Νέα

Μολδαβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toomuch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται για να νοικιάσουμε διαμέρισμα για το 2009 στην Μολδαβία (Κισινιάου) με σκοπό τις μόνιμες ή περιστασιακές επισκέψεις να στείλει PM

Αν πάλι έχετε ενδιαφέροντα για το τι παίζει εκεί με Realestate και άλλες τυχών  επενδύσεις στην χώρα, στείλτε PM γιατί αυτά δεν ενδιαφέρουν τους περισσότερους ώστε να τα συζητούμε δημόσια.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται για να νοικιάσουμε διαμέρισμα για το 2009 στην Μολδαβία (Κισινιάου) με σκοπό τις μόνιμες ή περιστασιακές επισκέψεις να στείλει PM

Αν πάλι έχετε ενδιαφέροντα για το τι παίζει εκεί με Realestate και άλλες τυχών  επενδύσεις στην χώρα, στείλτε PM γιατί αυτά δεν ενδιαφέρουν τους περισσότερους ώστε να τα συζητούμε δημόσια.
S σου εστειλα μυνημα αλλα δεν ξερω πως δουλευει το συστημα
αν  δεν το ελαβες ενημερωσε με

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Σύντροφε Υπουργέ,
για το θέμα Σερίφ δεν γράφω α) γιατί είναι μάλλον άσχετο με τη θεματολογία του θρεντ και β) βαρίεμαι να γράφω κατεβατα.
Το Κισινίεφ είναι απολύτως ασφαλές για τους (ελάχιστους) τουρίστες. Αλλά όπως έχω ξαναπεί χωρίς ρώσσικα ή ρουμανικα δύσκολο να παιχτεί κατάσταση με τις προθυμότατες για γνωριμία ντόπιες.
Σεξοτουρίστες ΔΕΝ έχει, με την έννοια ότι δεν έρχει οργανωμένη πορνοβιομηχανία στυλ Ταϋλάνδης, Ολλάνδίας, Τσεχίας κλπ και ως εκ τούτου λίγα είναι τα μέρη που μπορείς να καταφύγει κάποιος ρέκτης του είδους. Μερικά στριτιζάδικα (χάλια) , κολώμπαρα (πιό χάλια) και κάποιες σάουνες (καλές αλλά για ρωσσόφωνους) είναι οι επιλογές.
Το όλο κόλπο είναι να καταφέρεις να προσεγγίσεις όχι τις επαγγελματίες του είδους, αλλά κάποια απλή κοπελίτσα. Όλες σχεδόν είναι πρόθυμες, θελκτικές και (πολύ) απελευθερωμενες αλλα....θέλει και το σχετικό (λίγο) πίτσι-πίτσι για να γίνει η δουλεία και δυστυχώς οι περισσότερες δεν μιλάν αγγλικά. 
για γνωριμια ναι,δηλ να φανε να πιουνε στα ακριβοτερα μαλακομαγαζα,για γαμησι ομως χλωμοτατο,πιο χλωμο δε γινεται
επιπλεον για να μην ονειρευεστε,
δυστυχως οι καψουροσεξοτουριστες ειναι παρα πολλοι κ κυριως ιταλοι κ τουρκοι με δουλιες οι δευτεροι που δινουν γη κ υδωρ για οποια ψοφια τους μιλησει[προσεξτε,οχι τους καθησει,μιλησει]
επιπλεον η πολη εχει πολλυ ακριβα τα παντα,ποτα,εστιατορια,καφε κλπ,τα διπλοτριπλα απο σλοβακια για παραδειγμα
τα "κοριτσια " ειναι κατι παλιοκαριολες σαν ρουμανια περιπου[οχι τοσο χαλια βεβαια]

διαβαστε κ κανα διεθνες σαιτ απο παθοντες στο κισιναου χοντρα[οικονομικα] χουνερια
βια δεν εχει[το μαλακα που πληρωνει το κουκο αιδονη, να πειραξουν??]
εκτος ρουμανιας,οτι χειροτερο,οσοι [δυσ]πιστοι προσελθετε,τα λεμε μετα το αναλ σεξ!!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
γη κ υδωρ για οποια τους μιλησει
οχι καθησει,ΜΙΛΗΣΕΙ
τα"κοριτσια" κατι παλιοκαριολες ιδιες περιπου με τις ρουμανες
ολα πανακριβα,ποτα,εστιατορια,σουπερμαρκετ  τα διπλοτριπλα απο σλοβακια π.χ.
οσοι α-πιστοι προσελθετε
βια λιγα πραγματα-ποιος να πειραξει το μαλακα που τα χωνει στο κουκο -αιδονη??
σας στεναχωρω αλλα διαβαστε κ τα ξενα σαιτ για τα χουνερια του κισιναου κ τα λεμε
φυσικα αυτες που μιλανε αγγλικα,τα παρτυ γκιρλς αυτες ειναι κ οι πιο χειροτερες,σε πανε παντου,χαλας κανα 200-500 αρι ευρω κ καλυνηχτα,αυριο παμε παλι για καφε με τις φιλες μου,ολοι μαζι  κλπ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για γνωριμια ναι,δηλ να φανε να πιουνε στα ακριβοτερα μαλακομαγαζα,για γαμησι ομως χλωμοτατο,πιο χλωμο δε γινεται
επιπλεον για να μην ονειρευεστε,
δυστυχως οι καψουροσεξοτουριστες ειναι παρα πολλοι κ κυριως ιταλοι κ τουρκοι με δουλιες οι δευτεροι που δινουν γη κ υδωρ για οποια ψοφια τους μιλησει[προσεξτε,οχι τους καθησει,μιλησει]
επιπλεον η πολη εχει πολλυ ακριβα τα παντα,ποτα,εστιατορια,καφε κλπ,τα διπλοτριπλα απο σλοβακια για παραδειγμα
τα "κοριτσια " ειναι κατι παλιοκαριολες σαν ρουμανια περιπου[οχι τοσο χαλια βεβαια]

διαβαστε κ κανα διεθνες σαιτ απο παθοντες στο κισιναου χοντρα[οικονομικα] χουνερια
βια δεν εχει[το μαλακα που πληρωνει το κουκο αιδονη, να πειραξουν??]
εκτος ρουμανιας,οτι χειροτερο,οσοι [δυσ]πιστοι προσελθετε,τα λεμε μετα το αναλ σεξ!!!!
σ'ευχαριστω για την αναλυση.αν εχει Τουρκους και Ιταλους οντως θα ειναι σκατα.δηλαδη η μονη λυση ειναι το ΠΜΡ εκει δεν εχει καθολου ξενους.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
σ'ευχαριστω για την αναλυση.αν εχει Τουρκους και Ιταλους οντως θα ειναι σκατα.δηλαδη η μονη λυση ειναι το ΠΜΡ εκει δεν εχει καθολου ξενους.
φιλε εισαι μαζι με τον ιωσηφ ο μονος που λαμβανω υποψην γιατι εχετε αποξη
οι αλλοι ειναι νυχτα βαθια
για σενα το κισινιεφ ειναι καλυτερα απο πολλους αλλουσ γιατι  ξερεις ρωσικα
εγω για να καταλαβεις που μιλαω τελεια ρουμανικα αμα δω κ η γυναικα στη μολδοβα που μιλαω ειναι ρουμανοφωνη συνηθως περιμενω να μου ζαλισει τ αρχιδια κ να μη κατσει αν δε με γαμησει πρωτα αυτη,πραγμα που δε γινεται
ομως οι ρωσιδες που δε ξερουν ρουμανικα κ αγγλικα  ειναι πιο ευκολες αλλα πολλυ πιο δυσκολες απο ουκρανια,λογω γενικοτερης μαλακοκαταστασης
κατα τ αλλα ο τοπος ειναι οφ για καμακι δες κ το internationalsexguide taγραφουν κ αλλοι ,ξενοι που ταχουνε παρει με το μπουρδελοκισιναου
μονο για μαλακες που ξαχνουν για πουτανες ακριβες κ φολες  συνηθως η για απελπισμενους ξενους απο ρουμανια,ερχονται πολλοι,μπας κ παρουν καμμια στη ρουμανια μαζι τους κ ιταλοθυματα γιατι η γλωσσα ειναι οπως ιταλικα κ μπορουν να μιλανε καπως
οποτε βαλε χ κεφαλαιο
το μη χειρον βελτιστο ,μονο για οσους ειναι στη κωλορουμανια οπως κ εγω ετσι πρωτορθα κ μετα ασχοληθηκα με δουλειες

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
οχι αν εχει
ειναι τινγκα
στους τρασνιστριους δεν εχει τετιο χαλι αλλα ειναι δυσκοιλια η κατασταση,μικρα τα μερη μονο τιρασπολ εχει λιγο κοσμο αλλα σου ζαλιζουν πολλυ τ αρχιδια μπατσοι κοντρολ,σεφοι κλπ
βεβαια εσυ σα ρωσοφωνος εχεις καποιο αβανταζ αλλα δε λεει κ εκει εντελως τιποτα,αφου εισαι ηδη σε καλη ,μουνιακως περιοχη
ουκρανια δηλ ακομα κ οντεσα καλυτερα ειναι,που εγω δε τη παω την οντεσα γκομενιακως αλλα το τρασνιστριοσκηνικο ειναι ξυχοπλακομα ακομα κ αν εισαι εμπειρος απο ανατολ.εβροπα
αυτα γεια χαρα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σ'ευχαριστω για την αναλυση.εγω εδω δεν παιρναω ασχημα.αλλα ψαχνω κατι να αλλαξω περιβαλον γιατι εδω 16+ χρονια μονιμος κατοικος καπου εχω αρχισει και θελω να παω και καπου αλλου.για το Κισινιοφ δεν φανταζομουνα οτι ειναι τοσο χαλια.αλλα σε πιστευω αφου λες οτι εχει ξενους ετσι θα'ναι!οποτε μονο Πρινιεστροβιε που ειναι ακομα καθαρο μερος

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δημήτρη, το Κισινιέφ έχει αρκετούς ξένους, αλλά παιχνίδι γίνεται. Όπως λέει και ο σύντροφος παραπάνω αν ξέρεις ρώσσικα, έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες για γνωριμίες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη, το Κισινιέφ έχει αρκετούς ξένους, αλλά παιχνίδι γίνεται. Όπως λέει και ο σύντροφος παραπάνω αν ξέρεις ρώσσικα, έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες για γνωριμίες.
οι ξενοι αν ειναι ενας 2 ή 5 δεν κανουν κακο.αλλα αν ειναι μπουλουκι με τα στεκια τους χαλανε εντελως την πιατσα.θυμαμαι τα ετη 1999 μεχρι 2001 που ηταν πολυ ευκολη η βιζα για τους ξενους και ηταν φτηνα.στο κεντρο της Αγια Πετρουπολης δεν υπηρχε περιπτωση να καμακωσεις τον Αυγουστο.στη Ντισκο Ρόσσι ειχε καμια 30αρα πεινασμενους και ουτε και εκει καμακωνες!βεβαια στα κλειστα κλαμπ δεν τυς βαζανε οποτε εκει γινοταν καμακι.αλλα θυμαμαι οτι αυγουστο δεν πηγαινα στο κεντρο σχεδον καθολου.και συνηθως ολο τον Αυγυστο ημουνα Νοβγκοροντ(τοτε νοικιαζα εκει διαμερισμα).ισως Μακη ειναι καλητερα το ΠΜΡ.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
οι ξενοι αν ειναι ενας 2 ή 5 δεν κανουν κακο.αλλα αν ειναι μπουλουκι με τα στεκια τους χαλανε εντελως την πιατσα.θυμαμαι τα ετη 1999 μεχρι 2001 που ηταν πολυ ευκολη η βιζα για τους ξενους και ηταν φτηνα.στο κεντρο της Αγια Πετρουπολης δεν υπηρχε περιπτωση να καμακωσεις τον Αυγουστο.στη Ντισκο Ρόσσι ειχε καμια 30αρα πεινασμενους και ουτε και εκει καμακωνες!βεβαια στα κλειστα κλαμπ δεν τυς βαζανε οποτε εκει γινοταν καμακι.αλλα θυμαμαι οτι αυγουστο δεν πηγαινα στο κεντρο σχεδον καθολου.και συνηθως ολο τον Αυγυστο ημουνα Νοβγκοροντ(τοτε νοικιαζα εκει διαμερισμα).ισως Μακη ειναι καλητερα το ΠΜΡ.
τι 2 κ 5 μιλας 5 ανα τ.μ ειναι στο κεντρο
κατι φορες για να κανω καμακι στο δρομο σε καμια που βλεπω απεναντι η σε αποσταση 50 μ ας πουμε,μεχρι να τη φτασω μπορει ναχουνε παει 3 4,ιταλοι τουρκοι ρουμανοι,μεχρι κατι κωλομαυροι σκανε απο ανγκλια εσχατως
το κεντρο ειναι γαμισε τα,απλως ειμαι με κανα φιλο κ γελαμε πιο πολυ,με τη φαση,εχει γινει ψιλοκωμωδια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οχι εδω σε ολη τη ντισκο να εχει 4-5 ξενους!θυμαμαι στο Νοβγκοροντ ειχε 3 Ιταλους στη ντισκο που τους εβλεπα πλυ συχνα πρεπει να ηταν για δουλεα στην πολη.αλλα δεν καναν τιποτα καθοντουσαν στο μπαρ!ουτε καμακωναν ουτε τιποτα!αν ειναι λιγοι φοβουνται και δεν κουνιουνται οταν ειναι πολλοι ξεθαρευουν.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
τι 2 κ 5 μιλας 5 ανα τ.μ ειναι στο κεντρο
Καλά μην υπερβάλλουμε τώρα. Δεν είναι και τουριστικός παράδεισος το Κισινιώφ. Ούτε έδρα πολυεθνικών με γιάπιδες στυλ Βουκουρέστι.
Υπάρχουν μερικές κατασκευαστικές - οικοδομικές εταιρείς (ιταλικών και τουρκικών συμφερόντων) , κάτι ψιλοεοσαγωγικές και οι διπλωμάτες. Αυτοί είναι όλοι και όλοι οι ξένοι
Τώρα το ότι ΟΛΟΙ μα όλοι κάνουν σαν τρελλοί για τις γκόμενες είναι αλήθεια. Αλλά τι άλλο να κάνεις ?
Οι πραγματικοί τουρίστες είναι ελάχιστοι. Εξάλλου η χώρα ΔΕΝ έχει τουρισυική υποδομή (και τι να δεις εξάλλου).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά μην υπερβάλλουμε τώρα. Δεν είναι και τουριστικός παράδεισος το Κισινιώφ. Ούτε έδρα πολυεθνικών με γιάπιδες στυλ Βουκουρέστι.
Υπάρχουν μερικές κατασκευαστικές - οικοδομικές εταιρείς (ιταλικών και τουρκικών συμφερόντων) , κάτι ψιλοεοσαγωγικές και οι διπλωμάτες. Αυτοί είναι όλοι και όλοι οι ξένοι
Τώρα το ότι ΟΛΟΙ μα όλοι κάνουν σαν τρελλοί για τις γκόμενες είναι αλήθεια. Αλλά τι άλλο να κάνεις ?
Οι πραγματικοί τουρίστες είναι ελάχιστοι. Εξάλλου η χώρα ΔΕΝ έχει τουρισυική υποδομή (και τι να δεις εξάλλου).
το θεμα Μακη ειναι οτι εδω αυτοι που λες δεν μπορουνε να μου κανουν ανταγωνισμο.εκτος του οτι εδω οι γκομενες εχουνε λεφτα.αν η αλλη παιρνει μισθο 600-800 (το λιγοτερο)τι να τον κανει τον Τουρκο ή τον Ιταλο?ενω εκει εχουν αλλους μισθους οποτε ψαχνονται για ξενους.κα οπως διαβαζω τα Ρωσσικα περιοδικα οι τιμες σε σχεση με την αγια Πετρουπλη ειναι τσαμπα οποτε οσο να'ναι οι ξενοι εκει εχουν δυναμη...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....αν καποιος παιρνει 1500 το μηνα εκει ειναι βασηλιας.ενω εδω ζει χωρις να στερςιται(με δικο του διαμερισμα και αυτοκηνιτο)εκει τα ενοικια ειναι 150-200 Ευρω το μηνα ενω εδω στην ακρη της πολη για ενα χαλια διαμερισμα οι τιμες αρχιζουν απο 550.το κακο για μενα ειναι οτι εκει δεν θα εχω την οργανωση που εχω εδω.και δεν θα με ξερει κανεις.ενω εδω αν παρω μια γκομενα στη ντισκο που με της V.I.P καρτες μου μπαινω παντου τσαμπα και με ξερουν ολοι η γκομενα τα παιζει!ενω εκει θα ειμα σαν ενας απο αυτους.το μονο θετικο μου θα ειναι οτι ξερω τη γλωσσα και ειμαι απο την Αγια Πετρουπολη που οπωσδηποτε θα θελουν να 'ρθουνε!οποτε το ΠΜΡ ειναι οτι καλητερο!εκει θα εχω τρομερες επυτηχιες!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
φιλε μακη δεν υπερβαλλω κ πολυ νομιζω
δεν μιλαω για buicani,sculeni H ciocana
μιλαω για STEFAN CEL MARE,MACDONALDS,SUN CITY JUMBO κλπ κ ειδικα το τελευταιο εξαμηνο
αυτο που λεω οτι παω για καποια στο δρομο να μιλησω κ περνω σειρα,μουχει τυχει πολλες φορες!!! δεν ξερω τι σχεση εχει; με βουκουρεστι εγω ξερω πανω απο 10 που ερχχονται απο εκει καθε 3 κ λιγο,δικαιολογημενα βεβαια να γλυτωσουνε πανε οι ανθρωποι απο το χαλι της ρουμανιας,αλλο αν ειναι κ εδω ψιλομαπα,σε σχεση με βουκουρεστι οντως φαινεται οκ!!
επισης σ ενα κεντρο τοσο μικρο,πολλοι ειναι αυτοι  που ειπες που ειναι κ οι μονιμοι,δε βγαζω εξω εμενα,για τους αλλους κ εγω ειμαι μεροω του προβληματος.....

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
.....αν καποιος παιρνει 1500 το μηνα εκει ειναι βασηλιας.ενω εδω ζει χωρις να στερςιται(με δικο του διαμερισμα και αυτοκηνιτο)εκει τα ενοικια ειναι 150-200 Ευρω το μηνα ενω εδω στην ακρη της πολη για ενα χαλια διαμερισμα οι τιμες αρχιζουν απο 550.το κακο για μενα ειναι οτι εκει δεν θα εχω την οργανωση που εχω εδω.και δεν θα με ξερει κανεις.ενω εδω αν παρω μια γκομενα στη ντισκο που με της V.I.P καρτες μου μπαινω παντου τσαμπα και με ξερουν ολοι η γκομενα τα παιζει!ενω εκει θα ειμα σαν ενας απο αυτους.το μονο θετικο μου θα ειναι οτι ξερω τη γλωσσα και ειμαι απο την Αγια Πετρουπολη που οπωσδηποτε θα θελουν να 'ρθουνε!οποτε το ΠΜΡ ειναι οτι καλητερο!εκει θα εχω τρομερες επυτηχιες!
επειδη σπηκαρεις τη γλωσσα κ εισαι μες στη νοοτριπια κ εγω πιστευω οτι πας θα δυνατα,αλλα ανευ γλωσσα κ νασαι κ "ρωσσος" ειναι δυσκολα απο κει,
για αλλους το λεω οχι για σενα,μην παρουν κ αλλοι φορα κ πεσουνε σε τοιχο!!!
κατι δικοι μου το καλοκαιρι μουπανε οτι περασανε μονο απο εκει καποιοι φιλοι τους,περπατημενοι ,αλλα οχι σε σκληρα "ρωσσικα" μερη.με μηχανες δυνατα παιδια,οχι φλωροι,τους ειδα
τους ψειρισανε με κατι δηθεν προβληματα,2 μηχανες κ 3 ατομα τρανζιτ για οδεσα πανω απο 400ευρω,κ δεν υπερβαλουνε,ειναι ελεγμενα τα ατομα
αυτα περι φτηνια κλπ,αν αναφερεσαι στο κισιναου,ΝΙΕΤ!!! ισως να ισχυουν στη τραΝσνιστρια,σιγουρα δεν ισχυουν για κισιναου,δεν ειναι βεβαια μοσχα γιατι ειναι κωλοχωρι,αλλα ειναι για να κυκλοφορεις παρα πολυ ακριβο,αυτο ειναι σιγουρο,εγω το συγΚρινω οχι με ρωσια που δεν εχω παει,επαναλαμβανω,ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΟφΙΑ π.χ που ειναι τα μισα κ κατω ολα,εκτος απο διαμονη που ειναι τα ιδια, ειδικα η βραδυνη γυρα κ οι πουτανες απ οτι ξερω,ειναι μπορει κ κατω απο τα μισα

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
;) ;) ;) :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:Ξερει καποις για το Κισναου της Μολδαβιας?Λεω αυτες τισ μερες να επισκευτω την πρωτευουσα τους.Εχει γθναικακια για πονηρες δουλεις.Οποιος φιλος θελει να με ενημερωσει παρακαλω περιμενω.υπαρχει καποιο σιτε μολδαβικο μεσα στο ιντερνετ να βρω και καποιο ξενοδοχειο?εχω μαθει πως εκει εχει ψιλεσ γυναικες που τρελενονται για γαμισια με ξενους.ισχυει κατι τετοιο?
Ε ρε μέγκα τι μου θυμισες τωρα?Εχω μείνει στην Μολδαβια 8 μήνες πριν 15 χρόνια.Οι εμπειρίες του τότε σε σχέση με ότι διαβάζω για σήμερα είναι σχεδόν ίδιες,δείγμα του πόσο λίγο έχει προχωρήσει η χώρα.Ε γώ έμενα σε ένα ξενοδοχείο πολύ καλό σε σχέση με το ΝATIONAL που διάβασα εδώ που το έλεγαν Seabego.;Aραγε δεν υπάρχει πια?Θυμάμαι ότι στις πρώτες 15 ημέρες είχα γαμήσει την Reseptionist ένα 19χρονο μωρό , μια 25χρονη γκρουπιέρισα και μια εππαγγελματία με ένα κέρασμα στο εστιατόρειο του ξενοδοχείου.Είχα βρει και ένα τύπο που είχε δουλέψει λιγο στην Ελλάδα στην Κρήτη και τον είχα κάνει οδηγό μου σε ένα 'πολυτελέστατο' Lada της εποχής και πέρασα αξέχαστα!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ε ρε μέγκα τι μου θυμισες τωρα?Εχω μείνει στην Μολδαβια 8 μήνες πριν 15 χρόνια.Οι εμπειρίες του τότε σε σχέση με ότι διαβάζω για σήμερα είναι σχεδόν ίδιες,δείγμα του πόσο λίγο έχει προχωρήσει η χώρα.Ε γώ έμενα σε ένα ξενοδοχείο πολύ καλό σε σχέση με το ΝATIONAL που διάβασα εδώ που το έλεγαν Seabego.;Aραγε δεν υπάρχει πια?Θυμάμαι ότι στις πρώτες 15 ημέρες είχα γαμήσει την Reseptionist ένα 19χρονο μωρό , μια 25χρονη γκρουπιέρισα και μια εππαγγελματία με ένα κέρασμα στο εστιατόρειο του ξενοδοχείου.Είχα βρει και ένα τύπο που είχε δουλέψει λιγο στην Ελλάδα στην Κρήτη και τον είχα κάνει οδηγό μου σε ένα 'πολυτελέστατο' Lada της εποχής και πέρασα αξέχαστα!!!
το κακο ειναι οτι αυτα γινονταν μονο πριν απο 15 χρονια
τωρα αυτα τα  εργα τωρα τα παιζουν στα σινεμα!
οσο για τα αμαξια "εποχης",εχουνε κ τωρα πολλα,αλλα τα λενε αλλιως πλεον  X5,ML 500,CAYENNE κ καπως ετσι!!!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
μακη οσο για το κισιναου,αν ερθεις απο πετρουπολη  σου φαινεται φτηνο ισως
εμενα απο σοφια οταν ερχομαι μου φαινεται ακριβο!!!ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΓΕΝΙΚΑ Η ΓΥΡΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑ!!!
π.χ εισοδο παρασκευη σαβατο 200 μολδαβεζικα λει,στο καλο κλαμπ,ανευ ποτο
στα αλλα απο 100 ως 200,καθημερινες 40 ως 80 λει,μονο εισοδο,αλλα δεν εχουν εκτος απο πουτανες ψοφιμια,σχεδον τιποτα,ποτο π.χ βοτκα πορτοκαλι 75 180 λει, τα τραπεζια σε κατι μαλακομαγαζα απο 300 λει μινιμουμ, νορμαλ 500 καθημερινα ,σαββατο οτι θελουνε λενε,αναλογα,καφε κ νερο 40 ως 80 λει
το  ευρω ηταν 13 λει πηγε 15 τωρα,αλλα τα ανεβαζουν κ αυτοι σιγα σιγα παλι
αυτα για μενα ειναι ακριβα,για το λογο οτι δεν καθονται κ αμεσα τα μωρα,θελουν κυκλοφοριες 2 κ 3 μερες,αν εισαι κ μαγκας αλλιως...που κοστιζουν
κ μπορεις αν εισαι κ γκαντεμης να πεσεις ,το πιθανοτερο,σε "παρτυ γκιρλς" κ καλυνηχτα,παει κ ο χρονος σου τζαμπσ,εκτος απο τα λεφτα που χαλασες μ αυτες κ τις φιλες,ξαδελφες κλπ
δεν ειναι οπως το χαλι στο  βουκουρεστι,κατι παιζει,αλλα αδερφε αν σπηκαρα πα-ρουσκι,τα ουκρανομολδαβικα συνορα προς τα κατω δεν τα περναγα,μονο αν με κυνηγουσανε οι ουκρανοι σαν τον ιωσηφ που λεει!!!!!!
ελα κ τα δεις κ μονος σου
μονο βουκουρεστι ειναι χειροτερα απο εδω,αλλα εκει ειναι ειπαμε για μαζοχολαβερς!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom