Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
αμα καθοταν λιγο ακομα θα με χαλου σε και μενα ευτυχως που εφυγε
Tι να βρει να χαλασει απο εσενα σπαστικουλη.. Δεν εχεις τιποτα επανω σου αχαλαστο εκτος απο το τσουτσουνακι σου το μικρο (παντα σμφωνα με τον red) που δεν το αγγιζει καμμια γιατι δυσκολευεται να το βρει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ξερω γιατι αλλαζεται συνεχεια θεμα!τελικα ποιος ανεβασε στο σα'ι'τ της φωτο του κακομοιρη του Ρεντ?δε νομιζω οτι ειναι μαγκια να βριζεται καποιον ανονημα!εγω του την ειπα και τον εκραξα επωνημα.ετσι οπως δεν απανταται και αλλαζεται συνεχεια θεμα αρχιζω να πιστευω οτι εσεις του ανεβασατε της φωτο!και δεν της εβαλε μονος του! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Επιβεβαιώνεται λοιπόν ο κανόνας ότι η επαρχία έχει τα καλύτερα μουνιά.
sorita λογω ηλικιας σου,δεν θελω να σε "κραζω" συνεχεια,αλλα δεν αντεχεσαι :idiot: :idiot: :idiot:....τι "επαρχια" ειναι το BACOI??? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ??????????? :headbang: :headbang:ΔΙΠΛΑ Κ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ TOY KISINAOY ΕΙΝΑΙ ΤΟ BACOI,σαν να λεμε οτοπενι στο βουκουρεστι,η ΕΛΛΗΝΙΚΟ,παλαιοτερα στην ΑΘΗΝΑ!!! απο το κεντρο η αποσταση  ειναι 7-10χλμ!!!!αναλογα αποπ που θα πας :think: :think: :think: :think:
δεν σε παρεξηγω,ειναι οπως τα παλια που εγραφες στην αρχη.......
διαβασα οτι εκανες κ παρεμβαση στους μοντς,για τις φωτο,μερσι κατ αρχην για το ενδιαφερον,παντως και θα καταλαβεις εσυ τι εννοω,ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥς ΕΚΑΝΕς,κυριως,δεν ειναι σωστο κ νομιμο-ανεξαρτητα αν ειναι ανωδυνο- να ανεβαζονται πρωσοπικα δεδομενα απο οποιον δεν το επιθυμαι.....
υ.γ.χτυπα κ κανα wikipedia πριν ξαναγραψεις,γιατι με το google-earth,πεφτεις σε "λουμπες" συνεχεια απ οτι βλεπεις :grin: :grin: :grin:
υγ2.τι εννοεις οτι εχασα εγω τα παλαια στοιχηματα γιατι δεν καταλαβα,κι αν θυμασαι,απλα ηταν τα πραγματα,αν εγω οντως πηγαινα κισιναου κ γενικα μολδαβια ,κι αν ολα που εγραφα τα διαβαζα στο I.S.G.,KAI DEN HTAN DIKA MOY
E TΩΡΑ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΧΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ,ΕΛΛΕΙΨΕΩς ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΣΤ,-φωτο απο νεα "μωρα" μου απαγορευσε κι ο μολντο να βαλω πλεον :grin:-ΓΡΑΨΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,κι αν βρεθει ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΙΟ-ουτε ο μιτσος29,δεν θα φτασει ως εκει πιστευω(ποτε δεν ξερεις βεβαια) :grin: :grin: :grin:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
μετα το κραξιμο που εφαγε απο τον Ρεντ!να του την εκανε!για τον Μολδολαγνο λεγεται οτι ειναι πολυ πονηρος!τωρα γινανε φιλαρακια!ισως κωλοσε ο Ρεντ!του ειπε ο Μολδολαγνος:βουλοσε το γιατι θα σε :ak: και θα γινεις ρεζηλι!τον κερασε και κανα μουσακα στο Αλεπο και τωρα γραφει τα αντιθετα απο οτι εγραφε :2funny:!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΥΠΟΘΕΣΕΙς ΚΑΝΩ!εδω παιζονται τα συμφεροντα καποιων!
εγω με το μολντο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ,απλα οταν ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟς ΕΙΜΑΙ,εγραφε,"αν εχω γαμησει ποτε στη ζωη μου",πραγμα που μετα δημοσια το ΔΙΩΡΘΟΣΕ,ΓΙΑΤΙ οποιος ειναι ΜΑΓΚΑς,λεει ΕΚΑΝΑ Κ ΛΑΘΟς.....οχι σαν καποιους αλλους.....
τωρα μουσακα δεν με κερασε,ενα φραπε ΜΟΝΟ,εδω δικιο εχεις
δεν νομιζω οτι τα συμφεροντα του μολντο η ΦΛ,σαν μελλων συνεταιρος αν καταλαβα σωστα,παιζονται με τι γραφω εγω κι ο σοριτας εδω.....
και εγω επιμενω
1.ητο κισιναου ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΚΑΛΑ" ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ-ειδικα σε σχεση με γυρω περιοχη,δυτ.ουκρανια ,β.ρουμανια
2.οι γκομενες-ΚΑΛΕς ΟΜΟΡΦΕς ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΕς ΜΙΝΙΜΟΥΜ 1.72+ ΥΨΟς- δεν "καθονται" ευκολα-"ΜΠΑΖΑ" Κ "ΚΟΝΤΟΤΣΙΜΠΟΥΚΑ" ΚΑΘΟΝΤΑΙ,πιο ευκολα βεβαια ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙς μαζι τους,ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΜΕ-
,ΑΞΙΟΛΟΓΕς ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΓΚΟΜΕΝΕς-ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΕς-σακοραρεις αν και  μονο
1.αν εισαι μες στα κολπα-ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ-
2.ξερεις γλωσσα-ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΡΩΣΣΙΚΑ,καλυτερα ρωσσικα για εδω-
3.εισαι κ επιθετικος στο καμακι-
4.εχεις καλη εμφανιση-οχι χοντρος η ατσαλα ντυμενος--και ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ
5. τα χαλας ΚΙΟΛΑς,δηλ καθε γνωριμια με βολτα,κλαμπ,ΛΟΥΛΟΥΔΙΚΑ!!!! κλπ κ κανα ψιλοδωρο,πριν, μετΑ Κ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ της "γνωριμιας" 100-150ευρω ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ,κ βεβαια ΘΑ ΒΑΛΕΙς ΓΚΟΛ,αν και μονο αν-ικανη και αναγκαια συνθηκη που λεγαμε σχολειο-εχεις ΚΑΙ ΤΑ τεσερα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΖΙ
3.ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕς ,ειναι καλυτερα απο ρουμανια,τσεχια η βουλγαρια,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ για οσους τα "χωνουν" και μπορουν να ψαχτουν και να κινηθουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς στο πεδιο...οργανωμενη πορνεια οπως καταλα;βετε-σαλλον πχ,ΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ δεν υπαρχει,2-3 στριπτιζαδικα με το ζορι κι αυτα.....
αυτα που ειπα αυτα ΕΠΙΜΕΝΩ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Κ ΜΑΖΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥς-ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΥ- Κ ΚΑΠΩς "ΜΑΛΑΚΩΣΑΝ" ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΟΠΟΙΟς ΤΑΧΕΙ "ΧΟΝΤΡΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΑΓΚΑΣ ΟΚ,οι αλλοι επιμενω,καλη η εκδρομη,αν δεν εχουν "ονειρα" για αλογα και "χαι λαιφ", με 1000-1300 ευρω μπατζετ για 10 μερες,τα 800-900 θα φυγουν για διαμονη και εισητηρια ,θα γαμησουν  ισως και καμμια "πεθαμενη" και θα "φανε ματια ψαρια" 100%,βεβαια μετα θα πανε πισω και θα λενε στους φιλους τους "γαμησαμε κατι αλογα,τζαπα κλπ"
ε και αυτο κατι ειναι δεν αντιλεγω ....
εχει θεμα το κισιναου,αλλα οπως παραδεχθηκε κι ο "πιρφορος" τα πραγματα δεν ειναι οπως νομιζε,και εδω να πω οτι δεν νομιζω οτι καν απευθυνθηκαν ουτε σε Β ΔΙΑΛΟΓΗ γκομενες του κισιναου,απλα σε καποιες ισως καλουτσικες γκομενες,δεν ξερω κιολας,αλλα αυτα ειναι και δευτερευοντα,μπορει να καμακωσαν κ μουναρες,αλλα πιστευω οτι η "καλη μερα απο το πρωι φαινεται".......κ
οποτε βλεπεις με το μολντο οι αποψεις μας εξακολουθουν να διαφερουν.....τωρα ποιος εχει δικιο η αδικο εχει σχεση με το τι ζηταει κι ο καθενας......αλλος βρισκει μια παντρευεται κι ειναι ευτυχης,κι αλλος βρισκει 9,και λεει,"ουτε 10 δεν γαμησα".....παντως τα καλα μωρα θελουν τρεξιμο εμπειρια εμφανιση κ χρηματα....

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
οντωσ μπουρδελο εγινε το threat  :headbang:
εισαι και κλωνος μου και δεν μπορω να σε κραξω κιολας.....
δηλ τι "μπουρδελο"???επεσε το επιπεδο????απο που?απο το πατωμα???
εχε χαρη πουσαι κλωνος......σαν το "γιαντη" και εσυ θα πας στο τελος,θα σου βαλει ταφοπλακα ο "ορεινος"......

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Red, & εσυ χασομερηs εισαι? μην χαλαs τιν φημη τιs χωραs, ασε το κοσμο να ακουει το μολδο & το λουκυ λουκ οτι οι γυναικεs εκει γραφουν στο μετωπο 'i am easy, come & take me", σημ. δικια μου πριν τιν παρουν οι αραβο-τουρκο-ιταλο-γερμανο-ρουμανο-γαλλοι  :2funny: :2funny: :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Red, & εσυ χασομερηs εισαι? μην χαλαs τιν φημη τιs χωραs, ασε το κοσμο να ακουει το μολδο & το λουκυ λουκ οτι οι γυναικεs εκει γραφουν στο μετωπο 'i am easy, come & take me", σημ. δικια μου πριν τιν παρουν οι αραβο-τουρκο-ιταλο-γερμανο-ρουμανο-γαλλοι  :2funny: :2funny: :2funny:
1.χασονυχτης,αφου ειμαι πισω ρουμανια τι θες να κανω,σεξ???ειμαι κ πεθαμενος απο το 3ημερο,κ δεν ειμαι βεβεα κι ο "Q7",na θεριζω κι απο δω μερια!!!!
2."ιταλοαραβοτουρκοι"??? :think:μαλλον κλωνος του "γιαντις" εισαι τελικα,ειναι βεβαιο πλεον!!!!!!!!!!!!!

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οτι και να πειs εδω μεσα, χαρακτιριζεσαι αμεσωs  :idiot:

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ο μονοs κλωνοs του Υαντιs ειναι ο Λουκι Λουκ, αφου καλυπτει επαξια τιν απουσια του με τιs ασυναρτισιεs & βλακιεs που λεει  :s&m_2: :s&m_2:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ο μονοs κλωνοs του Υαντιs ειναι ο Λουκι Λουκ, αφου καλυπτει επαξια τιν απουσια του με τιs ασυναρτισιεs & βλακιεs που λεει  :s&m_2: :s&m_2:

Ο μοναδικός αποδεδειγμένα βλαξ με περικεφαλαία, ηλίθιος και ό,τιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφθείς με την ελάχιστη φαντασία που διαθέτεις, είναι τρείς, ήτοι ένας, δηλαδή εσύ και οι κλώνοι σου.

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο μοναδικός αποδεδειγμένα βλαξ με περικεφαλαία, ηλίθιος και ό,τιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφθείς με την ελάχιστη φαντασία που διαθέτεις, είναι τρείς, ήτοι ένας, δηλαδή εσύ και οι κλώνοι σου.

οσο και να βριζειs δεν θα κανω το ιδιο, αυτα που κατα καιρουs εχειs γραψει σε χαρακτιριζουν χειροτερα  :grin: :grin: :grin:. Πωs συμπερανεs οτι εισαι ο Λουκ Λουκ? Αυτοs ειναι αδυνατοs....Μαλλον οποιs εχει τη μυγα... :2funny: :2funny:
πρεπει ομωs να πω, οτι κανειs σαν κλαμμενη γκομενα, ενω δεν ασχοληθηκα μαζι σου για μερεs, συνεχιζεs να ξηνεσαι, & να αναφερεσαι σε εμενα, ψαχονταs στοργη  :lheel:, πλεον εισαι & αξιολυπητοs

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
οσο και να βριζειs δεν θα κανω το ιδιο, αυτα που κατα καιρουs εχειs γραψει σε χαρακτιριζουν χειροτερα  :grin: :grin: :grin:. Πωs συμπερανεs οτι εισαι ο Λουκ Λουκ? Αυτοs ειναι αδυνατοs....Μαλλον οποιs εχει τη μυγα... :2funny: :2funny:
πρεπει ομωs να πω, οτι κανειs σαν κλαμμενη γκομενα, ενω δεν ασχοληθηκα μαζι σου για μερεs, συνεχιζεs να ξηνεσαι, & να αναφερεσαι σε εμενα, ψαχονταs στοργη  :lheel:, πλεον εισαι & αξιολυπητοs

Σε βρίζω?
Αυτό νόμισες ότι έκανα?
Εγώ απλά περιέγραψα με λόγια αυτά που κατά καιρούς έχεις πει.
Θεώρησέ ότι κοιτάς τον εαυτό σου στο καθρέφτη.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Lucky Look! Κανένα!!!
Καληνύχτα Joe!

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε βρίζω?
Αυτό νόμισες ότι έκανα?
Εγώ απλά περιέγραψα με λόγια αυτά που κατά καιρούς έχεις πει.
Θεώρησέ ότι κοιτάς τον εαυτό σου στο καθρέφτη.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Lucky Look! Κανένα!!!
Καληνύχτα Joe!

καλυνυχτα Αβερελ

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• YANTIS.JPG
    YANTIS.JPG
    70,3 KB · Εμφανίσεις: 47

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε σεις!!!!
το εχετε ΓΑΜΗΣΕΙ το θεμα!
πραγματικα μαγκες αν μπει καποιος και θελει να ψαξει ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και να διαβασει 5-6 γνωμες..........θα τα δει ολλα εκτος απ αυτο που ψαχνει!
ΕΛΕΟΣ!!
ειστε 5-6 ατομα που τα χετε πει 150 φορες και μαλωνετε για λεπτομεριες και για ασχετα πραγματα!ΕΛΕΟΣ!
ειστε και μεγαλοι σε ηλικια καποιοι!! ΕΛΕΟΣ! ξεφτυλα εχει καταντησει το θρεντακι!!!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Στη Μολδαβία δεν γαμάνε μόνο οι μαλάκες και οι ψόφιοι!
Μην απαντήσεις. Ξέρουμε όλοι σε ποια κατηγορία ανήκεις.

Συνημμένα

• YANTIS.JPG
    YANTIS.JPG
    70,3 KB · Εμφανίσεις: 56

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Στη Μολδαβία δεν γαμάνε μόνο οι μαλάκες και οι ψόφιοι!
Μην απαντήσεις. Ξέρουμε όλοι σε ποια κατηγορία ανήκεις.
αλλα γαμανε κατι μαγκες σαν και σενα το γιαντις τον ρεντ κλπ.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom