Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
ναι αλλά ψήφισες για τη γκόμεναΝαι...και ψηφισα Δουκα
αυτό δείχνει ότι και δεν ξέρεις να κρίνεις και σε σέρνουν οι γκόμενες.
δεν λειτουργούν ως επιχειρήματα αυτά
ναι αλλά ψήφισες για τη γκόμεναΝαι...και ψηφισα Δουκα
Τα πανταΤι λέτε ρε τύπε με ένα κορίτσι από την άλλη μεριά του κόσμου;
Δεν πειραζειαυτό δείχνει ότι και δεν ξέρεις να κρίνεις και σε σέρνουν οι γκόμενες.
δεν λειτουργούν ως επιχειρήματα αυτά
πρωηνναι αλλά ψήφισες για τη γκόμενα
Εγω σε συμβουλευω, αν θελεις να δωριζεις χρηματα, να τα δινεις απευθειας σε αυτους που εχουν αναγκη.Τύπε προσοχή έχω να πω.
Κι επίσης αν έχεις ανάγκη να δωρίσεις χρήματα υπάρχει το χαμόγελο του παιδιού.
Την ξερω την κοπελα χριστιανε μου
Μερα παρα μερα ειμαστε σε βιντεοκληση, και με τη μανα της εχω μιλησει
ο πατερας του παιδιου της ειναι φυλακή τον λογο ομως δεν το ξερω
ο πατερας του παιδιου της ειναι φυλακή τον λογο ομως δεν το ξερω
Να σαπίσει μέσα το σκουπιδι…. Να μην ξαναδεί ηλιοΤράπερ Ricta: Ξυλοκόπησε άγρια 23χρονο φοιτητή - Στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση
Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ένας 23χρονος φοιτητής, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον τράπερ Ricta και ένα ακόμα άτομο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όλαwww.libre.gr
o πατερας του παιδιου της
Και μέχρι να έρθει πως την περνάς από sex;Σε δολαρια τα μετατρεπω και τα στελνω με paypal
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
"Aπλα για ενα ξυλο"? Για αποπειρα ανθρωποκτονιας πηγε νομιζω
ε αυτο λεμε. ποιος ποια τα δινει τοσα λεφτα???Έχουν γίνει ολόκληρη βιομηχανία πλέον όλα αυτά, ακόμα και το only fans
Δεν έχω εγώ λεφτά να μετατρέψω σε κρύπτο δε θα μου τύχειΔεν πειραζει
Εγω επειδη εισαι καλο παιδι σου εύχομαι να σού τυχει και σενα
δε πιστευω τανας λογια ουτε μπουστη μοιρολογια...Ο οποιος τελικα τη φλομωσε στο κερατο και μετα μπηκε και στη φυλακη
Αφού δεν είναι μπουκωμένη, πάλι καλά...Την ξερω την κοπελα χριστιανε μου
Μερα παρα μερα ειμαστε σε βιντεοκληση, και με τη μανα της εχω μιλησει
Έδωσα και το σκορ 0-2 της ΡεάλΚαλά τα λες
ΚΟΓΙΟΤ ΕΔΩ
Kαλα εκανες, πηγε να κανει το 1-2 η Ντορτμουντ αλλα ηταν οφσαιντ για λιγοΈδωσα και το σκορ 0-2 της Ρεάλ αλλά τα ναυάγια
ασχολούνται με το τι κάνεις αντί να ρίξουν κανένα δελτίο. Το ξαργυρώνω τώρα στο 88ο λεπτό για να είμαι ήσυχος, το διπλό έχει περάσει (εκτός κι αν έρθουν τα πάνω - κάτω).
απο ενα ημιχρονο ειχαν οι 2 ομαδες.... ας τα εβαζε η ντορτμουντ πρωτη να βλεπαμε αλλο ματς...Kαλα εκανες, πηγε να κανει το 1-2 η Ντορτμουντ αλλα ηταν οφσαιντ για λιγο
Άνοιξέ το και έχεις το λόγο μου, από εμένα τουλάχιστον, ότι όση πλάκα έκανα με αυτό έκανα, θα είμαι σοβαρός...Πολυ θα ηθελα να το ανοιξω αυτο το νημα αλλά ειστε μπαχαλακηδες και θα το ξεφτιλισετε
Eσυ σιγουρα οχι.Άνοιξέ το και έχεις το λόγο μου, από εμένα τουλάχιστον, ότι όση πλάκα έκανα με αυτό έκανα, θα είμαι σοβαρός...
Σε ευχαριστώ που με έχεις καταλάβει...Eσυ σιγουρα οχι.
Αλλοι ομως....