moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μακηηηηη!!!!ελα πεστα εσυ εσυ γιατι ο γιατρος ειναι βιαστικος
Είπαμε είναι χωριό. Από όπου και να είσαι αν έρθεις ΠΜΡ η άφιξη σου θα συζητηθεί (πόσο μάλλον αν πηγαίνετε μεγάλη παρέα). Τα μέρη που θα κινηθούν οι τουρίστες είναι συγκεκριμένα και μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.αυτα που ειπες οτι μας πηραν χαμπαρι εκει ειναι επειδη εμεις οι ελληνες οπου και να παμε μιλαμε δυνατα και γαμαμε δυνατα...ασε που τα μπουρμπουαρ που αφηνε ο μικρος ηταν περισσοτερα και απο το λογαριασμο ...με ολα αυτα λοιπον μας μαθανε
πανμεγιστος μαβλακαμας πεοπαιχτοκλωνος ΑΝΤΕΕ ΠΑΟ για το βραδυνο σουσι μου!! μπας και μου ρθει καμια ιδεα μοντερατικηΠΜΡ .... ???
πανμεγιστος μαβλακαμας πεοπαιχτοκλωνος ΑΝΤΕΕ ΠΑΟ για το βραδυνο σουσι μου!! μπας και μου ρθει καμια ιδεα μοντερατικη
πανμεγιστος μαβλακαμας πεοπαιχτοκλωνος ΑΝΤΕΕ ΠΑΟ για το βραδυνο σουσι μου!! μπας και μου ρθει καμια ιδεα μοντερατικη
χαιβαν βουλγαρασκερ ξερης τι ειναι να βρουμε τροπο να αραξουμε τιρασπολ νομιμα κανα 6αμινο τον χρονο τσαμπα φαι τσαμπα μουνι τσαμπα βενζινες ζοη και κοτα λεμεε και να εχουμε και διπλα οντεσσα για χαιλικια και κισηινεου για αλλαγη μιλαμεε !!!!!!!!! ειναι να κλαις!!!!!!!!!! αλλαναρε αμα κατσεις σαββατοκυριακο τιρασπολ θα παθεις μπιλαλα!!!!!! κλαααμαααααααα μιλαααμεεε εχω σπασει το κεφαλιιι μουυυ και εχω και κονε με τους μεγαλους εκει αλλα αμα μπλεξω καλα με αυτους τερμα η ανεμελια και στα αρχιδια μου ολα θα ειμε μπριζα σινεχεια!!!!!!!! και αλλαναρε και σπιταρονες εχει αμα θελης και με μαγειρισες μαζι και με παρκιν κλιστα οτι γουσταρεις λεμεεε!!!!!!και στα αρχιδια μου και η ρουμανια και η ελλαδα και η κρισι !!!!!!! απορο με τον τσαρο που ξερη και ρωσικα και πιτσιρικας ειναι και δινει και ενα καρο λευτα στην ρωσσια για φαγητα και μαλακιες με τα ιδια λευτα και ρωσικα στο τιρασπολ θα ειναι σαν τον σακη ρουβα !!! πως και δεν εχει κατεβει ακομα δε το καταλαβενω!! οσο κανει ενα γευμα αγια πετρουπολη τρως 15 μερες τιρασπολ!!!!!!!!!! τελος παντον !!!!!! ερχετε ανοιξη αλλανιαρηη αρχισε κανα γυμναστηριο αμα χασεις καμια 40αρα κιλα μιλαμεεε θα σε το νο1 στο μπεντερι!!!!!καλό πολυ καλό για εργασια και επιμορφωτικο για τους αγραμματους σαν εμενα.
Μπράβο χαιβάν ντοκτορ.
χαιβαν βουλγαρασκερ ξερης τι ειναι να βρουμε τροπο να αραξουμε τιρασπολ νομιμα κανα 6αμινο τον χρονο τσαμπα φαι τσαμπα μουνι τσαμπα βενζινες ζοη και κοτα λεμεε και να εχουμε και διπλα οντεσσα για χαιλικια και κισηινεου για αλλαγη μιλαμεε !!!!!!!!! ειναι να κλαις!!!!!!!!!! αλλαναρε αμα κατσεις σαββατοκυριακο τιρασπολ θα παθεις μπιλαλα!!!!!! κλαααμαααααααα μιλαααμεεε εχω σπασει το κεφαλιιι μουυυ και εχω και κονε με τους μεγαλους εκει αλλα αμα μπλεξω καλα με αυτους τερμα η ανεμελια και στα αρχιδια μου ολα θα ειμε μπριζα σινεχεια!!!!!!!! και αλλαναρε και σπιταρονες εχει αμα θελης και με μαγειρισες μαζι και με παρκιν κλιστα οτι γουσταρεις λεμεεε!!!!!!και στα αρχιδια μου και η ρουμανια και η ελλαδα και η κρισι !!!!!!! απορο με τον τσαρο που ξερη και ρωσικα και πιτσιρικας ειναι και δινει και ενα καρο λευτα στην ρωσσια για φαγητα και μαλακιες με τα ιδια λευτα και ρωσικα στο τιρασπολ θα ειναι σαν τον σακη ρουβα !!! πως και δεν εχει κατεβει ακομα δε το καταλαβενω!! οσο κανει ενα γευμα αγια πετρουπολη τρως 15 μερες τιρασπολ!!!!!!!!!! τελος παντον !!!!!! ερχετε ανοιξη αλλανιαρηη αρχισε κανα γυμναστηριο αμα χασεις καμια 40αρα κιλα μιλαμεεε θα σε το νο1 στο μπεντερι!!!!!
kala re εγω σας εστειλα και μου λες οτι εχω χασει επεισοδια!!! αλλαννν αμμα δεν κουνηθο δινατα αυτην την ανοιξη αρχιδιαα μετα ασε που τωρα που μαλλον οι ευρωπαιστες επικρατουν στο κισηινεου μπορει να γινει αυτο που εγραψε ο μακις να κλησει το τιρασπολ τα συνορα σε ολουςοποςς εκανε παλια!!! αυτα σκευτομε και πρεπει να την κανο αμεσα!!! αλλα νομιμα!!! βαρεθηκα την κουμουνιστομαλακο παρανομια και καλα!!! τι στο διαλο να κανω ομος???? y.g ρε σιντροφια εσης που διαβαζετε και ενημερονοσαστε για δωστε καμια ιδεα!! αμα τα καταφερω και γινω μονιμος εκει θα εχετε καθημερινη ενιμεροση οπα μιλαμεε!!!! ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!!!!!!Εχεις χάση επεισόδια το μπεντερι το κατεκτησα περυσσι το τιρασπολ ειναι ο στόχος τώρα.....
kala re εγω σας εστειλα και μου λες οτι εχω χασει επεισοδια!!! αλλαννν αμμα δεν κουνηθο δινατα αυτην την ανοιξη αρχιδιαα μετα ασε που τωρα που μαλλον οι ευρωπαιστες επικρατουν στο κισηινεου μπορει να γινει αυτο που εγραψε ο μακις να κλησει το τιρασπολ τα συνορα σε ολουςοποςς εκανε παλια!!! αυτα σκευτομε και πρεπει να την κανο αμεσα!!! αλλα νομιμα!!! βαρεθηκα την κουμουνιστομαλακο παρανομια και καλα!!! τι στο διαλο να κανω ομος???? y.g ρε σιντροφια εσης που διαβαζετε και ενημερονοσαστε για δωστε καμια ιδεα!! αμα τα καταφερω και γινω μονιμος εκει θα εχετε καθημερινη ενιμεροση οπα μιλαμεε!!!! ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!!!!!!
ALLAN ΚΟΨΕ τα ουζα και πιες κανα τσιπουρο σπιτικο να ισιοσεις!!!!!! μου ρθε μια ιδεα βεβεα η γκομενα η ψιλη απο το τουριστικο γραφειο στο μπεντερι που ξερη απταιστα αγκλικα μου ελεγε οτι το βασικο αεροδρομιο για αυτους ειναι το αεροδρομιο του κισηινεου και καθε μερα το μορο πιγενει κοσμο και φερνει απο εκει!!!!!! καλα λεει ο μακις καπια δουλια απο το εδαφος της μολδαβιας που να σχετιζετε με το τιρασπολ χμμμμμ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ!!!! ΤΙ ΟΜΟς ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΕΡΕΣΙΟΝ>??? ιντερνετ διαφιμισι???? τι σε σχεση με το αεροδρομια??????? κοψε της μαλακιες αλλαν και σκεψου σοβαρα και κανας αλλος καμια ιδεα??? υ.γ τορα τα χριστουγενα πιγε αρκετος κοσμος απο τιρασπολ για διακοπες απο οτι μου ειπε το μορο ταυλανδι και αιγιπτο ξυπνανε και οι τιρασπολιοτες γαμοτο!!!Μονιμος ανταποκριτης (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) του ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΑ ΤΙΒΙ;;;;; Ρωτάω μήπως
ALLAN ΚΟΨΕ τα ουζα και πιες κανα τσιπουρο σπιτικο να ισιοσεις!!!!!! μου ρθε μια ιδεα βεβεα η γκομενα η ψιλη απο το τουριστικο γραφειο στο μπεντερι που ξερη απταιστα αγκλικα μου ελεγε οτι το βασικο αεροδρομιο για αυτους ειναι το αεροδρομιο του κισηινεου και καθε μερα το μορο πιγενει κοσμο και φερνει απο εκει!!!!!! καλα λεει ο μακις καπια δουλια απο το εδαφος της μολδαβιας που να σχετιζετε με το τιρασπολ χμμμμμ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ!!!! ΤΙ ΟΜΟς ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΕΡΕΣΙΟΝ>??? ιντερνετ διαφιμισι???? τι σε σχεση με το αεροδρομια??????? κοψε της μαλακιες αλλαν και σκεψου σοβαρα και κανας αλλος καμια ιδεα??? υ.γ τορα τα χριστουγενα πιγε αρκετος κοσμος απο τιρασπολ για διακοπες απο οτι μου ειπε το μορο ταυλανδι και αιγιπτο ξυπνανε και οι τιρασπολιοτες γαμοτο!!!
τα ταξιδια ειναι πολι της μοδας στην τρανιστερια!!!! αλλα τι να κανουμε ??? μουφα παραλαγη σε σχεση με το αεροδρομιο???? αλλανιαρι για λεγε για την βιζιτα καλη ?? σερβις επικοινονια?? συντροφικοτιτα???Ναι η βιζιτα που πήρα ΤΙΡΑΣΠΟΛ μου ειπε οτι θα πάη Τουρκία για διακοπές και γιατι εκει την ρωτησα...
απαντηση ¨: εκει μας προτεινε ο τουριστικός πράκτορας λέει.... αρα ???? εχει βάση ο τουρισμος ....
τα ταξιδια ειναι πολι της μοδας στην τρανιστερια!!!! αλλα τι να κανουμε ??? μουφα παραλαγη σε σχεση με το αεροδρομιο???? αλλανιαρι για λεγε για την βιζιτα καλη ?? σερβις επικοινονια?? συντροφικοτιτα???
re mages mipos eide kanenas to mpetoniera