Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τα  μπλεξες παλι θειο  :2funny: :2funny: δε με λες καμια φοτο θα δουμε απο την ταιλανδι? συνχαριτιρια παντος γαμησες ζητω !!! ο γαμικουλας θειος  :rockon: τωρα και στην ταιλανδη περικαλο  :2funny: :2funny: :2funny: δωσε φωτα στο λαο  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Ναι τα εμπλεξα  :2funny: you are very clever  :2funny: :2funny: :2funny:
Φωτο προσεχως με ελεφαντες απο ταυλανδη  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ναι ο Παναγιώταρος το έμαθα οτι έφυγε  :2funny:Κατι μου ειπαν για κακασχημες Ελεηνιδες φοιτητριες  :2funny:.Ειχαν παντος πολυ πλάκα ολοι τους  :2funny:.
   Δε μου λες οι γεροι που ηταν εκει ζούνε ή πεθάναν? :2funny:ο Χρηστος που ηταν ιδιος ο Πασχάλης Τερζής?Θυμαμαι που ειχε φοιτεψει ηλιόσπορους και πηγε ενα κοπάδι πουλιά και του έφαγε ολη την παραγωγή  :2funny: και ηταν ετοιμος να κλάψει!Ελεγε ζημια 1.000.000 λέ'ι'  :2funny:.
  Ειναι ακομα ολοι τσακωμενοι με το Μολδολάγνο?Και δεν πατάνε στο El Ggreco? :2funny:
δωσε πόνο Μίτσε προχωρα σε αποκαλυψεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαλακες επιτελους γαμησε ο θειος στην ταιλανδη!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παρτι!!! εθνηκη εορτη!!! κοσμοιστορικο γεγονος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κουφαλα μολντολαγνε!! τους ξαποστηλες ολους  :2funny: :2funny: :2funny: παλι καλα που γαμησε!!!ελπιζω να ειταν οριτζιναλ και οχι τσουτσουνατι :2funny: :2funny: :2funny:
  :2funny: :2funny: :2funny: ego den edioksa kanenan ....aftoi ksemeinan apo lefta kai tin ekanan....alla o mitsos exei dikio ola ta ramolimenta emeinan ....

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Σήμερα μάγκες μιλούσα αρκετή ώρα στο ίντερνετ με μια 18χρονη Μολδαβή, στην Ρώσικη γλώσσα που την γνωρίζουν οι περισσότερες. Το μωράκι πάει ακόμα σχολείο στην τελευταία τάξη και είναι μια κουκλίτσα όπως όλες οι Μολδαβές! Είδα ότι ψαχνόταν πολύ για γαμπρό από τις ερωτήσεις που έκανε, αλλά ξενέρωσε όταν έμαθε ότι είμαι 30. Βέβαια δεν μου απέκλεισε ότι μπορεί κάτι να γίνει μεταξύ μας. Αν την καταφέρω, τότε η ανάγκη να ανέβω θα είναι επιτακτική, γιατί περιμένει και η 35άρα...Θα ψάξω να βρω και μία τρίτη Μολδαβή, ώστε όταν ανέβω κάποια από τις τρεις να μου κάτσει τουλάχιστον. Όσο ανακατεύομαι με Μολδαβές, καταλαβαίνω ότι η Μολδαβία είναι μία ανεξάντλητη πηγή να γαμάς και ακόμη να κάνεις και κάτι σοβαρό, γιατί όχι... :hi:
Βέβαια αν δεν πας και τα ζήσεις ο ίδιος, τότε μπορεί ακόμα και να είναι όλα μαλακίες και να μην αξίζει...Το βέβαιο είναι ότι οι Μολδαβές τα σπάνε σε ομορφιά  :hi:

Επισκέπτης
Σήμερα μάγκες μιλούσα αρκετή ώρα στο ίντερνετ με μια 18χρονη Μολδαβή, στην Ρώσικη γλώσσα που την γνωρίζουν οι περισσότερες. Το μωράκι πάει ακόμα σχολείο στην τελευταία τάξη και είναι μια κουκλίτσα όπως όλες οι Μολδαβές! Είδα ότι ψαχνόταν πολύ για γαμπρό από τις ερωτήσεις που έκανε, αλλά ξενέρωσε όταν έμαθε ότι είμαι 30. Βέβαια δεν μου απέκλεισε ότι μπορεί κάτι να γίνει μεταξύ μας. Αν την καταφέρω, τότε η ανάγκη να ανέβω θα είναι επιτακτική, γιατί περιμένει και η 35άρα...Θα ψάξω να βρω και μία τρίτη Μολδαβή, ώστε όταν ανέβω κάποια από τις τρεις να μου κάτσει τουλάχιστον. Όσο ανακατεύομαι με Μολδαβές, καταλαβαίνω ότι η Μολδαβία είναι μία ανεξάντλητη πηγή να γαμάς και ακόμη να κάνεις και κάτι σοβαρό, γιατί όχι... :hi:
Βέβαια αν δεν πας και τα ζήσεις ο ίδιος, τότε μπορεί ακόμα και να είναι όλα μαλακίες και να μην αξίζει...Το βέβαιο είναι ότι οι Μολδαβές τα σπάνε σε ομορφιά  :hi:
τυπε πρεπει να αλλαξεις το νικ σε εροτιαρις30 :erection:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
ποσους κρεμπιεδες εχεις ριξει αυτά τα 4 χρονια τυπε?
Στα μπουρδέλα έχω ρίξει τέσσερις κρεμπιέδες μόνο σε όλη την καριέρα  :erection:
Με αγχώνει περισσότερο ο κρεμπιές με γκομενα, παρά με επαγγελματία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom