Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
τουλάχιστον αυτή δε θα σε βάλει να μετατρέψεις τα ευρώ σου σε ethereum και να τα στείλεις στην κολομβίαΝαι, μου αρεσει, πολυ ομορφη ειναι αλλά ως εκει
τουλάχιστον αυτή δε θα σε βάλει να μετατρέψεις τα ευρώ σου σε ethereum και να τα στείλεις στην κολομβίαΝαι, μου αρεσει, πολυ ομορφη ειναι αλλά ως εκει
Σε δολαρια τα μετατρεπω και τα στελνω με paypalτουλάχιστον αυτή δε θα σε βάλει να μετατρέψεις τα ευρώ σου σε ethereum και να τα στείλεις στην κολομβία
"Aπλα για ενα ξυλο"? Για αποπειρα ανθρωποκτονιας πηγε νομιζωΜπήκε φυλακή απλά για ένα ξύλο ή είχε και άλλες ποινές προηγουμένως και μαζευτηκαν και τον μάντρωσαν;
δέχονται και πειπαλ τα κολομβιανα καρτελ??Σε δολαρια τα μετατρεπω και τα στελνω με paypal
Τα καρτελ δεν ξερω, η δικια μου παντως φυσικα εχει λογαριασμο στο paypalδέχονται και πειπαλ τα κολομβιανα καρτελ??
Tην ξερω πολυ καλα πλεον την κοπελα φιλεΤύπε άσχετο. Δεν φοβάσαι να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο από τέτοιες χώρες;
μέχρι και τα καρτέλ έχουν εξελιχθεί μόνο εμείς εδώ στην Ελλάδα παλεύουμε ακόμα να συνδέσουμε τα πος με τις ταμειακέςΤα καρτελ δεν ξερω, η δικια μου παντως φυσικα εχει λογαριασμο στο paypal
Συνδεδεμενο με την Bancolombia
Κι ομως, το μεγαλο προβλημα δεν ειναι τα καρτελ, αλλά οι συμμοριες και οι κλεφτες.μέχρι και τα καρτέλ έχουν εξελιχθεί μόνο εμείς εδώ στην Ελλάδα παλεύουμε ακόμα να συνδέσουμε τα πος με τις ταμειακές
για να καταλάβωΚι ομως, το μεγαλο προβλημα δεν ειναι τα καρτελ, αλλά οι συμμοριες και οι κλεφτες.
Με ενα καταπληκτικο κοριτσι μιλαωγια να καταλάβω
εσύ μιλάς με συμμορίτη ή με ναρκέμπορο?
Έχουμε και την ίδια ηλικία περίπου, αλλά θα σου πω κάτι που έλεγε ο παππούς μου (με το ζόρι έβγαλε τη 2η ίσως και να πήγε 3η Δημοτικού): άντρας με μουστάκι και γυναίκα με βυζί δεν δέχονται ορμήνια...Πολυ θα ηθελα
Καλά τα λεςΈχουμε και την ίδια ηλικία περίπου, αλλά θα σου πω κάτι που έλεγε ο παππούς μου (με το ζόρι έβγαλε τη 2η ίσως και να πήγε 3η Δημοτικού): άντρας με μουστάκι και γυναίκα με βυζί δεν δέχονται ορμήνια...
Για να το μεταφράσω - ορισμένοι μπορεί να μην το αντιλήφθηκαν πλήρως - καλά κάνεις ό,τι κάνεις, συμβουλές δεν πρέπει να δέχεσαι για τις προσωπικές σου επιλογές - η ζωή είναι δική σου - εφόσον δεν σε συντηρεί ο μπαμπάς είτε ο καθένας - όμως να έχεις και τα απαιτούμενα κότσια για τα στραβοπατήματα.
Με ενα καταπληκτικο κοριτσι μιλαω
Την ξερω την κοπελα χριστιανε μουκράτα και καμιά πισινή μήπως μιλάς με τον χουάν καρλίτο
εγώ δε λέω ότι στο call δε βγαίνει κοπέλα...Την ξερω την κοπελα χριστιανε μου
Μερα παρα μερα ειμαστε σε βιντεοκληση, και με τη μανα της εχω μιλησει
Κανενας νταβας δεν υπαρχει τύπεεγώ δε λέω ότι στο call δε βγαίνει κοπέλα...
εγώ λέω ότι τη βάζει ο νταβάς της να βγει...
και τα λεφτά που κάνεις πειπαλ χρηματοδοτούν τον λευκό θάνατο
Κανενας νταβας δεν υπαρχει τύπε
Δεν ειμαι 20 χρονων
Καλα, καλααν ήσουν θα ήσουν πιο υποψιασμένος
εσύ έλεγες και ότι ο μπακογιάννης είναι ο καταλληλότερος δήμαρχοςΚαλα, καλα
Για να σου το λεω, ετσι ειναι
Ναι...και ψηφισα Δουκαεσύ έλεγες και ότι ο μπακογιάννης είναι ο καταλληλότερος δήμαρχος
όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν λειτουργεί υπερ σου