Φαντάζομαι ότι η γενικότερη τιμολογιακή σου πολιτική είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο RED θεωρεί ότι η Μολδαβλία είναι πανάκριβη.
Η αλήθεια είναι πως δεν τον γνωρίζω τον FL. Βασιζόμενος όμως στα όσα μου είπες, καθώς και στα όσα είπαμε κατ'ιδίαν όταν μίλησα μαζί του, θεωρώ απίθανο να με πουλήσει για μουνί.
η μολδαβια,μαλλον το κισιναου πιο σωστα, αγαπητε "ορεινε" ειναι πανακριβη στα ποτα στα κλαμπ,συγκρινομενη με ολες τις γυρω περιοχες,δυτικη ουκρανια κ βορεια ρουμανια,δηλ
στο φαγητο εξαρταται αλλα τα καλα ειναι ακριβα με τη γυρω περιοχη,τα μεσαια δεν ειναι ακριβα ταχω διευκρινησει αυτα
στη πιατσα τρως με 3 ευρω.,ε και τι σημαινει αυτο?εκει πας κι εσυ?
αστο το θεμα αυτο,εχω κι εγω κουρασει αλλα κι εσυ νομιζω
απο ΑΘΗΝΑ ειναι φτηνοτερα,Ε ΚΑΙ ΤΙ?ειναι φτηνη η ΑΘΗΝΑ??
ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ,εγω χτες χαλασα 120mdl για 4 ποτα κ 1 ρεντμπουλ στο "αλλεπο",αλλα μετα στο "ντραιβ" που ηθελε το μωρο-κι αν δεν την παω εγω,θελουν να την παν αλλοι 1000 και πιο πολλοι-εκει λοιπον,εισοδο μονο 200mdl,4 ποτα στο μπαρ,οχι τραπεζι κλπ380mdl
συνολο 580 στο ντραιβ κ με γκομενα που παροτι αστερι ΑΑΑ διαλογης δεν ειναι κοπροσκυλο να ζηταει οπωσδηποτε να κατσει σε τραπεζι, να πινει και σαν φιδι,κοκτειλ οπος πολλες αλλες κανουν,και να φυγει κανα 1500 ακομα για πλακα
αυτα κανουν λοιπον φετος-το ευρο εχει ανεβει στα 16.5 απο 12.5 που ηταν τετοια εποχη περσυ που αρχισε η κουβεντα αυτη-
40ευρω αλλα το μωρο δεν πινει,με το ζορι κανα μαρτινι κ μειναμε στο κλαμπ μονο 2 ωρες
τωρα ο καθεις οπως τα νομιζει
ουκρανια παντως θα χαλαγα τα μισα κ λιγοτερα,λβοβ η οντεσσα,και επαρχια μεγαλες πολεις ρουμανια,οχι βουκουρεστι,τα μισα κ λιγο πιο πανω
το "αλλεπο" σιγουρα ειναι φτηνο κ καλο στεκι ,αλλα δεν ειναι κλαμπ,κ τα μωρα τα παρασκευοσαββατα θελουν κλαμπ κ μαλιστα τα πιο καλα