DoggyLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 1.446
- Πόντοι
- 201
Θέλω να την γαμησω χωρίς σταματημόκαυλά αα ααα αααααααα
Θέλω να την γαμησω χωρίς σταματημόκαυλά αα ααα αααααααα
Τυπε τα βυζια και τον κωλο της κοιτάμε δεν την θέλουμε να μας αναλύσει το υπόδειγμα της προοδευτικής φορολογησηςΑυτή λιγουρευεστε?
Στα 21 της έγινε για πρώτη φορά μητέρα από τον τότε σύντροφό της, τον γνωστό τράπερ Ricta.
Μετά τη γέννηση του γιου τους το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.
Η ίδια στο κανάλι της στο YouTube μιλάει πολύ συχνά για τα προσωπικά της και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της στα vlogs.
Μάλιστα, έχει παραδεχτεί δημόσια ότι έχει κάνει πλαστική στήθους μετά τη γέννηση του γιου της.
Οταν ντύνεσαι μετά το ξέσκισμα με τον γαμια
Μονο μια ηλίθια θα γκαστρωνόταν στα 21 απο εναν Αλβανό που ειναι και τραπερ... και το Αλβανός ειναι το λιγότερο απο τα τρια.αμα ηταν καλη δε θα γκαστρωνοταν απο αλβανο
Μόνο σ εμένα δε φαίνεται τίποτα ?Ρώγα κάγκελο…
Μόνο σ εμένα δε φαίνεται τίποτα ?
καυλωσαμε αγριακαυλά αα ααα αααααααα
Έχω χύσει άπειρες φορές για αυτές τις βυζαρεςΗ απόλυτη καυλα
Πολυ δυνατό πουτανι αλλα για να την εχεις επίσημη γκόμενα και να την κυκλοφορείς ουτε με σφαίρες...
οδηγιες χρησης ειναιΤα ηλίθια τατουάζ που έχει κάνει, μηδενίζουν ότι ομορφιά έχει σαν κοπέλα.
Πλας ότι είναι πρέπει να είναι εντελώς χαζή για να μπλέξει με τόσο γέλιο άτομο και μετά να το κάνουν "οικογενειακές ιστορίες" σε όλα τα σοσιαλ
οδηγιες χρησης ειναι
οσο πιο πολλα τατου τοσο πιο ευκολη γκομενα...
σκεψου ποσο κομπλεξ μπορει να εχεις ωστε οτι σου καβλωσει να το χαρασσεις στο δερμα σου...
αλλο να εχεις 1-2 αντε 3 που κατι συμβολιζουν για σενα και αλλο να κανεις μια "επιδειξη" του οτι εχεις πιτουρα στο κεφαλι σου...
προσωπικα δε με χαλανε ιδιαιτερα στις γκομενες απλα ξερω οτι ποτε δε θα δω στα σοβαρα μια τατουατζου γιατι υπαρχει ψυχολογικο-νευρολογικο θεμα. για μερικες πουτσες ναι. οπως ποτε δε θα δεις σοβαρα μια γατομανα κλπ εκει φευγεις τρεχοντας. εμμονικα ατομα
ε ναι τυπε και εμενα προσωπικη αποψη ειναι προφανως...Εύκολη ή μη, έμενα με ξεκαβλώνουν εντελώς τα ηλίθια τατουάζ της.
Οπότε ούτε για ένα πούτσο δεν είναι, για μένα.
Όπως είπες άλλο να έχεις 2-3 καλαίσθητα και προσεγμένα.
Και άλλο να πας να χτυπάς ότι μαλακία σου ήρθε εκείνη την στιγμή.
Προσωπική άποψη πάντα.
Πολύ δυνατη καύλαΗ απόλυτη καυλα