davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑς ???τίποτα από τα δύο
απλά είναι ευκολότερο, όταν πάω για 2-3 μέρες, αντί να κλείνω αεροπλάνο 2 εβδομάδες πιο πριν, να πηγαίνω με το τρένο
ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑς ???τίποτα από τα δύο
απλά είναι ευκολότερο, όταν πάω για 2-3 μέρες, αντί να κλείνω αεροπλάνο 2 εβδομάδες πιο πριν, να πηγαίνω με το τρένο
υπνο μπριζεσ και αυτα ξεχνατα !!!!!!!!! σε βαγονι ανατολικου τρενου!!!!!! δεν θα στο σινουστουσα!!!!!ΕΚΤΟς ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥς4 ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΟΥΚΕΤΑ!!!!!!!! ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΟΣ καλα να πας και περιμενο να γραψεις της ταξιδιοτικες εμπειριες απο μολδαβια...... αθηνα σοφια ξερη κανεις εχει τρενο?? ΜΟΙΚΑΝΕ Υ.Γ αμα εισε οικολογος και σου αρεσει η φηση ο συντροφος ρεντ μπορει να σε ενημεροσει για ολα τα κοτετσια της στρουγκες τα μαντρια και τους αχιρωνες της μολδαβιας εχει φτιαξει και χαρτηκοίτα, οκ, αντιλαμβάνομαι το θέμα του κόστους για κάποιους, αλλά το να κάνω 35 ώρες με το λεωφορείο είναι σαν να βάζω τον εαυτό μου τιμωρία - για ποιο λόγο άλλωστε, δεν κερδίζεις κάτι
υποθέτω, χωρίς φυσικά να το έχω κάνει, πως με το τρένο μπορείς να κοιμηθείς εντός τουλάχιστον κάποιες ώρες. Αν ειδικά έχει και καμιά μπρίζα το δωμάτιο....μια ταινιούλα θα τη δεις.
και αν έχει και καμιά frumoasa domnisoara στο βαγόνι...ποιος ξέρει
για κανε μια περιγραφη αρχιγε υ.γ fratii mei or mergetii cu timp si cu bani or statii la greecia mai bine impreuna cu rend-bulanciu si zucati tablaΕγω μια φορα πηρα τραινο Αθηνα-Κωνσταντινουπολη-Αθηνα και ορκιστηκα ποτε να μην ξαναπαρω.....
κοίτα, οκ, αντιλαμβάνομαι το θέμα του κόστους για κάποιους, αλλά το να κάνω 35 ώρες με το λεωφορείο είναι σαν να βάζω τον εαυτό μου τιμωρία - για ποιο λόγο άλλωστε, δεν κερδίζεις κάτι
υποθέτω, χωρίς φυσικά να το έχω κάνει, πως με το τρένο μπορείς να κοιμηθείς εντός τουλάχιστον κάποιες ώρες. Αν ειδικά έχει και καμιά μπρίζα το δωμάτιο....μια ταινιούλα θα τη δεις.
και αν έχει και καμιά frumoasa domnisoara στο βαγόνι...ποιος ξέρει
kalos την αλλαν-τραβελς για βγαλε πληρες κοστολογιο της προσφορας !!!!!!Moikane me 200 eyroudakia se pao kai se ferno an thelis auto to savvatokiriako VOUKOURESTI _ KISINEV_ VOUKOURESTI
VIP service kai monos sou politelestata.
kalos την αλλαν-τραβελς για βγαλε πληρες κοστολογιο της προσφορας !!!!!!
αμα με πιασουν τα καταδρομικα μου παο και με τρολει !!!!! αυτο οφιλο να το ομολογισο το εμαθα απο τον ρεντ στη σταση τον τρολει στο κισηινεου βγαζεις τα καλητερα μουνια !!!!!τσαμπα !!λεμε ο ρεντ εχει φαει καλαααααααα βεβεα μπορει να χουν και καμια τριχα παραπανο αλλα απο κορμι και απο λευτα οπαα λεμε!!!!!!!!oxi den exei allo ayto einai kai einai mono gia ton filo mou ton moikano esy na pas me to leoforeio
αμα με πιασουν τα καταδρομικα μου παο και με τρολει !!!!! αυτο οφιλο να το ομολογισο το εμαθα απο τον ρεντ στη σταση τον τρολει στο κισηινεου βγαζεις τα καλητερα μουνια !!!!!τσαμπα !!λεμε ο ρεντ εχει φαει καλαααααααα βεβεα μπορει να χουν και καμια τριχα παραπανο αλλα απο κορμι και απο λευτα οπαα λεμε!!!!!!!!
καποτε σε τρενο για ουκρανια ειμουν σε ενα ολοκληρο βαγονι κουμουνιστικο χεςιμονα μονοσ μου!!!!!!! εγω και ο σταλιν εχουμε παει ετσι!!!!!! σιγουρα καλη εμπερια αλλα μονο για σχετικους!!!!!!!!! και το γελιο το τεραστιοοο ειναι οτι το βαγονι που ειμουν ειταν αμεσοσ μετα την μηχανη σε καπια φαση παο μπροστα να κατουρισο και παρατηροντας τον μηχανοδηγο βλεπο καθε λιγο και λιγακι να σηκονει μια μεγαλη μπουκαλα βοτκα και γκλου γκλου γκλου!!!!!!!!! το τοπειο εξω χιονισμενο αρχισα να πινω και εγω μετα ανατολικα τρενα εεε ρεεε ακομα το θυμαμε!!! τετοια φαση μονο εγω πρεπει να την εχω ζισει!!!!!! αλλη μια φορα πριν 4 χρονια στην ουκρανια παλι σε ενα χοριο που εκανε σταση το τρενο ειμασταν στο βαγονι 3 ατομα χειμονας παλι ανεβενουν 2 μαυρες και μια λευκη!!!!!!! τσιμπιομουνα επιασα σιζιτηση οι γκομενες ειταν δασκαλες αγκληκον απο αμερικη!!! και ειχαν παει εθελοντικα ουκρανια!! αναταλαξαμε ε μαιλ αλλα δεν μιλησαμε ποτε μετα!!! στην μεση του πουθενα μεσα στην ουκρανια αμερικανες μαυρες ακομα θυμαμε τη φασση και τσιμπιεμεε αρρεε αναμνησειςςςςςςςςςςςςςΤι να πω... σαν διαδρομη ειναι ομορφη και βλεπεις πολυ πρασινο... (δλδ δεν εχεις τι να κανεις και κοιτας συνεχεια εξω )
Τωρα απο ποιοτητα... τα δικα μας τραινα λιγο πιο καθαρα απο των τουρκων αλλα χωρις θερμανση.... γενικα ειχα σταθει τυχερος και ειχα ολο το δωματιο εγω
και ο πατερας μου και ριξαμε λιγες ξαπλες...... τωρα με τα καινουργια κινητα και τα λαπτοπ... πιστευω πως παλευεται η βαρεμαρα...
παντως.. ολα εμπειριες ειναι... ακομα και η ταλαιπωρια εχει καποια σχετικη γλυκα....
οσο να ναι το τρενο παει και σε περιοχες πιο απομακρυσμενες απο τους κοινους δρομους και ετσι βλεπεις περισσοτερη φυση....
πιστευω πως ολοι μια φορα πρεπει να πανε ταξιδι με τρενο...ειναι εμπειρια...
αλλαν δεν ξερο τι γινετε με εσενα αλλα οπιον ρωτησα για σενα μου δωσαν ακυρο!!! δεν ξερο γιατι ???? ο μπλασκος ο μολντο δεν ξερο τι πεζει με την παρτη σου δεν πιστευω να εισε ο λακης ο ψωμοφαγος ???????? εγω παντος εδω και προθιμο και σοστο σε βρισκο και πληροφοριεσ δινεις με σενα δεν ξερο τι γινετεΜην το γελάς εχει βάση αρκει να μιλας την ρημάδα την γλώσσα.
Αντε ελα Σοφια και σε παω πανω με κατι λιγοτερο εφοσον θα ερθη και ο Μοικανος
για ψαξεε τσακαλεαπο airtickets.... 270 ευρω αθηνα-κιεβο-chiσinau !!!!!!!!!! μετ επιστροφης..... απριλιο και μαιο....
AEROSVITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
αλλαν δεν ξερο τι γινετε με εσενα αλλα οπιον ρωτησα για σενα μου δωσαν ακυρο!!! δεν ξερο γιατι ???? ο μπλασκος ο μολντο δεν ξερο τι πεζει με την παρτη σου δεν πιστευω να εισε ο λακης ο ψωμοφαγος ???????? εγω παντος εδω και προθιμο και σοστο σε βρισκο και πληροφοριεσ δινεις με σενα δεν ξερο τι γινετε
ρωτα τον μολντο και τον μπλασκο καλητερα χτεσινε τελικα αποφασησες σοφια η κισηινεου η τιρασπολ θα αραξεισ?????????Ασε τις παπαριες σε μένα δεν περνάνε...........
αντε καλά κρασιά εσυ δεν ξερεις κανεναν προσωπικά απο αυτους που ρωτησες
(αν ρωτησες) (εκτος και να ειθελεσ οικονομικα στοιχεία τοτε και γω λεω ακυρο)
και δεν περπατησες ποτε μαζί τους αρα μην λες παπαριες σε μένα δεν ειμαι σημερινος στη Πιάτσα.