να τι σου γραφει και δεν το διαψειδης
Δεν ξερω γιατι τον καλοπιανεις?μηπως ειπε οτι θα βαλει καμια βρωμια για σενα στο σα'ι'τ?ή πας θελεις να σταματισει να γραφει οτι η Μολδαβια ειναι επικκηνδινη.για να μην φοβιζει τον κοσμο και να ερχονται Ελληνες και να εχεις πελατεια στο μαγαζι?---Τι να πω εκτος αν ειναι αληθεια οτι την εχεις μικρη οπως λεει
!!!!αυτο δεν ειναι κακο.(για μενα κατι τετοιο δεν μπορουνε να ποlink=topic=579.msg1391290#msg1391290 date=1255860337]
η απαντηση ειναι απλη
αυτο που θα εκανε πιστευω ενας ανδρας οχι ομως απο τα τρικαλα
Δεν ξερω γιατι τον καλοπιανεις?μηπως ειπε οτι θα βαλει καμια βρωμια για σενα στο σα'ι'τ?ή πας θελεις να σταματισει να γραφει οτι η Μολδαβια ειναι επικκηνδινη.για να μην φοβιζει τον κοσμο και να ερχονται Ελληνες και να εχεις πελατεια στο μαγαζι?---Τι να πω εκτος αν ειναι αληθεια οτι την εχεις μικρη οπως λεει
!!!!αυτο δεν ειναι κακο.(για μενα κατι τετοιο δεν μπορουνε να πουνε αφου κατι ειχαν πει και ειχα στιλει μια γυμνη μου φωτο σε καμια 30αρια ατομα!οποτε εχω μαρτηρες που θα βγουνε και θα το διαψευσουν
)αν την εχεις μικρη και εχεις λεφτα πας και κανεις μια επεμβαση και στην μεγαλωνουν 4-5 ποντους!οποτε και 12 εκατοστα να την εχεις μετα την εγχητιση γινεται 16-17!!!!.......υνε αφου κατι ειχαν πει και ειχα στιλει μια γυμνη μου φωτο σε καμια 30αρια ατομα!οποτε εχω μαρτηρες που θα βγουνε και θα το διαψευσουν
)αν την εχεις μικρη και εχεις λεφτα πας και κανεις μια επεμβαση και στην μεγαλωνουν 4-5 ποντους!οποτε και 12 εκατοστα να την εχεις μετα την εγχητιση γινεται 16-17!!!!.......