celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Εγω ειμαι κατι σαν κλικ-χελοου ολοι το διαβαζουν και μετα το παιζουν κουλτουρα-δηθενιαΕσάς, σας διαβάζει; Ή σας έχει και εσάς στην τιμημένη.
Εγω ειμαι κατι σαν κλικ-χελοου ολοι το διαβαζουν και μετα το παιζουν κουλτουρα-δηθενιαΕσάς, σας διαβάζει; Ή σας έχει και εσάς στην τιμημένη.
Εγω ειμαι κατι σαν κλικ-χελοου ολοι το διαβαζουν και μετα το παιζουν κουλτουρα-δηθενια
Tι να πω δεν ξερω,εγω ενα ροζε του πρωην δημαρχου Θεσσαλονικης ειχα δοκιμασει,σκετο ξυδι ητανΈξοχα!
Κάντε μου την χάρη παρακαλώ να ζητήσετε από τον μέθυσο οδοντοτεχνίτη, να αναρτήσει φωτό (δική του και όχι από αναρτημένες στο διαδίκτυο) με το ποζέ των 30.000 Ευρώ που έχει στην κατοχή του.
Tι να πω δεν ξερω,εγω ενα ροζε του πρωην δημαρχου Θεσσαλονικης ειχα δοκιμασει,σκετο ξυδι ηταν
Σιγά μην έχει ποζέ ο τελλυςΈξοχα!
Κάντε μου την χάρη παρακαλώ να ζητήσετε από τον μέθυσο οδοντοτεχνίτη, να αναρτήσει φωτό (δική του και όχι από τις αναρτημένες που βρίσκει στο διαδίκτυο) με το ποζέ των 30.000 Ευρώ που έχει στην κατοχή του.
Σιγά μην έχει ποζέ ο τελλυς
σου θυμιζω οτι μιλας με τον Τσελεμπρε...Αφελέστατη κίνηση.
Έπρεπε πρώτα να ζητήσετε την γνώμη του Λάκη. Μην κοιτάτε βέβαια που αυτός πίνει μόνο κρασιά των 600 ευρώ και άνω. Θα σας συστήσει ένα από αυτά που έχει απορρίψει γιατί έχουν περιορισμένο μπουκέτο αρωμάτων.
σου θυμιζω οτι μιλας με τον Τσελεμπρε...
η αλήθεια είναι ότι ο λάκης δεν έχει ανεβάσει ούτε κουτί από οδοντογλυφίδες....
και όποτε ανεβάζει κάποιος κάτι ξελογκάρει για 2-3 μέρες μέχρι να ξεχαστεί
Tα χω κοψει τα οινοπνευματωδη γενικαΑφελέστατη κίνηση.
Έπρεπε πρώτα να ζητήσετε την γνώμη του Λάκη. Μην κοιτάτε βέβαια που αυτός πίνει μόνο κρασιά των 600 ευρώ και άνω. Θα σας συστήσει ένα από αυτά που έχει απορρίψει γιατί έχουν περιορισμένο μπουκέτο αρωμάτων.
και δε φοβήθηκε μη γίνει στόχος της εφορίας με τέτοια επίδειξη ακραίου πλούτου?Μην ξηγιέστε σκουλικιάρικα!
Έχει ανεβάσει φωτό από εισιτήριο του μετρό της Νέας Υόρκης. (Στεναχωρέθηκε βέβαια γιατί το είχε κορνιζάρει και έπρεπε να χαλάσει την κορνίζα για να το φωτογραφήσει).
Tα χω κοψει τα οινοπνευματωδη γενικα
εισαι ο παραπληγας του σαιτ και του επιχειρεινΠως σας φαινεται μουνακια που απο ολα εσας τα καργιόλια μονο εμένα διαβάζει ο Λακης και εχω αυτη την τιμη
Δεν σας χάλασε
Λακη ψοφάνε για λιγη σημασία εδω τα μουνόπανα
εισαι ο παραπληγας του σαιτ και τοτ επιχειρειν
με γαμησες τωρα δεν μπορω να ποσταρω ανταπαντησημαυρη η ψυχουλα σου
διαβάζει τα πάντα από το πισί που δεν έχει κωδικούςΠως σας φαινεται μουνακια που απο ολα εσας τα καργιόλια μονο εμένα διαβάζει ο Λακης και εχω αυτη την τιμη
Δεν σας χάλασε
Λακη ψοφάνε για λιγη σημασία εδω τα μουνόπανα