Νέα

Μολδαβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toomuch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
.μαλλον πρεπει να παει κανεις στο ΠΜΡ
πηγαινε Δημητρακη και αφιερωσε μας μπολικα γαμησια στους αμοιρους εμας πισω στην μαμα πατριδα η οποια μας πληγωνει σε αυτον τον τομεα!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτό που ΔΕΝ λέτε είναι πως κάποιος για να κάνει τέτοια σπορ, πρέπει να μιλάει ρώσικα. Άντε και ρουμάνικα στη Μολδαβία.
Αν μιλάει αγγλικά...την έκατσε. Τον κοιτάνε, του χορεύουνε...αλλά μέχρι εκεί.
Πώς θα της πεις...πάμε καρδιά μου να ζουλιχτούμε στο χοτελ;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό που ΔΕΝ λέτε είναι πως κάποιος για να κάνει τέτοια σπορ, πρέπει να μιλάει ρώσικα. Άντε και ρουμάνικα στη Μολδαβία.
Αν μιλάει αγγλικά...την έκατσε. Τον κοιτάνε, του χορεύουνε...αλλά μέχρι εκεί.
Πώς θα της πεις...πάμε καρδιά μου να ζουλιχτούμε στο χοτελ;;
αυτο το λεμε συνεχεια.αν διαβασεις το  Forum Russia sex&vodka τα γραφουμε ολα εκει!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ρε παιδια ξερει κανεις πως γινεται να παμε κισινιοφ απο ουκρανια(οδησσο) αλλα χωρις να περασουμε την κωλουπερδνεισπερια Σε κανένα ξενο φορουμ δεν εχω βρει καλη απαντηση..αν εχει παει καποιος προσφατα ας διαφωτισει..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε παιδια ξερει κανεις πως γινεται να παμε κισινιοφ απο ουκρανια(οδησσο) αλλα χωρις να περασουμε την κωλουπερδνεισπερια Σε κανένα ξενο φορουμ δεν εχω βρει καλη απαντηση..αν εχει παει καποιος προσφατα ας διαφωτισει..
θεωριτηκα συμφωνα με το χαρτι γινεται.στην πραξη ομως πρεπει να κανεις κυκλο πανω απο 250-300 χλμ τουλαχιστον.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
θεωριτηκα συμφωνα με το χαρτι γινεται.στην πραξη ομως πρεπει να κανεις κυκλο πανω απο 250-300 χλμ τουλαχιστον.

μονο απο τα βορεια συνορα αλλα οντως μιλαμε για μεγαλη διαδρομη...σε ξενα sites αναφερονται σε προστιμο-αρπαχτη των συνοριοφυλακων γυρω στα 50€ για να περασεις τα συνορα και μπορει να σου παρουν ακομη και αντικειμενα οπως ψηφιακες κτλ. Αν δεν μιλας ρωσικα μαλλον μπλεκεις εκει απ'οτι καταλαβα...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Γίνεται αλλά θα πρέπει να περάσεις από Γκαγκαουζία, όποτε ..γάματα.
Μην φρικάρεις με την Υπερδνειστερία, Άλλώστε τρίωρη βίζα θα σου δώσουν. Δεν πρόκειται να κάτσεις για πάντα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Γίνεται αλλά θα πρέπει να περάσεις από Γκαγκαουζία, όποτε ..γάματα.
Μην φρικάρεις με την Υπερδνειστερία, Άλλώστε τρίωρη βίζα θα σου δώσουν. Δεν πρόκειται να κάτσεις για πάντα.

von δες και σε παρακαλω και το πμ που σου εχω στειλει και πες μας για Μολδαβια !!!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τι ακριβώς να πω? Ρωτήστε να απαντήσω
Στο πμ θα λάβεις απάντηση εν καιρώ.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τι ακριβώς να πω? Ρωτήστε να απαντήσω
Στο πμ θα λάβεις απάντηση εν καιρώ.

Ο.Κ περιμενω εναγωνιως !!!!!

Για πες μας για τον Σεριφη στην Υπερδνειστερια ειναι αυστηρος πολυ ????

Στο Κισινοφ ειναι πιο ασφαλη τα πραγματα για ενα σεξοτουριστα ????

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Υπουργέ,
για το θέμα Σερίφ δεν γράφω α) γιατί είναι μάλλον άσχετο με τη θεματολογία του θρεντ και β) βαρίεμαι να γράφω κατεβατα.
Το Κισινίεφ είναι απολύτως ασφαλές για τους (ελάχιστους) τουρίστες. Αλλά όπως έχω ξαναπεί χωρίς ρώσσικα ή ρουμανικα δύσκολο να παιχτεί κατάσταση με τις προθυμότατες για γνωριμία ντόπιες.
Σεξοτουρίστες ΔΕΝ έχει, με την έννοια ότι δεν έρχει οργανωμένη πορνοβιομηχανία στυλ Ταϋλάνδης, Ολλάνδίας, Τσεχίας κλπ και ως εκ τούτου λίγα είναι τα μέρη που μπορείς να καταφύγει κάποιος ρέκτης του είδους. Μερικά στριτιζάδικα (χάλια) , κολώμπαρα (πιό χάλια) και κάποιες σάουνες (καλές αλλά για ρωσσόφωνους) είναι οι επιλογές.
Το όλο κόλπο είναι να καταφέρεις να προσεγγίσεις όχι τις επαγγελματίες του είδους, αλλά κάποια απλή κοπελίτσα. Όλες σχεδόν είναι πρόθυμες, θελκτικές και (πολύ) απελευθερωμενες αλλα....θέλει και το σχετικό (λίγο) πίτσι-πίτσι για να γίνει η δουλεία και δυστυχώς οι περισσότερες δεν μιλάν αγγλικά.   

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
excorcist_face.gif

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μηπως υπαρχει κανα ινστιτουτο μολδαβεζικης γλωσσας για τον υπουργο μας?? :grin: :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
μηπως υπαρχει κανα ινστιτουτο μολδαβεζικης γλωσσας για τον υπουργο μας?? :grin: :grin:

Ναι υπαρχει αλλα δουλευει βραδυνες ωρες μονο και δεν αδειαζω / θα μαθω τα βασικα μονος μου / δηλαδη θα καθομαι σπιτι και θα βαραω μαλακια ....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ρε υπουργε μηπως να κλεισουμε κανα καλο ξενοδοχειο στο κισινιοφ...λες οι μολδαβες να μην ερχονται στα παρακμιακα που κλεινουμε?? καλα για ουκρανια δεν το συζητω, εκει παιζει να βρουμε μεσα να παρτουζονονται με το που θα ανοιξουμε την πορτα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ρε υπουργε μηπως να κλεισουμε κανα καλο ξενοδοχειο στο κισινιοφ...λες οι μολδαβες να μην ερχονται στα παρακμιακα που κλεινουμε?? καλα για ουκρανια δεν το συζητω, εκει παιζει να βρουμε μεσα να παρτουζονονται με το που θα ανοιξουμε την πορτα

εγω δεν εχω προβλημα γαμαω και στο υπαιθρο σαν σκυλος .... / θα τα πουμε απο κοντα την Τεταρτη κανε λιγο υπομονη ρε φιλε / πολυ καυλωμενος εισαι βραδιατικα .....

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως οι Μολδαβές είναι πολύ πιο μαζεμένες από τις Ρουμάνες. Οι Ρουμάνες μου θυμίζουν ελλεινίδες ενώ οι Μολδαβές έχουν τη Σοβιετική νοοτροπία.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως οι Μολδαβές είναι πολύ πιο μαζεμένες από τις Ρουμάνες. Οι Ρουμάνες μου θυμίζουν ελλεινίδες ενώ οι Μολδαβές έχουν τη Σοβιετική νοοτροπία.
Σωστα, ιδια ρατσα ειναι και μαλιστα ρουμανες και βουλγαρες ειναι λιγο πιο ομορφες απο τις δικιες μας απλα εχουν φουντα στο μουνι λογω περισσης βλαχιας, οχι οτι οι δικες μας ειναι καλυτερες αλλα τουλαχιστον ενα μουνι το ξυριζουν..οι μολδαβες ειναι καλυτερη παστα και καλυτερα κοριτσια απο τις κωλορουμουνες( εξαιρειται η αγαπη μου η μπαργουμαν των μουσων..)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom