Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα μαυρη και στην Μολδαβια......ψυχη δεν κυκλοφορουσε ουτε στα πουτανομαγαζα.
επεστρεψα πριν 4 μερρες.
δεν αξιζει καν να αναφερθω σε τιποτα.

Ευτυχως που ειχε λιγο κινηση το Ελ Γκρεκο κα ψευτοδιασκεδασαμε με τις καθαριστριες..
χειροτερα απο οτι μουπες στο viber
νομισα οτι υπερβαλεις ,αλλα μαλλον κ λιγα ειπες ... :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
Δυστηχώς σύντροφε δεν κληρωθήκαμε. Αλλά και αν κληρωνόμαστε πολύ δύσκολα θα έρχονταν φίλαθλοι εδώ και πολύ περισσότερο οργανωμένοι, όπως είχε γίνει άλλωστε και πριν τέσσερα χρόνια. Γιατί αν σε πιάσουν για μια μαλακία (φωτοβολίδα, ναρκωτικά, βιαιοπραγία κλπ) πως καθαρίζεις μετά, αφού η ΠΜΡ δεν αναγνωρίζεται σαν κράτος ?
και να κληρωνοταν θα γαμουσατε οτι κ το 2007 πιο παλια πουχαν παιξει
δηλ καμμια πεθαμενη για 100 δολαρια τα 30μιν η το πιο πιθανο τιποτα εντελως οπως τοτε... :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
στα ελεγε ο αλλανουκος αλλα εσυ την πατησες σαν το εξυπνο πουλι  :birdman:
τωρα η χηρα με τα 5 ορφανα δηλαδη  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θειο λιφτινγκ σωσε τον γεροντα φιλο μας επειγον

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
στα ελεγε ο αλλανουκος αλλα εσυ την πατησες σαν το εξυπνο πουλι  :birdman:
τωρα η χηρα με τα 5 ορφανα δηλαδη  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θειο λιφτινγκ σωσε τον γεροντα φιλο μας επειγον
δεν πηγα να γαμησω ρε σλαβι φαρμακογλωσσε  :grin:
ετσι κκι αλλιως εχω καβα κι εγω εκει ,αλλα τις βαριεμαι
ενημερωτικα το λεω μην κανει καποιος την μαλ..ια κ παει απο κει με σκοπο το γαμησι,ειναι η β αποτυχια μετα την ρουμανια ,ισως κ χειροτερα πλεον
εγω πηγα δυο μερες για αλλο λογο ασχετο με το σαιτ... :hi:
ημουνα κι αλλες δυο στην αλλη υπεραποτυχια ,βουκουρεστι για τον ιδιο λογο...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
δεν πηγα να γαμησω ρε σλαβι φαρμακογλωσσε  :grin:
ετσι κκι αλλιως εχω καβα κι εγω εκει ,αλλα τις βαριεμαι
ενημερωτικα το λεω μην κανει καποιος την μαλ..ια κ παει απο κει με σκοπο το γαμησι
εγω πηγα δτο μερες για αλλο λογο ασχετο με το σαιτ... :hi:
εισαι καβατζοπουστας δηλαδη; :2funny:
τρενακι και διπλα στας ουκρανιας αλλιως με το αριστερο να νομιζεις οτι ειναι αλλος  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
εισαι καβατζοπουστας δηλαδη; :2funny:
τρενακι και διπλα στας ουκρανιας αλλιως με το αριστερο να νομιζεις οτι ειναι αλλος  :2funny:
η ταλαιπωρια ληγει αυριο το μεσημερι  απο δω κ μεθαυριο απο βουκουρεστι πεταει το πουλι... ;)
παντως οποιος παει ας απρει κανα βιβλιο να διαβασει να περασει την ωρα του μ εκατι ευχαριστο  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
UPDATE LIVE ΑΠΟ ΚΙΣΙΝΙΟΦ.... :hi:
1.δεν κυκλοφοραει γατα ουτε παρασκευη βραδυ πουθενα εκτος απο ρεσταοραντ που μαζευονται τοπικοι
2.μουνι ανω του 1.60 απιθανο να δεις πηρα μια αισθηση του ποσο αποτυχια ειναι οι γυναικες στην ταυλανδη κι ασια γενικοτερα..μπρρρρ...
3.αμαξια κουφαθηκα ,εχ4ι γεμισει ο κοσμος απο τζιπ πενταετιας,δεν μιλαω για μερσεντες bmw  απλες κ τετοια οπως ελλαδα ,εχει κι ο κουτσος μαριος
πολλα πορσε τριετιας παλι ειδα....δεν το περιμενα
4.τιμες για φαγητο κ καφε σχετικα καλες οπως ρουμανια επαρχια περιπου
5.περιπτωση για γφνωριμια μεσω νετ
καμμια απολυτως μονο μεγαλες ανω των 35 40 κι αυτες κατι πεθαμενεες ψαχνουν να φορτωσουν σε καποιο να σπουδασουν τα παιδια τους ,,τα κλασικα...
μικρες κανουν δηθεν τις αθωες μετα ζητανε κατι μαλ..ιες 10ε για καρτα να τους βαλεις,η 400ευρω για το μαθημα να δωσεις κ κατι τετοια
εννοειται χωρις να γαμησεις ,τα λεφτα θελουν να παρουν κ να εξαφανιστουν μονο
6.πουτανες,η πληρης αποτυχια ως συνηθως και χειροτερα εγινε ακομα
το 90% επιπεδου φυλης ενα γαμησι στα 50ε με αγγκλικα στα 30-35 με ρουμανικα η ρωσσικα αν ξερεις ,στο χυσιμο εξαφανιζεται χωρις ερωτηση ,δηλ στα 30 λεπτα
επιπεδο της πλακας εντελως
καλη γκομενα ,δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμη
καποιες μετρημενες αλλα απο κονε στα 50 για τοπικους στα 100 ,το ενα γαμσηι για σχετους
7 μπρακια κλαμπ,ολα αδεια μονο σαβατο λιγο κοσμο,παρασκευη κ σημερα τα παντα ολα αδεια
8 διαμερισματα στα 30-35την μερα μεσω μπουκινγκ
9 καλες παραιατρικες υπηρεσιες οδοντιατροι κλπ,αλλα αυτα ταχει κι η ρουμανια κι η βουλγαρια ιδιες τιμες
συμπερασμα
μην περασετε ουτε απ εξω
ειναι το χειροτερο μερος της πρωην σοβιετιας ,οπως αντιστοιχα η ρουμανια το χειροτερο του πρωην μπλοκ
σαβουρογαμια μκι αυτη πολυ δυσκολα να την καταφερερτε χωρις κονε
υγ πρωσοπικα πηρα μια πασα απο θειο τασο ,καλη αλλα πολυ κοντη κ μια ασχετη απο το μπελτσι απο σποντα ,πολθυ μετρια αλλα ψιλη,ουτε καταλαβα τι ειναι,το τηλ που μιλαγαμε μετα πο μια στιγμη με επερνε αντρας,καατι να μου πει,η γυναικα μου κ κατι τετοια,τουπα ντουτε ιν πουλα μεα τσαρανουλε κ κατι τετοια τετοια κ τελειωσε η αποτυχια φαση
αλλα αυτα χωρις την γλωσσα δεν γινονται,ετσι κι αλλιως  ,το 0 ειναι δεδομενο
:grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
UPDATE LIVE ΑΠΟ ΚΙΣΙΝΙΟΦ.... :hi:
1.δεν κυκλοφοραει γατα ουτε παρασκευη βραδυ πουθενα εκτος απο ρεσταοραντ που μαζευονται τοπικοι
2.μουνι ανω του 1.60 απιθανο να δεις πηρα μια αισθηση του ποσο αποτυχια ειναι οι γυναικες στην ταυλανδη κι ασια γενικοτερα..μπρρρρ...
3.αμαξια κουφαθηκα ,εχ4ι γεμισει ο κοσμος απο τζιπ πενταετιας,δεν μιλαω για μερσεντες bmw  απλες κ τετοια οπως ελλαδα ,εχει κι ο κουτσος μαριος
πολλα πορσε τριετιας παλι ειδα....δεν το περιμενα
4.τιμες για φαγητο κ καφε σχετικα καλες οπως ρουμανια επαρχια περιπου
5.περιπτωση για γφνωριμια μεσω νετ
καμμια απολυτως μονο μεγαλες ανω των 35 40 κι αυτες κατι πεθαμενεες ψαχνουν να φορτωσουν σε καποιο να σπουδασουν τα παιδια τους ,,τα κλασικα...
μικρες κανουν δηθεν τις αθωες μετα ζητανε κατι μαλ..ιες 10ε για καρτα να τους βαλεις,η 400ευρω για το μαθημα να δωσεις κ κατι τετοια
εννοειται χωρις να γαμησεις ,τα λεφτα θελουν να παρουν κ να εξαφανιστουν μονο
6.πουτανες,η πληρης αποτυχια ως συνηθως και χειροτερα εγινε ακομα
το 90% επιπεδου φυλης ενα γαμησι στα 50ε με αγγκλικα στα 30-35 με ρουμανικα η ρωσσικα αν ξερεις ,στο χυσιμο εξαφανιζεται χωρις ερωτηση ,δηλ στα 30 λεπτα
επιπεδο της πλακας εντελως
καλη γκομενα ,δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμη
καποιες μετρημενες αλλα απο κονε στα 50 για τοπικους στα 100 ,το ενα γαμσηι για σχετους
7 μπρακια κλαμπ,ολα αδεια μονο σαβατο λιγο κοσμο,παρασκευη κ σημερα τα παντα ολα αδεια
8 διαμερισματα στα 30-35την μερα μεσω μπουκινγκ
9 καλες παραιατρικες υπηρεσιες οδοντιατροι κλπ,αλλα αυτα ταχει κι η ρουμανια κι η βουλγαρια ιδιες τιμες
συμπερασμα
μην περασετε ουτε απ εξω
ειναι το χειροτερο μερος της πρωην σοβιετιας ,οπως αντιστοιχα η ρουμανια το χειροτερο του πρωην μπλοκ
σαβουρογαμια μκι αυτη πολυ δυσκολα να την καταφερερτε χωρις κονε
υγ πρωσοπικα πηρα μια πασα απο θειο τασο ,καλη αλλα πολυ κοντη κ μια ασχετη απο το μπελτσι απο σποντα ,πολθυ μετρια αλλα ψιλη,ουτε καταλαβα τι ειναι,το τηλ που μιλαγαμε μετα πο μια στιγμη με επερνε αντρας,καατι να μου πει,η γυναικα μου κ κατι τετοια,τουπα ντουτε ιν πουλα μεα τσαρανουλε κ κατι τετοια τετοια κ τελειωσε η αποτυχια φαση
αλλα αυτα χωρις την γλωσσα δεν γινονται,ετσι κι αλλιως  ,το 0 ειναι δεδομενο
:grin:
Έχει γεμίσει η Ευρώπη με μολδαβές,όσες δεν είχαν έναν σταθερό χορηγό την έκαναν. Επόμενο ήταν να συμβεί όταν καταργήθηκαν οι βίζες, να δεις που σε 3-4 χρόνια τα ίδια θα συμβούν και Ουκρανία 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
Έχει γεμίσει η Ευρώπη με μολδαβές,όσες δεν είχαν έναν σταθερό χορηγό την έκαναν. Επόμενο ήταν να συμβεί όταν καταργήθηκαν οι βίζες, να δεις που σε 3-4 χρόνια τα ίδια θα συμβούν και Ουκρανία  
ταχω πει κι εγω αυτα
συμφωνουμε απολυτα νυχτεριδα  :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
ετσι ακριβως ,,, the game is over  :grin: :grin: :grin:
προσωπικα περασα πολυ καλα ειδικα απο το 11 μεχρι το 14 ,ετυχε να κατσω και 3 μηνες συνεχομενα με ανεπαναληπτα γουστα και χαβαλε  :grin:
παμε για αλλα τωρα  :hi:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Πήγα ξανά περαστικός για Οδησσο στις 1 Δεκεμβρίου και στις 11
Και μη χειρότερα ......Οπότε δεν αναφέραμε τπτ δεν αξίζει τον κόπο......

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
Πήγα ξανά περαστικός για Οδησσο στις 1 Δεκεμβρίου και στις 11
Και μη χειρότερα ......Οπότε δεν αναφέραμε τπτ δεν αξίζει τον κόπο......
εγω πηγα για καποιο συγκεκριμενο λογο,κ ισως παω αλλη μια η δυο φορρς μεχρι το μαρτιο,να λυθει μια εκρεμοτητα του 2012..
μετα απο αυτο,δεν νομιζω οτι περα απο κανα περασμα στα γρηγορα σε πορεια οδικη προς τα πανω η σε καθοδο απο εκει,υπαρχει περιπτωση να ξαναπερασω...πολυ χαλια η κατασταση,ισως πιο χαλια κι απο βουλγαρια κ ρουμανια ακομα...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το νεο ωπα ωραιο μαγαζι καλο φαγητο ,αλλα μεχρι εκει,,απο κοσμο οπως κι ολα τιποτα...
στο αλλο ελληνικο ελ γκρεκο πηγα να δω παλιοφιο μολντολαγνο ελειπε,δεν ειχε κοσμο κι εφυγα κι απο εκει...
δεν νομιζω εκτος απο κατι μαλ..ες τοπικους ναχει οπουδηποτε εστω κ μια ξεμπαρκη εστω σαβουρα....
ουτε σερβιτορες δεν υπαρχουν ,ολοι φευγατοι απο μοσχα μεχρι λισαβωνα ..λογικο τι να κανουν σε τετοιο ταφικο περιβαλλον...
καλα γιατι πηγεσ δεν καταλαβα αφου τα ξερεις.να κανω τι εκει?τελοσ τα σχεδια για μολδαβια,χασιμο χρονου και χρημα.μασ σηκωσαν μυτη και μασ γραφουν οι μολδαβεσ και λετονεσ κυπρο.ενω αρχικα εβρισκαν ενα γερο,μετα βρισκουν δουλειεσ με 1000 ευρο και τιν κανουν,κανονιζουν και τα παιδεια συγγενεισ και μασ σηκωσαν και μυτη.δεν με ανησυχει το θεμα με τισ βιζεσ ουκρανια,το καλυτερο ειναι να ανοιξουν ετσι θα φυγουν τα μπαζα και αθλιεσ που ειναι στα αζητητα να καθαρισουμε λιγο χαχαχαχαχα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αυτο δεν λεει τιποτα.ασ απαγορευση να περνουν ευροπαικα.οπειοσ περνει ευροπαικο η περιουσια του εκει να παει στο κρατοσ χαχαχαχααχ.χτεσ μολδαβη μου ελεγε εφυγαν ολοι απο εκει.τωρα που ηταν λεει αδεια ολα και αλλαξαν στεκια απο εκει που ηξερε εκλισαν ολα.δεν υπαρχει λογοσ να γραφουμε για μολδαβια ουτε λογο να παμε.μετα απο σκεψη ουτε σε αλλη πολη τησ ουκρανιασ εκτοσ κιεβ και οδυσσο θα παω.στην γεωργια παντως εχει πολλεσ μολδαβεσ πουτανεσ με 70 ευρο σε καμπαρε.τελοσ το θεμα μολδαβια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
Καλα η χωρα αδειασε το ειπαμε αλλα μην ακουω και υπερβολες...
αν στην γεωργια οι μολδαβες πουτανες παιρνουν 70 , στην χωρα τους παιρνουν 30 οποτε ακομα συμφερει χαχα
η αληθεια παντα ειναι στη μεση  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Καλα η χωρα αδειασε το ειπαμε αλλα μην ακουω και υπερβολες...
αν στην γεωργια οι μολδαβες πουτανες παιρνουν 70 , στην χωρα τους παιρνουν 30 οποτε ακομα συμφερει χαχα
η αληθεια παντα ειναι στη μεση   :grin:
τα ειδα με τα ματια μου τυφλιδα.στην τουρκια παλι μολδαβεσ ειχε πριν 4 χρονια αλλα μπαζα χοντρεσ.δεν ειδα ουτε τυφλιδα καμια σουπερ γκομενα ιδιο επιπεδο με αυτεσ που ερχονταν παλια κυπρο.κισινεβ 30 θα αξιζαν αλλα που να τισ βρεισ αυτεσ,εκει ειναι μαζεμενεσ στο κλαμπ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
τα ειδα με τα ματια μου τυφλιδα.στην τουρκια παλι μολδαβεσ ειχε πριν 4 χρονια αλλα μπαζα χοντρεσ.δεν ειδα ουτε τυφλιδα καμια σουπερ γκομενα ιδιο επιπεδο με αυτεσ που ερχονταν παλια κυπρο.κισινεβ 30 θα αξιζαν αλλα που να τισ βρεισ αυτεσ,εκει ειναι μαζεμενεσ στο κλαμπ.
και γιατι δηλ ρε χαρη να παω εγω τυφλιδα να γαμησω μολδαβες πουτανες που δουλευουν σε καμπαρε ?  :2funny:
οταν εχω δικο μου σπιτι κισιναου και τηλεφωνα απο πουτανες με την μιση τιμη που ερχονται στον χωρο σου ?  :grin: ασε που αυτο το καλοκαιρι βρηκα δυο μικρες που παιρνουν εικοσιπεντε ευρω μαζι (τις ποσταρα και εδω) , οταν ξανανεβω σιγουρα θα εχουν και αλλες φιλες της να με συστησουν  :grin: :grin: :grin: κονε εχω απειρα , οσο και να αδειασε η πολη παντα κατι καλο μενει...
απλα τις βαρεθηκα τις μολδαβες και για αυτο θα μετακομισω οντεσα χαχα
αντε Καλη Χρονια να εχουμε

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Με τα μεγάλα ξενοδοχεία παίζει τίποτα?Σε όλες τις χώρες ένα καλό μέρος είναι τα λόμπυ των ξενοδοχείων. Φήμες λένε οτι μπορείς ακόμα κ σήμερα να βρείς μοντέλα (με το αναλόγο κόστος) αλλά μόνο μέσω κονέ. Αληθεύει κάτι τέτοιο εσείς που είσαστε εξπέρ στην χώρα?

mpampinosflou

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2015
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
φίλε σήμερα γύρισα από κιέβο. χάλια μαύρα ....κισινιοβ ήμουν πριν δυο εβδομάδες σε ένα καλό ξενοδοχείο πίσω ακριβώς από τη βουλή ...γκόμενες αρκετές ύφος δέκα καρδιναλίων  και ζητάνε από 150 -300 ανάλογα πως θα σε κόψουνε ...γνώμη μου τα ίδια βρίσκεις και  εδώ ...αν πηγαίνεις για δουλειά εκεί οκ αλλα αν πας για σεξοτουρισμο άστο ..τζάμπα τα λεφτά σου ....τα καλά έχουν φύγει ιταλία κλπ .....δε θέλω να μειώσω κανένα στο φόρουμ αλλα μερικοί γράφουν χωρίς να ξέρουν ...η άκουσαν η στο γοιυτουμπ τα βλέπουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom