Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
κριμα γιατι το παρον "αστερι" ,μαλλον δεν εφαγε  ΑΡΚΕΤΗ φετα μικρη :grin: :grin: :grin:,ΕΞ ΟΥ κ το μποι,1.65cm???????μαλλον 1.065cm MOIAZEI
 στο doggy style η "πισωκολλητο" επι το ελληνικοτερον ,ΤΗΝ ΕΦΤΑΝΕΣ??????????? :2funny: :2funny: :2funny:

Στην ηλικία μου αγαπητέ ξεπερνάς ορισμένα πράγματα.
Το θέμα δεν είναι να φτάνεις εσύ, αλλά αυτή. Για να είμαι απόλυτα ακριβής, δεν είμαι βέβαιος για το ύψος, γιατί το απόλυτο fetish μου είναι να τις ζυγίζω...

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Red-Μπαρκουλη, για χατζηχρηστο δεν ξερω αν μοιαζει ο Σοριταs, αλλα ο Υαντιs λιγο απο Αυλινιτηs παιρνει στiν φοτο :) Εν τω μεταξυ αυτεs οι ιστοριεs με μπραβουs που ψαχνουν ελληνα που εδειρε μολδαβη, αστινομικουs που σε κινηγουν να σου παρουν λεφτα, & κομη δρακουλα να πιει το αιμα των τουριστων, μου ακουγονται πολυ αστειεs

Νεμιροφ-Κουρκουλοs

Κύλισε ο ντέτζερης και βρήκε το καπάκι.
Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που επιτέλους βρήκε ο ένας τον άλλον!
Άντε και καλά στέφανα...

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
μεγαλε μερικες απο τις "πατσαβουρες"τις εχω ηδη βαλει εδω
σου ευχομαι να μας βαλεις κ εσυ καμμια αντιστοιχη "πατσαβουρα" απο τις δικες σου της ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

RED, αν συνεχίσεις έτσι, θα μου κάνεις μεγάλο κακό.
Μπορεί τελικά να σε συμπαθήσω!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητέ μικρέ μου άσχετε!
Δεν πρόκειται περί ανακωχή Ομολογώ ότι ορισμένες φορές υπήρξα ιδιαίτερα καυστικός απέναντί σου, ίσως λίγο περισσότερο από ότι έπρεπε, αλλά τα ήθελε ο κωλαράκος σου. Αναφορικά με το ISG, επαναλαμβάνω ότι τα περισσότερα από όσα αναφέρονται εκεί τα διαβάζουν και τα υιοθετούν οι άσχετοι.
μην εισαι τοσο καυστικος δεν αντεχω αλλα :grin: :grin: :grin: :grin:
οσο για αυτα που ελεγα στο ISG,  ΣΧΕΤΙΚΑ με το MDL-μολδαβικο λει-,οτι θα παει στο διαλο μετα τις τελικες εκλογες κι οτι τεχνητα στηριζετε απο κυρια τα χρηματα απο τις τελευταιες "εσπευσμενες"αποκρατικοποιησεις,παλι τον "κινεζο" κανεις  "φιλε"σοριτακο :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Red-Μπαρκουλη, για χατζηχρηστο δεν ξερω αν μοιαζει ο Σοριταs, αλλα ο Υαντιs λιγο απο Αυλινιτηs παιρνει στiν φοτο :) Εν τω μεταξυ αυτεs οι ιστοριεs με μπραβουs που ψαχνουν ελληνα που εδειρε μολδαβη, αστινομικουs που σε κινηγουν να σου παρουν λεφτα, & κομη δρακουλα να πιει το αιμα των τουριστων, μου ακουγονται πολυ αστειεs

Νεμιροφ-Κουρκουλοs
το περιστατικο αληθευει 100% ειναι λιγο παλιοτερο βεβαια,ενας μαλακοκυπριος "κουμπαρος", λοιπον γνωρισε καποια καρια μολδαβη στο νησι και την εφερε εδω-κισιναου, διακοπες κ να γνωρισει κ το σοι(μη χασει!!!!!!!)
η μολδαβη ομως οταν βρεθηκε εντος εδρας,αρχισε να εξασκει το σπορ κατα κορον, με τους τοπικους "βλαχογαμπρους" :fuck2: :fuck2: :fuck2:
καποια μερα που ειχε πει οτι ειχε παει με τις "φιλες" της σε ενα κλαμπ :tits2: :tits2: :tits2:,τουρθε του μαλακα κ του κυπριου να δει κι αυτος το ναιτ-λαιφ του κισιναου κ την πετυχε να χουφτωνεται σε κατι καναπεδες κλπ :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
την πλακωσε ασχημα-κ καλα της εκανε βεβαια-
ΤΕΛΙΚΑ,ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΥΤΟς ΛΕΤΕ???????????? :think: :think: :think:
ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ :idiot: :idiot:,πληρωσε κανα 2000ε να μην τον βαλουν μεσα,και την πηρε κ πηγε πισω κυπρο :headbang: :headbang:
ετσι τουλαχιστον ειναι υσηχος οτι δεν θα του γ...ται εδω-κισιναου,θα το κανει εκει? :fuck2: :fuck2: :fuck2:
μπα δε νομιζω,εδω ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ απο τα "αστερια" τους "τσοπανοκαβλοβοσκους" της μολδαβιας :grin: :grin: :grin: :grin:

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι εγινε ρε παιδια? πολυ ησυχια βλεπω. ταυτιση αποψεων Υαντιs & Red, Love story Red Soritas, μαλιστα...βαρετο φορουμ :)

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1 η εκπρόσωπος τον κουμμουνιστών  μετά από την ψήφιση τις μεταφοράς τις σημερινής ψηφοφορίας για πρόεδρο stis 3 ιούνη επικαλέστηκε την σημερινή εορτή τις ανάληψης του σωτήρος και δήλωσε ότι δεν πρέπει να έχουν ξανά αίμα 2 κατάσταση ιδιαιτερα τεταμένη 3 αύριο κλείνουν σχολεια  και πανεπιστήμια για το καλοκαίρι  4 ακυρώθηκε τελικά  η επίσκεψη του ρουμάνου προεδρου στην moldavia

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1 ο ρουμάνος πρόεδρος στην συνάντηση που είχε  με τον έλληνα πρόεδρο παπούλια την τεταρτη δήλωσε ότι πρέπει η moldavia να ενταχτεί το ταχύτερο δυνατό στην ευρώπη 2 ζήτησε και την simparaqstasi τις ελλάδας για αυτό το θέμα 3 l euro 15.66 λέει  4 αμερικανικο  σχέδιο οικονομικής ανάπτυξης  προτείνουν τα κόμματα  τις αντιπολίτευσης

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Cursuri valutare
28.05.2009 valuta cursul
USD 11.22
EUR 15.66
RON 3.74
RUB 0.36
UAH 1.46

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
                                    καλο καλοκαίρι σε όλους τους συναγωνιστές  "ανατολικο" μπλόκ 2009 και οποιος αντέχει

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ελπίζω να καταλάβατε ότι πλέον στο ανατολικό μπλόκ χρειάζεσαι πολλά euros για  το δημοφιλές "ατλιμα" τον ελλήνων ευτυχώς που η κρίση τους κρατάει ακόμα  σε υποφερτά επίπεδα στις τιμές  ουκρανία είναι ακόμα φθίνει σε σχέση με ελλάδα  αλλα στο κίεβο σιγά σιγά ακριβαίνει και εκεί και moldavia σε σχέση με πέρσι +30-40% πάνω olla κάντε λοιπόν σωστό προϋπολογισμό αν είναι να γίνετε και εσείς ("βαλκανοσκιλα") όπως πλέον ονομάζονται οι έλληνες του ανατολικού μπλόκ (έκφραση 2009)

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6

το ίδιο και odessa το καλοκαίρι το ίδιο και odessa το καλοκαίρι

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
kisineu md
                    2009  σε όλες τις μεγάλες πόλις τις ανατολικής ευρώπης το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνω 2009 και όχι 1999

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σε ολες της ανεπτυγμενες χωρες τα αυτοκηνιτα ειναι πολυ φτηνα!στης υπαναπτυχτες χωρες οπως Ρωσσια,Ελλαδα,Ρουμανια κ.λ.π. τα αυτοκηνιτα ειναι ακριβα.κατι τετοιο συμβαινει και με τα διαμερισματα.ο Ελληνας χτιζει και εχει 5-6 ή και παραπανω διαμερισματα.ο Ρωσσος παλι αγωραζει διαμερισματα βαζοντας τα λεφτα του σαν επενδιση.για αυτο και ολα ειναι υπερτημιμενα.ο Γερμανος ο Αμερικανο ο Γαλλος εχουν 1 διαμερισμα και 1 σπιτι.και αν θελουν να μετακομισουν το πουλανε και αγωραζουν αλλο.κοιταχτε το σα'ι'τ θα δειτε τιμες αυτοκηνιτων που στην Ελλαδα ουτε στα ονειρα σας δεν υπαρχουν!Γερμανικα δεν ξερω αλλα ειναι πολυ ευκολο να το χιριστει κανεις.εκει που λεει Marke πατηστε το βελακι και βαλτε τη μαρκα που θελετε.μετα πατηστε κατω εκει που λεει Treffen anzeigen....Π.Χ. για το Hummer H3 οι τιμες αρχιζουν απο 12.000 Ευρω!!!!!!!BMW X5 παιρνεις με 10.500-11.000 Ευρω!αυτα για τα αυτοκηνιτα.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
σε ολες της ανεπτυγμενες χωρες τα αυτοκηνιτα ειναι πολυ φτηνα!στης υπαναπτυχτες χωρες οπως Ρωσσια,Ελλαδα,Ρουμανια κ.λ.π. τα αυτοκηνιτα ειναι ακριβα.κατι τετοιο συμβαινει και με τα διαμερισματα.ο Ελληνας χτιζει και εχει 5-6 ή και παραπανω διαμερισματα.ο Ρωσσος παλι αγωραζει διαμερισματα βαζοντας τα λεφτα του σαν επενδιση.για αυτο και ολα ειναι υπερτημιμενα.ο Γερμανος ο Αμερικανο ο Γαλλος εχουν 1 διαμερισμα και 1 σπιτι.και αν θελουν να μετακομισουν το πουλανε και αγωραζουν αλλο.κοιταχτε το σα'ι'τ θα δειτε τιμες αυτοκηνιτων που στην Ελλαδα ουτε στα ονειρα σας δεν υπαρχουν!Γερμανικα δεν ξερω αλλα ειναι πολυ ευκολο να το χιριστει κανεις.εκει που λεει Marke πατηστε το βελακι και βαλτε τη μαρκα που θελετε.μετα πατηστε κατω εκει που λεει Treffen anzeigen....Π.Χ. για το Hummer H3 οι τιμες αρχιζουν απο 12.000 Ευρω!!!!!!!BMW X5 παιρνεις με 10.500-11.000 Ευρω!αυτα για τα αυτοκηνιτα.
tzimy γεια ξανα
απο ρωσσιδες τα πας καλα ,απο αυτοκινητα λιγοτερο καλα
το σαιτ που αναφερεσε γυριζει κ σε αγγλικα και σε ρωσσικα κατ αρχην,τα αυτοκινητα ειναι πιο φθηνα στις αλλες χωρες απο ελλαδα,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ με αυτα ειναι υψηλο,δηλ ενα Χ5,ΤΟαγοραζεις ρουμανια αν ειναι το πρωτο μοντελλο με 17-20000ευρω,ΑΛΛΑ μολις το βαλεις για σερβις,λαστιχα κλπ τα "κουστουμαι" ειναι μεγαλα,οποτε παλι πρεπει ναχεις για να παρεις τετοια αμαξια,οπως εχουν κ το 90% αυτων που τ αγοραζουν εκει
υ.γ.ΟΙ ΠΡΩΤΕς ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΛΑ ΣΤΟ ΜΟΒΙLE.DE einai MAIMOY, ΟΛΕς,αν δεις μετα στα στοιχεια του πωλητη,εχει η μονο μειλ-διευθηνση η μονο κινητο τηλ,αλλα ακομα κι αν εχει κι αλλα στοιχεια, κατι μαιμουδια υπαρχει συνηθως,ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΕΚΕΙ :think: :think: :think:
επιπλεον ενα 530 BMW,ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΘΕς 5ΟΟΟΕ+1000Ε ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ + ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 2002 ΜΟΝΤ,ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ,οποτε στο τελος δεν ειναι κ τοσο φτηνο
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΓΡΑΨΙΜΑΤΑ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,ειδικα αν ειναι πανω απο 3ετια το αμαξι :S
μονο βουλγαρια ειναι πιο χαμηλα αλλα για αμαξια μεχρι 160 αλογα,τα παραπανω ειναι ακριβα κι εκει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η Βουλγαρια εχει πολυ φτηνα τελη κυκλοφοριας (ειχε μεχρι πριν 2-3 χρονια).εγω ενδιαφερομαι για αμαξι με Εστονικα νουμερα.αυριο θα συναντισω εναν Συριο γιο διπλωματη που ειναι παντρεμενος με Εστονεζα και πηγαινοερχεται Ταλιν Спб.απ'το τηλεφωνο μου ειπε οτι η ασφαλειες ειναι φτηνες και τα τελη κυκλοφωριας πολυ μικρα.---θα προσπαθισω να βρω καποιον γνωστο Ρωσσο τελωνιακο να μου πει αν μπορω να φερνω αμαξι με αρ.κυκλοφωριας Εστονιας......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....νομιζω γινεται για 6 μηνες και μετα τ'αμαξι πρεπει να βγαινει και να ξαναπμαινει.για εναν ξενο δεν υπαρχει προβλημα αλλα επειδη εχω Ρωσσικο διαβατηριο ισως να χρειαζεται τιποτα αλλο.----εγω ποτε δεν πιστευω της αγγελιες απο το ιντερνετ.οι τιμες ειναι ομως οι ιδιες με αυτες της αγγελιες.ενα αμαξι στη Γερμανια εχει αυτα τα λεφτα!.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom