πηγαινε Δημητρακη και αφιερωσε μας μπολικα γαμησια στους αμοιρους εμας πισω στην μαμα πατριδα η οποια μας πληγωνει σε αυτον τον τομεα!!.μαλλον πρεπει να παει κανεις στο ΠΜΡ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα toomuch
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 254
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Αυτό που ΔΕΝ λέτε είναι πως κάποιος για να κάνει τέτοια σπορ, πρέπει να μιλάει ρώσικα. Άντε και ρουμάνικα στη Μολδαβία.
Αν μιλάει αγγλικά...την έκατσε. Τον κοιτάνε, του χορεύουνε...αλλά μέχρι εκεί.
Πώς θα της πεις...πάμε καρδιά μου να ζουλιχτούμε στο χοτελ;;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
αυτο το λεμε συνεχεια.αν διαβασεις το Forum Russia sex&vodka τα γραφουμε ολα εκει!!!Αυτό που ΔΕΝ λέτε είναι πως κάποιος για να κάνει τέτοια σπορ, πρέπει να μιλάει ρώσικα. Άντε και ρουμάνικα στη Μολδαβία.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
θεωριτηκα συμφωνα με το χαρτι γινεται.στην πραξη ομως πρεπει να κανεις κυκλο πανω απο 250-300 χλμ τουλαχιστον.ρε παιδια ξερει κανεις πως γινεται να παμε κισινιοφ απο ουκρανια(οδησσο) αλλα χωρις να περασουμε την κωλουπερδνεισπερια Σε κανένα ξενο φορουμ δεν εχω βρει καλη απαντηση..αν εχει παει καποιος προσφατα ας διαφωτισει..
θεωριτηκα συμφωνα με το χαρτι γινεται.στην πραξη ομως πρεπει να κανεις κυκλο πανω απο 250-300 χλμ τουλαχιστον.
μονο απο τα βορεια συνορα αλλα οντως μιλαμε για μεγαλη διαδρομη...σε ξενα sites αναφερονται σε προστιμο-αρπαχτη των συνοριοφυλακων γυρω στα 50€ για να περασεις τα συνορα και μπορει να σου παρουν ακομη και αντικειμενα οπως ψηφιακες κτλ. Αν δεν μιλας ρωσικα μαλλον μπλεκεις εκει απ'οτι καταλαβα...
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Γίνεται αλλά θα πρέπει να περάσεις από Γκαγκαουζία, όποτε ..γάματα.
Μην φρικάρεις με την Υπερδνειστερία, Άλλώστε τρίωρη βίζα θα σου δώσουν. Δεν πρόκειται να κάτσεις για πάντα.
Μην φρικάρεις με την Υπερδνειστερία, Άλλώστε τρίωρη βίζα θα σου δώσουν. Δεν πρόκειται να κάτσεις για πάντα.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Γίνεται αλλά θα πρέπει να περάσεις από Γκαγκαουζία, όποτε ..γάματα.
von δες και σε παρακαλω και το πμ που σου εχω στειλει και πες μας για Μολδαβια !!!!!
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τι ακριβώς να πω? Ρωτήστε να απαντήσω
Στο πμ θα λάβεις απάντηση εν καιρώ.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Τι ακριβώς να πω? Ρωτήστε να απαντήσω
Ο.Κ περιμενω εναγωνιως !!!!!
Για πες μας για τον Σεριφη στην Υπερδνειστερια ειναι αυστηρος πολυ ????
Στο Κισινοφ ειναι πιο ασφαλη τα πραγματα για ενα σεξοτουριστα ????
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε Υπουργέ,
για το θέμα Σερίφ δεν γράφω α) γιατί είναι μάλλον άσχετο με τη θεματολογία του θρεντ και β) βαρίεμαι να γράφω κατεβατα.
Το Κισινίεφ είναι απολύτως ασφαλές για τους (ελάχιστους) τουρίστες. Αλλά όπως έχω ξαναπεί χωρίς ρώσσικα ή ρουμανικα δύσκολο να παιχτεί κατάσταση με τις προθυμότατες για γνωριμία ντόπιες.
Σεξοτουρίστες ΔΕΝ έχει, με την έννοια ότι δεν έρχει οργανωμένη πορνοβιομηχανία στυλ Ταϋλάνδης, Ολλάνδίας, Τσεχίας κλπ και ως εκ τούτου λίγα είναι τα μέρη που μπορείς να καταφύγει κάποιος ρέκτης του είδους. Μερικά στριτιζάδικα (χάλια) , κολώμπαρα (πιό χάλια) και κάποιες σάουνες (καλές αλλά για ρωσσόφωνους) είναι οι επιλογές.
Το όλο κόλπο είναι να καταφέρεις να προσεγγίσεις όχι τις επαγγελματίες του είδους, αλλά κάποια απλή κοπελίτσα. Όλες σχεδόν είναι πρόθυμες, θελκτικές και (πολύ) απελευθερωμενες αλλα....θέλει και το σχετικό (λίγο) πίτσι-πίτσι για να γίνει η δουλεία και δυστυχώς οι περισσότερες δεν μιλάν αγγλικά.
για το θέμα Σερίφ δεν γράφω α) γιατί είναι μάλλον άσχετο με τη θεματολογία του θρεντ και β) βαρίεμαι να γράφω κατεβατα.
Το Κισινίεφ είναι απολύτως ασφαλές για τους (ελάχιστους) τουρίστες. Αλλά όπως έχω ξαναπεί χωρίς ρώσσικα ή ρουμανικα δύσκολο να παιχτεί κατάσταση με τις προθυμότατες για γνωριμία ντόπιες.
Σεξοτουρίστες ΔΕΝ έχει, με την έννοια ότι δεν έρχει οργανωμένη πορνοβιομηχανία στυλ Ταϋλάνδης, Ολλάνδίας, Τσεχίας κλπ και ως εκ τούτου λίγα είναι τα μέρη που μπορείς να καταφύγει κάποιος ρέκτης του είδους. Μερικά στριτιζάδικα (χάλια) , κολώμπαρα (πιό χάλια) και κάποιες σάουνες (καλές αλλά για ρωσσόφωνους) είναι οι επιλογές.
Το όλο κόλπο είναι να καταφέρεις να προσεγγίσεις όχι τις επαγγελματίες του είδους, αλλά κάποια απλή κοπελίτσα. Όλες σχεδόν είναι πρόθυμες, θελκτικές και (πολύ) απελευθερωμενες αλλα....θέλει και το σχετικό (λίγο) πίτσι-πίτσι για να γίνει η δουλεία και δυστυχώς οι περισσότερες δεν μιλάν αγγλικά.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
μηπως υπαρχει κανα ινστιτουτο μολδαβεζικης γλωσσας για τον υπουργο μας??
Ναι υπαρχει αλλα δουλευει βραδυνες ωρες μονο και δεν αδειαζω / θα μαθω τα βασικα μονος μου / δηλαδη θα καθομαι σπιτι και θα βαραω μαλακια ....
ρε υπουργε μηπως να κλεισουμε κανα καλο ξενοδοχειο στο κισινιοφ...λες οι μολδαβες να μην ερχονται στα παρακμιακα που κλεινουμε?? καλα για ουκρανια δεν το συζητω, εκει παιζει να βρουμε μεσα να παρτουζονονται με το που θα ανοιξουμε την πορτα
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
ρε υπουργε μηπως να κλεισουμε κανα καλο ξενοδοχειο στο κισινιοφ...λες οι μολδαβες να μην ερχονται στα παρακμιακα που κλεινουμε?? καλα για ουκρανια δεν το συζητω, εκει παιζει να βρουμε μεσα να παρτουζονονται με το που θα ανοιξουμε την πορτα
εγω δεν εχω προβλημα γαμαω και στο υπαιθρο σαν σκυλος .... / θα τα πουμε απο κοντα την Τεταρτη κανε λιγο υπομονη ρε φιλε / πολυ καυλωμενος εισαι βραδιατικα .....
πολυ καυλωμενος εισαι βραδιατικα .....
παντα!! πρωι μεσημερι βραδυ....
παω να τραβηξω μια υπερδνεισπερικια με χοντραδια να ησυχασω αφου με μαλωνεις >
Σωστα, ιδια ρατσα ειναι και μαλιστα ρουμανες και βουλγαρες ειναι λιγο πιο ομορφες απο τις δικιες μας απλα εχουν φουντα στο μουνι λογω περισσης βλαχιας, οχι οτι οι δικες μας ειναι καλυτερες αλλα τουλαχιστον ενα μουνι το ξυριζουν..οι μολδαβες ειναι καλυτερη παστα και καλυτερα κοριτσια απο τις κωλορουμουνες( εξαιρειται η αγαπη μου η μπαργουμαν των μουσων..)Πάντως οι Μολδαβές είναι πολύ πιο μαζεμένες από τις Ρουμάνες. Οι Ρουμάνες μου θυμίζουν ελλεινίδες ενώ οι Μολδαβές έχουν τη Σοβιετική νοοτροπία.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 330
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις