Νέα

Μολδαβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toomuch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι 100γιουρια η ωρα???50 κιλα ντοματα κορινθιας-τουρκικη δηλ?????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
και να βαλω κ 60 ωρες δρομο πηγαινε-ελα στο κεφαλι μου.....
ρε συ ποπαυ εισαι σιγουρος,δηλ με το μπαρδον αλλα αμα ειναι 200ευρω που γραφετε εδω ο μισθος θα θελουνε 100 την ωρα??
εγω με κανα 20αρακι 30αρακι το διωρο υπολογιζα οπως σοφια ναουμ....
δεν το πιανω το εργο....κι ειμαι κ τελεοφητος κ πεμτης δημοτικου ναουμ
θα με πεις "παγαινε σοφια"
ε αυτα εκει κατι κοντοπουτανα της πλακας ειναι ναουμ,γι αυτο ειπα να παω κισιναου,που γραφει εδω οτι εχει αλογα με 20-30 ευρα ναουν
αλλα αμα ο ποπαυς λεει πως ειναι ακυπο το μερος,τι να πω,δε τη βλεπω  την ανοδο
καυλεα μου εχι πολουσ πορνοτουριστεσ στο χισιναου!πορνοαραβεσ πορνοτουρκουσ πορνοιταλουσ!
οι πουτανεσ ζινατε τον ουρανο με τα αστρα πλεον!ζιτανε παλατια οι ξεβρακοκεφαλεσ!!!!
αμα θεσ να δινισ 100 ευρο σε μικρεσ ιλιθιεσ χαζοβιολεσ τοτε πιγενε!να προσπαθισ να καμακοσισ στα κλαμπ μαζι με τουσ πορνοαραβε σπου δεν θα φτασουμε ποτε τα λεφτα τουσ.

ειναι ακιροσ προορισμοσ για οργανομενο αγορεο εροτα!!

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχι πολουσ πορνοτουριστεσ στο χισιναου!πορνοαραβεσ πορνοτουρκουσ πορνοιταλουσ!
οι πουτανεσ ζινατε τον ουρανο με τα αστρα πλεον!ζιτανε παλατια
αμα θεσ να δινισ 100 ευρο σε μικρεσ ιλιθιεσ χαζοβιολεσ τοτε πιγενε

ειναι ακιροσ προορισμοσ για οργανομενο αγορεο εροτα!!
κατανοητος,κραταω αυτα απο πανω,μουσμουλα δηλαδη
ρε δε πανε να γαμηθουνε λεω γω,ακου 100ευρα οι ψωμολυσες
κριμα γιατι αλλα ειχα διαβασει απο παλιους εκει,"παραδεισος" κ τετοια,απο την αλλη,ειδα οτι οποιος πηγε δεν ητανε κι ενθουσιασμενος μετα ουτε που εγραφε "τι απιθανα" κλπ,παρα μονο 5 ατομα τα ιδια συνεχεια μας λενε ,με το συμπαθειο στους καβαλαραιους με τους μουσακαδες κλπ,αλλα εγω τον πορνο-ποπαυ πιστευω μεγκες,ασε πυ δεν εχω κ τζιπ κ 5000ευρακια για "μοιρασμα"
μαλλον ομως ο καθενας λεει οτι θυμαται απο το 1940 ποπαυ μαγκιτη κι αλανι μου
με γλυτωσες απο ταλαιπωρια μεγαλη,πες που να σε στειλω 2 κιλα αγγουρακια θηβας κ 2 κιλα τοματινια σιτσελιας να γουσταρεις με τη παρεεα σου :2funny:
εγλαλεο-τουμπα-σπρεχεν
μπαλσοι σπασιμπα
για που λες ρε ποπαυς να τη πεσει ο μαναβης,που σπηκαρει κ 4-5 ρωσσικα
χισιναου βαλαμε χ,αλλα για που τη βλεπεις???

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τοζε οτσεν ηαρασο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα κατευθυνση δεν εδωσες του παλιομαναβη....
δως τα φωτα σου :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: εδω η με πμ αν θες
σπασιμπα
εγκαλεο-τουμπα γκαβαριμ τσουτσουτ πο-ρουσκι
καρτοφι,καρτοφι,ιντιτε μανταμ,οτσεν χαρασοιιι καρτοφι!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
AYTO TO ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕς ΣΑΙΤ-α ρε κ ιντερνετομαναβικο σε λιγο θα κανω
μιστερ-φον κ ποπαυς ερωτηξη κανω
τοσο τραγικα ειναι εκει τα πραγματα με μπατσαιους κ πουταναραιες???

"""Ολη η πολη ειναι γεματη μνημεια της σοβιετικης ενωσης τα οποια σε βαζουν στο κλιμα ενω η ολη συμπεριφορα των "επισημων" σου δειχνει οτι δεν εισαι ευπροσδεκτος αλλα θα χαρουν πολυ να σε εξαπατησουν για να σου παρουν μερικα απο τα πολυτιμα δολλαρια που κουβαλας. Ακομη και οι αστυνομικοι θα σε σταματησουν στο δρομο με αστειες δικαιολογιες και θα σου επιβαλλουν προστιμα για ανυπαρκτες παραβασεις με σκοπο να τους πληρωσεις εδω και τωρα 10-20 δολλαρια...
Στην χωρα δε υπαρχει μια (κρατικη) μονοπωλειακη εταιρεια η sheriff η οποια διοικειται απο εναν Ρωσσο πρωην στρατιωτικο και τους "κουμπαρους" της ρωσσικης επισημης κυβερνησης στην οποια ανηκουν σχεδον τα παντα τα οποια μπορουν να παραγουν οποιαδηποτε οικονομικη δραστηριοτητα!!!
Βενζιναδικα, Εστιατορια, Σουπερ μαρκετ, Εμπορικα κεντρα ακομη και η τοπικη ποδοσφαιρικη ομαδα, ΟΛΑ ανηκουν στη sheriff, μονο απο αυτο μπορειτε να καταλαβετε τι κατασταση επικρατει εκει... η ανεξαρτητη οικονομικη δραστηριοτητα ειναι απο ελαχιστη ως μηδενικη και αν δεν ελεγχεται απο τη sheriff ελεγχεται απο τη Ρωσσικη μαφια.

ΠΩΣ ΠΑΣ

Ειτε με αεροπλανο (η χωρα διαθετει αεροδρομιο) αλλα απαραιτητα μεσω Ρωσσιας, Μολδαβιας ή Ουκρανιας ή με τραινο απο αυτες τις χωρες. Απο την πρωτη στιγμη που πατας το ποδι σου εκει σου δινουν και καταλαβαινεις τι θα συναντησεις. Θα περιμενεις ωρες σε κατι μικρα δωματια του τελωνειου απαντωντας σε εκατονταδες ερωτησεις ενος αστυνομικου ο οποιος δε μιλα κατα βαση αγγλικα και ο οποιος συμπληρωνει καποια εγγραφα που ουτε ξερεις τι λενε αλλα ουτε ξερεις τι γραφει. Θα σε αναγκασουν να ανοιξεις τις βαλιτσες σου, ακομη και το πορτοφολι σου για να δουν ακριβως ποσα λεφτα εχεις μαζι σου (μαλλον για να υπολογισουνε ποσο θα σε δαγκωσουν) και θα απαιτησουν περα των $10 δολλαριων της βιζας να τους δωσεις και κανα 20δολαρο ακομα ετσι επειδη τους αρεσει! Αφου λοιπον αποδειξεις οτι δεν εισαι δυτικος κατασκοπος που εχει παει εκει για να τους κλεψει τα κρατικα μυστικα και καταφερεις να τους εξηγησεις για ποιο λογο ενας Ελληνας αποφασισε να παει στην τιρασουπολη για τουρισμο(και να τους πεισεις) και αφου εχεις πληρωσει και το σχετικο λαδωμα, εισαι επιτελους ελευθερος να εισελθεις σαυτον τον "ονειρεμενο" προορισμο.

ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ
Υπαρχουνε 3 ξενοδοχεια ολα και ολα που θυμιζουν σοβιετικα μαυσωλεια, στο μοναδικο το οποιο μπορουσες να μιλησεις εστω και σπαστα αγγλικα στο τηλεφωνο για να κανεις την κρατηση σου ειναι το ΤΙΜΟΤΥ στο οποιο και μειναμε πληρωνοντας $110 τη βραδυα το δικλινο . Το δωματιο ηταν μικροσκοπικο, η θερμανση ηταν χαλασμενη, καζανακι δε δουλευε υπηρχαν ελαχιστες πετσετες στο μπανιο το νερο ηταν κρυο και βεβαια το βραδυ που τα ανακαλυψαμε ολα αυτα δεν υπηρχε κανεις στη ρεσεπσιον να παραπονεθουμε γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ!!! Την επομενη μερα που πηγαμε να κανουμε τα παραπονα μας, ουτε λιγο ουτε πολυ μας ειπαν οτι ειμαστε και τυχεροι που βρηκαμε εστω αυτο το ξενοδοχειο για να κλεισουμε....

ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ
Σε αντιθεση με οσα ειχαμε αρχισει να πιστευουμε μολις πατησαμε το ποδι μας εκει, αποδειχθηκε οτι οι ντοπιοι ειναι ιδιαιτερως καλοι και φιλικοι ανθρωποι σε σημειο να σε κερνανε και βοτκες αμα τους πιασεις την κουβεντα σε καποιο τοπικο καφε ή εστιατοριο ενω τους ξεχωριζεις ευκολα απο τους δεκαδες Ρωσσους "φουσκωτους" που ειναι εκει για δουλεια. Βεβαια δεν ισχυει το ιδιο για τις γυναικες καθως οπως ειπαμε εκει διαμενουν εκατονταδες γυναικες προς μεταφορα και "εργασια" σε αλλα κρατη με ευκολως εννοουμενη τη συμπεριφορα τους στα κλαμπ και οπου τις συναντησεις. Μπορει η αναλογια γυναικων-αντρων να ειναι 50-1 στα κλαμπ αλλα δεν ειναι μερος για τον σεξοτουριστα καθως οι καλες κοπελες αποφευγουν τα πολλα πολλα στα ελαχιστα κλαμπ της πολης...ενω οι υπολοιπες σε βλεπουν σα δολλαριο και οχι σαν ανθρωπο...αν τυχει δε και μιλησεις σε καμια κοπελα που προοριζεται για αλλη χωρα και η οποια συνοδευεται απο τον "φουσκωτο" του κοπαδιου δε τη γλυτωνεις την παρεξηγηση....Τα χαρακτηριστικα των γυναικων ειναι αυτα των χωρων τους....ομορφες αλλα οχι η πρωτη ποιοτητα που θα βρεις αμα πας στις χωρες τους

Η συντομη διαμονη μας στη χωρα (3 μερες ολες κιολλες) τερματιστηκε οταν συλληφθηκαμε επειδη διασχισαμε το δρομο σε σημειο που δεν ειχε διαβαση και διαμαρτυρηθηκαμε οταν μας απαιτηθηκε το εξωφρενικο προστιμο των $100 δολαριων και την τελευταια στιγμη αποφυγαμε το σκισιμο των διαβατηριων μας απο τον τοπικο αστυνομικο διευθυντη επειδη τολμησαμε να του παραπονεθουμε για τη συμπεριφορα των οργανων του. Την ιδια μερα φυγαμε τρεχοντας...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αν και ξεκινησε σαν ονειρικη περιπετεια στη Σοβιετικη Ενωση του 20ου αιωνα, κατεληξε σε εφιαλτη. Η ολη αντιμετωπιση των αρχων προς τους τουριστες σε κανει να αισθανεσαι αβολα και ανεπιθυμητος οσο εισαι εκει ενω τελικα οι δυνατοτητες για κατακτηση ντοπιων γυναικων ειναι ελαχιστες....με λιγα λογια δεν αξιζει η τοση ταλαιπωρια που θα υποστεις για να πετυχεις τοσο λιγα...
Αναρτήθηκε από sex-reporter στις 4:49 π.μ. 0 σχόλια
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010
Tips And Hints
Ενας καλος τροπος για να κεντρισεις το ενδιαφερον μιας Ρωσσιδας που μολις γνωρισες απο το διαδικτυο ή να υπενθιμισεις τα συναισθηματα σου στην κοπελα απο ανατολικες χωρες με την οποια εχεις σχεση εξ αποστασεως ειναι να της στειλεις λουλουδια!!!

Γενικα τους αρεσουν παρα πολυ και δεν ειναι συνηθισμενες να τους στελνουν δωρα απο αλλες χωρες! Θα σας το πει και σιγουρα θα την κερδισει αυτη σας η χειρονομια! Σημειωση: οι Ρωσσιδες δεν πολυ-τρελλαινονται για τα τριανταφυλα, προτιμιστε zerberes ή lilies...

Ενα καλο σαϊτ για αυτη τη δουλεια που εξυπηρετει ολοκληρη σχεδον τη σοβιετικη ενωση ειναι το Russian Florists Νetwork ή . Το σαϊτ αυτο ειναι αξιοπιστο ,προσφερει πραγματικα πολλες δυνατοτητες οπως η επιλογη του χρονου που θελετε να στειλετε τα λουλουδια σας, η δυνατοτητα να γραψετε καρτα η οποια θα σταλει μαζι και το κορυφαιο και πιο χρησιμο...

με μια μικρη επιπλεον χρεωση, μπορουν να φωτογραφησουν την κοπελα σας τη στιγμη της παραδοσης των λουλουδιων που της στειλατε(!!!) και να σας την αποστειλουν ειτε με e-mail ή ταχυδρομικα!

Αυτο ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ(και σχετικα οικονομικο) πλεονεκτημα για καποιον που δεν εχει συναντησει ποτε προσωπο με προσωπο την κοπελα με την οποια συνομιλει καθως μπορει να δει αν οι φωτογραφιες του προφιλ της ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα ενω αν σας εχει δωσει και τη διευθυνση της και το τηλεφωνο της και το πραγματικο της ονομα (απαραιτητα για την αποστολη) σημαινει αν μη τι αλλο οτι σας εμπιστευεται!

Σε περιπτωση δε που τα στειλετε στην κοπελα με την οποια διατηρειτε σχεση, παντα ειναι ομορφο το θεαμα του αυθορμητου χαμογελου μιας ομορφης κοπελας απο την εκπληξη που της κανατε.."""""

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΑΦΩΤΗΣΗ,εγω μεχρι πεμπτη δημ ειμαι ,ειπαμε
αιγκαλεο-σπρεχεν

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ταβάριτς, το άρθρο προφανώς αναφέρεται όχι στην Μολδαβία (εκτός από το κείμενο για το αεροδρόμιο) αλλά στην Υπερδνειστερία και απήχει τις συνθήκες που επικρατούσαν προ 10ετίας.
Τωρα τα πραγματα ΔΕΝ είναι ακριβώς έτσι, αλλά και δεν είναι μέρος για πορνοτουρισμό αν δεν μιλάς ρώσσικα.
-ΥΓ. Που το βρήκες το άρθρο. Θέλω να απαντήσω στον τύπο.

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ταβάριτς, το άρθρο προφανώς αναφέρεται όχι στην Μολδαβία (εκτός από το κείμενο για το αεροδρόμιο) αλλά στην Υπερδνειστερία και απήχει τις συνθήκες που επικρατούσαν προ 10ετίας.
Τωρα τα πραγματα ΔΕΝ είναι ακριβώς έτσι, αλλά και δεν είναι μέρος για πορνοτουρισμό αν δεν μιλάς ρώσσικα.
sexotoyrismos.blogspot.com
24-01-10τωρα ειναι
ναι τοδα στην δνεισρτια,πως στο διαλο τη λενε ,μολδαβια δεν ειναι κ αυτο?ρωσικη ομως?
αυτα που λενε στο μπλογκ αυτο,απο βουλγαρια που εχω τσεκαρει ισχυουν,δεν ειναι "φιδια"
φονμακη,εσζυ παντως με τον ποπαυ με εχετε μπερδεμενο,αν και τιμια,αιγκαλεο σπηκινγκ,με τον ποπαυ βλεπω να ειναι η αληθεια πιο κοντα,μετα συγχωρησεος...

Επισκέπτης
τα ιδια σκατα ειναι και αυτο το μπουρδελοκρατοσ οποσ και ι μολδαβια!
με το καλιμερα τα περιφανα και τιμια κοριτσακια σου ζιτανε 100 ευρο!
οποσ τα λεει ο μεμος στο blog του ειναι τα πραγματα! :rockon:
περασα και εγο απο τιν ιπερμαλακια ποσ λεγετε αυτι ι παπαρια και βλαστιμισα τιν ορα και τιν στιγμι που μπικλα στο μπουρδελο τουσ!
ιμουν οδισο μαζι με τιν νταρια και θελαμε να παμε κισινιοφ ακι περασαμε μεσα απο αυτο το μπασταρδο κρατοσ!ξεκινισαμε προι απο οδισο και φτασαμε μεσανιχτα στο κισινιοφ!!!μασ γαμισανε αναποδα!
καθε ενα μετρο μασ σταματαγαν οι μπασταροι μπατσοι και ζιτουσαν λεφτα!
πιο βρομμικουσ ανθροπουσ δεν εχο ξανασιναντισι στιν ζοι μου!
εχο γιρισι ολι τιν ουκρανια μονοσ με τρενα και δεν ειχα κανενα προβλιμα ποτε!
αλλα εκι στιν ιπερδνιστερια δεν θελο να ξαναπαο ποτε!ουτε να ακουο για αυτο το κρατοσ δε θελο!

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
100 ευρω??????????????????????πωπωω 20 λεμοναδεςςςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
περασα και εγο απο τιν ιπερμαλακια ποσ λεγετε αυτι ι παπαρια και βλαστιμισα τιν ορα και τιν στιγμι που μπικλα στο μπουρδελο τουσ!
ιμουν οδισο μαζι με τιν νταρια και θελαμε να παμε κισινιοφ ακι περασαμε μεσα απο αυτο το μπασταρδο κρατοσ!ξεκινισαμε προι απο οδισο και φτασαμε μεσανιχτα στο κισινιοφ!!!μασ γαμισανε αναποδα!
αλλα εκι στιν ιπερδνιστερια δεν θελο να ξαναπαο ποτε!ουτε να ακουο για αυτο το κρατοσ δε θελο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε σας μυρίζουν απο μακρυά οτι έχετε λεφτά τι να πω.
εγω 'εχω επισκεφθή δυο φορές την Μολδαβία και μια την Τιρασπόλ με συνοδεία της αγαπημένης μου βέβαια και δεν με ενόχλησαν καθόλου εκτός απο την Εισοδο για έλεγχο,
ουτε μπάτσοι με σταμάτησαν ουτε έτυχε κάποια κακή εμπειρία τι να πώ ίσως ειμουν τυχερός.
(υπ'οψιν η αγαπουλα 24 ετών έχει κάποια σχέση με τα σώματα ασφαλείας της χώρας-Μπατσίνα)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τα 100 ευρώ για εκει δεν μπορω να το επιβεβαιώσω αλλά όσο αφορά την Μολδαβία Κισινεφ ειναι όπως τα είπε ο Πίτσης τα 100 ταρίφα αλλά παίζουν και απο 50 έως 100 € και χρόνος παραμονής τους είναι αναλογα με τα γουστα τους.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω 'εχω επισκεφθή δυο φορές την Μολδαβία και μια την Τιρασπόλ με συνοδεία της αγαπημένης μου βέβαια και δεν με ενόχλησαν καθόλου εκτός απο την Εισοδο για έλεγχο,
ουτε μπάτσοι με σταμάτησαν ουτε έτυχε κάποια κακή εμπειρία τι να πώ ίσως ειμουν τυχερός.
(υπ'οψιν η αγαπουλα 24 ετών έχει κάποια σχέση με τα σώματα ασφαλείας της χώρας-Μπατσίνα)

ρε συ άλλαν!

σε ποιο κρατίδιο πήγες να μπεις όταν ανέβηκες την τελευταία φορά και σου ζήτησαν οι μπάτσοι ποσοστό της αξίας του αυτοκινήτου σου?
(ή κατι τέτοιο θυμάμαι μου είχες πει)

τις καλημέρες μου!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε συ άλλαν!

σε ποιο κρατίδιο πήγες να μπεις όταν ανέβηκες την τελευταία φορά και σου ζήτησαν οι μπάτσοι ποσοστό της αξίας του αυτοκινήτου σου?
(ή κατι τέτοιο θυμάμαι μου είχες πει)

τις καλημέρες μου!
σε αυτό το γαμημένο το οποιο δεν ειναι κρατος μια μαλακία και μισή ειναι.
(0,5 της 1/000)Είναι σαν να μπαίνης σε ρωσική στρατιωτική βάση αλλά σαν εμπειρία ειναι γαμάτη πας 30-50 χρόνια πίσω στον χρόνο όπως την εποχή του ψυχρού πολέμου ΕΣΣΔ_ΗΠΑ. Ειναι σαν να ζείς σε ταινία κατσκοπευτικού περιεχωμένου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε το έχουμε πεί πολλές φορές ο σεξοτουρισμός θέλει να τον έχεις μέσα σου
δεν διδάσκεται και δεν εκπαιδευεται απο κανέναν και σε κανεναν πρέπει να το έχεις μεσα σου να μπορείς να ελιχθής και να κινηθής άμεσα ανάλογα με τις καταστάσεις αυτά τα ολίγα.

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
100 ευρω??????????????????????πωπωω 20 λεμοναδεςςςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
α παγαινε να δεις αν ερχεται ο μαναβης,μορη θεια, με τα μαυρα τα προστυχα εσωρουχα σου
5 ευρα η λεμονιτα,εγω στου τζιμη το μπαρακι απεναντι απο ρεντη με 1.20 πινω,κι εχει κ μωρο γεωργιανη που σερβιρει ναουμ,,

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε το έχουμε πεί πολλές φορές ο σεξοτουρισμός θέλει να τον έχεις μέσα σου
δεν διδάσκεται και δεν εκπαιδευεται απο κανέναν και σε κανεναν πρέπει να το έχεις μεσα σου να μπορείς να ελιχθής και να κινηθής άμεσα ανάλογα με τις καταστάσεις αυτά τα ολίγα.
ναι ρε καβαλαραιε μου αλλα
1.ποπαυς δεν λεει "φιδια",ουτε κ το σαιτ το αλλο νομιζω
2.ειπαμε ναουμ,μαναβης ντατσουν εχει οχι τζιπια κ συνοδο της τοπικης καγκεμπε,ασε ναουμ με το συμπαθειο ποσο θα σου σου πηγε η μαμζελ με τα περαδωθε κ δωρα,ταχει δει ο μαναβης κ στα περιξ της καλαμαριας
3.αυτο με τα 50 η 100 καθονται οσο θελουνε...δηλαδης ο ποπαυς ειναι ψωριαρης κ του λενε 100 η ωρα κ σας τους αλλαινντελλονηδες σας παιρνουνε τα μισα κι οσο κατσουνε γουσταρουνε
δεν τα μασαει αυτα ο μαναβης,με τον ποπαυς μαλλον παιζει το εργον,για τον λαον,ανευ παρεξηγησεως,τα αλλλα ειναι μουσακαδες ναουμ....

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0

:think: :think: :think: :think: :think: :think:
ποπαυς σπηκινγκ  ΝΙΕΤΟ,ΜΕ ΜΟΖΝΕ ΕΤΟ

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΠΟΠΑΥς ΣΠΗΚΙΝΓΚ
τοχουμε συλλαβει το εργο μαγκιτη,δε μασαμε μουσακαδες,αλλα ρε συ ναουμ,πολυ κηνυγι πεφτει,ουτε η σδοε στις λαικες ετσι ναουμ
σε στηριζουμε ακραδαντα,πεστα τα παντα ολα,εισαι ο ντοιτσε βελες, ναουμ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Πίτσι και εγώ τις ίδιες εμπειρίες με το σύντροφο alla έχω. Εχω μείνει πάνω από 6 μήνες Τιράσπολ (τόχω επισκευτεί 9 φορές) και πέραν της ταλαιπωρίας στα σύνορα και της γραφειοκρατίας με την άδεια παραμονής άλλο πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
α παγαινε να δεις αν ερχεται ο μαναβης,μορη θεια, με τα μαυρα τα προστυχα εσωρουχα σου
5 ευρα η λεμονιτα,εγω στου τζιμη το μπαρακι απεναντι απο ρεντη με 1.20 πινω,κι εχει κ μωρο γεωργιανη που σερβιρει ναουμ,,

προσεχε πως μιλας μαναβη μη σου βαλω τις πατατες στον κωλο!!!!!!!!!!! ας τα ναουμ σε μενα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom