Νέα

Moderncciderella

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kompotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Αυτή η Modern Cinderella όταν ρίξανε τον πατέρα του παιδιού της φυλακή αντέδρασε κάπως περίεργα. Είπε πλαγίως ''εγώ δεν θέλω σχέση με τέτοια άτομα'' σαν να μην είχε επηρεαστεί καθόλου συναισθηματικά, απλά σαν να την χάλασε το γεγονός γιατί βλάφτηκε η εικόνα τελειότητας που έχει για τον εαυτό της. Μιλάμε για αφάνταστο ναρκισσισμό, για διαταραχή προσωπικότητας. Είχε δίπλα της και μια κλασική νευρωτική κακιάρα αδελφή που της τραγούδαγε το γνωστό trap κομμάτι: ''τον γουστάρεις να είναι αλήτης και συ να' σαι madame'' και κάτι άλλα τέτοια ωραία γενικά.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
ε αυτο λεμε. ποιος ποια τα δινει τοσα λεφτα???

για να σε δωσουν πρεπει να σε ξερουν κιολας... δεν ειναι πχ πορνοσταρ την οποια ξερεις αρα θα ψαξεις να βρεις υλικο....
εσυ θα εβλεπες ενα κλειδωμενο προφιλ δηλαδη και θα ελεγες α ας σκασω ενα πενηνταρικο για συνδρομη και μετα να πληρωνω 20 ευρω για καθε φωτο χωρις απο πριν να ξερεις αν ειναι κανενας μπαμπης απο πισω?
Απο οτι έχω δει αρκετές εκτός απο only fans έχουν και youtube instagram κτλ και διαφημίζουν απο εκεί το only fans τους , εμφανιζόμενες συνήθως όσο γδυμένες τις αφήνει η εκάστοτε πλατφόρμα ώστε να πετύχουν καλύτερη διαφήμιση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
ωραιο μερος για αναψυχη και για να το ανεβασει στο προφιλ της τυπε :headbang::headbang::headbang:
Χτίζει καριέρα...
Σε μερικά χρόνια μπορεί να κατέβει με κάνα ανθυποκομματιδιο κοκκινοροζουλι αποχρώσεως...και τότε θα την κυνηγάνε για να σβήσει καμμία κληση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εδω στις φυλακές πάει να δει τον πατέρα του παιδιού της
Τι στοργική....:cry:...κλαψ,λυγμ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
εδω στις φυλακές πάει να δει τον πατέρα του παιδιού της
Τι στοργική....:cry:...κλαψ,λυγμ!
ένα ακόμα καμένο χαρτί από τα 20 σαμθινγκ...
πάμε παρακάτω :priest:
Πολύ άργησε...τώρα καίγονται από τα 10 σαμθινγκ.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Κύλησε ο τετζερης και βρήκε το καπάκι. Βρήκε η παραβατική τον παραβατικό και κάνανε παρέα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Κύλησε ο τετζερης και βρήκε το καπάκι. Βρήκε η παραβατική τον παραβατικό και κάνανε παρέα.
Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριαζανε...
Ουδείς σοβαρός άνδρας δεν θα ασχολιόταν με τέτοια περίπτωση.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Την είχα γνωρίσει λίγο πριν μείνει έγκυος, όταν διαφήμιζε ρούχα εταιρειών. Όμορφη και δροσερή κοπέλα. Στην συνέχεια άρχισε τα τατουάζ και τις πλαστικές και χάλασε αρκετά κατά την γνώμη μου.

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

vag69

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2017
Like
389
Πόντοι
20
για πολυ γλυψιμο ειναι παντως

TheGamer

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
312
Πόντοι
21
Τρελό πατόμ@νο !!!! ότι καλύτερο (σε ξεκωλέ) έχει να παρουσιάσει η νέα φουρνιά ινφλουένσερ κλπ..

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.708
Πόντοι
1.706
Πολυ θα ηθελα να το ανοιξω αυτο το νημα αλλά ειστε μπαχαλακηδες και θα το ξεφτιλισετε
Αφού ούτως ή άλλως τα γράφεις σκόρπια σε διάφορα νήματα και πάλι στην πέφτουν, γιατί να μην είναι μαζεμένα κάπου; Και να κάνεις πραγματικό διάλογο «ξέρω και τα συν, ξέρω και τα πλην, αλλά αποφάσισα να το συνεχίσω διότι». Τώρα δίνεις την εικόνα του αφελούς καψούρη «την ξέρω καλά, είμαι σίγουρος για αυτήν, είναι τέλεια». Έτσι δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.

Θα μπορούσες να το συνεχίσεις εδώ, αν δεν θέλεις να ανοίξεις νήμα. Αλλά την άποψη μου στην λέω και τώρα: αφού αυτή η κοπέλα σε ενδιαφέρει, παίρνεις το αεροπλάνο το συντομότερο δυνατό και πας να δεις από κοντά την κατάσταση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Αφού ούτως ή άλλως τα γράφεις σκόρπια σε διάφορα νήματα και πάλι στην πέφτουν, γιατί να μην είναι μαζεμένα κάπου; Και να κάνεις πραγματικό διάλογο «ξέρω και τα συν, ξέρω και τα πλην, αλλά αποφάσισα να το συνεχίσω διότι». Τώρα δίνεις την εικόνα του αφελούς καψούρη «την ξέρω καλά, είμαι σίγουρος για αυτήν, είναι τέλεια». Έτσι δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.

Θα μπορούσες να το συνεχίσεις εδώ, αν δεν θέλεις να ανοίξεις νήμα. Αλλά την άποψη μου στην λέω και τώρα: αφού αυτή η κοπέλα σε ενδιαφέρει, παίρνεις το αεροπλάνο το συντομότερο δυνατό και πας να δεις από κοντά την κατάσταση.

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσς!

Σπουδαίο πράγμα η εμπειρία. :coffee:

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
Δεν γαμιεται με τίποτα πάντως άμα της στειλεις τίποτα στο instagram παίζει να πάει και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος . Μολις καταλάβουμε όλοι ότι δεν πρόκειται να τη πηδήξουμε ούτε έστω επιχρημαση θα πέσει η δημοσιότητα της .
Μόλις περάσουν τα χρόνια και βγει στην Βυζίτα ξανά μιλάμε .

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
613
Πόντοι
81
Δεν γαμιεται με τίποτα πάντως άμα της στειλεις τίποτα στο instagram παίζει να πάει και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος . Μολις καταλάβουμε όλοι ότι δεν πρόκειται να τη πηδήξουμε ούτε έστω επιχρημαση θα πέσει η δημοσιότητα της .
Μόλις περάσουν τα χρόνια και βγει στην Βυζίτα ξανά μιλάμε .
Σιγά την γκόμενα ρε μάγκα. Άμα κάνεις μία βόλτα στην Τσιμισκή θα μετρήσεις 100 το λεπτό σαν αυτή. Πρέπει να σταματήσουμε ειδικά εμείς εδώ πάνω να αποθεώνουμε την Τουνη, την Σιντερελα, την Λαρα, την Μαρία Νικόλ και τη κάθε ξεκωλιαρα που στην γειτονική Βουλγαρία δεν θα δούλευαν ούτε στη λάντζα.

TheGamer

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
312
Πόντοι
21
Σιγά την γκόμενα ρε μάγκα. Άμα κάνεις μία βόλτα στην Τσιμισκή θα μετρήσεις 100 το λεπτό σαν αυτή. Πρέπει να σταματήσουμε ειδικά εμείς εδώ πάνω να αποθεώνουμε την Τουνη, την Σιντερελα, την Λαρα, την Μαρία Νικόλ και τη κάθε ξεκωλιαρα που στην γειτονική Βουλγαρία δεν θα δούλευαν ούτε στη λάντζα.
Ρε φίλε.. αν εσύ μένεις Θεσσαλονίκη, δε φταίμε εμείς... δεν είναι παντού έτσι!!!! Εκεί όντως είναι έτσι όπως τα λες. Απίστευτο για όποιον δεν έχει πάει.. όποιος πάει όμως το ξέρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom