Θα ήθελα να σταθώ σε ορισμένα πράγματα που έχουν γραφεί παραπάνω, τα οποία σε εμένα προσωπικά, μου φαίνεται πως δεν αντικατροπτίζουν την πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό σχολιάζω το post κάποιου άγνωστου σε διεθνές site που παρατέθηκε από φίλο ενωρίτερα.
No ZYCKE. It is not easier to get laid with freebies in Moldova than in your home country!
Δεν ξέρω από που έρχεται ο Ζήκος, αλλά συγκρίνοντας την Μολδαβία με την Ελλάδα, έχω να πω ότι η πρώτη είναι παράδεισος.
It WAS easier! But those days are long gone since the moldovan economy has become good.
Μάλλον αναφέρεται σε μια άλλη Μολδαβία, πιθανόν σε κάποιο άλλο πλανήτη. Ο μέσος μισθός στην Μολδαβία του πλανήτη γη είναι 150-200 USD. Ο μισθός Πρύτανη Πανεπιστημίου δεν υπερβαίνει τα 400 USD. Η Μολδαβία είναι η λιγότερο ανεπτυγμένη χώρα στην Ευρώπη και η σαφώς φτωχότερη. Για να καταλάβετε πόσο φτωχή χώρα είναι, τα φώτα των κυβερνητικών κτιρίων την νύχτα είναι σβηστά για οικονομία!
Now it is like in London, Madrid or Rome.
Κατά τα φαινομενα το Λονδίνο, την Μαδρίτη και την Ρώμη τις έχει δει όσο και την Μολδαβία. Δηλαδή ΠΟΤΕ!
1-You must call the girl 100 times before she accepts to meet you, because she has many other guys also waiting to meet with her!
Ναι.100 άλλοι Μολδαβοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, δεν ξέρουν πως να φερθούν σε μια γυναίκα και πιθανόν άλλοι 100 Ιταλοί (και πιθανόν Έλληνες) που θεωρούν ότι επειδή είναι φτωχές μπορούν να τις πηδήξουν σαν πουτάνες και τους το δείχνουν κιόλας. Μπορεί να είναι φτωχές, να πηδιώνται σαν πουτάνες, αλλά αν δεν τους δείξεις ότι τις σέβεσαι θα πάρεις το τρίτο το... Και βέβαια αν δεν απαντήσει το πολύ την 2η άντε την 3η φορά το έχεις χάσει το παιχνίδι. Πόσο μάλλον αν της τηλεφωνήσεις 100!
2-You must go pick her up in a nice car (Mercedes or BMW preferably) because now, almost any moldovan guy owns one and she has become used to it!
Έχω την εντύπωση ότι τύπος μάλλον έχει μπερδέψει τις βούρτσες με κάτι άλλο. Η Μολδαβία είναι πιθανόν η μοναδική χώρα στην Ευρώπη όπου ακόμα υπάρχουν Volga! Η αλήθεια είναι πως τα 3-4 τελεταία χρόνια η χώρα έχει αναπτυχθεί αρκετά, αλλά όχι ιδιαίτερα σε σύγκριση με άλλες χώρες του Πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας, όπως η συγγενική σ’αυτούς Ρουμανία για παράδειγμα. Υπάρχουν σαφώς περισσότερα καλά αυτοκίνητα από ότι πριν, αλλά αυτά ανήκουν κατά κύριο λόγο σε ξένους επιχειρηματίες και σε μία μικρή (μικρότατη) ελίτ ντόπιων. Τα Dacia, Fiat και κάτι άλλα σαράβαλα κυριαρχούν τους δρόμους.
3-You must take her to a very nice, expensive restaurant or club (the girls are have become very choosy and refuse to go to regular bistros or cafe-bars)
Ένα «πολύ ωραίο και ακριβό εστιατόριο» δεν θα σας κοστίσει περισσότερα από 30 EUR. Αν την πάτε στο καλύτερο ξενοδοχείο της πόλης (Leogrand) το ακριβότερο πιάτο είναι φιλέτο σολωμού (κεταψυγμένο βέβαια) στα 230 Lei (ήτοι 16 EUR περίπου). Βέβαια αν την πατε εκεί, ε τότε πάτε και γυρεύοντας...
4-You must NOT dare to ask her to come to your flat the first 3 dates or she will think that you want her only for sex and she will not answer your calls anymore!
Δεν ξέρω τι λέει ο Ζήκος, αλλά εμένα μου έχει συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Έχουμε πάει στο κρεβάτι από το πρώτο βράδυ και πολλές φορές από το απόγευμα πριν πάμε για δείπνο.
5-You must NOT wear conservative clothes or she will think that you dress like her dad, therefore you must be old! And to be seen with an older man is very BAD. Her girlfriends who see her in the street with you will criticize her!
Και με το δίκιο τους θα την κράξουν αν την δούνε παρέα με κάποιον που ειναι ντυμένος σαν χαμάλης.
6-You must NOT have a roommate or she will think that you are poor because you can't afford to live by yourself in your apartment!
Μην τρελλαθούμε τώρα! Ένα πολύ καλό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης κοστίζει από 40-70 EUR την ημέρα. Αν πατε παρέα με τον κολητό σας, τότε πάρτε 2 διπλανά διαμερίσματα.
7-Since you are a foreigner, your appartment HAS to be located in the center of the city! Any foreigner who doesnt live in the center must not be rich, therefore NOT WORTH dating!
Δεν έχετε κανένα λόγο να πάτε να μείνετε στην άκρη της πόλης. Είναι σαφώς καλύτερα να μείνετε στο κέντρο για να είστε κοντά στα πάντα σε απόσταση αναπνοής. Κοντά στο νου και η γνώση. Άσε που τα διαμερίσματα που είναι στην άκρη της πόλης είναι στα λεγόμενα block χωρίς ζεστό νερό, θέρμανση και άλλα ωραία! Και σαφώς πρέπει να δείξεις ότι δεν είσαι ντόπιος ή ότι δεν συμπεριφέρεσαι σαν ντόπιος. Έχει δίκιο ο Flower Lover. Αν δεν είσαι καλά ντυμένος, δεν έχεις τρόπους, δεν της δείξεις ότι την σέβεσαι και την υπολογίζεις, τότε γιατί να σε πηδήξει?
8-When you take her to a club, she will drop you like a pancake if you dare take her to the bar for drinks! You MUST buy a table (500 lei minimum) so the princess can sit her ass in confort!
Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει καμμία σε club γιατί δεν μ’αρέσουν. Νομίζω, ότι όταν πας για επιχειρήσεις (και δεν εννοώ business), πρέπει να έχεις ένα στόχο. Και αυτός είναι πως θα την ρίξεις στο κρεβάτι σου (ή στο καναπέ) το συντομότερο δυνατόν. Μέχρι σήμερα, είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που έχω πάει κάποια σε club. Σε όλες δε τις περιπτώσεις που πήγα, ήταν μετά το γκόλ.
9-If you want her to communicate with you, you MUST buy her a mobile phone card (400 lei minimum) because she gets tired of beeping you first and waiting for you to call her back!
Πράγματι υπάρχουν μερικές (μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού) περιπτώσεις που ζητάνε προπληρωμένη κάρτα. Αυτές είναι βέβαια σαν εκείνες που θέλουν τα κορόϊδα να τις πάνε στα club (πριν να φάνε). Αυτές τις διώνχω χωρίς δεύτερη κουβέντα!
10-You MUST accept to wait a long period of time before getting laid (minimum 7 dates) bacause all her previous moldovan boyfriends waited even longer than that. And it would prove that you really care about her and don't want her as a SEX object. And thatYou will eventually SPONSOR her and maybe marry her (so she can spend all day doing nothing but spend your money shopping and manicuring) Get ready for HUGE dissappointment if you come to Moldova for easy-to-get sex from regular women!
Όπως το ξαναείπα, ο τύπος έχει μπερδέψει τις βούρτσες με κάτι άλλο. Δεν έχει ξεκάθαρους στόχους και δεν ξέρει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μία επιχείρηση. Στο 95% των περιπτώσεων που έχω αντιμετωπίσει, έχω κρεβατωθεί την ίδια ημέρα, συνήθως 2-5 ώρες από την ώρα συνάντησης. Στο υπόλοιπο 5% έχω κρεβατωθεί την επόμενη ημέρα και στο 99% με έχουν ρίξει στο κρεβάτι αυτές και όχι εγώ! Αυτοί που γίνονται σπόνσορες είναι οι ίδιοι με αυτούς που αγοράζουν προπληρωμένες κάρτες και τις πάνε στα club κυρίως γιατί θέλουν οι ίδιοι να πουλήσουν «μούρη». Αυτοί που είναι αγάμητοι στις δικές τους χώρες θα είναι και αγάμητοι ακόμα και στη Μολδαβία. Είναι αγάμητοι κατ’εξακολούθηση και κατ’επάγγελμα σε βαθμό κακουργήματος!!! Και είναι αυτοί που χαλάνε την πιάτσα!
Και επειδή μπορεί να βρεθεί κάποιος και να πει ότι όλα αυτά που γράφω δεν ισχύουν, σας ενημερώνω ότι το IP Address τω ν τελευταίων μου posts είναι από το Chisinau της Μολδαβίας και ο admin του site μπορεί να σας το επιβεβαιώσει.
Τώρα, ποιοί τα γράφουν αυτά και που τα γράφουν:
Κατά κύριο λόγο γράφονται στο World Sex Guide και στο International Sex Guide. Από εμπειρία, γράφονται είτε από άσχετους οι οποίοι θέλουν να δείξουν ότι κάτι ξέρουν για την υπόθεση χωρίς να έχουν πάει στις χώρες στις οποίες αναφέρονται, είτε από τους κατ’επάγγελμα αγάμητους που αναφέρονται παραπάνω, είτε από παρόχους συναφών υπηρεσιών. Ο λόγος για τους τελευταίους είναι απλός. Αν γράψουν ότι στη Ρουμανία και στη Μολδαβία μπορείς να κρεβατωθείς για ένα κομάτι ψωμί, πως θα τους ψήσουμε να πληρώσουν 500 EUR το δίωρο σε μια τουρίστρια που στη χώρα της είναι κάτω του μετρίου και μπορείς να την έχεις σχεδόν τζάμπα? Το έχω ξαναδεί το έργο.
Θα ήθελα να διευκρινήσω ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν τις προσωπικές μου και μόνο απόψεις και βασίζονται σε εμπειρίες που είχα εγώ ο ίδιος ταξιδεύοντας στην Ανατολική Ευρώπη για περισσότερο από 2 δεκατίες.
Διευκρινίζω τέλος ότι με τα παραπάνω δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός, ούτε τα γράφω γιατί επιδιώκω να τσακωθώ με κάποιον.