Νέα

Μισθοι σε χωρες της Ε.Ε και αλλες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα φευγατε εξωτερικο εαν βρισκατε υψηλομιθση δουλεια ?

• Ναι

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Οχι καλοπερναω εδω

Ψήφοι: 6 8,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Θα το σκεφτομουν

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Ποτε, ελλαδα οτι και αν γινει

Ψήφοι: 11 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Είχε έρθει κάποτε ένας γνωστός ενός φίλου μου άπο Σουηδία όπου είχε σχολή οδηγών.
Οδήγησε μια μέρα και τα παράτησε  :grin:
Δεν παλέυονται λέει εδώ πέρα είναι τρελοί  :grin:
να πας Κωνσταντινούπολη να δεις πως οδηγούν και μετά να μας πεις ποιοι είναι οι τρελοί :grin:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εχει καλο καιρο εκει τωρα ε? :think: :think: εβγαλες τα μπουτακια εξω  :think:
Tα βγαλα και τα ξανάβαλα...12 βαθμούς έχουμε... :(
Η δεύτερη γενιά μεταναστών στη Γερμανία είναι ότι πιο κομπλεξικο έχω γνωρίσει ...μακράν..

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
καλα τυπε ξερω και γω πολλους που γυρισαν.Οι περισσοτεροι καθηγητες στην ασοεε (στην πληροφορικη) σπουδασαν σε στανφορτ ,χαρβαρτ κλπ και γυρισαν πισω...οταν τους ρωταει γτ οι περισσοτεροι απλα λενε εε...εκανα μλκια (δεν απαντανε ουσιαστικα).Σε θεμα συνθηκων εργασιας μιλαω κυριως.
εγώ γύρισα λόγω του ότι δεν τηρούνταν τα συμφωνημένα. εάν ήθελα να δουλεύω σα πάκης καθόμουν εδώ να μαλακίζομαι. υποτίθεται ότι τα μουνόπανα αυτά που μας κανονίζουν τη ζωή με τους εδώ δοτούς κυβερνώντες μας, σέβονται νόμους και συμφωνίες. όσο για τη συμπεριφορά μας απλά είμαστε απείθαρχοι και δυστυχώς το ξέρουν και μας ξεκωλιάζουν οι κυβερνήσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η δεύτερη γενιά μεταναστών στη Γερμανία είναι ότι πιο κομπλεξικο έχω γνωρίσει ...μακράν..

δεν βλέπεις τον τζει; καλή ώρα δικαιώνει τα λεγόμενά σου

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ελληνων?  :think: η γενικα ? γτ υπαρχουν και πολλες ρατσες μεταναστων

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ η δευτερη γενια μεταναστων στην Σουηδια...παιζει να ειναι κ χειροτεροι...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Για ελληνάρες και ελλεηνίδες μιλάω φυσικά....!!!!
ειναι και λογικο αμα σκεφτεις τον ρατσισμο που εφαγαν.ΜΕγαλωσαν εκει αλλα δεν ειναι γερμανοι .και δεν ειναι και ουτε ελληνες(φανταζομαι ετσι θα σκεφτονται)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
το πιο δυσκολο να σου πω την αληθεια μου ακουγεται το 12-14 ωρο.Ειναι  :zfuck: :zfuck: ετσι δεν ειναι?

Τυπε δεν ειναι πολλες οι 12 ωρες, ειδικα αν θες να γινεις πλουσιος οπως μας λες συνεχεια.

Στη Γερμανία προς τα παρόν...εύχομαι να την κάνω όμως !Δεν τους γουστάρω

Ποσα χρονια εχεις ακομα για το διδακτορικο?

Για ελληνάρες και ελλεηνίδες μιλάω φυσικά....!!!!

Σε παντρευομαι  :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Sorry δεν έχω διαβάσει...

να μείνεις εκεί. Εκεί έχεις την επίφαση ότι εδώ είναι καλά. Η χώρα αυτή θα χαθεί σαν Ελλάδα. θα απογοητευτείς να το δεις να συμβαίνει ζώντας μέσα της.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Στη Γερμανία προς τα παρόν...εύχομαι να την κάνω όμως !Δεν τους γουστάρω
μα γιατί; αφού οι γερμανοί είναι φίλοι μας...
μπορείς να έρθεις στους 32 από τους 12 βαθμούς, αλλά φράγκα δεν έχει.
έχει ήλιο όμως... (πόσες φορές το έχω ακούσει αυτό...)

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
3,5 χρονάκια έχω. ...προς το παρόν τα βγάζω μαζί τους πέρα..!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σόρυ φίλε μου αλλά πρώτον το σούπερ μάρκετ μου τόσο κόστιζε (μερικές μέρες πριν θα σου έστελνα τις αποδείξεις από real, rewe & kaufland αλλά τώρα είναι στα σκουπίδια) και δεύτερον το νοίκι μου τόσο ήταν για ένα σπίτι 80 τετραγωνικά 5 λεπτά με τα πόδια από το δημαρχείο του ντόρτμουντ. Όσο για το αληθέστατο επειδή το λες εσύ, ξέρεις δεν ακούγεται πολύ ωραία και δεύτερον δε με νοιάζει να με πιστέψει κανείς, ειλικρινά στα αρχίδια μου εγώ είπα να γράψω τι έζησα και από εκεί και πέρα όποιος θέλει να πάει να δει και μακάρι να τα βρει διαφορετικά. και κάτι που ξέχασα. λόγω δουλειάς γύριζα σε διάφορες εταιρίες και η αντιμετώπιση λέω ότι είναι ρατσιστική στις περισσότερες και όχι μόνο στην εταιρία που εργάστηκα. για την ιστορία είμαι μηχανικός σε μηχανήματα και πρακτικά ο μαλάκας που με προσέλαβε με παρακάλεσε να πάω. μπερδεμένη ιστορία αλλά έτσι είναι.
η δική μου εμπειρία είναι διαφορετική
όσο για τα χρήματα κλπ... ξαναλέω πως όπως αντιλαμβάνεσαι και ο ίδιος φαντάζομαι δεν μπορείς να κάνεις το δικό σου παράδειγμα κανόνα (απλά δεν είναι)

εγώ ας πούμε που κοιτάω Ντύσσελντορφ, 5 λεπτά από το κέντρο δεν παίζουνε τέτοιες τιμές ενοικίου, τουλάχιστον όχι για τα στάνταρντ που κοιτάω εγώ.
Ντόρτμουντ μπορεί να είναι διαφορετικά, αλλά για αυτό το λόγο είπα πως πρέπει να λέμε τις πόλεις και τις λοιπές λεπτομέρειες ο καθένας όταν λέει προσωπικά παραδείγματα γιατί κάποιοι στόκοι εδώ τα κάνουνε κανόνες.

για το θέμα του ρατσισμού, σόρρυ αλλά μάλλον έπεσες στην περίπτωση. Η δική μου εμπειρία άλλα λέει. Και φυσικά σαν λαός...ό,τι σπέρνουμε θερίζουμε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μα γιατί; αφού οι γερμανοί είναι φίλοι μας...
μπορείς να έρθεις στους 32 από τους 12 βαθμούς, αλλά φράγκα δεν έχει.
έχει ήλιο όμως...
(πόσες φορές το έχω ακούσει αυτό...)
:tooth: :tooth:
κοινως ξυσ΄ τα αρχιδια σσσ.... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom