Επισκέπτης
εγώ τώρα πια ακούω κορνάρισμα στην Ελλάδα και τρομάζω....
που ζεις εσύ;
εγώ τώρα πια ακούω κορνάρισμα στην Ελλάδα και τρομάζω....
να πας Κωνσταντινούπολη να δεις πως οδηγούν και μετά να μας πεις ποιοι είναι οι τρελοίΕίχε έρθει κάποτε ένας γνωστός ενός φίλου μου άπο Σουηδία όπου είχε σχολή οδηγών.
Οδήγησε μια μέρα και τα παράτησε
Δεν παλέυονται λέει εδώ πέρα είναι τρελοί
ζηκο φερε μισο κιλο τυρι τριμμενοεχει καλο καιρο εκει τωρα ε? εβγαλες τα μπουτακια εξω
Tα βγαλα και τα ξανάβαλα...12 βαθμούς έχουμε...εχει καλο καιρο εκει τωρα ε? εβγαλες τα μπουτακια εξω
εγώ γύρισα λόγω του ότι δεν τηρούνταν τα συμφωνημένα. εάν ήθελα να δουλεύω σα πάκης καθόμουν εδώ να μαλακίζομαι. υποτίθεται ότι τα μουνόπανα αυτά που μας κανονίζουν τη ζωή με τους εδώ δοτούς κυβερνώντες μας, σέβονται νόμους και συμφωνίες. όσο για τη συμπεριφορά μας απλά είμαστε απείθαρχοι και δυστυχώς το ξέρουν και μας ξεκωλιάζουν οι κυβερνήσεις.καλα τυπε ξερω και γω πολλους που γυρισαν.Οι περισσοτεροι καθηγητες στην ασοεε (στην πληροφορικη) σπουδασαν σε στανφορτ ,χαρβαρτ κλπ και γυρισαν πισω...οταν τους ρωταει γτ οι περισσοτεροι απλα λενε εε...εκανα μλκια (δεν απαντανε ουσιαστικα).Σε θεμα συνθηκων εργασιας μιλαω κυριως.
ρεγκατοζηκο φερε μισο κιλο τυρι τριμμενο
Tα βγαλα και τα ξανάβαλα...12 βαθμούς έχουμε...
Η δεύτερη γενιά μεταναστών στη Γερμανία είναι ότι πιο κομπλεξικο έχω γνωρίσει ...μακράν..
Στη Γερμανία προς τα παρόν...εύχομαι να την κάνω όμως !Δεν τους γουστάρωπου ζεις εσύ;
ελληνων? η γενικα ? γτ υπαρχουν και πολλες ρατσες μεταναστωνTα βγαλα και τα ξανάβαλα...12 βαθμούς έχουμε...
Η δεύτερη γενιά μεταναστών στη Γερμανία είναι ότι πιο κομπλεξικο έχω γνωρίσει ...μακράν..
κ η δευτερη γενια μεταναστων στην Σουηδια...παιζει να ειναι κ χειροτεροι...Η δεύτερη γενιά μεταναστών στη Γερμανία είναι ότι πιο κομπλεξικο έχω γνωρίσει ...μακράν..
Sorry δεν έχω διαβάσει...δεν βλέπεις τον τζει; καλή ώρα δικαιώνει τα λεγόμενά σου
ποσο θες για να παρεις το πτυχιο?Στη Γερμανία προς τα παρόν...εύχομαι να την κάνω όμως !Δεν τους γουστάρω
Για ελληνάρες και ελλεηνίδες μιλάω φυσικά....!!!!ελληνων? η γενικα ? γτ υπαρχουν και πολλες ρατσες μεταναστων
ειναι και λογικο αμα σκεφτεις τον ρατσισμο που εφαγαν.ΜΕγαλωσαν εκει αλλα δεν ειναι γερμανοι .και δεν ειναι και ουτε ελληνες(φανταζομαι ετσι θα σκεφτονται)Για ελληνάρες και ελλεηνίδες μιλάω φυσικά....!!!!
το πιο δυσκολο να σου πω την αληθεια μου ακουγεται το 12-14 ωρο.Ειναι ετσι δεν ειναι?
Στη Γερμανία προς τα παρόν...εύχομαι να την κάνω όμως !Δεν τους γουστάρω
Για ελληνάρες και ελλεηνίδες μιλάω φυσικά....!!!!
Sorry δεν έχω διαβάσει...
μα γιατί; αφού οι γερμανοί είναι φίλοι μας...Στη Γερμανία προς τα παρόν...εύχομαι να την κάνω όμως !Δεν τους γουστάρω
η δική μου εμπειρία είναι διαφορετικήσόρυ φίλε μου αλλά πρώτον το σούπερ μάρκετ μου τόσο κόστιζε (μερικές μέρες πριν θα σου έστελνα τις αποδείξεις από real, rewe & kaufland αλλά τώρα είναι στα σκουπίδια) και δεύτερον το νοίκι μου τόσο ήταν για ένα σπίτι 80 τετραγωνικά 5 λεπτά με τα πόδια από το δημαρχείο του ντόρτμουντ. Όσο για το αληθέστατο επειδή το λες εσύ, ξέρεις δεν ακούγεται πολύ ωραία και δεύτερον δε με νοιάζει να με πιστέψει κανείς, ειλικρινά στα αρχίδια μου εγώ είπα να γράψω τι έζησα και από εκεί και πέρα όποιος θέλει να πάει να δει και μακάρι να τα βρει διαφορετικά. και κάτι που ξέχασα. λόγω δουλειάς γύριζα σε διάφορες εταιρίες και η αντιμετώπιση λέω ότι είναι ρατσιστική στις περισσότερες και όχι μόνο στην εταιρία που εργάστηκα. για την ιστορία είμαι μηχανικός σε μηχανήματα και πρακτικά ο μαλάκας που με προσέλαβε με παρακάλεσε να πάω. μπερδεμένη ιστορία αλλά έτσι είναι.
μα γιατί; αφού οι γερμανοί είναι φίλοι μας...
μπορείς να έρθεις στους 32 από τους 12 βαθμούς, αλλά φράγκα δεν έχει.
έχει ήλιο όμως... (πόσες φορές το έχω ακούσει αυτό...)