Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητοί Soritas και Redpeainz, Μια εμπειρία ακόμα.. Αλλά μην ξεχνάμε πως και αυτές είναι γυναίκες, πως και αυτές πηδιούνται, επαναλαμβάνω αν έχεις τον τρόπο σου.. 

Συμφωνώ και επαυξάνω!
Το μοναδικό πράγμα που ήθελα να διευκρινήσω είναι οτι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για να ρίξεις στο κρεβάτι μιά Μολδαβή. Τα νούμερα που αναφέρει ο άλλος είναι ΑΓΝΩΣΤΑ στην Μολδαβία. Τα των Τραπεζων κλπ τα ανέφερα με σκοπό να αποδείξω ότι ό άλλος δεν έχει εμπειρία για την χώρα. Τίποτε άλλο!

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Το μοναδικό πράγμα που ήθελα να διευκρινήσω είναι οτι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για να ρίξεις στο κρεβάτι μιά Μολδαβή.
Έτσι είναι, δεν είναι όμως και τσάμπα.. Γιατί μερικοί ίσως έχουν την εντύπωση πως είμαστε 30 χρόνια πριν, που πήγαινες σε αυτές τις χώρες και πηδούσες με αντίτιμο ένα καλσόν..
Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτά ανήκουν στο παρελθόν..

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Έτσι είναι, δεν είναι όμως και τσάμπα.. Γιατί μερικοί ίσως έχουν την εντύπωση πως είμαστε 30 χρόνια πριν, που πήγαινες σε αυτές τις χώρες και πηδούσες με αντίτιμο ένα καλσόν..
Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτά ανήκουν στο παρελθόν..

Σαφώς και όχι!
Η δική μου εμπειρία και την καταθέτω είναι ότι για next-door type of girls δεν χρειάζεται να πληρώσεις περισσότερα από 100-150 Ευρώ για μία νύχτα (8-12 ώρες) plus δείπνο (προεραιτικά) 20-30 Ευρώ σε ένα καλο εστιατόριο. Σύνολο 2 κατοστάρικα με το ταξί.

Για κάτι καλύτερο επιπέδου 9 - 9+ 200-300 Ευρώ + τα προεραιτικά.

Το πόσα τελικά θα πληρώσεις εξαρτάται από το πόσο ξέρεις να κινηθείς στην αγορά, είσαι ευγενής (για εμένα μετράει), δείξεις ότι την σέβεσαι σαν άνθρωπο, κλπ. Από την προσωπική μου εμπειρία, όσο καλύτερα φερθείς τόσο καλύτερα θα περάσεις.

Εκπλήξεις υπάρχουν πάντα και σ'αυτή την υπόθεση δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Και μία κακή εμπειρία είναι μιά καλή επένδυση μακροπρόθεσμα!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΠΤΗΣΕΙΣ
Κάθε Δευτέρα απευθείας πτήση με την AIR MOLDOVA με AIRBUS.
Κόστος: 300 EUR
Χρόνος πτήσεως: 2 ώρες.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Ξενοδοχεία:
LEONGRAND JOLLY AVALON CLUB ROYAL PARK BUDAPEST VISPAS VILA IRIS Tips
Τις περισσότερες φορές τα ξενοδοχεια ζητούν τα στοιχεία των κοριτσιών για ασφάλεια. Μπορεί να τύχει να μην έχει μαζί της την ταυτότητά της και έτσι να χάσετε την ευκαιρία. Μία μίζα στον ασφαλίτη μπορεί να λύσει το πρόβλημα, αλλά δεν είναι απόλυτο, ιδιαίτερα αν είναι κοντά στην reception και τον δούν. Επίσης είναι πιθανό το ξενοδοχείο να σας χρεώσει double occupancy.

Διαμερίσματα:
(και άλλες χρήσιμες πληροφορίες).
Tips
- Όσοι από εσάς δεν έχετε μείνει σε διαμερίσματα σε χώρες της πρώην ΕΣΣΔ είναι πιθανό να σοκαριστείτε την πρώτη φορά, από την κατάσταση της εισόδου της πολυκατοικίας, η οποία συνήθως είναι παρατημένη στην τύχη της και μερικούς τόνους βρωμιά. Τα διαμερίσματα είναι κατά γενική ομολογία σε καλή κατάσταση και σχεδόν όλα διαθετουν wifi internet.

- Φροντίστε να σας παραλάβει ο πάροχος των διαμερισμάτων από το αεροδρόμιο.

- Ζητείστε ένα διαμέρισμα που να βρίσκεται κοντά σε ένα supermarket για να αγοράσετε τα αναγκαία για πρωινό, αναψυτκτικά, ποτά κλπ. Πάρτε άφθονο εμφιαλωμένο νερό. Στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ το δημόσιο δίκτυο νερού είναι συνήθως παλιό και το νερό δεν είναι πόσιμο. Χρησιμοποιείστε το για να το πίνετε, για τον καφέ και μαγείρεμα. Ζητείστε από τον πάροχο να σας συνοδέψει στο supermarket για να κάνετε τα ψώνια σας μαζί.

- Ζητείστε από τον πάροχο των διαμερισμάτων να σας δώσει ένα χάρτη πάνω στον οποίο να έχει σημειώσει τα εστιατόρια και κύρια σημεία της πόλης σε σχέση με το διαμέρισμά σας. Θα σας βοηθήσει να μην χαθείτε. Σε οποιαδήποτε περίπτωση κρατείστε τον αριθμό του κινητού του παρόχου.

- Αν δεν είστε νυκοκύρηδες (εγώ δεν είμαι) φροντίστε να έχετε συμφωνήσει με τον πάροχο να έρχεται μια καθαρίστρια κάθε μέρα για να φροντίζει το διαμέρισμα. Δεν θα σας κοστίσει περισσότερα από 10 Δολλάρια ΗΠΑ ημερησίως.

ΜΑΦΙΑ
Δεν υπάρχει!
Αλλά αν πηγαίνεις γυρεύοντας για φασαρία θα την βρεις!

CLUB
Δεν γνωρίζω γιατί δεν πηγαίνω!
Tips
- Κατά γενική ομολογία, χρειάζεται να είσαι low profile.

- Αν ζητήσεις τραπέζι δικό σου, πας γυρεύοντας για γδάρσιμο. Το ίδιο θα συμβεί αν αρχίσετε να κερνάτε σφηνάκια και ποτά. Αν σας ζητήσει να την κεράσετε, πέστε της ότι έχετε μία καλή κάβα στο διαμέρισμά σας. Αν επιμένει, παρατείστε την και προχωρείστε στην επόμενη.

- Πάρτε ένα ποτό και δέστε τι και πως παίζει. Όταν δείτε κάποια που σας αρέσει, την πλησιάζετε και της λέτε τι θέλετε. Δεν υπάρχουν ντροπές εδώ. Κατά 99% βρίσκεται εκεί για ένα λόγο και μόνο.

- Αν της πείτε, «θέλω να σου σκίσω την κω..άρα» το πιθανότερο που θα συμβεί είναι να φάτε την τσάντα κατακέφαλα.  Δεν σηκώνει μαγκιές! Αν τύχει και φάτε τσαντιά, την κάνετε ήρεμα και χωρίς φασαρίες. Κοντά στο νου και η γνώση. Κινηθείτε πολιτισμένα και όλα τα πάνε καλά.

- Μην ανοίγετε το πορτοφόλι σας και δείχνετε ότι έχετε πολλά χρήματα επάνω σας. Πάρτε μαζί σας όσα χρειάζεστε και κρατάτε μικρά χαρτονομίσματα. Το Chisinau δεν είναι επικίνδυνο, αλλά καλύτερα να είστε προσεκτικοί.

- Όταν θα βρείτε την γυναίκα των ονείρων σας, φροντίστε να έχετε διευκρινίσει/συμφωνήσει την διάρκεια της συνεύρεσης και τις υπηρεσίες. Συνήθως οι Μολδαβές κάνουν σχεδόν τα πάντα, αλλά καλό είναι να είστε σίγουροι, εξάλλου εσείς πληρώνετε. Κάντε το με τακτ!

- ΠΟΤΕ μην πληρώσετε προκαταβολικά και ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ στο club ή στο bar. ΠΑΝΤΟΤΕ στο ξενοδοχείο ή στο διαμέρισμα.

- Μην ξεχνάτε τον ΧΡΥΣΟ ΚΑΝΟΝΑ! ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ! Οι Μολδαβές είναι κωλοπετσωμένες! Αν είστε πρωτάρηδες θα το πάρει γραμμή και θα σας προτείνει μιά υψηλή τιμή. Επίσης, όσο πιο όμορφη είναι, τόσο υψηλότερη τιμή θα σας προτείνει. Πεστε της ότι σκοπεύετε να μείνετε για πολλές μέρες (20-30) έστω και αν το επόμενο πρωί θα φύγετε, και χρησιμοποιείστε το σαν "εργαλείο" διαπραγμάτευσης στην πολύ χαμηλή τιμή που θα της αντιπροτείνετε, μέχρι να τα βρείτε εκεί που πρέπει. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ότι αν πληρώσετε πολλά και δεν πάρετε σε αντάλλαγμα αυτό που θα επιθυμούσατε ή ελπίζατε, θα κλαίτε τα λεφτά σας για το τίποτα και θα έχετε χαλάσει και την πιάτσα για τους υπόλοιπους που δεν σας φταίνε!

- Πριν ξεκινήσετε, μάθετε από το Υπουργείο Εξωτερικών το τηλέφωνο του επίσημου Ελληνικού Προξενείου ή αν δεν υπάρχει τότε το όνομα και το τηλέφωνο του Επίτιμου Προξένου (υπάρχει σχεδόν σε όλες τις χώρες). Αν τύχει και συληφθείτε από την Αστυνομία ή αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα τηλεφωνείστε του. Είναι υποχρεωμένος να σας βοηθήσει.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
AN ΑΥΤΕς ΟΙ Μ...... ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕς Κ αποδηκνειουν οτι  γαμας αβερτα
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΕΣΥ,σορρυ απο τους λοιπους

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:
1. Δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας απολύτως λόγος να χάνεις την ψυχραιμία σου και να ρίχνεις το επίπεδό σου βρίζοντας. Τελικά εσύ χάνεις. Προσπάθησε να απαντάς στις προκλήσεις με χιουμορ και ευπρέπεια. Αν νομίζεις ότι κάνω λάθος που πιστεύω ότι δεν έχεις πάει στην Μολδαβία και στην Ρουμανία τότε απέδειξέ το με επιχειρήματα και οχι με κορώνες.

2. Δεν είναι κακό να ενημερώνεσαι από άλλα Διεθνή site. Όταν κάνεις copy/paste των posts διάφορων που εσύ εκτιμάς ότι είναι "τυπικοί western mongers" τότε βάλε και το αντίστοιχο link ώστε ο καθένας που διαβάζει να έχει την δυνατότητα βλέπει και τις υπόλοιπες αναφορές για να αποκτά μια σφαιρική άποψη και όσι μόνο αυτή που θέλεις εσύ.

3. Πηγαίνω στο LEONGRAND γιατί (1) Έχω να τα δώσω (2) Ρέπω προς την πολυτέλεια και την καλοπέραση (3) Οι γκόμενες τρελλαίνονται (4) Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ασφάλεια του ξενοδοχείου γιατί ο Γενικός Διευθυντής είναι φίλος μου. (5) Θέλω να είμαι σε ένα περιβάλον που να ανταποκρίνεται στις επιχειρηματικές μου φιλοδοξίες και προοπτικές.

4. Θεώρησε τα παραπάνω ως την τελευταία μου απάντηση σε σένα.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ιεραποστολε εισαι απαιχτος,πολυ φαση το ασμα
παροτι θελω να τελειωνω την  ασκοπη αυτη αντιπαραθεση(με το τελευταιο ποστ του  "σοριτας" παιρνετε  πολλες κ σωστες,για πρωτη φορα πληροφοριες Κ tips,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙ ΟΛΟΥΣ,γι αυτους που ειναι στο ιδιο μηκος κυματος ιδιατερα)ΑΛΛΑ δεν αντεχω στον πειρασμο να σου πω οτι ειναι το "ΤΟΡ" ΣΧΟΛΙΟ-ΠΟΣΤ παραθεση,που γελασα πολυ με αυτο
soritas,please,ΚΑΝΕ ΠΩς ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΕΣ,δεν θελω να σε θιξω,παροτι εσυ πολλαπλα το εκανες κ αδικαιολογητα,οπως εκ των υστερων ισως κατανοησες
ΑΠΛΑ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΥΤΗ,κ σε μενα να την εβαζε,ΕΧΕΙ  ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ :2funny: :2funny: :2funny:(δεν ηξερα πως υπηρχε τετοιο ΔΥΝΑΤΟ ΑΣΜΑ)

Δεν τα "πήρα"
Ειμαι βέβαιος ότι κοίταζε τον εαυτό του στον καθρέφτη όταν το έγραφε!

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Σαφώς και όχι!
Η δική μου εμπειρία και την καταθέτω είναι ότι για next-door type of girls δεν χρειάζεται να πληρώσεις περισσότερα από 100-150 Ευρώ για μία νύχτα (8-12 ώρες) plus δείπνο (προεραιτικά) 20-30 Ευρώ σε ένα καλο εστιατόριο. Σύνολο 2 κατοστάρικα με το ταξί.

Για κάτι καλύτερο επιπέδου 9 - 9+ 200-300 Ευρώ + τα προεραιτικά.

Το πόσα τελικά θα πληρώσεις εξαρτάται από το πόσο ξέρεις να κινηθείς στην αγορά, είσαι ευγενής (για εμένα μετράει), δείξεις ότι την σέβεσαι σαν άνθρωπο, κλπ. Από την προσωπική μου εμπειρία, όσο καλύτερα φερθείς τόσο καλύτερα θα περάσεις.

Εκπλήξεις υπάρχουν πάντα και σ'αυτή την υπόθεση δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Και μία κακή εμπειρία είναι μιά καλή επένδυση μακροπρόθεσμα!
Μπράβο soritas.. Αυτή είναι ενημέρωση.. Αναλυτική και ακριβής.. Τέτοιου είδους post θέλουμε από εσας που η ζωή σας έχει τόσο ευνοημένους ώστε να κινείστε σε τέτοιες χώρες, και όχι αντιπαραθέσεις..
Ε τώρα αν μετά από τέτοιο πλούτο πληροφοριών κάποιος την πατήσει, είναι άξιος της μοίρας του.. Αλλά και να την πατήσει κάποιος στον Παράδεισο δεν θα χαθεί και ο κόσμος.. Δεν θα είναι ο Αδάμ να διαπράξει το προπατορικό αμάρτημα..

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μπράβο soritas.. Αυτή είναι ενημέρωση.. Αναλυτική και ακριβής.. Τέτοιου είδους post θέλουμε από εσας που η ζωή σας έχει τόσο ευνοημένους ώστε να κινείστε σε τέτοιες χώρες, και όχι αντιπαραθέσεις..
Ε τώρα αν μετά από τέτοιο πλούτο πληροφοριών κάποιος την πατήσει, είναι άξιος της μοίρας του.. Αλλά και να την πατήσει κάποιος στον Παράδεισο δεν θα χαθεί και ο κόσμος.. Δεν θα είναι ο Αδάμ να διαπράξει το προπατορικό αμάρτημα..
τελικα εισαι κρυφοsorita-κος αγαπητε λουλουδοαγαπητη!!!!!!
εγω με πληροφοριες για ολα τα ειδη απο κλαμπ, κ με πουτανες κ με ημιπουτανες κ με -ο θεος να τις κανει- κανονικες,μισο "μπραβο" δεν εισεπραξα
ειναι οπως λεει κ το ασμα,ειναι η μερα ασματων σημερα,"αν δεν εχει νεα ευχαριστα να πει κλπ"

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καταρχην μπραβο για την πολυ καλη ενημερωση.το μονο που θελω να προσθεσω και να επισημανω ειναι οτι τα διαμερισματα αυτα απευθυνονται σε ξενους.και οι τιμες τους οποσδηποτε ειναι πολυ πιο ακριβες.αλλα οταν παει κανεις πρωτη φορα και δεν ξερει τη γλωσσα αναγκαστικα σε αυτους θα απευθυνθει!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντος ακομα και αυτες οι τιμες ειναι φτηνες θα ελεγα.αν οι φωτο απο τα διαμερισματα ειναι αληθηνες.και ειναι τοσο καλα.τα διαμερισματα με 35 Ευρω που ειδα Αγια Πετρουπολη εχουν 100+ .οποτε καλα λενε οτι η Μολδαβια ειναι φτηνη χωρα.----γραψτε μου οποιος ξερει ποσο εχει να νοικιασει κανεις ενα διαμερισμα ενος δωματιου το μηνα οχι στο κεντρο.απο εφημεριδα της νορμαλ τιμες αν ξερεται οχι αυτα που ειναι για τους ξενους.και ποσο εχει ενα δυαρι.και αν ξερεται ποσο εχει να αγωρασεις διαμερισμα στο Κισινιοφ.οχι στο κεντρο που θα ειναι ακριβα.ενα μεσο διαμερισμα 1ος δωματιου και ενα μεσο διαμερισμα 2 δωματιων.αν ξερεται προσφατες τιμες γιατι οι τιμες παιφτουν με την κριση πολυ γρηγορα.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Συμφωνώ και επαυξάνω!
Το μοναδικό πράγμα που ήθελα να διευκρινήσω είναι οτι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για να ρίξεις στο κρεβάτι μιά Μολδαβή. Τα νούμερα που αναφέρει ο άλλος είναι ΑΓΝΩΣΤΑ στην Μολδαβία. Τα των Τραπεζων κλπ τα ανέφερα με σκοπό να αποδείξω ότι ό άλλος δεν έχει εμπειρία για την χώρα. Τίποτε άλλο!
Φίλε καλύτερα ο καθένας να λέει την γνώμη του και ας μην κατηγοριόμαστε μεταξύ μας. Όποιος ξέρει κρίνει.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
παντος ακομα και αυτες οι τιμες ειναι φτηνες θα ελεγα.αν οι φωτο απο τα διαμερισματα ειναι αληθηνες.και ειναι τοσο καλα.τα διαμερισματα με 35 Ευρω που ειδα Αγια Πετρουπολη εχουν 100+ .οποτε καλα λενε οτι η Μολδαβια ειναι φτηνη χωρα.----γραψτε μου οποιος ξερει ποσο εχει να νοικιασει κανεις ενα διαμερισμα ενος δωματιου το μηνα οχι στο κεντρο.απο εφημεριδα της νορμαλ τιμες αν ξερεται οχι αυτα που ειναι για τους ξενους.και ποσο εχει ενα δυαρι.και αν ξερεται ποσο εχει να αγωρασεις διαμερισμα στο Κισινιοφ.οχι στο κεντρο που θα ειναι ακριβα.ενα μεσο διαμερισμα 1ος δωματιου και ενα μεσο διαμερισμα 2 δωματιων.αν ξερεται προσφατες τιμες γιατι οι τιμες παιφτουν με την κριση πολυ γρηγορα.

Δεν ξέρω για τιμές ακόμη.

Επειδή πάντως και εγώ θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο, συμβουλεύω όποιον ενδιαφέρεται να περιμένει για τον Αύγουστο. Αυτή τη στιγμή η Διεθνής οικονομκή κρίση, ενώ έχει φτάσει το κατώφλι της Μολδαβίας, η κυβέρνηση την "κρατάει" τεχνητά, λόγω των επερχόμενων εκλογών σε 2 μήνες περίπου. Μετά τις εκλογές τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορτικά και οι τιμές των ακινήτων σαφώς χαμηλότερες.

Από την άλλη πλευρά, θα μου επιτρέψεις να πω, ότι η Αγία Πετρούπολη, έχει μία ιδιαίτερη βαρύτητα, συγκρινόμενη με το Chisinau. Δεν παύει να είναι η πάλαι ποτέ πρωτεύουσα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Αν δεν είχα επιχειρηματικές δραστηριότητες στην περιοχή της Μολδοβλαχίας, θα προτιμούσα να επενδύσω στην Αγία Πετρούπολη από το Chisinau.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
τελικα εισαι κρυφοsorita-κος αγαπητε λουλουδοαγαπητη!!!!!!
εγω με πληροφοριες για ολα τα ειδη απο κλαμπ, κ με πουτανες κ με ημιπουτανες κ με -ο θεος να τις κανει- κανονικες,μισο "μπραβο" δεν εισεπραξα
ειναι οπως λεει κ το ασμα,ειναι η μερα ασματων σημερα,"αν δεν εχει νεα ευχαριστα να πει κλπ"
[/quote]
Απλά είναι το πρώτο post μετά από αρκετές μέρες που διαβάζουμε αυτά που μας ενδιαφέρουν χωρίς αντιπαράθεση.. Γιατί αναφέρατε και οι δυο πληροφορίες ενδιαφέρουσες αλλά εν μέσω έντονων αντιπαραθέσεων χάναμε την ουσία..
Μην παραπονιέσαι όμως φίλε Red, επανειλλημένα σας αποκάλεσα και τους δυο ευνοημένους της ζωής (ως προς αυτό τον τομέα)και ειλικρινά σας ζηλεύω..

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μπορει να βλεπεις κ μονος σου online,αν μπεις στο ειναι στα ρωσσικα βεβαια αλλα για σενα ειναι οκ centru,botanica,riscani κατα σειρα οι καλες περιοχες,buikani,ciocana K LOIPA EINAI MALLON XEIROTERA GIA TA GOUSTA MOU,,καλυτερα αντικειμενικα, botanica απο jumbo εως το mc-donalds σχεση ποιοτητας τιμης ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ'' πιο κοντα,εφαπτεται, στο κεντρο,διπλα στο τυπου mall,JUMBO,ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ MALL-DOVA,ΔΙΠΛΑ ΣΕ 2 ΠΑΡΚΑ,διπλα στο δρομο για αεροδρομιο ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΟ Κ αυτο που σε ενδιαφερει κυριως εσενα,στο δρομο για ΜΠΕΝΤΕΡΙ ΤΙΡΑΣΠΟΛ κ καλυτερος κοσμος(ρωσσοφωνοι,ενω riscani ειναι επισης καλα κ "ζωντανη" ζωνη,αλλα κυριως ρουμανοφωνοι εκει μενουν)
παντως σιγουρα οι τιμες θα πεσουν κ αλλο,οταν τελειωσουν τα "αποταμιευμενα" απο τους μεταναστες χρηματα
Προβλέπω οι τιμές να πέσουν από Οκτώβριο αισθητά

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ οπως κ οντεσσα(για οποιον μιλαει 5 κουβεντες ρωσσικα στην οντεσα,)τα αλλα ημερησια εξοδα,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ  απο την οντεσα κ γενικα ουκραινα(πλην κιεβου),φιλε δημητρη
δες κ παλι την ουκρανικη εκδοση της makler σε οντεσσα
Εννοείς ότι στην Οδησσό βρίσκεις τα σπίτια στο 50% του Κισινέφ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπορει να βλεπεις κ μονος σου online,αν μπεις στο ειναι στα ρωσσικα βεβαια αλλα για σενα ειναι οκ centru,botanica,riscani κατα σειρα οι καλες περιοχες,buikani,ciocana K LOIPA EINAI MALLON XEIROTERA GIA TA GOUSTA MOU,,καλυτερα αντικειμενικα, botanica απο jumbo εως το mc-donalds σχεση ποιοτητας τιμης ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ'' πιο κοντα,εφαπτεται, στο κεντρο,διπλα στο τυπου mall,JUMBO,ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ MALL-DOVA,ΔΙΠΛΑ ΣΕ 2 ΠΑΡΚΑ,διπλα στο δρομο για αεροδρομιο ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΟ Κ αυτο που σε ενδιαφερει κυριως εσενα,στο δρομο για ΜΠΕΝΤΕΡΙ ΤΙΡΑΣΠΟΛ κ καλυτερος κοσμος(ρωσσοφωνοι,ενω riscani ειναι επισης καλα κ "ζωντανη" ζωνη,αλλα κυριως ρουμανοφωνοι εκει μενουν)
παντως σιγουρα οι τιμες θα πεσουν κ αλλο,οταν τελειωσουν τα "αποταμιευμενα" απο τους μεταναστες χρηματα
σ'ευχαριστω πολυ για το σα'ι'τ.-παντος πολλα ζητανε!στο Κισινιοφ!μιλαμε για 800 Ευρω το τετραγωνικο!ενω η Οδεσσα εχει 900-950 περιπου!δεν αξιζει τοσα λεφτα!μαλλον ετσι θα γινει οπως το λες θα πεσουν παρα πολυ οι τιμες.το μαρτιο ερχεται και αλλο κυμα κρισης απο το Χονγκ Κονγκ.οποτε οι τιμες θα πεσουν πολυ.παντος δεν ειναι λογικες οι τιμες αυτες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι έγινε ρε παιδιά πολύ ησυχία έπεσε στην Μολδαβία.
Εκτός απο τα επαγγελματικά που νομίζω οτι πολυ λιγοι ενδειαφέρονται
δεν υπαρχουν  κάποια πρόσφατα νέα σχετικά με το πού μπορει κάποιος να περάσει καλά σε περίπτωση τυχαίας παρουσίας του εκεί και τι να αποφύγη?????
Γενικά δέν βλέπω και πολύ ενδειαφέρον απο τους πατριώτες μας να βρεθούν Μολδαβία εστω και για εμπειρία.(σεξοτουρισμό ενοω)
call girls ???(ιντερνετ σελίδες???)  δέν βλέπω κάτι αξιόπιστο  όπως ουκρανια - ρουμανια κλπ.
Γ..ώ τήν οικονομική κρίση μας έχει κάνει σπιτόγατους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom