Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ!Τωρα μολις μιλησα με τον Βασιλη (Προδομενος Μαλακας).Η ΟΥΚΡΑΝΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΗς ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!εκλαιγε διοτι ΤΗς ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ!------Και οι Ρωσσιδες ειναι υπαναπτυκτες αλλα οι Ουκρανες και οι Μολδαβες ειναι ακομα πιο αθλιες!Ολες οσες εχω γνωρισεις ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ'ΚΕΙ!Νομιζουν οτι η Αμερικη ειναι ο παραδισος!ΕΛΕΟς!!!!!!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ!Τωρα μολις μιλησα με τον Βασιλη (Προδομενος Μαλακας).Η ΟΥΚΡΑΝΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΗς ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!εκλαιγε διοτι ΤΗς ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ!------Και οι Ρωσσιδες ειναι υπαναπτυκτες αλλα οι Ουκρανες και οι Μολδαβες ειναι ακομα πιο αθλιες!Ολες οσες εχω γνωρισεις ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ'ΚΕΙ!Νομιζουν οτι η Αμερικη ειναι ο παραδισος!ΕΛΕΟς!!!!!!!!!
τσαρε βλεπω ξερεις πολλα!!!!!!!! ενταξει ο μπιλης πηγε για λιγο εκει και δε προλαβε να τη πατησει τη μπανανοφλουδα...εσυ τοσα χρονια επανω πως και δεν σε τυλιξε καμια???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τσαρε βλεπω ξερεις πολλα!!!!!!!! ενταξει ο μπιλης πηγε για λιγο εκει και δε προλαβε να τη πατησει τη μπανανοφλουδα...εσυ τοσα χρονια επανω πως και δεν σε τυλιξε καμια???
Ο Βασιλης μου ειπε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ δεν την ΞΑΝΑΠΑΘΑΙΝΩ!Μου λεει:να την παρω Αμερικη για να τσακωνομαστε και να μου φωναζει το Σεριφη!.μου ειπε να το γραψω αυτο διοτι δεν διευκρινησε και δεν καταλαβαται τι ηθελε να πει!Και πολλοι νομισαν οτι η γκομενα  κλαιει που εχασε τον πουτσο :2funny:.Εγω προσεχω ποια παντρευομαι ειμαι Ρωσσοφωνος ξερω πως σκεφτονται.Βεβαια πολλες φορες μου κανουν ζηλειες και :jerking:αλλα τα καταφερνω και της βαζω στη θεση τους. :2funny:

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
τελικα ειναι οκ μεσα στο διαμερισμα.......    :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ζητω η μολδαβια  ;)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικα ειναι οκ μεσα στο διαμερισμα.......    :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ζητω η μολδαβια  ;)
αγαπητοι αγαμητοι (οχι ολοι) συντροφοι...κι εκει που καθομουν μια χαρα στο μαγαζι με το πεπιτο να αγωνια μπας και γαμησει ...βλεπω ξαφνικα μπροσυα μου ενα χλωμο ελληνα να μου συστηνεται σαν γραντμαστερ...με ενα αλλογο μαζι του γυρω στα 1,80 και βαλε...ο καημενος ηρθε να γαμησει πιστευοντας οτι οι μολδαβεζες ειναι σαν τις αλλες αλλα δε ρωτησε και τη πατησε μεσα σε 24 ωρες γαμησε 7 φορες μου λεει για αυτο ειμαι ετσι ...και δηλαδη ρε φιλε μηπως θελεις να σε λυπηθουμε κι ολας ??? ε ρε που φτασαμε εδω στη μολδαβια !!!! να λυπουμαστε τους φουκαριαρηδες τους ελληνες ...ρε συντροφια οταν ερχεστε εδω με μετρο γιατι αυτες ειναι πεινασμενες ...ειναι αγαμητες ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παρε μια φωτογραφια απο την συναντιση μου με τον Βασιλη τον Προδομενο.Πριν λιγο μιλησα μαζι του.Ειναι στα Μετέωρα και σε περιμενει οταν ερθεις Ελλαδα να τα πειτε απο κοντα!

Συνημμένα

• ego kai o prodomenos.jpg
    ego kai o prodomenos.jpg
    235,6 KB · Εμφανίσεις: 67

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παρε μια φωτογραφια απο την συναντιση μου με τον Βασιλη τον Προδομενο.Πριν λιγο μιλησα μαζι του.Ειναι στα Μετέωρα και σε περιμενει οταν ερθεις Ελλαδα να τα πειτε απο κοντα!

xaxaxxaaaaaaaaaaaaaa :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητράκη του το κολησες το παρατσούκλη τελικα ετσι;;; ακου προδομένος χαχαχαχχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααα.

Η φοτω;;;;; Πειραιάς ειναι;;;;;;;;;;;;;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αγαπητοι αγαμητοι (οχι ολοι) συντροφοι...κι εκει που καθομουν μια χαρα στο μαγαζι με το πεπιτο να αγωνια μπας και γαμησει ...βλεπω ξαφνικα μπροσυα μου ενα χλωμο ελληνα να μου συστηνεται σαν γραντμαστερ...με ενα αλλογο μαζι του γυρω στα 1,80 και βαλε...ο καημενος ηρθε να γαμησει πιστευοντας οτι οι μολδαβεζες ειναι σαν τις αλλες αλλα δε ρωτησε και τη πατησε μεσα σε 24 ωρες γαμησε 7 φορες μου λεει για αυτο ειμαι ετσι ...και δηλαδη ρε φιλε μηπως θελεις να σε λυπηθουμε κι ολας ??? ε ρε που φτασαμε εδω στη μολδαβια !!!! να λυπουμαστε τους φουκαριαρηδες τους ελληνες ...ρε συντροφια οταν ερχεστε εδω με μετρο γιατι αυτες ειναι πεινασμενες ...ειναι αγαμητες ...

Σιγα να μην τον λυπηθούμε ασε που ειχε  το παλικάρι και προιγουμενη εμπειρία οποτε καλα να πάθη δεν ειναι πρωτάρης.

Μόλντο  ο Πεπίτο ποιός ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
xaxaxxaaaaaaaaaaaaaa :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητράκη του το κολησες το παρατσούκλη τελικα ετσι;;; ακου προδομένος χαχαχαχχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααα.

Η φοτω;;;;; Πειραιάς ειναι;;;;;;;;;;;;;
Ναι ειχε κατεβει Πειραια και συναντιθηκαμε.Μετα απο 2 μερες πηγαμε Περιστερι με το Fidel και τον ξαναειδαμε.Το ΠΡΟΔΟΜΕΝΟς ΜΑΛΑΚΑς μονος του το σκεφτηκε.Αν θυμασαι το πρωτο του Ονομα στα μπουρδελα ηταν αυτο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
X

Συνημμένα

• pasxA.jpg
    pasxA.jpg
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 46

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ρε κοπριτες..................  για μενα λετε....   :grin:

Γιατι ρε μολντο με δινεις ετσι  ;)  ασε απο χλωμαδα αλλο τπτ....  τις επομενες μερες να δεις τι εγινε....  ακομα εχω πιπιλιες στα αρχ*****

Μολδαβια φορ εβερ....   :rockon: :knockinb:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μετα απο πολιιμερο ταξιδι σε ρουμανια μολδαβια ουκρανια επεστρεψα στην κολοχορα μας χριστος ανεστη σε ολους τουσ σηντροφους τα πραγματα ετσι οπος πανε στα ανατολικο μλοκ σε λιγα χρονια θα ειμαστε οι αλβανοι τους!!!!!!!!!! η ρουμανια ειδη εχει βγει απο την κρισι φερανε και ειδικους απο το δντ για να τους κοντρολαρουνε καλητερα και ειδη τα μαγαζια ξαναγεμιζουν ξανανοικιαζονται και αρχισαν να κοινουνται καλα!!!!! οικονομικα ++ μολδαβια οπα ολα εχει αρχισει και κυκλοφορει χοντρο χρημα σε ολους τους τομεις αναφερομαι βεβεα για το κισηινεου και για της αλλεσ μεγαλεσ πολεις οχι για τα κολοχορια κατασκευαστικος οργασμος ανοιγμα μαγαζιον νοσοκομειον εργοστασιον εκθεσιακον χορον καλητερον τον ευρωπαικον!!!!!!!! ειναι να μουρλενεσαι με αυτους !!!!!!!!!!!!! εκανα βολτα την καινουργια S 500 AMG ΠΟΥ ΟΠΟΣ μου ειπε ο ιδιοκτιτης απλα ειναι ενα καλο αμαξι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βεβαια αρχισαν και οι ευροπαικες μαλακιες πχ πλεον για να γραψεις ενα καλο αμαξι στο κισηινεου θελεις απο 10000-18000 ευρω!! και τα αυτοκινιτα με ξενα νουμερα μπορουν πλεον να μεινουν στην χωρα 3 μηνες το χρονο!!!!! ουκρανια τορα αλλος χαμος !!!!!!!!! στης μεγαλες πολεις λογο του ποδοσφαιρου του χρονου γινεται χαμος ευτηχος σε σχεση με το καλοκαιρη δεν εχει ακριβινει και οπος παντα ποληηηηηηηηη μουνιιιιιιιι μαγκες  αχχχχχχχχ και να ξερα ρωσικααααααα!!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οσον αφορα της καργιες ρουμανια μετρια πραγματα με νορμαλ τιμες και πολι τσιγκαναριο φτηνα!!!!!!!!!!!!!!!!! μολδαβια καμια χαζοπιτσιρικοφοιτιτρια με εροτες και ιστοριες αξιζει!! για πληρομενα πραγματα ακριβα!!!!! και για αλφα εθνικη πρεπει να εχεισ τον μπουλγαρι και τον καβαλι κουμπαρους!!!!!ουκρανια και εκει θελις λευτα πλεον αλλα λογο μεγαλου πλιτηισμου πεζεις μπαλα!!!!!! καλα κοματια ακομα !!!! απο πληρομενο μακρια!!!!!!! λογο νομοθεσιας μπορει να σε μπουζουριασουν αμεσα!!!!!!!! προσοχη στην ουκρανια  υ.γ τιρασπολ δεν περασα με τρεχαν λογο ελιψης χρονου

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και λογο πασχα εμαθα και τα της ρωσικης ορθοδοξιας !!!!!!απο τον βλαδιμιρο τον μεγα στο κιεβο αφου ειχε παρακολουθισει πολες λειτουργιες στην κοσταντινουπολη και ειχαι μεινει εκτασιασμενος με το ολο τιπικο της λειτουργιας με τον αυτοκρατορα και τον πατριαρχη οταν επικρατησε και εγινε ηγεμονας του κιεβου με διαταγη εκανε ολους τους ιπικοους του χριστιανους οσοι δεν συμορφοθικαν τους εσφαξε!!!!!!!!! μλαμε για πολι λαο!!!!  σφαγμενο!!! ετσι ολοι οι ρωσ γιναν χριστιανοι γιορταζουν οι πςερισοτεροι με το παλιο ημερολογιο και διο αγιες που μνημονεθονται σε ολο τον ρωσικο κοσμο αυτες της μερες ειναι η αγια ματρονα της μοσχας και η αγια ξενη δια χριστου σαλη στην αγια πετρουπολη και η μιτροπολι του βλαδιμιρου στο κιεβο επισις οι ρωσοι γιορταζουν σαν πασχα και την επομενη κυριακη μετα το πασχα αλλα ειναι το πασχα τον ψηχον αν καταλαβα καλα!!!!!!!!!!! χριστος ανεστη σε ολους τουν συντροφους να δουμε ποτε θα αναστηθει η κολοχορα μασ!!!!!!!!!!! ΥΓ και κατι αλλο που εμαθα !!!!!ο γεροντας παισιος οταν ειταν πιο νεος ειχε ρωσο γεροντα που εκανε υπακοη τον γεροντα τυχωνα οπος και η σομπα στο κελι του ειταν ρωσικη !!!!!! ετσι για να τα ξερουμε ολα!!!

koctik

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα. να ρωτησω κατι που δεν βρηκα με μια προχειρη ματια αν το εχει γραψει καποιος παλιοτερα.
Για Κισινάου με αυτοκινητο ποιος ειναι ο καλυτερος δρομος για να παει καποιος σχετικα συντομα αλλα χωρις να μπει σε κατσικοδρομους.
μεχρι σοφια και απο εκει Βουκουρέστι υποθετω ειναι ευκολο και θα εισαι σαφες ο κεντρικος δρομος.
απο Βουκουρεστι προς Κισινάου ξερει καποιος να μου πει 3-4 πολεις που πρεπει να περάσω ωστε να καταλαβω ποια διαδρομη πρεπει να ακολουθησω;  :think:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hPL5wBVnoS8 [/video] [/video]  prosoxh και στο κισηινεου με της καργιες η αστηνομια κανει ντου χτεσινο ειναι το βιντεο η κοπελες ειχαν αγκελια στην μακλερ και η αστηνομια αφου της παρακολουθισε μπουκαρε και της επιασε εν δραση!!!!! οπος και στην ουκρανια εχουν αρχισει και στην μολδαβια εκαθαριση!!! προσοχη μεγαλη!!!!!!!!!!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μετα απο πολιιμερο ταξιδι σε ρουμανια μολδαβια ουκρανια επεστρεψα στην κολοχορα μας χριστος ανεστη σε ολους τουσ σηντροφους τα πραγματα ετσι οπος πανε στα ανατολικο μλοκ σε λιγα χρονια θα ειμαστε οι αλβανοι τους!!!!!!!!!! η ρουμανια ειδη εχει βγει απο την κρισι φερανε και ειδικους απο το δντ για να τους κοντρολαρουνε καλητερα και ειδη τα μαγαζια ξαναγεμιζουν ξανανοικιαζονται και αρχισαν να κοινουνται καλα!!!!! οικονομικα ++ μολδαβια οπα ολα εχει αρχισει και κυκλοφορει χοντρο χρημα σε ολους τους τομεις αναφερομαι βεβεα για το κισηινεου και για της αλλεσ μεγαλεσ πολεις οχι για τα κολοχορια κατασκευαστικος οργασμος ανοιγμα μαγαζιον νοσοκομειον εργοστασιον εκθεσιακον χορον καλητερον τον ευρωπαικον!!!!!!!! ειναι να μουρλενεσαι με αυτους !!!!!!!!!!!!! εκανα βολτα την καινουργια S 500 AMG ΠΟΥ ΟΠΟΣ μου ειπε ο ιδιοκτιτης απλα ειναι ενα καλο αμαξι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βεβαια αρχισαν και οι ευροπαικες μαλακιες πχ πλεον για να γραψεις ενα καλο αμαξι στο κισηινεου θελεις απο 10000-18000 ευρω!! και τα αυτοκινιτα με ξενα νουμερα μπορουν πλεον να μεινουν στην χωρα 3 μηνες το χρονο!!!!! ουκρανια τορα αλλος χαμος !!!!!!!!! στης μεγαλες πολεις λογο του ποδοσφαιρου του χρονου γινεται χαμος ευτηχος σε σχεση με το καλοκαιρη δεν εχει ακριβινει και οπος παντα ποληηηηηηηηη μουνιιιιιιιι μαγκες  αχχχχχχχχ και να ξερα ρωσικααααααα!!!!!!!!!!!!!
δηλαδη γιατρε ηρθες και δε περασες απο μενα ???? σου ευχομαι ποτε να μη μαθεις ρωσικα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα. να ρωτησω κατι που δεν βρηκα με μια προχειρη ματια αν το εχει γραψει καποιος παλιοτερα.
Για Κισινάου με αυτοκινητο ποιος ειναι ο καλυτερος δρομος για να παει καποιος σχετικα συντομα αλλα χωρις να μπει σε κατσικοδρομους.
μεχρι σοφια και απο εκει Βουκουρέστι υποθετω ειναι ευκολο και θα εισαι σαφες ο κεντρικος δρομος.
απο Βουκουρεστι προς Κισινάου ξερει καποιος να μου πει 3-4 πολεις που πρεπει να περάσω ωστε να καταλαβω ποια διαδρομη πρεπει να ακολουθησω;  :think:
μετα το βουκουρεστη πας για μποζεθ απο κει φοκσανι και τεκουτση ,βαρλαντ,χουσι.αλμπιτσα και εφτασες με το καλο να μας ερθεις....και οπως λεει ο γιατρος προσοχηηηηηηη !!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παρτε της χτεσινες φωτο :2funny:Της βαζω εδω διοτι ο yantis μου ειπε οτι μοιαζει με Ρουμανα

Συνημμένα

• Oksana ukr 0001.jpg
    Oksana ukr 0001.jpg
    363,7 KB · Εμφανίσεις: 66
  • Oksana ukr 0002.jpg
    Oksana ukr 0002.jpg
    371,6 KB · Εμφανίσεις: 49

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom