Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρη μη βαζεις φωτογραφιες γιατι ειμαι Μοντεράτορ και θα σε Μπανάρω
βαζω φωτο απο αραπάδες και απαξιομένους που δεν γραφουν στο σαιτ εκτος αυτου ειναι με σβισμένα τα πρόσωπα.
 Για να φωνάξανε σημαινει οτι στ'αληθεια αυτος ο γυαλάκιας διπλα στο γουρούνι ειναι ο Dirty  :2funny: αλλιως τι θα τους εννοιαζε?  :think: :2funny:τι νοιάζοντε για τον Αράπη και τον Παναγιώταρο? :think: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εσκασε γιατι αυτος ειναι ενας απ'αυτους  :2funny: αυτα τα ζωα ειναι οι φιλοι του  :2funny:.
  Τι ρωτας αφου τα ξέρεις καλητερα απο μενα τα κατορθωματα του  :2funny:....που ηταν αγαμητος και πηρε τον Αλέκο και πηγαν στην ΠΜΡ που σπάγανε τα ποτηρια στην πιστα στο κλαμπ στο Μπεντέρι,που βρηκε μια 35χρονη με 2 παιδια που δεν ειχε να παρει γάλα στα παιδιά της  :2funny:κι ενω την ειχε στο El Greco και εκανε το μάγκα στους κακομοιρηδες οτι και καλα εχει γκόμενα αυτη πηγε με εναν αλλον Ελληνα την αλλη μερα που της εδωσε 50 Ευρώ  :2funny: το έμαθε και ειχε τσαντιστεί  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Σχετικα με αυτο που λες οτι πηδάνε τον Παναγιώταρο και ειπε οτι υπαρχει και βίντεο μπορει και να ειναι και αληθεια  :think: (δυστηχως δεν εχω αποδειξεις αν ειχα δεν θα λυπόμουν κανεναν).
  Σκάσανε γιατι ειναι κολλητοί με τους Αραπάδες  :2funny: ειναι τελείως κάφροι  :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι σιγουρος οτι ειμουν εγω μαζι τους στο  Μπεντερι ;;;;;;;;;;;;
μαλλον σε παραπληροφορησαν..

Φιλοι μου δεν ειναι κανεις τους ....γνωστοι μου ναι..

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σιγουρότατος  :2funny:και ειχατε παει μ'αυτό (πάλι φωτογραφίες βάζω)εδω εσυ αλλος ενας και ο Αλέκος.
  Μ'αρέσει που επείδη ειδαμε τι ζώα ειναι ολοι αυτοί και τι τελειωμένοι  :vomit: :2funny: ενω ολοι μ'αυτους κανατε παρέα τωρα λετε δεν ειναι φιλοι μου αλλα γνωστοι μου  :2funny: ο Dirty παντος το παραδεχτηκε οτι το γουρουνι ειναι φίλος του  :2funny:.
  Εγω οταν τους εβλεπα ολους αυτους κρατιόμουν για να μην πέσω απο τα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Βεβαια και για τους εδω Ελληνες που ηρθαν σας εχω γραψει και θα σας γραψω και αλλες  :jerking: που κανανε για να  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Αντε γράψε οτι ξερεις για να  :2funny:και να μαθει ο κοσμος την αληθεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εχω παει ποτε στο Μπεντερι  επιμενω λοιπον οτι εισαι παραπληροφορημενος  ..
ακου και καμια φορα αφου αναφερεσαι σε μενα.

Φιλους εγω δεν κανω..........  γνωστους ναι - ,φιλους οχι και ωφειλης να το δεχτεις ειτε σου αρεσει ειτε οχι.

λοιπον αρκετα ασχοληθηκα με τις παπαριες σας αντε καληνυχτα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
ρε Μητσε πολυ Κατινα εχεις γινει....δεν μας ενδιαφερουν ποιοι κανουν τι
μας ενδιαφερει τι γινετε με γκομενες και πως...

D

dude901123

Επισκέπτης
βαζω φωτο απο αραπάδες και απαξιομένους που δεν γραφουν στο σαιτ εκτος αυτου ειναι με σβισμένα τα πρόσωπα.
 Για να φωνάξανε σημαινει οτι στ'αληθεια αυτος ο γυαλάκιας διπλα στο γουρούνι ειναι ο Dirty  :2funny: αλλιως τι θα τους εννοιαζε?  :think: :2funny:τι νοιάζοντε για τον Αράπη και τον Παναγιώταρο? :think: :2funny:

Μόλις βρεις τη φωτογραφία μου και την ανεβάσεις στήσε και κώλο. Γιατί η αγωγή σε περιμένει.. είναι πολλά εκατοστά και χύνει σκατομούτσουνους και σκατόψυχους σαν κι εσένα. Με τεράστια χαρά κι όλας. Όταν ήμουν Βαρσοβία και είχα πρόβλημα με το ξενοδοχείο αυτό σκεφτόμουν.. τι ωραία να είχα το διαμερισματάκι σου. Συνέχισε να ανεβάζεις άσχετες φωτογραφίες και μόλις κάνεις το λάθος θα νιώσεις το σμπρώξιμο στον κώλο σου. θα είναι μεγάλο και χοντρό.
Είσαι ο Φαπερμαν του σίτε.. ο άνθρωπος της καρπαζιάς.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Μόλις βρεις τη φωτογραφία μου και την ανεβάσεις στήσε και κώλο. Γιατί η αγωγή σε περιμένει.. είναι πολλά εκατοστά και χύνει σκατομούτσουνους και σκατόψυχους σαν κι εσένα. Με τεράστια χαρά κι όλας. Όταν ήμουν Βαρσοβία και είχα πρόβλημα με το ξενοδοχείο αυτό σκεφτόμουν.. τι ωραία να είχα το διαμερισματάκι σου. Συνέχισε να ανεβάζεις άσχετες φωτογραφίες και μόλις κάνεις το λάθος θα νιώσεις το σμπρώξιμο στον κώλο σου. θα είναι μεγάλο και χοντρό.
Τυπε αν σου αρέσει το διαμέρισμα του Δημητράκη πρέπει να ζεις σε κάποιον καταυλισμό προσφύγων σε αντίσκηνο  :think:.
Και στην τενεκεδούπολη της Ινδίας πιο όμορφα σπίτια έχει  :2funny: Τόσο φτωχός και άπορος είσαι  :think:

D

dude901123

Επισκέπτης
Τυπε αν σου αρέσει το διαμέρισμα του Δημητράκη πρέπει να ζεις σε κάποιον καταυλισμό προσφύγων σε αντίσκηνο  :think:.
Και στην τενεκεδούπολη της Ινδίας πιο όμορφα σπίτια έχει  :2funny: Τόσο φτωχός και άπορος είσαι   :think:

Φίλε το σπίτι στη Βαρσοβία δεν το έχω δει.. αλλά όσο χάλια και να είναι για εξοχικό και γαμιστρώνα μια χαρά θα είναι. Θα το προσφέρω και σε μέλη του σίτε που ανεβαίνουν πάνω τιμής ένεκεν γιατί είμαι Large...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν εχω παει ποτε στο Μπεντερι  επιμενω λοιπον οτι εισαι παραπληροφορημενος  ..
ακου και καμια φορα αφου αναφερεσαι σε μενα.

Φιλους εγω δεν κανω..........  γνωστους ναι - ,φιλους οχι και ωφειλης να το δεχτεις ειτε σου αρεσει ειτε οχι.

λοιπον αρκετα ασχοληθηκα με τις παπαριες σας αντε καληνυχτα.
Αστο γιατι ο Αλέκος μου τα δηιγηθηκε με καθε λεπτομέρια  :2funny:που πηγατε και με ποιον πηγατε  δεν τα εβγαζε απο το μυαλό του
Προσεξε μην κλάσεις κανα αρχήδι  :2funny:
 Άκομα και ο Μάρκος καταλαβε οτι εισαι κακομοίρης,αφραγκος και αγαμητος  :2funny:και καθε φορα το πιστευω ολο και περισσότερο οτι εισαι ο γυαλάκιας διπλα στο γουρούνι  :2funny: γ'αυτο και με το που ανεβηκε η φωτογραφία χεστήκατε πάνω σας  :2funny: τι σας νοιάζει για φωτογραφίες ασχετων ανθρώπων ειδικα οταν ειναι με κρυμμενα προσωπα? :think:γιατι τόση κωλούμπρα?Μηπως ειναι καποιος απο σας σε αυτες? :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η πολυ ομαδικοτητα θα σε φαει
εχεις πασαρει ουυυυυυυυυ πολλες.... καμια  :2funny:
εισαι αδικοσ με τον αλλαν,σε μενα εστειλα μια λιγο πριν πεθανει απο την αρωστια χαχαχαχ.ηταν χαλια το κοριτσακι,ηρθε ηπιε τσαι και ειπε ειμαι του θανατα,χαλια ηταν.την αφησα και εφυγε,ηταν πραγματικα πολυ αρωστη

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
εισαι αδικοσ με τον αλλαν,σε μενα εστειλα μια λιγο πριν πεθανει απο την αρωστια χαχαχαχ.ηταν χαλια το κοριτσακι,ηρθε ηπιε τσαι και ειπε ειμαι του θανατα,χαλια ηταν.την αφησα και εφυγε,ηταν πραγματικα πολυ αρωστη
εγω στην εστειλα.....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Ρε μητσο ολους αυτους που βαζεις στις φωτογραφιες εχουν φυγει πια απο την μολδαβια  :grin:
Ηρθαν οι ελληνιδες φοιτητριες και τους εδιωξαν ολους  :2funny:  :2funny:  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε μητσο ολους αυτους που βαζεις στις φωτογραφιες εχουν φυγει πια απο την μολδαβια  :grin:
Ηρθαν οι ελληνιδες φοιτητριες και τους εδιωξαν ολους  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Ναι ο Παναγιώταρος το έμαθα οτι έφυγε  :2funny:Κατι μου ειπαν για κακασχημες Ελεηνιδες φοιτητριες  :2funny:.Ειχαν παντος πολυ πλάκα ολοι τους  :2funny:.
  Δε μου λες οι γεροι που ηταν εκει ζούνε ή πεθάναν? :2funny:ο Χρηστος που ηταν ιδιος ο Πασχάλης Τερζής?Θυμαμαι που ειχε φοιτεψει ηλιόσπορους και πηγε ενα κοπάδι πουλιά και του έφαγε ολη την παραγωγή  :2funny: και ηταν ετοιμος να κλάψει!Ελεγε ζημια 1.000.000 λέ'ι'  :2funny:.
  Ειναι ακομα ολοι τσακωμενοι με το Μολδολάγνο?Και δεν πατάνε στο El Ggreco? :2funny:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
433
Πόντοι
26
Ο Δημητρακης μιλαει με ντοκουμεντα φωτογραφιες.Η ελληνικιη  παροικια στην μολδαβια μου θυμιζει κατι τελειωμενους σε κατι παρακμιακα εγκαταλειμενα χωρια εδω.ουτε για το τοπικο πρωταθλημα δεν ειναι τα ατομα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ο Παναγιώταρος το έμαθα οτι έφυγε  :2funny:Κατι μου ειπαν για κακασχημες Ελεηνιδες φοιτητριες  :2funny:.Ειχαν παντος πολυ πλάκα ολοι τους  :2funny:.
   Δε μου λες οι γεροι που ηταν εκει ζούνε ή πεθάναν? :2funny:ο Χρηστος που ηταν ιδιος ο Πασχάλης Τερζής?Θυμαμαι που ειχε φοιτεψει ηλιόσπορους και πηγε ενα κοπάδι πουλιά και του έφαγε ολη την παραγωγή  :2funny: και ηταν ετοιμος να κλάψει!Ελεγε ζημια 1.000.000 λέ'ι'  :2funny:.
  Ειναι ακομα ολοι τσακωμενοι με το Μολδολάγνο?Και δεν πατάνε στο El Ggreco? :2funny:
τι εκανε λεει?φοιτητριες στην μολδαβια?χαχαχαχα.οδυσσο ειδα 3 μπαζα ελληνιδες μια φορα στο ελληνικο ηταν με 3 ναυτικους ειχαν ερθει για εκπεδευση.κατι κοντοκολα μπαζα που νομιζαν ειναι γκομενες.ειδα κατι τετειες στην σοφια,ντυμενες με στρατιωτικα παντελονια,χοντροκολες και κρατουσαν χερακι η μια την αλλη.χαιρετησα απο ευγενεια αλλα δεν μιλησαν χαχαχαχ,μου λεει ενας ελληνας που εχει καφε εκει θα σε πηραν για κανα αφραγγο ελληνα.του ειπα μαρκες ειναι τα ρουχα μου αυτες δεν ντρεπονται να γυρνουν ετσι ντυμενες,ολες οι γκομενες βαλκανια σαν μοντελα ντυνονται αυτες σαν να ειναι εξαρχεια χαχαχαχ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Ναι φοιτητριες :grin: μετα την μεγαλη επιτυχια που ειχαν τα τελευταια εικοσι χρονια σε βουλγαρια,ρουμανια,σλοβακια κτλ ειπαν να δοκιμασουν την τυχη τους και στην εξωτικη μολδαβια  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
bratilava δεν ειδα μονο νεαρους ελληνες αλλα και μεσηλικες που ζουνε εκει.τα ελληνικα ηταν δευτερη γλωσα εκει,παντου εβλεπα ελληνες και τουριστες κινεζους

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
μαλακες επιτελους γαμησε ο θειος στην ταιλανδη!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παρτι!!! εθνηκη εορτη!!! κοσμοιστορικο γεγονος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κουφαλα μολντολαγνε!! τους ξαποστηλες ολους  :2funny: :2funny: :2funny: παλι καλα που γαμησε!!!ελπιζω να ειταν οριτζιναλ και οχι τσουτσουνατι :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
μαλακες επιτελους γαμησε ο θειος στην ταιλανδη!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παρτι!!! εθνηκη εορτη!!! κοσμοιστορικο γεγονος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κουφαλα μολντολαγνε!! τους ξαποστηλες ολους  :2funny: :2funny: :2funny: παλι καλα που γαμησε!!!ελπιζω να ειταν οριτζιναλ και οχι τσουτσουνατι :2funny: :2funny: :2funny:
Γεια σου αγαμητε davarits  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom