφάλεις. Καθώς η οικονομία της χώρας στηρίζεται στο συνάλλαγμα, υποκαταστήματά της (όπως και ανταλλακτήρια συναλλάγματος) υπάρχουν και στα πιο απίθανα σημεία της χώρας (την έχω γυρίσει ΟΛΗ).
Για ΑΤΜ δεν το συζητάμε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Στο Κισινίαου υπάρχουν άλλα όχι για όλες τις κάρτες.
Για αγορά διαμ/ματος  δεν ξέρω, αλλά έχω ακούσει ότι έχουν ακριβύνει υπερβολικά τα τελευταία δύο χρόνια. Περίπου 4000€ το δυάρι. Αν θες να σου στείλω κανένα ΜΑΚΛΕΡ να βγάλεις άκρη.
До сбидания
Фонмакулис

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι, για να μην παρεξηγηθούμε. Η ΠΜΡ μπορεί να σας φαίνεται ελκυστική με βάση τις περιγραφές μου, αλλά ΔΕΝ συνίσταται επ' ουδενί για σεξ (ή σκέτο) τουρισμό και δη σε καλομαθημένους Έλληνες τουρίστες. Συνίσταται ΜΟΝΟ σε εμπειρους και ει δυνατόν ρωσσόφωνούς ταξιδιώτες. Και φυσικά δεν το παίζω μάγκας, ούτε μιλάω καλά ρώσσικα. Απλά είχα την τύχη να την επισκευτώ λόγω της κοπέλας μου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιπόν σύντροφε απαντώ στα ερωτήματά σου.
Ξενοδοχείο πολύ σωστα το ξεχνάμε ευθύς εξ αρχής. Υπάρχουν μόνο 3. Το Ντρούζντα και το Αϊστ που επαίρονται ότι έχουν φιλοξενήσει Χρουστώφ και Γκαγκάριν αντίσοιχα, αλλά μάλλον έχουν να ανακαινησθούν από τότε, με τιμή δωματίου 60$/ημέρα (πανάκριβα), και ένα άλλο σύγχρονο (δεν θυμάμαι όνομα) με 100$/ημέρα.
Το ρώσσικο σύστημα δεν ισχύει εδώ. Αγοράζεις το ΜΑΚЛЕΡ (τοπική εφημερίδα αγγελιών) και βρίσκεις διαμερίοσματα με το χρόνο, μήνα, βδομάδα , ημέρα και ώρα !! Με 50$, μπορείς να βρείς επιλωμένο (μην περιμένεις πολυτέλειες) κεντρικό διαμέρισμα για ένα μήνα.
Τπ Бандит σωστά το μετέφρασες (δεν αμφέβαλλα περί αυτού άλλωστε).
Στο θέμα Western Union όμως σφάλεις. Καθώς η οικονομία της χώρας στηρίζεται στο συνάλλαγμα, υποκαταστήματά της (όπως και ανταλλακτήρια συναλλάγματος) υπάρχουν και στα πιο απίθανα σημεία της χώρας (την έχω γυρίσει ΟΛΗ).
Για ΑΤΜ δεν το συζητάμε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Στο Κισινίαου υπάρχουν άλλα όχι για όλες τις κάρτες.
Για αγορά διαμ/ματος  δεν ξέρω, αλλά έχω ακούσει ότι έχουν ακριβύνει υπερβολικά τα τελευταία δύο χρόνια. Περίπου 4000€ το δυάρι. Αν θες να σου στείλω κανένα ΜΑΚΛΕΡ να βγάλεις άκρη.
До сбидания
Фонмакулис
σ'ευχαριστω για της πληροφωριες!4000 ευρω ειναι ακριβα?στην Αγια Πετρουπολη το διαμερισμα μου κοστιζει 120.000 ευρω 40 τετραγωνικα.δηλαδη 3000 το τεταγωνικο.το οτι εχει WESTERN UNION ειναι πολυ θετικο.-ελα να παρουμε 2 διαμερισματα κοντα κοντα να ειμαστε και γειτονες!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom