τσου ρε λακη.σεξυ θεια λολα μαυροτσιμπουκοπνιχτρα,που θα τη βδεις στον πανμεγιστο σταρ μαναβηπροσεχε πως μιλας μαναβη μη σου βαλω τις πατατες στον κωλο!!!!!!!!!!! ας τα ναουμ σε μενα..
εχω κανει κ πανια μαυροφιδα,τσου λεω, ναουμ
τσου ρε λακη.σεξυ θεια λολα μαυροτσιμπουκοπνιχτρα,που θα τη βδεις στον πανμεγιστο σταρ μαναβηπροσεχε πως μιλας μαναβη μη σου βαλω τις πατατες στον κωλο!!!!!!!!!!! ας τα ναουμ σε μενα..
ναι ρε καβαλαραιε μου αλλα
1.ποπαυς δεν λεει "φιδια",ουτε κ το σαιτ το αλλο νομιζω
2.ειπαμε ναουμ,μαναβης ντατσουν εχει οχι τζιπια κ συνοδο της τοπικης καγκεμπε,ασε ναουμ με το συμπαθειο ποσο θα σου σου πηγε η μαμζελ με τα περαδωθε κ δωρα,ταχει δει ο μαναβης κ στα περιξ της καλαμαριας
3.αυτο με τα 50 η 100 καθονται οσο θελουνε...δηλαδης ο ποπαυς ειναι ψωριαρης κ του λενε 100 η ωρα κ σας τους αλλαινντελλονηδες σας παιρνουνε τα μισα κι οσο κατσουνε γουσταρουνε
δεν τα μασαει αυτα ο μαναβης,με τον ποπαυς μαλλον παιζει το εργον,για τον λαον,ανευ παρεξηγησεως,τα αλλλα ειναι μουσακαδες ναουμ....
τσου ρε λακη.σεξυ θεια λολα μαυροτσιμπουκοπνιχτρα,που θα τη βδεις στον πανμεγιστο σταρ μαναβη
εχω κανει κ πανια μαυροφιδα,τσου λεω, ναουμ
πουθενα δε γαμας τσαμπα ακομα και τη γυναικα σουΜάγκες το εχω πει απο την πρώτη μου επισκεψη στην Μολδαβία (ΚΙΣΙΝΕΦ)
ΤΖΑΜΠΑ δεν γαμάει κανεις τα 100 ευρώ ειναι ταρίφα και στην διαθεση της κοπέλασ και αναλογα πως την κάθεται η συμπαθειά της για πάρτη σου θα σου διαθέση τον χρόνο της αλλά τα 100 ειναι 100.
Το λάβ στόρυ παίζη πολύ αν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας αλλά μπορει να μην ακουμπήσης τα 100 αλλά σίγουρα θα τα ακουμπήσης σε δωράκια - εστιατώρια - διασκέδαση και γενικά σε λάιφ στάιλ οπότε διαλέχτε τι θέλετε να κάνετε το μόνο σίγουρο οτι ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ> ΤΕΛΟΣ.
πουθενα δε γαμας τσαμπα ακομα και τη γυναικα σου
μπας κ ναουμ ειμαι ο βας βας???Τι παιδί είσαι συ ρε Μανάβη έχω λειώσει..Ρε μπας και είσαι ο Βας Βας τελικά
καβαλαραιε μου πριβιετπουθενα δε γαμας τσαμπα ακομα και τη γυναικα σου
καλα κοροιδευομαστε εδο μεσα?Σύντροφε Πίτσι και εγώ τις ίδιες εμπειρίες με το σύντροφο alla έχω. Εχω μείνει πάνω από 6 μήνες Τιράσπολ (τόχω επισκευτεί 9 φορές) και πέραν της ταλαιπωρίας στα σύνορα και της γραφειοκρατίας με την άδεια παραμονής άλλο πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει.
και μετα πληρωσες το κουπονακι συνορακαλα κοροιδευομαστε εδο μεσα?
εσι εχισ γινεκα απο εκι!!!!λογικο να μιν ειχεσ προβλιμα!
για εναν ξενο ειναι γαμισι το τιρασπολ!!!!
σου λεο οδισο χισιναου διαμεσο ιπερδνιστριασ το εκανα μια μερα ολοκλιρι!
παρολο το γαμισι που μου εριξαν οι μπατσοι δεν εδοσα ουτε δραχνι!!!!!
πιραν τα αρχιδια μου τα παρασιτα!!!!!
δε πλιροσα τιποτα!!!!!και μετα πληρωσες το κουπονακι συνορα
δε πλιροσα τιποτα!!!!!
δε μπορουν να ξεγελασουν εναν πορνορεπορτερ!καλιτερα να τα φανε απο καναν μαλακοπιτουρα αμερικανο ι πορνοαραβα!χεχε!
στι πουτανα πουτανιεσ δε περνανε
απο τον πανσεξοκαβαλαρη ποπαυς θελανε κουπονι??δε πλιροσα τιποτα!!!!!
δε μπορουν να ξεγελασουν εναν πορνορεπορτερ!καλιτερα να τα φανε απο καναν μαλακοπιτουρα αμερικανο ι πορνοαραβα!χεχε!
στι πουτανα πουτανιεσ δε περνανε
εγο παντοσ δεν ειπα ποτε οτι ειναι παραδεισοσ!χεχε!απο τον πανσεξοκαβαλαρη ποπαυς θελανε κουπονι??
ουστ ρε δνειστρια κ μολνταβοβλαχοι,ποπαυς δε μασαει
μαναβης παντως παροτι ο γραματιζουμενος-πεμρτη δημ για-δεν το εσυνελαβε ακομης,γιατι το κωλομερος αυτο λεγεται, "παραδεισος"????????????????????????????????????????
μπας κ ναουμ ειμαι ο βας βας???
πανμεγιστος μαναβης ευχαριστει κ ανταποδιδει στο ακεραιον
η λολα-ψωλα αδερφατη μαυρη χηρα επεσε σε λαθος κ θα με κανει να τη στειλω να μασει μουσμουλα παρεα με τους αφγανους στην πρεβεζα,να δει χαρα στην μαυρο χαλι της
καβαλαραιε μου ειδα κ εσυ εισαουνα με ποπαυς στο χισινιοφ?
ξαναπηες?που λεει ο ποπαυς οτι ειναι καλα ,αλλα εδω δε μας τογραψε?
περικαλω αν υπαρχει κατι ,ο μαναβης εντος συντομου διαστηματος αναχορεαειαλλα με βαλαντιο μετριος κ κατω κ γι αυτο αναμενει οδηγιες οικονομικες κι εγκυρες απο εμπειρους καβαλαραιους,γιατι ο ποπαυς,σπασιμπα μεν μας προφυλαξε απο φολα κισινοφ,αλλα προταση δεν εβγαλε
αναμενω απο σενα
παρασκευας αιγκαλεο-τουμπα σπρεχεν
αντε πεστο χρυσοστομε πετροπουλαια μουΟυκρανια δεν ειναι καθολου τα ιδια!ο Lefteris38 στο Νικολαεφ με 400 Γκριβνα με εισοτημια 10,6 Γκριβνα το Ευρω για 2-3 ωρες.μπορει και λεει και με λιγοτερα!Ρωσσια τα 'χω γραψει οντως ειναι ακριβη χωρα.