Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν εκανα κλωνο δεν θα τον ονομαζα πρασινο αλλα κοκκινο γιατι απλα ειμαι θρυλος και κομουνι

Παρά το γεγονός, ότι θα τρίζουν τα κόκκαλα των συγχωρεμένων των παππούδων μου, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Ιωσήφ Στάλιν, εσένα προσωπικά, καθώς και όλα τα κουμούνια που με τους αγώνες τους δημιούργησαν αυτόν τον παράδεισο.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
den to καλοπιανω ρε μητσο για πελατη αλλα γιατι εχει ωραιες γκομενες μπας και μου δωσει κανα κοκκαλακι ,οπως και τον σοριτα αλλα αυτος ειναι μοναχοφαης ,ελπιζω λοιπον πως ο ρεντ δεν ειναι και κατι θα γινει .Οσο για τη γκομενα ναι το ομολογω της την επεσα αλλα εφαγα πορτα γιατι μου βειπε οτι ο ρεντ ειναι αντρακλας και τον νγουσταρει αλλα εγω οχι ,αστα ρε φιλε ξεφτιλα δε λες τιποτα .Οσο για το τσουτσουνι μου ειναι σαν τυρογαριδακι και δεν θελω να το αλλαξω ,να το μεγαλωσω γιατι αρεσει στις γκομενες και αν τυχον θελουν κατι σε μεγαλο υπαρχουν για αυτες ενναλακτικες λυσεις σοριτας,φλ,αλαν κλπ

Τους φίλους σου πρέπει να τους δέχεσαι με τα ελαττώματά τους...

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν θελω να γλειψω το ρεντ απλα λεω την αληθεια χτες ηρθε με αλλο μωρο 20 ετων και κολασιτες ηταν θεα επαθα πλακα ηταν πραγματικα θ ΘΕΑ τετοια ματια τετοιο σωμα απλα θεα 1,76 γυρω στα 50 κιλα ολοι στο μαγαζι παθαμε πλακα αλλα οταν αρχισαμε τη συζητηση περι μολδαβιας αρχισε τα δικα του παρολο που διπλα του ειχε τη θεα και παρολο που για 4 ποτα ενα ρεντ μπουλ και μια κοκα κολα πληρωσε 115 λει(8 ευρω) φλ μας γαμανε τα καλυτερα μωρα και μιλανε κιολας .Αλαν ταπαιξα χτες τετοιο μωρο !!!!!! ειμαι εδω τοσα χρονια και καθε φορα ειναι σα ναρθα χτες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ρομπα ρεντ ελπιζω σημερα να με λυπηθεις ,φιλε σοριτα οσο για το μουσακα μη τον εμπιστευεσαι ολο υποσχεσεις ειναι οταν ερχεται εδω και βλεπει τα μωρα ξεχναει μονο  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Φαντάζομαι ότι η γενικότερη τιμολογιακή σου πολιτική είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο RED θεωρεί ότι η Μολδαβλία είναι πανάκριβη.

Η αλήθεια είναι πως δεν τον γνωρίζω τον FL. Βασιζόμενος όμως στα όσα μου είπες, καθώς και στα όσα είπαμε κατ'ιδίαν όταν μίλησα μαζί του, θεωρώ απίθανο να με πουλήσει για μουνί.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
να τι σου γραφει και δεν το διαψειδης :2funny:Δεν ξερω γιατι τον καλοπιανεις?μηπως ειπε οτι θα βαλει καμια βρωμια για σενα στο σα'ι'τ?ή πας θελεις να σταματισει να γραφει οτι η Μολδαβια ειναι επικκηνδινη.για να μην φοβιζει τον κοσμο και να ερχονται Ελληνες και να εχεις πελατεια στο μαγαζι?---Τι να πω εκτος αν ειναι αληθεια οτι την εχεις μικρη οπως λεει :2funny:!!!!αυτο δεν ειναι κακο.(για μενα κατι τετοιο δεν μπορουνε να ποlink=topic=579.msg1391290#msg1391290 date=1255860337]
η απαντηση ειναι απλη  :knockinb: :knockinb: :knockinb: αυτο που θα εκανε πιστευω ενας ανδρας οχι ομως απο τα τρικαλα
Δεν ξερω γιατι τον καλοπιανεις?μηπως ειπε οτι θα βαλει καμια βρωμια για σενα στο σα'ι'τ?ή πας θελεις να σταματισει να γραφει οτι η Μολδαβια ειναι επικκηνδινη.για να μην φοβιζει τον κοσμο και να ερχονται Ελληνες και να εχεις πελατεια στο μαγαζι?---Τι να πω εκτος αν ειναι αληθεια οτι την εχεις μικρη οπως λεει :2funny:!!!!αυτο δεν ειναι κακο.(για μενα κατι τετοιο δεν μπορουνε να πουνε αφου κατι ειχαν πει και ειχα στιλει μια γυμνη μου φωτο σε καμια 30αρια ατομα!οποτε εχω μαρτηρες που θα βγουνε και θα το διαψευσουν :2funny:)αν την εχεις μικρη και εχεις λεφτα πας και κανεις μια επεμβαση και στην μεγαλωνουν 4-5 ποντους!οποτε και 12 εκατοστα να την εχεις μετα την εγχητιση γινεται 16-17!!!!.......υνε αφου κατι ειχαν πει και ειχα στιλει μια γυμνη μου φωτο σε καμια 30αρια ατομα!οποτε εχω μαρτηρες που θα βγουνε και θα το διαψευσουν :2funny:)αν την εχεις μικρη και εχεις λεφτα πας και κανεις μια επεμβαση και στην μεγαλωνουν 4-5 ποντους!οποτε και 12 εκατοστα να την εχεις μετα την εγχητιση γινεται 16-17!!!!.......

Γνωρίζοντας τον MOLDO προσωπικά, έχω να διευκρινήσω τα παρακάτω:
- Ο MOLDO και ο οποιοσδήποτε Έλληνας επιχειρηματίας δεν αποσκοπεί τους 4-5 Έλληνες που θα πάνε στην Μολδαβία για να γαμήσουν ή στους 10-15 που θα πάνε για δουλειές, το χρόνο. Οι πελάτες τους είναι κατά 99,999% Μολδαβοί, Ουκρανοί και Ρώσοι. Άρα όταν λέει ότι η Μολδαβία ΔΕΝ είναι επικίνδυνη, τότε η άποψή του, έχει μιά ιδιαίτερη βαρύτητα. Εν πάσει περιπτώσει, επειδή η όλη υπόθεση είναι καθαρά υποκειμεινική και κυρίως εξαρτάται από τις εμπειρίες του καθένα, όποιος θεωρεί ότι η χώρα είναι επικίνδυνη, τότε ας μην πάει και ας μην μας τα πρήζει.

- Ο MOLDO βρίσκεται στο site για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί τον μύησε ο φίλος και συνεταιρός του FL και ο δεύτερος και κυριότερος είναι γιατί όπως κάθε ξενητεμένος Έλληνας, αισθάνεται την εσωτερική ανάγκη και παρόσμηση να έρχεται σε επαφή με τους ομοεθνείς του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γνωρίζοντας τον MOLDO προσωπικά, έχω να διευκρινήσω τα παρακάτω:
- Ο MOLDO και ο οποιοσδήποτε Έλληνας επιχειρηματίας δεν αποσκοπεί τους 4-5 Έλληνες που θα πάνε στην Μολδαβία για να γαμήσουν ή στους 10-15 που θα πάνε για δουλειές, το χρόνο. Οι πελάτες τους είναι κατά 99,999% Μολδαβοί, Ουκρανοί και Ρώσοι. Άρα όταν λέει ότι η Μολδαβία ΔΕΝ είναι επικίνδυνη, τότε η άποψή του, έχει μιά ιδιαίτερη βαρύτητα. Εν πάσει περιπτώσει, επειδή η όλη υπόθεση είναι καθαρά υποκειμεινική και κυρίως εξαρτάται από τις εμπειρίες του καθένα, όποιος θεωρεί ότι η χώρα είναι επικίνδυνη, τότε ας μην πάει και ας μην μας τα πρήζει.

- Ο MOLDO βρίσκεται στο site για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί τον μύησε ο φίλος και συνεταιρός του FL και ο δεύτερος και κυριότερος είναι γιατί όπως κάθε ξενητεμένος Έλληνας, αισθάνεται την εσωτερική ανάγκη και παρόσμηση να έρχεται σε επαφή με τους ομοεθνείς του.
το οτι η ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΚΥΝΔΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΗΒΟΛΙΑ!ενταξει εριξε ενας και μια χειροβομβηδα και το κανανε θεμα!στην Αθηνα ειναι 100 φορες πιο επυκηνδινα!!!οσο για οτι ο MOLDO καλοπιανει τον Ρεντ μου φενεται περιεργο και υποπτο.ειδεικα μετα απο το κραξιμο που του εκανε (οτι εχει μικρη πουτσα και ειναι ξεφτηλας αφου ενα λεπτο πηγε στην τουαλετα και ο Μολδολαγνος την επεσε στην γκομενα του!)λιγο καιρο πιο πριν εγραφε για τον Ρεντ οτι πηγαινε σε χωρια και εταζε γαμο για να  :knockinb:.αρα στο Κισινιωφ δεν του καθονται οι γκομενες!!!!συμφωνα παντα με τον Μολδολαγνο!Ε,πως λοιπον ηρθε με γκομεναρα στο μαγαζι του?απο χωριο την εφερε!---μηπως ο Μολδολαγνος που μου φενεται πολυ πονηρος ΧΤΕς ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗς ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤ για να τον εκδηκιθει?και τωρα τον γλυφει για να μην του κανει ο Ρεντ καμια πουστια!!!!--κριμα που ημουνα ραντεβου χτες και εχασα το σοου με της φωτογραφιες :2funny:θα ειχε πολυ γελιο!!!! :2funny:.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΑΝΑ!!!!δεν μπορει καποιον να τον βριζουνε και να λεει και ευχαριστω!!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
den to καλοπιανω ρε μητσο για πελατη αλλα γιατι εχει ωραιες γκομενες μπας και μου δωσει κανα κοκκαλακι ,οπως και τον σοριτα αλλα αυτος ειναι μοναχοφαης ,ελπιζω λοιπον πως ο ρεντ δεν ειναι και κατι θα γινει .Οσο για τη γκομενα ναι το ομολογω της την επεσα αλλα εφαγα πορτα γιατι μου βειπε οτι ο ρεντ ειναι αντρακλας και τον νγουσταρει αλλα εγω οχι ,αστα ρε φιλε ξεφτιλα δε λες τιποτα .Οσο για το τσουτσουνι μου ειναι σαν τυρογαριδακι και δεν θελω να το αλλαξω ,να το μεγαλωσω γιατι αρεσει στις γκομενες και αν τυχον θελουν κατι σε μεγαλο υπαρχουν για αυτες ενναλακτικες λυσεις σοριτας,φλ,αλαν κλπ
φαντασου να μην καναμε και πλακα τι θα γραφανε εδω!!!!
παντως απο οτι ειδες χτες δεν πηγα για κατουρημα!!!!!
το μωρο περιμενει  και την ανακαινηση "ελ γκρεκο" για ναναι βασικη πελατισα ,απο οτι καταλαβε  οτι θα κανετε εκει με τον φλ.απο οτι της περιεγραψα  το στυλ και αυτα που μου εξηγησες
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ I.Q. των συντροφων "σπαει τα κοντερ,δηλ ΤΟΣΟ ΔΥΣΝΟΗΤΟ ειναι να καταλαβει καποιος οτι το οτι "τον εχει μικρο" ο μδλαγνος ειναι καλαμπουρι??????????? :think: :think: :think: :think:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εγω πραγματικα δεν τον εχω και γαιδαρου παροτι απο τα τρικκαλα ομως αν πεσει στα χερια του φλ τοτε θα λεει οχι πορτκαλι αλλα πορτοκααααααααλι η λεμοοοοοονι
οποτε για ναμαστε "ησυχοι" να παρουμε κανα "τσιγκινο σωβρακο",και για εμας δηλαδη!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Φαντάζομαι ότι η γενικότερη τιμολογιακή σου πολιτική είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο RED θεωρεί ότι η Μολδαβλία είναι πανάκριβη.

Η αλήθεια είναι πως δεν τον γνωρίζω τον FL. Βασιζόμενος όμως στα όσα μου είπες, καθώς και στα όσα είπαμε κατ'ιδίαν όταν μίλησα μαζί του, θεωρώ απίθανο να με πουλήσει για μουνί.
η μολδαβια,μαλλον το κισιναου  πιο σωστα, αγαπητε "ορεινε" ειναι πανακριβη στα ποτα  στα κλαμπ,συγκρινομενη με ολες τις γυρω περιοχες,δυτικη ουκρανια κ βορεια ρουμανια,δηλ
στο φαγητο  εξαρταται αλλα τα καλα ειναι ακριβα με τη γυρω περιοχη,τα μεσαια δεν ειναι ακριβα ταχω διευκρινησει αυτα
στη πιατσα τρως με 3 ευρω.,ε και τι σημαινει αυτο?εκει πας κι εσυ?
αστο  το θεμα αυτο,εχω κι εγω κουρασει αλλα κι εσυ νομιζω
απο ΑΘΗΝΑ ειναι φτηνοτερα,Ε ΚΑΙ ΤΙ?ειναι φτηνη η ΑΘΗΝΑ??
ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ,εγω χτες χαλασα 120mdl για 4 ποτα κ 1 ρεντμπουλ στο "αλλεπο",αλλα μετα στο "ντραιβ" που ηθελε το μωρο-κι αν δεν την παω εγω,θελουν να την παν αλλοι 1000 και πιο πολλοι-εκει λοιπον,εισοδο μονο 200mdl,4 ποτα στο μπαρ,οχι τραπεζι κλπ380mdl
συνολο 580 στο ντραιβ κ με γκομενα που παροτι αστερι ΑΑΑ διαλογης δεν ειναι κοπροσκυλο να ζηταει οπωσδηποτε να κατσει σε τραπεζι, να πινει και σαν φιδι,κοκτειλ οπος πολλες αλλες κανουν,και να φυγει κανα 1500 ακομα για πλακα
αυτα κανουν λοιπον φετος-το ευρο εχει ανεβει στα 16.5 απο 12.5 που ηταν τετοια εποχη περσυ που αρχισε η κουβεντα αυτη-
40ευρω αλλα το μωρο δεν πινει,με το ζορι κανα μαρτινι κ μειναμε στο κλαμπ μονο 2 ωρες
τωρα ο καθεις οπως τα νομιζει
ουκρανια παντως θα χαλαγα τα μισα κ λιγοτερα,λβοβ η οντεσσα,και επαρχια μεγαλες πολεις ρουμανια,οχι βουκουρεστι,τα μισα κ λιγο πιο πανω
το "αλλεπο" σιγουρα ειναι φτηνο κ καλο στεκι ,αλλα δεν ειναι κλαμπ,κ τα μωρα τα παρασκευοσαββατα θελουν κλαμπ κ μαλιστα τα πιο καλα

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
η μολδαβια,μαλλον το κισιναου  πιο σωστα, αγαπητε "ορεινε" ειναι πανακριβη στα ποτα  στα κλαμπ,συγκρινομενη με ολες τις γυρω περιοχες,δυτικη ουκρανια κ βορεια ρουμανια,δηλ
στο φαγητο  εξαρταται αλλα τα καλα ειναι ακριβα με τη γυρω περιοχη,τα μεσαια δεν ειναι ακριβα ταχω διευκρινησει αυτα
στη πιατσα τρως με 3 ευρω.,ε και τι σημαινει αυτο?εκει πας κι εσυ?
αστο  το θεμα αυτο,εχω κι εγω κουρασει αλλα κι εσυ νομιζω
απο ΑΘΗΝΑ ειναι φτηνοτερα,Ε ΚΑΙ ΤΙ?ειναι φτηνη η ΑΘΗΝΑ??
ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ,εγω χτες χαλασα 120mdl για 4 ποτα κ 1 ρεντμπουλ στο "αλλεπο",αλλα μετα στο "ντραιβ" που ηθελε το μωρο-κι αν δεν την παω εγω,θελουν να την παν αλλοι 1000 και πιο πολλοι-εκει λοιπον,εισοδο μονο 200mdl,4 ποτα στο μπαρ,οχι τραπεζι κλπ380mdl
συνολο 580 στο ντραιβ κ με γκομενα που παροτι αστερι ΑΑΑ διαλογης δεν ειναι κοπροσκυλο να ζηταει οπωσδηποτε να κατσει σε τραπεζι, να πινει και σαν φιδι,κοκτειλ οπος πολλες αλλες κανουν,και να φυγει κανα 1500 ακομα για πλακα
αυτα κανουν λοιπον φετος-το ευρο εχει ανεβει στα 16.5 απο 12.5 που ηταν τετοια εποχη περσυ που αρχισε η κουβεντα αυτη-
40ευρω αλλα το μωρο δεν πινει,με το ζορι κανα μαρτινι κ μειναμε στο κλαμπ μονο 2 ωρες
τωρα ο καθεις οπως τα νομιζει
ουκρανια παντως θα χαλαγα τα μισα κ λιγοτερα,λβοβ η οντεσσα,και επαρχια μεγαλες πολεις ρουμανια,οχι βουκουρεστι,τα μισα κ λιγο πιο πανω
το "αλλεπο" σιγουρα ειναι φτηνο κ καλο στεκι ,αλλα δεν ειναι κλαμπ,κ τα μωρα τα παρασκευοσαββατα θελουν κλαμπ κ μαλιστα τα πιο καλα

Δεν απαντώ, όχι γιατί φοβάμαι να αντιπαρατεθώ, άλλωστε, έχω δείξει ότι δεν χαμπαριάζω από τέτοια. Δεν απαντώ λοιπόν γιατί σε προηγούμενο post μου εξήγησα τους λόγους. Η μία κουβέντα θα φέρει την άλλη και στο τέλος θα αρχίσουν οι απειλές για την ασφάλεια της οικογένειάς μου και τότε... Επειδή λοιπόν και εμένα με έχει κουράσει η ανούσια αντιπαράθεση και επειδή είναι απόλυτα φανερό ότι εκπέμπουμε σε διαφορετικές συχνότητες (δεν σε κατηγορώ για βλάκα - μην τα πάρεις) και λέμε διαφορετικά πράγματα, ας το αφήσουμε εδώ.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Δεν απαντώ, όχι γιατί φοβάμαι να αντιπαρατεθώ, άλλωστε, έχω δείξει ότι δεν χαμπαριάζω από τέτοια. Δεν απαντώ λοιπόν γιατί σε προηγούμενο post μου εξήγησα τους λόγους. Η μία κουβέντα θα φέρει την άλλη και στο τέλος θα αρχίσουν οι απειλές για την ασφάλεια της οικογένειάς μου και τότε... Επειδή λοιπόν και εμένα με έχει κουράσει η ανούσια αντιπαράθεση και επειδή είναι απόλυτα φανερό ότι εκπέμπουμε σε διαφορετικές συχνότητες (δεν σε κατηγορώ για βλάκα - μην τα πάρεις) και λέμε διαφορετικά πράγματα, ας το αφήσουμε εδώ.
δεν τα παιρνω ουτε κατι αλλο
αλλα βλακας ειναι οποιος ,μετα μαλιστα κι απο τοσες κατ ιδιαν συζητησεις,δεν καταλαβαινει οτι ο γιαντις κι ο red ειναι τελειως αλλα προσωπα.........
και εις αλλα με υγεια...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
τελευταιο σε σχεση με μδλαγνο,ο μολντο στο μαγαζι "σκιζεται" να σε εξυπηρετησει και σε ανεβαζει και στην "παρεα" σου,τα αλλα που λεμε για πεσιματα σε γκομενες κλπ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑς και τιποτα αλλα,αυτα για τους εχοντες μειωμενη αντιληψη του χιουμορ,οχι για τον ιδιο το μολντο,που φυσικα ξερει οτι για πλακα τα λεω εδω να γινει κανας χαβαλες,αλλα επειδη ειναι κι η δουλεια του να ΛΕΓοΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ,περα απο την πλακα
ΡΟΜΠΑ Ε ΡΟΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν τα παιρνω ουτε κατι αλλο
αλλα βλακας ειναι οποιος ,μετα μαλιστα κι απο τοσες κατ ιδιαν συζητησεις,δεν καταλαβαινει οτι ο γιαντις κι ο red ειναι τελειως αλλα προσωπα.........
και εις αλλα με υγεια...

Με σκλαβώνεις....
Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σου λόγια, αλλά οι κατ'ιδίαν συζητήσεις μας, δεν με έπεισαν για το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεσαι και ευχόμουν.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Με σκλαβώνεις....
Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σου λόγια, αλλά οι κατ'ιδίαν συζητήσεις μας, δεν με έπεισαν για το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεσαι και ευχόμουν.
παντα μπορεις να βαλεις και στοιχημα!!!
ετσι κι αλλιως κι αν χασεις δεν πληρωνεις!!!!οπως και με τα προηγουμενα!!!!!
επισης σου λεω οτι ο "γιαντις" κι ο "μολντο" ΣΙΓΟΥΡΑ γνωριζονται "εξ οψεως",κι ας μην εχουν ιδεα ο ενας για το ποιοος ειναι ο αλλος!!!
ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα!!!
τα λοιπα, στο ξαναπα παλιοτερα,πεστα και με τον "σεβαλιε"

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελα εγινες διασημος!μεχρι και Thread για παρτι σου σου φτιαξαν!!!!ποιος τη χαρη σου!!!!       σιγα σιγα θα αρχισω να πιστευω την εκδοχη του Sorita οτι χτες εσυ ανεβασες της φωτογραφιες σου στο σα'ι'τ για να γινεις διασημος!!!!κριμα που εχασα αυτο το σοου!!!!

Επισκέπτης

ρε μπασ και το πιρε πανο του ,μετα απο το θρεντ που του ανιξα για να τον τιμισο ,και γι αυτο να ανεβασε τισ φοτο του?χεχε!!!παντοσ ειναι πολι μιοδεσ κ ψολοδεσ αγορι!))))

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δημιτρακις κοντοψολαρος εισαι τελικα λογια και φωτο τιποτα.!!! αγαπες και λουλουδια ρεντ ρομπιζεις και εσυ!! ρομπιτσα κριφι!!!! Α!!!!! ΡΕ ΥΑΝΤΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!! ΠΙΤΣΙ επεσα κατω απο τα γελια με το θρεντ του γιφτουλα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε σοριτα (κολασιτη) αν σου πω παλι οτι σε γουσταρω θα μου τη πεσει ο υαντις(πρασινος) αλλα θα στο πω γιατι ειναι αληθεια σοβαρα τωρα πραγματικα η μολδαβια ειναι πολυ ασφαλεις χωρα και τους ελληνες οι μολδαβοι τους γουσταρουν παρα το οτι μερικοι εδω με τις μαλακιες που κανουν προσπαθουν να χαλασουν την εικονα μας ,δεν τα καταερνουν γιατι ειναι λιγοι ευτυχως.Οσο για τον φλ ειναι συνεπης και τιμιος και πιστευω οτι θα τηρηση την υποσχεση του

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε μπασ και το πιρε πανο του ,μετα απο το θρεντ που του ανιξα για να τον τιμισο ,και γι αυτο να ανεβασε τισ φοτο του?χεχε!!!παντοσ ειναι πολι μιοδεσ κ ψολοδεσ αγορι!))))
μονο που δεν του σηκωνεται και πινει Λεβιτρα 100mg για να  :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αυτο το ειπε ενα πουλακι που ητανε μαζι του στη Μολδαβια!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλε σοριτα (κολασιτη) αν σου πω παλι οτι σε γουσταρω θα μου τη πεσει ο υαντις(πρασινος) αλλα θα στο πω γιατι ειναι αληθεια σοβαρα τωρα πραγματικα η μολδαβια ειναι πολυ ασφαλεις χωρα και τους ελληνες οι μολδαβοι τους γουσταρουν παρα το οτι μερικοι εδω με τις μαλακιες που κανουν προσπαθουν να χαλασουν την εικονα μας ,δεν τα καταερνουν γιατι ειναι λιγοι ευτυχως.Οσο για τον φλ ειναι συνεπης και τιμιος και πιστευω οτι [size=10pt]θα τηρηση την υποσχεση του[/size]

Βεβαίως αρκεί να βρή τα υλικά αλοιώς βολευτείτε με τις φωτο που σας ποστάρισα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom