Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μακηηηηη!!!!ελα πεστα εσυ εσυ γιατι ο γιατρος ειναι βιαστικος

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν σύντροφοι για μπίζνες στο Τιράσπολ ξεχάστε το.
Απόλυτο έλεγχο ασκεί ο ομιλος Σεριφφ. Οπότε ακόμα και αν καταφέρετε να ανοίξετε μαγαζί (λέμε τώρα) αν πάει καλά , καποια ημέρα θάρθει ενας κύριος από την Γκρουπα Σερίφφ και θα σας προτείνει την νεξαγορά του. Αν δεν πουλήσετε θα βρεθείτε τσιμεντωμέμοι στο Δνείσπερο !! Τόσο απλά.   
Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι μικρά 'Προδούκτι" (μπακάλικα)ή τίποτα παρεμφερές. Αλλά και εκεί θα πρέπει να λύσετε το πρόβλημα της διαρκούς παραμονής και να μην θέλετε κάθε τρείς και λίγο να λαδώνετε το ιμιγκέσιον ή να μπαινοβγαίνετε τα σύνορα. Αυτό μόνο με γάμο λύνεται ή με τιμητική απονομή της υπηκοότητας για εξαιρετικές πράξεις στη χώρα (δεν κάνω πλάκα, υπάρχει σχετικός νόμος) :headbang:. Αλλά μόνο έτσι.
Μιά άλλη λύση είναι να κάνετε εταιρεία (επιχείρηση) στη Ρωσσία και να ανοίξετε υποκατάστημα στην ΠΜΡ , οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα (κάθε τι το ρώσσικο είναι ιερό στην ΠΜΡ ακόμα και από το Σερίφφ).
Πάντως καλή λύση είναι να ανοιξετε ξενοδοχείο, σάουνα, πουτανάδικο και ντίσκο - ρεστωράντ στα σύνορα (κοντά στο Μπεντέρι ή στη Ρίμπνιτσα) αλλά σε μολδαβικό έδαφος (η ουκρανικό). 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
αυτα που ειπες οτι μας πηραν χαμπαρι εκει ειναι επειδη εμεις οι ελληνες οπου και να παμε μιλαμε δυνατα και γαμαμε δυνατα...ασε που τα μπουρμπουαρ που αφηνε ο μικρος ηταν περισσοτερα και απο το λογαριασμο ...με ολα αυτα λοιπον μας μαθανε
Είπαμε είναι χωριό. Από όπου και να είσαι αν έρθεις ΠΜΡ η άφιξη σου θα συζητηθεί (πόσο μάλλον αν πηγαίνετε μεγάλη παρέα). Τα μέρη που θα κινηθούν οι τουρίστες είναι συγκεκριμένα και μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.
Η μόνη περίπτωση να περάσεις σχετικά απαρατήρητος είναι να μιλάς μόνο ρώσσικα, να τρώς σε πελμενερίες και να συχνάζεις σε σκοτεινά καραόκε μπαρ. Αλλά τότε γιατί να πας ΠΜΡ ?
Οσο για το γαμίση έχεις δίκιο. Οι Ρώσσοι βαριούνται να γαμίσουν (προτιμούν τη βότκα) και κάποια πράγματα όπως γλυφομούνι, προκαταρκτικά, χαδάκια κλπ είναι terra ingognita γι΄αυτούς. Ο Ρώσσος θέλει τη γυναίκα για ένα στα γρήγορα (5 λεπτά και πολύ είναι) και μετά να πάει για βότκα με τους κολλητούς του. Γι΄αυτό και τρελαίνονται οι γκόμενες με Ελληνες, Ιταλούς , Τούρκους κλπ.  

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αρχοντας ο μακουλις χερεσε να τον διαβαζεις!!!!!! αλλα ρε μαγκες βαλτε ολοι το ελληνικο δαιμονιο να δουλεψει καπια ληση θα ειπαρχει :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: τορα θελαμε τον ρεντ λογο μουρλιας  :uglystupid: :uglystupid:κατι θα εβρισκε  απο μικρο και απο μπουρλο μαθενεις την αληθεια !!! αλλα απο τοτε που φαγε ξυλο απο την κυρα  :s&m_3: :s&m_3:γιατι τον επιασε να κανει τσατ με κατι πιτσηρικες δισκολευτε πολι να γραψει!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: το ζιτημα ειναι σοβαρο τορα που ερχετε η ανοιξη πρεπει να δρασουμε!!!! σκευτητε σθντροφι!! :think: :think: :think: :think:  μαλλον ο τσαρος δημητριος θα μας βγαλει απο το αδιεξοδο λογο γνωσης της ρωσικης πραγματικοτητας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απο καιρο επρεπε οτσαρος να ειχε κατεβει τιρασπολ  ο τιτανοτεραστιος αρχιγαμικουλας της αγιας πετρουπολης επονομαζομενος απο τους ρωσους της αγιας πετροθπολης ΑΕΤΟ-ΔΙΑΒΟΛΟς<<ακριβης μεταφραση..>> θα ειχε σιγουρα κατατροποσει τους ιταλοτουρκους και θα ειχε βρει τα αδινατα συμεια της αρχαιας τυρας!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΤΡΑΒΟΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΑΚΡΙΒΩς ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΝ!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΤΣΑΡΕ?????!!!!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πανμεγιστος :idiot: :idiot: μαβλακαμας  :idiot: :idiot: :idiot:πεοπαιχτοκλωνος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΑΝΤΕΕ ΠΑΟ για το βραδυνο σουσι μου!! μπας και μου ρθει καμια ιδεα μοντερατικη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eeeeeeee  οταν λεω  οτι το καψες το πηνιο με κοροιδεύης :think: :think: :think: :think: :think:

Γιατρε δεν πας καλά  θές επειγοντως διακοπές............

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πανμεγιστος :idiot: :idiot: μαβλακαμας  :idiot: :idiot: :idiot:πεοπαιχτοκλωνος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΑΝΤΕΕ ΠΑΟ για το βραδυνο σουσι μου!! μπας και μου ρθει καμια ιδεα μοντερατικη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλη ορεξη !!!!!....  με τοσο σουσι ζηλεψα και εγω...  αυριο που θα παρω σολωμο, θα φτιαξω και εγω  :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλό πολυ καλό για εργασια και επιμορφωτικο για τους αγραμματους σαν εμενα.
Μπράβο χαιβάν ντοκτορ.
χαιβαν βουλγαρασκερ ξερης τι ειναι να βρουμε τροπο να αραξουμε τιρασπολ νομιμα κανα 6αμινο τον χρονο τσαμπα φαι τσαμπα μουνι τσαμπα βενζινες ζοη και κοτα λεμεε και να εχουμε και διπλα οντεσσα για χαιλικια και κισηινεου για αλλαγη μιλαμεε !!!!!!!!! ειναι να κλαις!!!!!!!!!!  αλλαναρε αμα κατσεις σαββατοκυριακο τιρασπολ θα παθεις μπιλαλα!!!!!! κλαααμαααααααα μιλαααμεεε εχω σπασει το κεφαλιιι μουυυ :headbang: :headbang: :headbang: και εχω και κονε με τους μεγαλους εκει αλλα αμα μπλεξω καλα με αυτους τερμα η ανεμελια και στα αρχιδια μου ολα θα ειμε μπριζα σινεχεια!!!!!!!! και αλλαναρε και σπιταρονες εχει αμα θελης και με μαγειρισες μαζι και με παρκιν κλιστα οτι γουσταρεις λεμεεε!!!!!!και στα αρχιδια μου και η ρουμανια και η ελλαδα και η κρισι !!!!!!! απορο με τον τσαρο που ξερη και ρωσικα και πιτσιρικας ειναι και δινει και ενα καρο λευτα στην ρωσσια για φαγητα και μαλακιες με τα ιδια λευτα και ρωσικα στο τιρασπολ θα ειναι σαν τον σακη ρουβα !!! πως και δεν εχει κατεβει ακομα δε το καταλαβενω!! οσο κανει ενα γευμα αγια πετρουπολη τρως 15 μερες τιρασπολ!!!!!!!!!! τελος παντον !!!!!!  ερχετε ανοιξη αλλανιαρηη αρχισε κανα γυμναστηριο αμα χασεις καμια 40αρα κιλα μιλαμεεε θα σε το νο1 στο μπεντερι!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χαιβαν βουλγαρασκερ ξερης τι ειναι να βρουμε τροπο να αραξουμε τιρασπολ νομιμα κανα 6αμινο τον χρονο τσαμπα φαι τσαμπα μουνι τσαμπα βενζινες ζοη και κοτα λεμεε και να εχουμε και διπλα οντεσσα για χαιλικια και κισηινεου για αλλαγη μιλαμεε !!!!!!!!! ειναι να κλαις!!!!!!!!!!  αλλαναρε αμα κατσεις σαββατοκυριακο τιρασπολ θα παθεις μπιλαλα!!!!!! κλαααμαααααααα μιλαααμεεε εχω σπασει το κεφαλιιι μουυυ :headbang: :headbang: :headbang: και εχω και κονε με τους μεγαλους εκει αλλα αμα μπλεξω καλα με αυτους τερμα η ανεμελια και στα αρχιδια μου ολα θα ειμε μπριζα σινεχεια!!!!!!!! και αλλαναρε και σπιταρονες εχει αμα θελης και με μαγειρισες μαζι και με παρκιν κλιστα οτι γουσταρεις λεμεεε!!!!!!και στα αρχιδια μου και η ρουμανια και η ελλαδα και η κρισι !!!!!!! απορο με τον τσαρο που ξερη και ρωσικα και πιτσιρικας ειναι και δινει και ενα καρο λευτα στην ρωσσια για φαγητα και μαλακιες με τα ιδια λευτα και ρωσικα στο τιρασπολ θα ειναι σαν τον σακη ρουβα !!! πως και δεν εχει κατεβει ακομα δε το καταλαβενω!! οσο κανει ενα γευμα αγια πετρουπολη τρως 15 μερες τιρασπολ!!!!!!!!!! τελος παντον !!!!!!  ερχετε ανοιξη αλλανιαρηη αρχισε κανα γυμναστηριο αμα χασεις καμια 40αρα κιλα μιλαμεεε θα σε το νο1 στο μπεντερι!!!!!

Εχεις χάση επεισόδια  το  μπεντερι  το κατεκτησα περυσσι το τιρασπολ ειναι ο στόχος τώρα.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εχεις χάση επεισόδια  το   μπεντερι  το κατεκτησα περυσσι το τιρασπολ ειναι ο στόχος τώρα.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
kala re εγω σας εστειλα και μου λες οτι εχω χασει επεισοδια!!! :think: :think: αλλαννν αμμα δεν κουνηθο δινατα αυτην την ανοιξη αρχιδιαα μετα ασε που τωρα που μαλλον οι ευρωπαιστες επικρατουν στο κισηινεου μπορει να γινει αυτο που εγραψε ο μακις να κλησει το τιρασπολ τα συνορα σε ολουςοποςς εκανε παλια!!!  :think: :think: :think: αυτα σκευτομε και πρεπει να την κανο αμεσα!!! αλλα νομιμα!!! βαρεθηκα την κουμουνιστομαλακο :idiot: :idiot:παρανομια και καλα!!! τι στο διαλο να κανω ομος???? :think: :think: :think: y.g ρε σιντροφια εσης που διαβαζετε και ενημερονοσαστε για δωστε καμια ιδεα!! αμα τα καταφερω και γινω μονιμος εκει θα εχετε καθημερινη ενιμεροση οπα μιλαμεε!!!! ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
kala re εγω σας εστειλα και μου λες οτι εχω χασει επεισοδια!!! :think: :think: αλλαννν αμμα δεν κουνηθο δινατα αυτην την ανοιξη αρχιδιαα μετα ασε που τωρα που μαλλον οι ευρωπαιστες επικρατουν στο κισηινεου μπορει να γινει αυτο που εγραψε ο μακις να κλησει το τιρασπολ τα συνορα σε ολουςοποςς εκανε παλια!!!  :think: :think: :think: αυτα σκευτομε και πρεπει να την κανο αμεσα!!! αλλα νομιμα!!! βαρεθηκα την κουμουνιστομαλακο :idiot: :idiot:παρανομια και καλα!!! τι στο διαλο να κανω ομος???? :think: :think: :think: y.g ρε σιντροφια εσης που διαβαζετε και ενημερονοσαστε για δωστε καμια ιδεα!! αμα τα καταφερω και γινω μονιμος εκει θα εχετε καθημερινη ενιμεροση οπα μιλαμεε!!!! ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!!!!!!

Μονιμος ανταποκριτης (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) του ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΑ ΤΙΒΙ;;;;; Ρωτάω μήπως

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μονιμος ανταποκριτης (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) του ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΑ ΤΙΒΙ;;;;; Ρωτάω μήπως
ALLAN ΚΟΨΕ τα ουζα και πιες κανα τσιπουρο σπιτικο να ισιοσεις!!!!!! :s&m_1: :s&m_1:  μου ρθε μια ιδεα βεβεα :think: :think: :think: η γκομενα η ψιλη απο το τουριστικο γραφειο στο μπεντερι που ξερη απταιστα αγκλικα  μου ελεγε οτι το βασικο αεροδρομιο για αυτους ειναι το αεροδρομιο του κισηινεου και καθε μερα το μορο πιγενει κοσμο και φερνει απο εκει!!!!!! καλα λεει ο μακις καπια δουλια απο το εδαφος της μολδαβιας που να σχετιζετε με το τιρασπολ χμμμμμ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ!!!! ΤΙ ΟΜΟς ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΕΡΕΣΙΟΝ>??? ιντερνετ διαφιμισι???? τι σε σχεση με το αεροδρομια??????? :think: :think: :think: :think: :think: κοψε της μαλακιες αλλαν και σκεψου σοβαρα και κανας αλλος καμια ιδεα??? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:υ.γ  τορα τα χριστουγενα πιγε αρκετος κοσμος απο τιρασπολ  για διακοπες απο οτι μου ειπε το μορο ταυλανδι και αιγιπτο ξυπνανε και οι τιρασπολιοτες γαμοτο!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ALLAN ΚΟΨΕ τα ουζα και πιες κανα τσιπουρο σπιτικο να ισιοσεις!!!!!! :s&m_1: :s&m_1:  μου ρθε μια ιδεα βεβεα :think: :think: :think: η γκομενα η ψιλη απο το τουριστικο γραφειο στο μπεντερι που ξερη απταιστα αγκλικα  μου ελεγε οτι το βασικο αεροδρομιο για αυτους ειναι το αεροδρομιο του κισηινεου και καθε μερα το μορο πιγενει κοσμο και φερνει απο εκει!!!!!! καλα λεει ο μακις καπια δουλια απο το εδαφος της μολδαβιας που να σχετιζετε με το τιρασπολ χμμμμμ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ!!!! ΤΙ ΟΜΟς ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΕΡΕΣΙΟΝ>??? ιντερνετ διαφιμισι???? τι σε σχεση με το αεροδρομια??????? :think: :think: :think: :think: :think: κοψε της μαλακιες αλλαν και σκεψου σοβαρα και κανας αλλος καμια ιδεα??? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:υ.γ  τορα τα χριστουγενα πιγε αρκετος κοσμος απο τιρασπολ  για διακοπες απο οτι μου ειπε το μορο ταυλανδι και αιγιπτο ξυπνανε και οι τιρασπολιοτες γαμοτο!!!

Ναι η βιζιτα που πήρα ΤΙΡΑΣΠΟΛ  μου ειπε οτι θα πάη Τουρκία για διακοπές και γιατι εκει την ρωτησα...
απαντηση  ¨: εκει μας προτεινε ο τουριστικός πράκτορας λέει.... αρα ????  εχει βάση ο τουρισμος ....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι η βιζιτα που πήρα ΤΙΡΑΣΠΟΛ  μου ειπε οτι θα πάη Τουρκία για διακοπές και γιατι εκει την ρωτησα...
απαντηση  ¨: εκει μας προτεινε ο τουριστικός πράκτορας λέει.... αρα ????  εχει βάση ο τουρισμος ....
τα ταξιδια ειναι πολι της μοδας στην τρανιστερια!!!! αλλα τι να κανουμε ??? μουφα παραλαγη σε σχεση με το αεροδρομιο???? :think: :think:  αλλανιαρι για λεγε για την βιζιτα καλη ?? σερβις επικοινονια??  συντροφικοτιτα???

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τα ταξιδια ειναι πολι της μοδας στην τρανιστερια!!!! αλλα τι να κανουμε ??? μουφα παραλαγη σε σχεση με το αεροδρομιο???? :think: :think:  αλλανιαρι για λεγε για την βιζιτα καλη ?? σερβις επικοινονια??  συντροφικοτιτα???

παλι τα ιδια θα  λεμε?????????????
ακυρο εχω δωση σε όλλες τις βιζιτες μετα την εμπειρια της μολδαβιας
( κισινεφ-τιρασπολ κλπ) και περιχώρων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom