Νέα

Μισθοι σε χωρες της Ε.Ε και αλλες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα φευγατε εξωτερικο εαν βρισκατε υψηλομιθση δουλεια ?

• Ναι

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Οχι καλοπερναω εδω

Ψήφοι: 6 8,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Θα το σκεφτομουν

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Ποτε, ελλαδα οτι και αν γινει

Ψήφοι: 11 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απο το διπλανο θρεντ γιατι κανεις οτι δεν το ειδες πιτσιρικο...

Θες να σου υπενθυμισω μικρε το μυνημα μου που σ ελεγα να εισαι στα εβερεστ στην ομονοια μια συγκεκριμενη ωρα;;;;;;

να παμε για καφε;;;

επειδη μ ελεγες χοντρο και κοντο..να εβλεπες απο κοντα ποσο χοντρος και κοντος ειμαι..

αβαβα το εκανες...ουτε καν απαντησες τοτε...

οποτε τουμπεκα

Θες να κανονισουμε ραντεβου θανατου να έρθω και να τις μαζέψεις?
αυτο θες? μην βάλεις μετα ομως καναν αλβανο να με κυνηγησει γιατι θα τον παρω και θα ερθουμε να σε δερνουμε και οι 2 μαζι μετα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επειδή έχουν γραφτεί ανακρίβειες....
1. Στη Γερμανία θα πρέπει να πεις το ΠΟΥ ήταν ο καθένας - σε ποια πόλη. Όπως και στην Ελλάδα αλλιώς είναι η κοινωνία στη μία πόλη και αλλιώς στην άλλη.
2. Ρατσισμός υπάρχει τόσος όσος είναι και στην Ελλάδα. Και ανάλογος με αυτά που ταίζουνε και τους μεν και τους δε. Στην Ελλάδα υπάρχει ρατσισμός για τους Γερμανούς (και μην ακούσω όχι), στη Γερμανία αντίστοιχα με τους Έλληνες, ποσοστιαία μάλιστα πολύ λιγότερος. Και όχι διαχρονικός όπως εδώ στην Ελλάδα με τους Γερμανούς.

3. Εξαρτάται τι δουλειά θα κάνεις και πού θα την κάνεις όπως ακριβώς σε κάθε χώρα. Κακοί εργοδότες και κακές εταιρίες υπάρχουνε παντού. Αν τώρα σκέφτεται κάποιος να πάει να δουλέψει σε εστιατόριο στη Γερμανία, προτιμότερο να πάει σε Γερμανό που θα σεβαστεί τους νόμους, παρά σε Έλληνα που απλά θα τον γαμήσει ασάλιωτα.

4. ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ευρώπη δεν είναι αυτή τη στιγμή σίγουρα, αλλά στην ουσία κανείς δεν μπορεί να πει ούτε το πώς ούτε το πότε θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Τα ίδια δεδομένα που σήμερα αντιμετωπίζονται σαν κρίση, ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ πριν 4 χρόνια αντιμετωπίζονταν σαν δείκτες ανάπτυξης.

5. Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία και λοιπή Κεντρική Ευρώπη έχουνε το μειονέκτημα πως έχουνε φτάσει τα όρια βιομηχανοποίησής τους. Νέες επενδύσεις δεν μπαίνουνε. Οπότε "ανάπτυξη" δεν μπορεί να υπάρχει σε αυτές. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το βιοτικό επίπεδι επίσης έχει φτάσει στα όρια που μπορεί. Οι Γερμανοί δεν το έχουν καταλάβει αυτό.

6. Διάβασα πιο πριν για 500-600 ευρώ σουπερμάρκετ στη Γερμανία...προφανώς κάποιο λάθος έκανε, ειδικά όταν αντίστοιχα μίλησε ο ίδιος για 500 ευρώ ενοίκιο. Δεν διευκρινίζει ούτε τετραγωνικά ούτε οικ. κατάσταση ούτε τίποτα. Εγώ λοιπόν λέω 1000 ευρώ ενοίκιο και 250 σουπερμαρκετ, που είναι αληθέστατο.
Όσο για τους μισθούς, αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά θα πρέπει να λέμε τι ακριβώς ψάχνει ο καθένας και με τι προϋπηρεσίες κλπ...

δηλαδή φέξε μου και γλύστρησα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Θες να κανονισουμε ραντεβου θανατου να έρθω και να τις μαζέψεις?
αυτο θες? μην βάλεις μετα ομως καναν αλβανο να με κυνηγησει γιατι θα τον παρω και θα ερθουμε να σε δερνουμε και οι 2 μαζι μετα.

ας πουμε οτι βρισκομαστε..

και με ξυλοφορτωνεις επειδη εισαι καρατεκα....και επειδη εγω δεν ειμαι για να παιζω φαπες...

μετα να εισαι σιγουρος για κατι.......

θα σε κυνηγανε οπως σωστα μαντεψες αλβανοι με περιστροφο made in albania..προσεξε τι προκαλεις και ποιον μπεμπη..

οποτε ΣΚΑΣΕ γιατι εχω 1002 στο κεφαλι μου και ασε με να σερφαρω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ας πουμε οτι βρισκομαστε..

και με ξυλοφορτωνεις επειδη εισαι καρατεκα....και επειδη εγω δεν ειμαι για να παιζω φαπες...

μετα να εισαι σιγουρος για κατι.......

θα σε κυνηγανε οπως σωστα μαντεψες αλβανοι με περιστροφο made in albania..προσεξε τι προκαλεις και ποιον μπεμπη..

οποτε ΣΚΑΣΕ γιατι εχω 1002 στο κεφαλι μου και ασε με να σερφαρω
θα εκδοθει συμβολαιο θανατου για τον μορτη τυπε? :S

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
επειδή έχουν γραφτεί ανακρίβειες....
1. Στη Γερμανία θα πρέπει να πεις το ΠΟΥ ήταν ο καθένας - σε ποια πόλη. Όπως και στην Ελλάδα αλλιώς είναι η κοινωνία στη μία πόλη και αλλιώς στην άλλη.
2. Ρατσισμός υπάρχει τόσος όσος είναι και στην Ελλάδα. Και ανάλογος με αυτά που ταίζουνε και τους μεν και τους δε. Στην Ελλάδα υπάρχει ρατσισμός για τους Γερμανούς (και μην ακούσω όχι), στη Γερμανία αντίστοιχα με τους Έλληνες, ποσοστιαία μάλιστα πολύ λιγότερος. Και όχι διαχρονικός όπως εδώ στην Ελλάδα με τους Γερμανούς.

3. Εξαρτάται τι δουλειά θα κάνεις και πού θα την κάνεις όπως ακριβώς σε κάθε χώρα. Κακοί εργοδότες και κακές εταιρίες υπάρχουνε παντού. Αν τώρα σκέφτεται κάποιος να πάει να δουλέψει σε εστιατόριο στη Γερμανία, προτιμότερο να πάει σε Γερμανό που θα σεβαστεί τους νόμους, παρά σε Έλληνα που απλά θα τον γαμήσει ασάλιωτα.

4. ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ευρώπη δεν είναι αυτή τη στιγμή σίγουρα, αλλά στην ουσία κανείς δεν μπορεί να πει ούτε το πώς ούτε το πότε θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Τα ίδια δεδομένα που σήμερα αντιμετωπίζονται σαν κρίση, ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ πριν 4 χρόνια αντιμετωπίζονταν σαν δείκτες ανάπτυξης.

5. Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία και λοιπή Κεντρική Ευρώπη έχουνε το μειονέκτημα πως έχουνε φτάσει τα όρια βιομηχανοποίησής τους. Νέες επενδύσεις δεν μπαίνουνε. Οπότε "ανάπτυξη" δεν μπορεί να υπάρχει σε αυτές. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το βιοτικό επίπεδι επίσης έχει φτάσει στα όρια που μπορεί. Οι Γερμανοί δεν το έχουν καταλάβει αυτό.

6. Διάβασα πιο πριν για 500-600 ευρώ σουπερμάρκετ στη Γερμανία...προφανώς κάποιο λάθος έκανε, ειδικά όταν αντίστοιχα μίλησε ο ίδιος για 500 ευρώ ενοίκιο. Δεν διευκρινίζει ούτε τετραγωνικά ούτε οικ. κατάσταση ούτε τίποτα. Εγώ λοιπόν λέω 1000 ευρώ ενοίκιο και 250 σουπερμαρκετ, που είναι αληθέστατο.
Όσο για τους μισθούς, αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά θα πρέπει να λέμε τι ακριβώς ψάχνει ο καθένας και με τι προϋπηρεσίες κλπ...

δηλαδή φέξε μου και γλύστρησα.
σόρυ φίλε μου αλλά πρώτον το σούπερ μάρκετ μου τόσο κόστιζε (μερικές μέρες πριν θα σου έστελνα τις αποδείξεις από real, rewe & kaufland αλλά τώρα είναι στα σκουπίδια) και δεύτερον το νοίκι μου τόσο ήταν για ένα σπίτι 80 τετραγωνικά 5 λεπτά με τα πόδια από το δημαρχείο του ντόρτμουντ. Όσο για το αληθέστατο επειδή το λες εσύ, ξέρεις δεν ακούγεται πολύ ωραία και δεύτερον δε με νοιάζει να με πιστέψει κανείς, ειλικρινά στα αρχίδια μου εγώ είπα να γράψω τι έζησα και από εκεί και πέρα όποιος θέλει να πάει να δει και μακάρι να τα βρει διαφορετικά. και κάτι που ξέχασα. λόγω δουλειάς γύριζα σε διάφορες εταιρίες και η αντιμετώπιση λέω ότι είναι ρατσιστική στις περισσότερες και όχι μόνο στην εταιρία που εργάστηκα. για την ιστορία είμαι μηχανικός σε μηχανήματα και πρακτικά ο μαλάκας που με προσέλαβε με παρακάλεσε να πάω. μπερδεμένη ιστορία αλλά έτσι είναι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αν τώρα σκέφτεται κάποιος να πάει να δουλέψει σε εστιατόριο στη Γερμανία, προτιμότερο να πάει σε Γερμανό που θα σεβαστεί τους νόμους, παρά σε Έλληνα που απλά θα τον γαμήσει ασάλιωτα.

πολύ σωστό, ξέρω φίλο που τον βοήθησα να βρει τα ελληνικά εστιατόρια στην Γερμανία, το παλλικάρι αλλάζει εστιατόριο ανά δύο μήνες, γύρισε όλη την Γερμανία.

μου περιγράφει, οι σερβιτόροι ζουν όλοι μαζί πάνω από το μαγαζί, χασισάκι, πίκρα, αλλαξοκωλιές με την Ρουμάνα της κουζίνας, γενικά παρακμή.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σόρυ φίλε μου αλλά πρώτον το σούπερ μάρκετ μου τόσο κόστιζε (μερικές μέρες πριν θα σου έστελνα τις αποδείξεις από real, rewe & kaufland αλλά τώρα είναι στα σκουπίδια) και δεύτερον το νοίκι μου τόσο ήταν για ένα σπίτι 80 τετραγωνικά 5 λεπτά με τα πόδια από το δημαρχείο του ντόρτμουντ. Όσο για το αληθέστατο επειδή το λες εσύ, ξέρεις δεν ακούγεται πολύ ωραία και δεύτερον δε με νοιάζει να με πιστέψει κανείς, ειλικρινά στα αρχίδια μου εγώ είπα να γράψω τι έζησα και από εκεί και πέρα όποιος θέλει να πάει να δει και μακάρι να τα βρει διαφορετικά.
τι δουλεια εκανες 12-14 ωρες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα εκδοθει συμβολαιο θανατου για τον μορτη τυπε? :S

καταλαβες γιατι ο εκτορ λοπεζ εχει επιλεξει το κατουρο τυπε?

:2funny: :2funny: :2funny:  για να μηυν πανε να κλαουριζουνε μετα σε αλβανους "μπουχου με δειρανε..."

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
πολύ σωστό, ξέρω φίλο που τον βοήθησα να βρει τα ελληνικά εστιατόρια στην Γερμανία, το παλλικάρι αλλάζει εστιατόριο ανά δύο μήνες, γύρισε όλη την Γερμανία.

μου περιγράφει, οι σερβιτόροι ζουν όλοι μαζί πάνω από το μαγαζί, χασισάκι, πίκρα, αλλαξοκωλιές με την Ρουμάνα της κουζίνας, γενικά παρακμή.
ρε τυπε ο αλλος τα περιγραφει δραμα ,εσυ δεν εχεις πει κατι κακο για την γερμανια.(που λες πως εζησες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
καταλαβες γιατι ο εκτορ λοπεζ εχει επιλεξει το κατουρο τυπε?

:2funny: :2funny: :2funny:  για να μηυν πανε να κλαουριζουνε μετα σε αλβανους "μπουχου με δειρανε..."

μικρε ειναι αστειο να μιλας για ξυλο απο το νετ..απο μια οθονη..

να σου πω να βρεθουμε να πλακωθουμε;;;;;;;;

δεν θα το εκανα ποτε αυτο..οχι για να μην τις φαω (που ισως τις φαω) αλλα γιατι δεν ειμαι κωλοπαιδο, ψευτομαγκας και αχαχουχας..

εαν βρεθουμε το πιθανοτερο ειναι να μιλαμε για γκομενες και για δουλειες...

προσεχε μονο που λες τι..που πας να το παιξεις ιστορια..κυριως στην πραγματικη ζωη..

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
οχι ρε τυπε :2funny: να διευκρινισεις απλα τι δουλεια?σερβιτορος ?στελεχος? εχει διαφορα απο που βλεπεις το σκηνικο
μηχανικός σε εξειδικευμένες μηχανές και πήγα μετά από πρόσκληση, για να το κάνω πιο λιανά εγώ τον έψαχνα να του πουλήσω μία μηχανή και αυτός για να με προσλάβει γιατί ξέμενε από μηχανικό. έχει μάστερ στο να γαμάει και να διώχνει κόσμο.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μηχανικός σε εξειδικευμένες μηχανές και πήγα μετά από πρόσκληση, για να το κάνω πιο λιανά εγώ τον έψαχνα να του πουλήσω μία μηχανή και αυτός για να με προσλάβει γιατί ξέμενε από μηχανικό. έχει μάστερ στο να γαμάει και να διώχνει κόσμο.
και με τους ολλανδους το ιδιο τυπε? :think: θα παω μετα το καλοκαιρι να δω και γω τι παιζει γενικα :humpleg:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
και με τους ολλανδους το ιδιο τυπε? :think: θα παω μετα το καλοκαιρι να δω και γω τι παιζει γενικα :humpleg:
ναι και εκεί τα ίδια σκατά και μπορώ να πω και χειρότερα διότι πρώτον δεν πάνε εμάς αλλά πλέον έχουν και πρόβλημα και με τους γερμανούς. με λίγα λόγια μου γάμαγαν τη δουλειά για 2 λόγους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μικρε ειναι αστειο να μιλας για ξυλο απο το νετ..απο μια οθονη..

να σου πω να βρεθουμε να πλακωθουμε;;;;;;;;

δεν θα το εκανα ποτε αυτο..οχι για να μην τις φαω (που ισως τις φαω) αλλα γιατι δεν ειμαι κωλοπαιδο, ψευτομαγκας και αχαχουχας..

εαν βρεθουμε το πιθανοτερο ειναι να μιλαμε για γκομενες και για δουλειες...

προσεχε μονο που λες τι..που πας να το παιξεις ιστορια..κυριως στην πραγματικη ζωη..

Καλα χαζος εισαι ? Εσυ μιλησες πρωτος οτι θα με δειρεις...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ναι και εκεί τα ίδια σκατά και μπορώ να πω και χειρότερα διότι πρώτον δεν πάνε εμάς αλλά πλέον έχουν και πρόβλημα και με τους γερμανούς. με λίγα λόγια μου γάμαγαν τη δουλειά για 2 λόγους.
το πιο δυσκολο να σου πω την αληθεια μου ακουγεται το 12-14 ωρο.Ειναι  :zfuck: :zfuck: ετσι δεν ειναι?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Καλα χαζος εισαι ? Εσυ μιλησες πρωτος οτι θα με δειρεις...

Που ρε γκαου;;

ειχα πει να συναντηθουμε να δεις εαν ειμαι χοντρος και κοντος..oπως με ανεβωκατεβαζες..

που εγραψα οτι θα σε δειρω;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom