Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ΚΙΣΙΝΑΟΥ ΟΠΑ ΛΑΙΒ..πολυ γελιο εχει δικιο ο μιτσος29..κατι παπουδες ελληνες ....που διαολο βρεθηκαν εδω???? :think:
μαλλον θαχουν παντρευτει τιποτα ψοφιες ελλαδα παλια κ τους φεραν εδω να τους φτιαξουν το σπιτι να μεγαλωσουν τα παιδια που ειχαν κλπ... :grin:
εντωμεταξυ εχει μια καλουτσικη σερβιτορα το μαγαζι που μιλαΕΙ ελληνικα ΚΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΕΚΕΙ.. :2funny: :2funny: :2funny: αυτη 25 αυτοι 55 ο πιο μικρος κ μπατηροκατασταση φαινινται....
η χαζομαρα στο μεγαλειο της
ντεκαντας η φαση πολυ γελιο..μιτσος με παναγιωταρο λειπει να παιζουνε ταβλι κ να τσακωνονται ποιος θα πει πιο πολλα ψεματα για γκομενες... :grin:
υγ καλο κ φτηνο φαγητο....το γκρεκο βεβαια του μπλντο υπερτερει με διαφορα σαν μαγαζι κ παιζει κ καμμια γκομενα ,εδω ειναι οικος ευγηριας... :grin: :grin: :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Η ουσια παραμενει μια
Οπου ανοιγουν τα συνορα οπως εγινε με την ελευθερη πλεον διακινηση σστην ευρωπη των μολδαβων.κ παει να γινει κι ουκρανια απο καλοκαιρι εξαφανιζονται οι ντεβουσκες σαν τα ποντικια απο το πλοιο που βουλιαζει κ δικαιως βεβαια..το κισιναου αυτη τη στιγμη ειναι 500% κατω απο περσυ σε προσφερομενο προιον  μιλαω για 6αρια 7αρια μονο...πυτε καν για κατι σπεσιαλ..κ για στρητ η κλουμπ φαιτ δεν υπαρχει καθολου κοινο καθημερινες..εχει μεινει μονο η πασα βλεπε θειο τασο που παιρνει καλα κομματια απο γνωστους..εκει μπαινει το προβλημα του χρονου γιατι αυτες οι σεμι προ δεν ειναι σταντ μπαι αλλα καποια στιγμη εμφανιζονται αλλα μετα κανα 7-10μερες πουχεις φυγει,αρα ουτε αυτο ειναι λυση να βασιστεις σαν επισκεπτης  :fuck1:
..πηγα κ ντεζαβου πιο πολυ να γελασω με ξενους που ψαχνουν γκομενες..βρηκα μιλησα 2 καλουτσικες 6αρια γυρω στο 1.67 1.68 23 χρ ..τιμη που ειπαν 100ευρω..διωρο..αν κανεις ενδιαφερθει εχω κ τα τηλεφωνα..ολα τα κλαμπ κλειστα στο κεντρο κατα τ αλλα...αν δεν υπηρχαν μια δυο καλες ντεβουσκες καβα απο πριν το σκορ θα ηταν 0..η  θα ειχα παρει κανα 6αρακι αναγκασστικα με κανα 50αρι ισως..αυτα   :hi: :hi: :hi:
ητανε στραβο το κλιμα τοφαγε κι ο γαιδαρος... :grin:
αναμενουμε απο μαιο για αγια χωματα ουκρανιας,μεχρι τοτε χειμερια ναρκη κι επαναληψεις μονο... :fuck1:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Της θειας σας  :grin:
Ο Balkan αυτη τη στιγμη αγορευει στο οπα με τους παπουδες να τον ακουνε χαχα ολα τα λεφτα
Κατα τα αλλα ετσι οπως τα λεει εδω,περνας καλα μονο με κονε και αρκετα τηλ που να εχεις απο σεμι προ ντεβουσκες.Ε και αμα κατσει τιποτα extra απο τυχαιες γνωριμιες αν μιλας την γλωσσα ακομα καλυτερα τα πραγματα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
Της θειας σας  :grin:
Ο Balkan αυτη τη στιγμη αγορευει στο οπα με τους παπουδες να τον ακουνε χαχα ολα τα λεφτα
Κατα τα αλλα ετσι οπως τα λεει εδω,περνας καλα μονο με κονε και αρκετα τηλ που να εχεις απο σεμι προ ντεβουσκες.Ε και αμα κατσει τιποτα extra απο τυχαιες γνωριμιες αν μιλας την γλωσσα ακομα καλυτερα τα πραγματα.
δεν το περιμενα απο σενα
και φεισλιφτ και λιποσακτιον
και στην Ταυλανδη.... και με λειντιμποις μηπως;;;
να συμπληρωσεις το καρε του γεροντα; :2funny:

αλλωστε ο μπαλκανεξπρες ειναι λιρα 100 στις ενημερωσεις του
εκτος αν κολλησε συνδρομο μητσαουα29...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
δεν το περιμενα απο σενα
και φεισλιφτ και λιποσακτιον
και στην Ταυλανδη.... και με λειντιμποις μηπως;;;
να συμπληρωσεις το καρε του γεροντα; :2funny:

αλλωστε ο μπαλκανεξπρες ειναι λιρα 100 στις ενημερωσεις του
εκτος αν κολλησε συνδρομο μητσαουα29...
Ταυλανδη πηγα για τα χειμερινα μου μπανια  :grin:
Αστον balkan,ζηλευει γιατι εβαλε πολλα κιλα αυτος χαχα τον βλεπω αχτυπητο διδυμο με τον allan σε λιγο  :2funny:  μαζι ειμαστε τωρα,καμακωνει ντεβουσκες και σερβιτορες  :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ταυλανδη πηγα για τα χειμερινα μου μπανια  :grin:
Αστον balkan,ζηλευει γιατι εβαλε πολλα κιλα αυτος χαχα τον βλεπω αχτυπητο διδυμο με τον allan σε λιγο  :2funny:  μαζι ειμαστε τωρα,καμακωνει ντεβουσκες και σερβιτορες  :grin:

Της θεια σου και σενα..... :2funny: της Μολδαβεζας
Να μου την γνωρισης οταν ερθω διαφορετικα
Ρεντ και Σινο Μονοδρομος.

Το λιφτινγκ καλο επιτυχημενο τουλαχιστον;;;;;
:2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ρεντ και Σινο Μονοδρομος Μουνοδρομος

:tooth:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Ταξιδι-οδηπορικο στο chisinau Σεπτεμβριος 2015 (13/9- 17/9)

Εγω και ενα φιλαρακι μου γυρω στα μεσα του Αυγουστου εκει που καναμε ηλιοθεραπια σε μια κοσμοπολιτικη παραλια της βορειου ελλαδας πινοντας την φραπεδουμπα και απολαμβανοντας το οφαλμολουτρο απο τους ωραιους και σμιλευμενους πισινους των πιπινων μιας και ειχε περασει ενας χρονος απο την τελευταια εξορμηση μας για σεξοτουρισμο στο εξωτερικο, ριχνει την ατακα το φιλαρακι ρε συ δεν παμε καμια εξορμηση προς τα εξω να βγαλουμε κανενα καλο γουστο. λεω εγω εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου; μου λεει μιλησα με καποιο γνωστο μου απο τη δουλεια οποιος ειναι μολδαβος και ζει στην ελλαδα μονιμα με την οικογενεια του, αρα του λεω σκεφτεσαι για μολδαβια και του λεω μεσα ειμαι. ετσι και απο την επομενη μερα ξεκινησαμε τις διαδικασιες για να ετοιμασουμε το ταξιδι μας στο chisinau της μολδαβιας που θα γινοταν μεσα στο σεπτεμβριο του περαμενου ετους.
οταν εφτασε λοιπον η ωρα για να κανουμε το ταξιδι μας, αφου μας εκανε τα καταλληλα κονε ο μολδαβος(μας εδωσε τηλεφωνα φιλων του απο το κισιναου ο ενας στο επαγγελμα ταξιτζης και αλλος υπαληλος σε ξενοδοχειο στο κισιναου στο manhattan hotel στο κεντρο του κισιναου).
κυριακη 13/9 κατα τις 1 το μεσημερι αναχωρουμε απο θεσσαλονικη οδικως με το αυτοκινητο μας για κισιναου εχοντας μαζι μας ολο τον καταλληλο εξοπλησμο GPS με ενημερωμενους τους χαρτες για μολδαβια και ουκρανια ψυγειο αυτοκινητου για να εχουμε παντα κρυο νερο και μπυρες καθως και ολα τα συναφη που χρειαζομασταν, δυο ρεζερβες για τα λαστιχα του αυτοκινητου και πρασινη καρτα και διαβατηρια σε ισχυ (με διαρκεια τριων μηνων απο τη μερα που κανεις το ταξιδι).
κατα τις 10μ.μ. την ιδια μερα εχουμε φτασει στο βουκουρεστι ειμαστε εξω στα προαστια του  και κανουμε σταση για ξεκουραση σε ενα μοτελ με 20 ΛΕΙ τη βραδια για διανυκτερευση. εκει εχω κατι ακρες εγω και παιρνω κατι τηλεφωνα να ερθουν δυο κοπελες να περασουμε καλα για κανενα τριωρο δεν τις κρατησαμε περισσοτερη ωρα γιατι μετα χρειαζομασταν υπνο για να ειμαστε ξεκουραστοι την επομενη να συνεχισουμε το ταξιδι μας. το κοστος για ενα τριωρο με τις κοπελες στη ρουμανια ηταν 500 ΛΕΙ εκαστως. οι ηλικιες των κοριτσιων 24 και 27 χρ. ειναι αυτονοητο οτι τις καναμε και τραμπα δηλαδη τις γαμησαμε και τις δυο οχι μονο τη μια ο καθενας.
την επομενη μερα στις 14/9 ξεκιναμε κατα τις 12 το μεσημερι απο το μοτελ στο βουκουρεστι για chisinau γυρω στις 7-8μ.μ. εχουμε φτασει στο ξενοδοχειο manhattan στο κεντρο του κισιναου οπου μας εχει κανει κρατηση ο μολδαβος που σας ανεφερα πιο πριν για 3 διανυκτερυεσεις. δυο delux δωματια 35 τ.μ. με θεα στη πολη του κισιναου κοστος δωματιων 30 ευρω τη μερα σ' αυτο το ξενοδοχειο οι τιμες ειναι ακριβοτερες αλλα ειπαμε μετρανε οι γνωριμιες. την πρωτη μερα δεν καναμε απολυτως τιποτα αραξαμε στο ξενοδοχειο στο λομπι αν και εκει δουλευαν κατι πιπινες στη ρεσεψιον και στο εστιατοριο που ηταν χαρμα οφθαλμων. η βραδια μας αναλωθηκε μεσα στο ξενοδοχειο οπου φαγαμε βραδινο ηπιαμε τα μπυρονια μας και κοιμηθηκαμε σχετικα νωρις.
15/9 στις 11 π.μ. παιρνουμε το πρωνο μας στο ξενοδοχειο πινουμε και το καφεδακι μας και κατα τις 1μ.μ. καλουμε τον γνωστο μας ταξιτζη να μας παει να βουμε κανε μωρο, περνουμε μια τοπικη εφημεριδα που εχει μικρες αγγελειες (παρεπιπτοντως ειχε παρα πολλες αγγελιες με σεμιπρο πουτανες οι εφημεριδα) βλεπουμε γυρω στις 15 κοπελες απο τις οποιες καλα κοματια ηταν οι 6 με ηλικιες απο 23-28χρ.
2 απο αυτες τις κλεισαμε για το βραδι 15/9 και για το αλλο βραδι στις 16/9 κανονισαμε αλλες 2 κοστος.
το βραδι στις 10 και 15/9 ο ταξιτζης μας τις φερνει στο ξενοδοχειο τις κορασιδες απο τις 10 το βραδι μεχρι την επομενη μερα στις 1π.μ. που τις αφησαμε πληρωσαμε 2000 λει μολδαβιας εκαστως. (το σεξ με τις κοπελες ηταν απιστευτο δεκτικες σε ολα gfe, cim, dfk και ακαποτο σεξ απο μουνι και κωλο)
την επομενη μερα 16/9 παλι συναντηση 10 μ.μ στο ξενοδοχειο με τις αλλες 2 κοπελες που ειχαμε κλεισει την προηγουμενη μερα μεχρι το πρωι στις 9 η ωρα τις κρατησαμε. (και με αυτες το σεξ ηταν ασκαποτο απο μουνι και κωλο)
17/9 κατα τις 5μ.μ. καναμε check out απο το ξενοδοχειο και πηραμε το δρομο της επιστροφης για θεσσαλονικη.
αυτα απο εμενα παιδες

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

Εγω και ενα φιλαρακι μου γυρω στα μεσα του Αυγουστου εκει που καναμε ηλιοθεραπια σε μια κοσμοπολιτικη παραλια της βορειου ελλαδας πινοντας την φραπεδουμπα και απολαμβανοντας το οφαλμολουτρο απο τους ωραιους και σμιλευμενους πισινους των πιπινων μιας και ειχε περασει ενας χρονος απο την τελευταια εξορμηση μας για σεξοτουρισμο στο εξωτερικο, ριχνει την ατακα το φιλαρακι ρε συ δεν παμε καμια εξορμηση προς τα εξω να βγαλουμε κανενα καλο γουστο. λεω εγω εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου; μου λεει μιλησα με καποιο γνωστο μου απο τη δουλεια οποιος ειναι μολδαβος και ζει στην ελλαδα μονιμα με την οικογενεια του, αρα του λεω σκεφτεσαι για μολδαβια και του λεω μεσα ειμαι. ετσι και απο την επομενη μερα ξεκινησαμε τις διαδικασιες για να ετοιμασουμε το ταξιδι μας στο chisinau της μολδαβιας που θα γινοταν μεσα στο σεπτεμβριο του περαμενου ετους.
οταν εφτασε λοιπον η ωρα για να κανουμε το ταξιδι μας, αφου μας εκανε τα καταλληλα κονε ο μολδαβος(μας εδωσε τηλεφωνα φιλων του απο το κισιναου ο ενας στο επαγγελμα ταξιτζης και αλλος υπαληλος σε ξενοδοχειο στο κισιναου στο manhattan hotel στο κεντρο του κισιναου).
κυριακη 13/9 κατα τις 1 το μεσημερι αναχωρουμε απο θεσσαλονικη οδικως με το αυτοκινητο μας για κισιναου εχοντας μαζι μας ολο τον καταλληλο εξοπλησμο GPS με ενημερωμενους τους χαρτες για μολδαβια και ουκρανια ψυγειο αυτοκινητου για να εχουμε παντα κρυο νερο και μπυρες καθως και ολα τα συναφη που χρειαζομασταν, δυο ρεζερβες για τα λαστιχα του αυτοκινητου και πρασινη καρτα και διαβατηρια σε ισχυ (με διαρκεια τριων μηνων απο τη μερα που κανεις το ταξιδι).
κατα τις 10μ.μ. την ιδια μερα εχουμε φτασει στο βουκουρεστι ειμαστε εξω στα προαστια του  και κανουμε σταση για ξεκουραση σε ενα μοτελ με 20 ΛΕΙ τη βραδια για διανυκτερευση. εκει εχω κατι ακρες εγω και παιρνω κατι τηλεφωνα να ερθουν δυο κοπελες να περασουμε καλα για κανενα τριωρο δεν τις κρατησαμε περισσοτερη ωρα γιατι μετα χρειαζομασταν υπνο για να ειμαστε ξεκουραστοι την επομενη να συνεχισουμε το ταξιδι μας. το κοστος για ενα τριωρο με τις κοπελες στη ρουμανια ηταν 500 ΛΕΙ εκαστως. οι ηλικιες των κοριτσιων 24 και 27 χρ. ειναι αυτονοητο οτι τις καναμε και τραμπα δηλαδη τις γαμησαμε και τις δυο οχι μονο τη μια ο καθενας.
την επομενη μερα στις 14/9 ξεκιναμε κατα τις 12 το μεσημερι απο το μοτελ στο βουκουρεστι για chisinau γυρω στις 7-8μ.μ. εχουμε φτασει στο ξενοδοχειο manhattan στο κεντρο του κισιναου οπου μας εχει κανει κρατηση ο μολδαβος που σας ανεφερα πιο πριν για 3 διανυκτερυεσεις. δυο delux δωματια 35 τ.μ. με θεα στη πολη του κισιναου κοστος δωματιων 30 ευρω τη μερα σ' αυτο το ξενοδοχειο οι τιμες ειναι ακριβοτερες αλλα ειπαμε μετρανε οι γνωριμιες. την πρωτη μερα δεν καναμε απολυτως τιποτα αραξαμε στο ξενοδοχειο στο λομπι αν και εκει δουλευαν κατι πιπινες στη ρεσεψιον και στο εστιατοριο που ηταν χαρμα οφθαλμων. η βραδια μας αναλωθηκε μεσα στο ξενοδοχειο οπου φαγαμε βραδινο ηπιαμε τα μπυρονια μας και κοιμηθηκαμε σχετικα νωρις.
15/9 στις 11 π.μ. παιρνουμε το πρωνο μας στο ξενοδοχειο πινουμε και το καφεδακι μας και κατα τις 1μ.μ. καλουμε τον γνωστο μας ταξιτζη να μας παει να βουμε κανε μωρο, περνουμε μια τοπικη εφημεριδα που εχει μικρες αγγελειες (παρεπιπτοντως ειχε παρα πολλες αγγελιες με σεμιπρο πουτανες οι εφημεριδα) βλεπουμε γυρω στις 15 κοπελες απο τις οποιες καλα κοματια ηταν οι 6 με ηλικιες απο 23-28χρ.
2 απο αυτες τις κλεισαμε για το βραδι 15/9 και για το αλλο βραδι στις 16/9 κανονισαμε αλλες 2 κοστος.
το βραδι στις 10 και 15/9 ο ταξιτζης μας τις φερνει στο ξενοδοχειο τις κορασιδες απο τις 10 το βραδι μεχρι την επομενη μερα στις 1π.μ. που τις αφησαμε πληρωσαμε 2000 λει μολδαβιας εκαστως. (το σεξ με τις κοπελες ηταν απιστευτο δεκτικες σε ολα gfe, cim, dfk και ακαποτο σεξ απο μουνι και κωλο)
την επομενη μερα 16/9 παλι συναντηση 10 μ.μ στο ξενοδοχειο με τις αλλες 2 κοπελες που ειχαμε κλεισει την προηγουμενη μερα μεχρι το πρωι στις 9 η ωρα τις κρατησαμε. (και με αυτες το σεξ ηταν ασκαποτο απο μουνι και κωλο)
17/9 κατα τις 5μ.μ. καναμε check out απο το ξενοδοχειο και πηραμε το δρομο της επιστροφης για θεσσαλονικη.
αυτα απο εμενα παιδες

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Για πρωτη φορα δεν τα πηγατε ασχημα,μπραβο που περασατε καλα.
Το Manhattan καλο ειναι και κεντρο,σωστη επιλογη και καλη τιμη το κλεισατε αφου ειναι αρκετα ακριβοτερο κανονικα.Τα δυο χιλιαρικα εκαστος δηλ κοντα στα ενενηντα ευρω για τις γκομενες ειναι τσιμπημενη τιμη εςτω και για ολο το βραδυ αλλα τουλαχιστον αποζημιωθηκατε απο την < συμπεριφορα > τους οπως γραφεις.
Το εχω ξαναγραψει οτι για μενα οι ουκρανες ειναι πιο ομορφες αλλα στο γαμησι οι μολδαβες ειναι καλυτερες.Ακομα θυμαμαι αυτες που ειχα παρει οδησσο πριν χρονια,ξενερωτες και ανεραστες εντελως  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

αυτα απο εμενα παιδες

Φίλε, όλα καλά κι ωραία, και εύγε για την ενημέρωση και το οδοιπορικό.  :hi:
Φιλική συμβουλή, ποτέ μην γαμάς ακάποτα (και ειδικά από κώλο). Μείνει στο ακάποτο τσιμπούκι έστω, αλλά ποτέ ακάποτα.
Υπάρχει περίπτωση ανθρώπου που έτυχε γνωρίζω, ο οποίος ήταν άβγαλτος, πήγε με φίλο τσάρκα, σε χώρα των Βαλκανίων, γάμισε ακάποτα
και τώρα βλέπει τα ραδικια ανάποδα. Μην κάνεις τέτοιες μαλακίες.  :hi:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Φίλε, όλα καλά κι ωραία, και εύγε για την ενημέρωση και το οδοιπορικό.  :hi:
Φιλική συμβουλή, ποτέ μην γαμάς ακάποτα (και ειδικά από κώλο). Μείνει στο ακάποτο τσιμπούκι έστω, αλλά ποτέ ακάποτα.
Υπάρχει περίπτωση ανθρώπου που έτυχε γνωρίζω, ο οποίος ήταν άβγαλτος, πήγε με φίλο τσάρκα, σε χώρα των Βαλκανίων, γάμισε ακάποτα
και τώρα βλέπει τα ραδικια ανάποδα. Μην κάνεις τέτοιες μαλακίες.   :hi:

δεν μπορω με προφυλακτικο φιλε με ενοχλει ασε που χανεται ολη η αισθηση. παντως κανω εξετασεις συχνα ευτυχως δεν εχω τιποτα απολυτως

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Ακαποτα γαμουσα ολο το 11 και το 12  :grin: δεν θυμαμαι ποσες μολδαβες αλλα ολα καλα στην τελικη.
Τελευταια τρια χρονια ομως μονο με κανονικες γκομενες το κανω αυτο πια,πουτανες η σεμι προ παντα με σκουφακι εκτος απο την πιπα φυσικα.Οποτε καλα σου λεει ο αλλος,παιρνε προφυλαξεις γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει.Για ολους μας ισχυει αυτο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ακαποτα γαμουσα ολο το 11 και το 12  :grin: δεν θυμαμαι ποσες μολδαβες αλλα ολα καλα στην τελικη.
Τελευταια τρια χρονια ομως μονο με κανονικες γκομενες το κανω αυτο πια,πουτανες η σεμι προ παντα με σκουφακι εκτος απο την πιπα φυσικα.Οποτε καλα σου λεει ο αλλος,παιρνε προφυλαξεις γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει.Για ολους μας ισχυει αυτο.

φίλε, μέγα λάθος να γαμάς ακάποτα και ειδικά από κώλο, κοπέλες που δεν γνωρίζεις. Τύχη, αλλά αν κάτσει;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ρεντ και Σινο Μονοδρομος.

καινουριος σου λεω..μονο οταν γελαςι σηκωνεται λιγο το δεξι αυτι  ακομα.τουοε ο γιατρος ενα μηνα να μην γελαει αλλα δεν ακουει ..αγνωριστος παντως .μολις τον προτοειδα νομισα ο γιος του ειναι..1800 εδωσε τζαπα πραμα..ταυλαντ ολε.. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom