Αυτή η Modern Cinderella όταν ρίξανε τον πατέρα του παιδιού της φυλακή αντέδρασε κάπως περίεργα. Είπε πλαγίως ''εγώ δεν θέλω σχέση με τέτοια άτομα'' σαν να μην είχε επηρεαστεί καθόλου συναισθηματικά, απλά σαν να την χάλασε το γεγονός γιατί βλάφτηκε η εικόνα τελειότητας που έχει για τον εαυτό της. Μιλάμε για αφάνταστο ναρκισσισμό, για διαταραχή προσωπικότητας. Είχε δίπλα της και μια κλασική νευρωτική κακιάρα αδελφή που της τραγούδαγε το γνωστό trap κομμάτι: ''τον γουστάρεις να είναι αλήτης και συ να' σαι madame'' και κάτι άλλα τέτοια ωραία γενικά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Moderncciderella
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kompotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 287
- Εμφανίσεις 161K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Απο οτι έχω δει αρκετές εκτός απο only fans έχουν και youtube instagram κτλ και διαφημίζουν απο εκεί το only fans τους , εμφανιζόμενες συνήθως όσο γδυμένες τις αφήνει η εκάστοτε πλατφόρμα ώστε να πετύχουν καλύτερη διαφήμιση.ε αυτο λεμε. ποιος ποια τα δινει τοσα λεφτα???
για να σε δωσουν πρεπει να σε ξερουν κιολας... δεν ειναι πχ πορνοσταρ την οποια ξερεις αρα θα ψαξεις να βρεις υλικο....
εσυ θα εβλεπες ενα κλειδωμενο προφιλ δηλαδη και θα ελεγες α ας σκασω ενα πενηνταρικο για συνδρομη και μετα να πληρωνω 20 ευρω για καθε φωτο χωρις απο πριν να ξερεις αν ειναι κανενας μπαμπης απο πισω?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
ανοιξε νημα να στηριξωEσυ σιγουρα οχι.
Αλλοι ομως....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Λέτε να του άφησε κάνα ψωμί με ...λίμα μέσα;εδω στις φυλακές πάει να δει τον πατέρα του παιδιού της
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Χτίζει καριέρα...ωραιο μερος για αναψυχη και για να το ανεβασει στο προφιλ της τυπε
Σε μερικά χρόνια μπορεί να κατέβει με κάνα ανθυποκομματιδιο κοκκινοροζουλι αποχρώσεως...και τότε θα την κυνηγάνε για να σβήσει καμμία κληση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι στοργική.......κλαψ,λυγμ!εδω στις φυλακές πάει να δει τον πατέρα του παιδιού της
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Τι στοργική.......κλαψ,λυγμ!εδω στις φυλακές πάει να δει τον πατέρα του παιδιού της
Πολύ άργησε...τώρα καίγονται από τα 10 σαμθινγκ.ένα ακόμα καμένο χαρτί από τα 20 σαμθινγκ...
πάμε παρακάτω
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριαζανε...Κύλησε ο τετζερης και βρήκε το καπάκι. Βρήκε η παραβατική τον παραβατικό και κάνανε παρέα.
Ουδείς σοβαρός άνδρας δεν θα ασχολιόταν με τέτοια περίπτωση.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ανοιξε το νημα ο λαος του μπουρδελα.κομ στηριζει λεμεEσυ σιγουρα οχι.
Αλλοι ομως....
bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 456
κριμα το παιδι μονο αυτο
Τρελό πατόμ@νο !!!! ότι καλύτερο (σε ξεκωλέ) έχει να παρουσιάσει η νέα φουρνιά ινφλουένσερ κλπ..
Ψηφιακή δημιουργός είναι πιο κυριλέ
Αφού ούτως ή άλλως τα γράφεις σκόρπια σε διάφορα νήματα και πάλι στην πέφτουν, γιατί να μην είναι μαζεμένα κάπου; Και να κάνεις πραγματικό διάλογο «ξέρω και τα συν, ξέρω και τα πλην, αλλά αποφάσισα να το συνεχίσω διότι». Τώρα δίνεις την εικόνα του αφελούς καψούρη «την ξέρω καλά, είμαι σίγουρος για αυτήν, είναι τέλεια». Έτσι δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.Πολυ θα ηθελα να το ανοιξω αυτο το νημα αλλά ειστε μπαχαλακηδες και θα το ξεφτιλισετε
Θα μπορούσες να το συνεχίσεις εδώ, αν δεν θέλεις να ανοίξεις νήμα. Αλλά την άποψη μου στην λέω και τώρα: αφού αυτή η κοπέλα σε ενδιαφέρει, παίρνεις το αεροπλάνο το συντομότερο δυνατό και πας να δεις από κοντά την κατάσταση.
Είναι δυνατόν να διατηρηθεί μια «σχέση εξ αποστάσεως»;
....είναι δυνατόν να διατηρηθεί μια "σχέση εξ αποστάσεως;" ....πόσο ειλικρινής μπορεί να είναι μια τέτοια σχέση; :dancing:
www.bourdela.com
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Αφού ούτως ή άλλως τα γράφεις σκόρπια σε διάφορα νήματα και πάλι στην πέφτουν, γιατί να μην είναι μαζεμένα κάπου; Και να κάνεις πραγματικό διάλογο «ξέρω και τα συν, ξέρω και τα πλην, αλλά αποφάσισα να το συνεχίσω διότι». Τώρα δίνεις την εικόνα του αφελούς καψούρη «την ξέρω καλά, είμαι σίγουρος για αυτήν, είναι τέλεια». Έτσι δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.
Θα μπορούσες να το συνεχίσεις εδώ, αν δεν θέλεις να ανοίξεις νήμα. Αλλά την άποψη μου στην λέω και τώρα: αφού αυτή η κοπέλα σε ενδιαφέρει, παίρνεις το αεροπλάνο το συντομότερο δυνατό και πας να δεις από κοντά την κατάσταση.
Είναι δυνατόν να διατηρηθεί μια «σχέση εξ αποστάσεως»;
....είναι δυνατόν να διατηρηθεί μια "σχέση εξ αποστάσεως;" ....πόσο ειλικρινής μπορεί να είναι μια τέτοια σχέση; :dancing:www.bourdela.com
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσς!
Σπουδαίο πράγμα η εμπειρία.
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.994
- Πόντοι
- 206
Δεν γαμιεται με τίποτα πάντως άμα της στειλεις τίποτα στο instagram παίζει να πάει και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος . Μολις καταλάβουμε όλοι ότι δεν πρόκειται να τη πηδήξουμε ούτε έστω επιχρημαση θα πέσει η δημοσιότητα της .
Μόλις περάσουν τα χρόνια και βγει στην Βυζίτα ξανά μιλάμε .
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
Σιγά την γκόμενα ρε μάγκα. Άμα κάνεις μία βόλτα στην Τσιμισκή θα μετρήσεις 100 το λεπτό σαν αυτή. Πρέπει να σταματήσουμε ειδικά εμείς εδώ πάνω να αποθεώνουμε την Τουνη, την Σιντερελα, την Λαρα, την Μαρία Νικόλ και τη κάθε ξεκωλιαρα που στην γειτονική Βουλγαρία δεν θα δούλευαν ούτε στη λάντζα.Δεν γαμιεται με τίποτα πάντως άμα της στειλεις τίποτα στο instagram παίζει να πάει και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος . Μολις καταλάβουμε όλοι ότι δεν πρόκειται να τη πηδήξουμε ούτε έστω επιχρημαση θα πέσει η δημοσιότητα της .
TheGamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2009
- Like
- 312
- Πόντοι
- 21
Ρε φίλε.. αν εσύ μένεις Θεσσαλονίκη, δε φταίμε εμείς... δεν είναι παντού έτσι!!!! Εκεί όντως είναι έτσι όπως τα λες. Απίστευτο για όποιον δεν έχει πάει.. όποιος πάει όμως το ξέρειΣιγά την γκόμενα ρε μάγκα. Άμα κάνεις μία βόλτα στην Τσιμισκή θα μετρήσεις 100 το λεπτό σαν αυτή. Πρέπει να σταματήσουμε ειδικά εμείς εδώ πάνω να αποθεώνουμε την Τουνη, την Σιντερελα, την Λαρα, την Μαρία Νικόλ και τη κάθε ξεκωλιαρα που στην γειτονική Βουλγαρία δεν θα δούλευαν ούτε στη λάντζα.